Anal seks erkek için daha bağlayıcı mıdır, yoksa soğutucu mu?Bazı pozisyonlar, fanteziler can alıcıdır. Mesela çok iyi yapılan bir oral seks, hemen hemen her erkeğin hayalidir ve bunu başaran kadın baş tacıdır. Anal seks de her kadının kabul etmeyeceği, kolay kolay teslim olmayacağı bir şeydir. O yüzden bazı erkekler çok daha fazla ister, çünkü kadın bu konuda da teslim olursa tamamdır. Bu teslimiyet zevk verir, ama bazen merak uyandırıcı, gizemli ve eksik kalan bir şeyler daha ilgi çekici gelir.
Anal seks için de bunu söyleyebilir miyiz? Yani anal seks sonrası erkek, kadından istediği her şeyi almış gibi mi düşünür? Dolayısıyla anal seks, erkeği kadından soğutup uzaklaştırır mı, yoksa bu teslimiyet erkeği kadına daha da çok bağlar mı?
Anal seks erkek için daha bağlayıcı mıdır, yoksa soğutucu mu?
Kadının bundan gerçekten zevk aldığını biliyorsam anal da yaparım oral da. Benim için önemli olan kadınımın o yatakta zevkten uçmasıdır. Orgazm olması ve o yatağın prensesi olmasıdır :) o yatak tamamen onun zevkten kudurması için :)
anal seks hem sabır hemde tecrübe işidirkısa süreli önden yapılan seks sonradı kadını sırt üstü yatırıp oral seks ile vajina suyunu içinde biriktirip aşağı doğru akarken onun suyunu kayganlaştırıcı gibi kullanarak anala girişi bununla yaparsa o kadının zevk tavanı zıplıyor denenmişlik var
Kendi adıma şunu söyleyeyim partnerim istemedigi müddetçe ısrar etmeyeceğim zorlamayacagim bir şey ama kesvetmeyi seven birisi olarak yavaş yavaş acele etmeden orayı da kesvedebilecegimi bilmek heyecan verici oda ayrı bir zevk
Kadının her noktasına sahip olmak😍 her erkeğin dile getirmekten korktuğu bir fantezi ve haz. Kadın kendi istiyorsa bir kere bile olsa en büyük hazdır. Erkek için hiç adım atılmamış bir mağaradaki hazineyi keşfetmektir ve bence bağlayıcı bir olaydır
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
130
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadının bağlayıcı olmak gibi bir zorundalığı mı var? Erkekler neden bağlamıyorlar bağlayıcı olmak için uğraşmıyorlar? madem çok zevkli onlarda anal sekse izin versinler bakalım biz kadınlar onlarak bağlanabiliyor muyuz? Her şey erkeklerin keyfiiiiii için olmamalı onların 5 dakikalık zevki için ben sağlığımdan olamam kimse kusura bakmasın. Bir başka konu lafa gelince müslümanım diyenler kendileriyle çelişiyor? Bir zevk insanı bu derece esir almamalı.. Herkes dinini seviyor ama iş eyleme gelince anal sekse bayılmayan yok neredeyse ve geneli bağlayıcı bakıyor ne iş anlamadım...
1-Ne olduğunu anlamak? 2-Partnerimize vereceği zevk veya acı?
3-Püf noktaları? 4-Zararları? Ters ilişkidir, bekaretin bozulmadan yaşanan bir cinsel tercihtir! Anal bölge duyu sinirleri bakımından zengin bölgedir, Anal bölgedeki dairesel kaslar sayesinde her iki taraf zevk alabilir! İstek varsa fazla acı hissetmek için öncesinde sıcak duş masaj ve jel kullanımlalıdır Mutlaka prezervatif kullanılmalıdır ki hijyen sağlanmalıdır, Ancak en önemlisi partnerimizin buna karşı razı olmasıdır
Benim eşim anala karşı, istemiyor. Ben de anlayışla karşılıyorum zorlamıyorum. Arada bir seks sırasında parmağım oraya kayıveriyor ona bile kızıyor ama oral sırasında çaktırmadan Oray’ında yalıyorum en alttan en üste. Benim eşimin kırmızı çizgisidir anal seks, dini yönden de yasak olduğu için istemiyor. Bunun dışındaki yeni deneyimler kazanmak için yaptığımız değişik şeyleri yapmak ister itiraz etmez, bu bizim için yeterli ve hatta çok zengin bir fantazidir... 😎😃🌸♥️
Yani bunu yapmak için hem erkek hem kadın bazı şeyleri aşmış olmalı. Önemli olan bu konuda kadının gerçekten hazır ve istekli olması. İkinci önemli faktör ise hijyen meseli. Eğer uygun şartla altında geçen bir anal seks iki taraf içinde bağlayıcı olabilir. Günümüzde zevkten daha çok acı verdiği için doğal olarak yıkılmaz bir kale gibidir anal seks. Erkekler o kaleyi feth ettiği zaman kendi krallıklarını ilan edip orada kalmak isteyeceklerdir. Ben bunu kabul eden kadının avantajlı görüyorum. Çünkü erkeğe altın tepside sunulan bir ödül gibi. Hiç bir erkek yok yaw istemiyorum iğrenç diye maval okumasın.
