Selamm bebeklerim 🖤
Anal seks yapmak çiftler arasında daha bütünleyici bağlılık mı katar yoksa mesafe ve soğukluk mu?

Selamm bebeklerim 🖤
Anal seks yapmak çiftler arasında daha bütünleyici bağlılık mı katar yoksa mesafe ve soğukluk mu?

anal seks erkek için daha keyiflidir penis sıkıştığı için kan direkt olarak dopamin salgılatır kadın için ise sanmıyorum keyif versin vajinadaki uyarıcı sinirler götte çok fazla bulunmadığı için sadece kadın içinde bulunduğu o duygudan keyif alabilir belki
Ben bağlayıcı olduğuna inanmıyorum! Belli bir zaman sonra tiksinmeye başlarlar!
Hiç yapmadım, fakat deneyen arkadaşlar çok pis koktuğunu söylüyorlar!
Eskiden teklif aldım, fakat kibarca reddettim!
Bir sonraki teklifte, ne yapacağımı bilmiyorum, ama kendimi birazcık tanıdıysam, yine reddederim!
Arada nasıl bir şeymiş? Hadi bu sefer de anal olsun tarzıysa sıkıntı olmaz ama sürekli yapılıyorsa soğutma ihtimali çok yüksek. Nedense anal hastası çok erkek var. Ben hiç aramam. Ne gerek var?
Kadın istemeyip erkek bu konuda ısrarcı olursa veya anal ilişkiyi deneyip hazdan çok acı çekmişse tabi ki soğutur arayı
Ricalar 💚
Cevap
22Cevap
Bağlayıcı bir yanı olduğunu düşünmüyorum ben.
Bu kişiye göre kişinin karakterine göre değişir. eğer karşılıklı zevk varsa soğutacağını düşünmüyorum
Merhaba,
Anal ilişki her şeyden önce evli olan çiftler için uygun değildir dinen de uygun değildir yani bir de şöyle bir şey söylemek gerekiyor belki bu işten zevk alan kadınlar olabileceği gibi bu işi istemeyen kadınlar da olabilir sadece kendi zevkimizi düşünmek bencillik olur, yani bağlayıcılık dediğiniz zaman zaten bir ilişkinin bir evliliğin içinde aşk sevgi saygı anlaşma durumu söz konusuysa sizin anal ya da vajinal ilişkiyi girmiş olmanız bir şey ifade etmez insanlar birbirinden her türlü şekilde zevk almayı bilirler.
Anal seksi her cift kabuş etmez kimine göre eziyet kimine göre keyif tabi yapanda yapılanda zevk alamalı
Sen alıyor musun? Kırmızı bu arada çok yakışmış sama
Yapanda yapılan da zevk almalı ama o yapılan hiç zevk almıyor o işten 😆... o yüzden Anal seks tek taraflı zevk veriyor
Analda asla ısrarcı olmam ama partnerim istiyorsa da yok demem tek çekincem sert bir analdan sonra popomun üstüne oturamıyorum demesinden korkuyorum dndjdjd #yineben
Bence tamamen kişinin sevip sevmemesine bağlı mesela ben pek ilgi duymuyorum o yüzden benim için bağlayıcı olamaz
Ben doğru bulmuyorum. :)
Anal değil sorun, sorun sınırların olmadığı bir özgürlük cinsel doyum böyle sağlanır
Kişiden kişiye değişir ya da yaşam biçiminden yaşam biçimine.
Hiçbir zaman ilgi duymadığım bir ilişki şekli. Çok daha eğlencelileri varken neden bu :/
kimi için bağlayıcıdır kimi için de soğutucu. ilişkiden ilişkiye değişir.
Bağlılık yapar fakat çoğu kabul etmez istemez.
Neden bağlasın!
Pardon? Olacak
İki taraf da isterse gayet bağlayıcı olur. Ama bir taraf istemezse ya da istemeden yaparsa tam tersi etki yapar. Hassas bir konu.
Kimle yaptığıma göre değişir
Başkalarını bilmem ama ben asla istemem
Hayatta büyük konuşmamak gerek eda
Çiftir nerden girerse yapsın
Kadınlar genelde anal sevmez
Nedir bu ülkenin anal seks sevdası?
daha iyidir. dar dar yavaş yavaş
Erkek için süper kadın için işkence
Sogutucu
Soğutur bence
Bağlılık yapar
Iyyy iğrenç