Cinsel Yaşam Kocam çok geç boşalıyor, nedeni nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Bazen yarım satten fazla oluyor sorun bende mi? Yeterince etkilenmiyor mu? Kocam çok geç boşalıyor, nedeni nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Sana neden fazla geliyor. İki defa ğst üste boşalırsın işte. İçinde gelip giderken tahrik olmuyo musun. Ben de evliyim de daha uzun sürmesini isterdim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benlik soeun yok ta acaba benden etkilenmiyor mu diyorum öyleyse bu bir sorun sorunca da ben hep boylehim diyor Yorumla softpowerr +1 yıl Bu bir sorun değil. Erkepin tahrik olmasıyla boşalma hızını bir tutman hata olur. Kocan haklı Yorumla
frk18 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yapısal olabilir etkilenmese kalkmaz insanlar ilaç alıyor senin doğalsa sanslısın zorluyormu seni yarım saat olması şikayetcimisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şikayetçi olduğum zamanlar oluyor evet Yorumla frk18 +1 yıl Doğalsa bişey yapamazsın ama öncesinde ilaç alıyorsa süre azalabilir Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Bazı kadınların da arayıp bulamadığı erkek türü. Olan da şikayetçi 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yeni mi başladı bu durum yoksa evlendin ilk gunden beri bu şekilde mi. Vajinan esnek mi ya da iliskiye girmeden önce mastürbasyon vs mi yapıyor esin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hep böyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen zevk alıyor musun peki orgazm olabiliyor musun Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Daha iyi geç boşalması sen yarim kalmazsın senden kaynaklı değil onun yapisidir 0 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kendisine sorsana biz ne bilelim 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Hep böyle olduğunu söylüyor bilmiyorum Yorumla isimsizkralicee +1 yıl O zaman öyledir, kendinde sorun arama Yorumla Soran +1 yıl Psikolojik olarak kötü hissettiriyor burada sorulacak soru değil de insanın içine kurt düşünce işte teşekkürler 🙏 Yorumla isimsizkralicee +1 yıl Sen içini ferah tut, eğer yine rahat edemeyeceksen bunu da eşine söyle. Rica ederim Allah ömür boyu mutlu etsin sizi 🌸 Yorumla Soran +1 yıl Çok sağolun 🌸 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. bazıları öyledir. 0 0 Yorumla
zavallitop Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl doktora gitsin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Doktor daha ne istiyorsun deyip geri göndermiş 🙄 Yorumla zavallitop +1 yıl hangi ahmak doktormus o sabaha kadar gidip gelsin o zmana bosalmadan kadin vajinasi ne hale gelir? Yorumla Soran +1 yıl Evet maalesef böyle mal doktorlar var Yorumla zavallitop +1 yıl gercekten doktorlar bile bazen aptallasiyor aslinda fazla ciddiye alinacak bir sorun degil erkek icin ama kadin icin sorun olur dusunsene saatlerce gidip geliyor erkek bosalamiyor kadin cildirir Yorumla Soran +1 yıl Evet maalesef öyle neyseki anlayışlı bir insan da beni düşünüyor. Yorumla zavallitop +1 yıl aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sana neden fazla geliyor. İki defa ğst üste boşalırsın işte. İçinde gelip giderken tahrik olmuyo musun. Ben de evliyim de daha uzun sürmesini isterdim
Benlik soeun yok ta acaba benden etkilenmiyor mu diyorum öyleyse bu bir sorun sorunca da ben hep boylehim diyor
Bu bir sorun değil. Erkepin tahrik olmasıyla boşalma hızını bir tutman hata olur. Kocan haklı
Yapısal olabilir etkilenmese kalkmaz insanlar ilaç alıyor senin doğalsa sanslısın zorluyormu seni yarım saat olması şikayetcimisin
Şikayetçi olduğum zamanlar oluyor evet
Doğalsa bişey yapamazsın ama öncesinde ilaç alıyorsa süre azalabilir
Bazı kadınların da arayıp bulamadığı erkek türü. Olan da şikayetçi 🤣
Yeni mi başladı bu durum yoksa evlendin ilk gunden beri bu şekilde mi. Vajinan esnek mi ya da iliskiye girmeden önce mastürbasyon vs mi yapıyor esin
Hep böyle
Sen zevk alıyor musun peki orgazm olabiliyor musun
Daha iyi geç boşalması sen yarim kalmazsın senden kaynaklı değil onun yapisidir
Kendisine sorsana biz ne bilelim
Hep böyle olduğunu söylüyor bilmiyorum
O zaman öyledir, kendinde sorun arama
Psikolojik olarak kötü hissettiriyor burada sorulacak soru değil de insanın içine kurt düşünce işte teşekkürler 🙏
Sen içini ferah tut, eğer yine rahat edemeyeceksen bunu da eşine söyle. Rica ederim Allah ömür boyu mutlu etsin sizi 🌸
Çok sağolun 🌸
yeterince odaklanamıyor
İyi degilmi bu süre
Sen kuruyorsundur
bazıları öyledir.
zevk mi vermiyorusn
Baya yorucu
Daha ne istiyosun
Sorun hicbirinizde bende
Erken mi boşalsn 😂
doktora gitsin
Doktor daha ne istiyorsun deyip geri göndermiş 🙄
hangi ahmak doktormus o sabaha kadar gidip gelsin o zmana bosalmadan kadin vajinasi ne hale gelir?
Evet maalesef böyle mal doktorlar var
gercekten doktorlar bile bazen aptallasiyor aslinda fazla ciddiye alinacak bir sorun degil erkek icin ama kadin icin sorun olur dusunsene saatlerce gidip geliyor erkek bosalamiyor kadin cildirir
Evet maalesef öyle neyseki anlayışlı bir insan da beni düşünüyor.
aynen
Taktiği geliştir
Sorun erkekte
Olabulir
Yaşın kaç