Bazı kadınların kırmızı çizgisi olarak görülen anal seks dini yönden de yasak olduğu için çoğu kadın yapmak istemez. Bunun dışında sekste yeni deneyimler kazanmak veya değişik şeyler yapmak isteyen kadınlar içinde vazgeçilmez bir fantazidir..
Ayette bahsedilen mecazi anlamdır, çocuk yapmak ile ilgili diyebiliriz ha sizin gibi zeka yoksunlari hadiste kesinlikle haram sayilan ve sagliga sin derece ters biseyi savunabilir sapiksiniz cunku ayetleri karistirmayin bari mallar @Acayipacayip
hayatımızda seks denen basitleştirici dürtüye yer vermiyoruz sevgilimlee ilk sevgilimin böyle sapkın aşağılık istekleri vardı o yüzden ayrıldımm şimdiki sevgilim 1. yılı geride bırakacağız cinselliği hiç konuşmadı ikimiz de gayet memnunuz bu durumdan bana bağlayıcılık sunsa seks ile ondan soğurdumm tiksiniyorum
Bunun için önce arkadaşlık sözleşmesi yapmalısın, ya da evlilik sözleşmesi içinde ona neler verebileceğin ya da veremeyeceğin onun sana neler verip veremeyeceği hakkında,
Partneri seksten cinsellikten soğutmaya hiç gerek yok, kadınlara değersiz hissettirmeye hakkımız yok, empati kurmak lazım, mesela kadının ağzına ve yüzüne boşalmak anal seks yapmasını istemek, acaba bunu isteyen erkek kendisi kadın olsaydı ne düşünürdü ne hissederdi
Makata penetrasyon yapıldığında baskı yapar ve vajinal sekse göre daha dar bir alan olduğu için daha fazla zevk verir. Anal seks vajinale göre daha meşakatli ve ekstradan titizlik isteyen bir penetrasyon türüdür. Her iki taraf da özen göstermeli. Kadının güveni olunca ve erkek anal teslimete ulaştığında daha fazla isteyebilir. O yüzden sapla samanı karıştırmayın, anal sık sık olabilecek penetrasyon türü değildir!
Anal seks cinselliğin arka kapısıdır. Arka kapıdan çer, çöp pislik atılır. Bir eve önden girilir, damdan, bacadan, camdan veya arkadan girersen ya kapkara is olunur ya da çer, çöp veya pisliğe bulanılır. Adam olan önden girer işini görür adam gibi çıkar kimseyi rahatsız etmez.
Her iki tarafın da istekli olması durumunda arasıra fantazi amaçlı yapılabilir tabii ama Sürekliligi hem sağlıksız hem de iticidir. Kesinlikle bağlayıcı değildir. Bir kadına karakteri için bağlanilir. Anal seks için bir kadına bağlanan erkeğin aklından şüphe ederim ben.
Denemeyen bir erkek olarak çok hoşlanacağımı birşey gibi gelmiyor. Belki denesem mi, olsamıydı şeklinde akıldan geçse de sonrası kadına çok zahmetli sanki. Sorun yaşayan, orasını burasını tutamayıp gun içi birçok kez çamaşır değiştirmeye giden bir süreç. Bunu bile bile bana bağlayıcı gelmiyor açıkcası.
Anal seks itici gelir,, normal sağlıklı bir cinsel ilişki kadının ve erkeğin, zevk alarak yaşadığı bir paylasim olarak düşünüyorum, seks beyinde başlar, dokunuş ve öpüşme , zaten seks in en şehvetli anıdır, boşalma ise bitiş anı, onun için benim için normal seks en iyisidir, anal sevmem
anal seks benim için olmazsa olmaz asla değil. sadece tadına bakılacak bişey. henüz denemedim. ama dener ve tadını beğenirsem partnerimde isterse devam ederim. sekste mutlaka olması gereken bişey asla değil bence. mis gibi vajina dururken oralara gideceğimi sanmıyorum.
En büyük zevk acıdan alınanmış bu yüzden de anal seks en çok haz verenmiş Tabi bunu yapabilmek için fazlasıyla seks yapıp daha fazlasını istemesi lazım kadının bu yolla hoşuna gidebilir
Korkuyla yaparsa haz alamaz istemeli ki acıdaki hazzı almalı
Ama yinede saygı duyarım kadınlara dayanamayabiliyorlar doğal olarak istemiyorlar
Anal seksde korunsanız bile erkeklerde ileri derecede sistit (idrar yolları enefeksiyonu) ve hatta nefrit (böbrek iltihabı) tablosuna neden olabilmektedir. Vaginal yol hak yoludur. Anal yol b.. yoludur. Uzak durmak gerek azizim.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Erkek kadına anal yapmak isterse o zaman kadında strapon takıp erkeğe yapacak ki nasıl duygu olduğunu çift taraflı anlasınlar
Prnolarda felan görüyorum anal seks sırasında kadının hafif dışkı tutamama ve ishal benzeri bir sıvı dışkı o sıra dısarı cıkma durumu olyo. Prnolarda bunu aşırı begensemde gerçekte yapabilirmyim bilmiyom. Ama hayalim. Bunu kabul edicek kadın olursa evlenirim sanırsam.
Sırf ben istiyorum diye kadında istiyorsa soğutucudur... Fakat; kadında benim kadar istiyorsa, birbirimizi tamamlama hissini eksiksiz yaşayabiliyorsak, kesinlikle bağlayıcıdır... Kadına değer vermeyi çok sevdiğim için kadının anal seks ile ilgili düşünceleri ve görüşleri benim için çok değerlidir...
Brn soğutacağını düşünmüyorum, erkek elde etmek istediğini almış olabilir, daha daha diyecektir. Kadın açısından zorla ısrarları kırmayıp anal birleşmeye razı olmuşsa, bence o kadında o erkeğe karşı soğuma başlar.
Bilinenin ve yaygın inanışın aksine ilk zorlu aşamalar sonrası (erkek anal seks nasıl yapılır biliyorsa bu ilk aşamalarda zorlayıcı değildir) kadın anal seksten erkekten çok daha fazla zevk alır.
Ve bir çok kadın anal seks sırasında vajinal orgazm yaşayacak kadar çok zevk alır.
Bilinenler, tabular, dini inanışların ötesinde fazla üst perde farkındalık ve tecrübe gerektiren bir şeyden söz ediyorum.
İsteyen yapar erkek istiyorsa kadın verirse daha bağlayıcı olur çünkü anal isteyen erkeklerin karşısına her zaman anal veren kadın çıkmaz erkeğini üzmeyen kadın daha aranan kadındır erkek vaz geçmek istemez seks bir yaşam tarzıdır sınırlarını iki taraf belirler uyum ve karşılıklı istekle sınırlar geniş olursa uçuşurlar bulutlar üzerinde gezinirler...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aşağılayıcı bir durum. Elimden erkeğim kaçmasın istediği yere girsin modu hiç hoş değil bence
15
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu ilişki türünü iki tarafın da isteği ile yapılırsa tadından yenmez ama tek taraflı olursa sıkıntı.
Ben yapmadım , ama bir uzmandan dinlediğime göre erkek sevgilisine asla yapmamalı , çünki ileride arkada gevşeme ve tuvalet sorunu ve hastalıklar sözkonusu olabilir diyordu.
Daha çok bağlayıcıdır benim için, ama tabi sadece ben istiyorum diye değil, kendisi de zevk almalı bu durumdan. İstemeyerek yapılan şeyleri sevmiyorum.
Yemek sonra yenilen tatli gibidir anal seks. ara sira 5 10 dakika yapilmali beni benden alir tabi kadin daha fazla isterse daha fazlada olur dayanabilcekse:)
Hic bir şekilde seks erkeği baglamaz.. hele de ters seyler hic, eger adamın sapık supuk huylari yoksa.. öyle adami da kendinize baglayip ne yapacaksınız
Bir iki defa seviştiğin biri için ilgi çekici olabilir evet ama sürekli seviştiğin biri analı kabul etmiyorsa işin ilgi çekicilik kısmı kalmıyor. O kadar erkek analdan denemek istiyorsa boşuna istemiyor bence o yüzden anal soğutmaz asla.
Dahada bağlar analsız seks düşünemem temiz olmak şartı ile tabiki anal esnasında olumsuz durumlar seks den soğutur insanı ama temiz bir bayan ile yapılan bir anal seks erkeği dahada bağlar çünkü o.. öt'ü... ikmeden yapamaz erkek
Ters ilişki haram , biz böyle büyüdük ve yetiştik bir başkası beni ırgalamaz Soğutucu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlişki türü bence eğer yapılacak ise çift tarafli karar verilmeli mesela olduki oral yapılacak erkek kıza yapıyorsa kız da erkeğe yapabilir bu sonuçta iki tarafa zevk verir.