Evlenmeden önce bunu öğrenmiş olurum zaten ama evlendiğimde sevişirken fantezi için gündeme getirebilirim belki şuanda yapıyorum zaten daha önce birlikte olduğu kişiyi düşünmesini isterim o an ve hangimizin daha iyi olduğunu sorarım
Dümdüz seksten iyidir bence iki taraf içindi heyecan verici ve zevkli olur. Yaş kaç senin? Böyle bir düşüncen olduğuna göre seninde fantezilerin kotu değildir bence
Senin de merak ettiğim bayaa kişi var sanırım. Ancak evli bayanların en az %80’i çok ciddi orgazm sorunu yaşar. Ben bunu bildiğim için merak ediyorum 🤪🤪 bence, sende bu duruma kendini hazırla 🤪🤪
Erkekler eder de ancak bayanlar çok daha fazla merak eder. Çünkü, bayanların isteği erkeklerin en az üç katıdır, en az üç katı ve bu isteğin mutlaka bastırılması lazım.
10 yıllık evli ve aramız çok iyi, ama farklı şehirlerdeyiz tabii. Evlilik konusu gene açıldı 🤪🤪 evet bekarım ve artık evlen baskılat hat safhaya ulaştı 🤪🤪 yaştan dolayı 🤪
Öyle uygun birisi bulsun o iş öyle olmuyor. Bana mutlu olmak ve mutlu etmek isteyen bir insan evladı laızm. Evliliği etrafa hava atma aktivitesi olarak gören birisi değil 😊
Benim istediğim şey etrafa hava atmak ile uğraşmayan, mutlu olmak isteyen bir hayat arkadaşı. Zorlu hayatın üstesinden beraber gelebileceğiz, sevgi dolu bir insan olursa bende onun kalbini sevgi ile doldururum. Ama, insanların talep ve beklentileri çok farklı maalesef. Buda insanların mutsuz olmasına neden oluyor.
Evet değişiyor. Benim mutlu olacağım insan, önceliği mutlu olmak isteyen insanlar. Eğer önceliği farklı birşeyse onla mutlu olmam zaten imkansız. Eğer bir bayanın beklentisi farkı ise oda kendi beklentilerini karşılayacak erkekleri düşünmesi lazım. Ben herkesin düşüncesine saygılıyım, kendi hayatı kendi kararı.
İlk yıllarda eşim ile çıkmayı tercih ederim. Eşimle yalnız kalmak isterim. 😊😊 ama bazen olabilir. Her ne kadar kardeşimle aram çok iyi olsada tatilde eşlerin rahat etmesi için yalnız kalmaları gerektiğini düşünüyorum. Ortak tatil olayı ilerleyen yıllarda ama bazen olabilir. Ben sevdiği rahatça belli etmeliyim yani. 😊😊 peki senin görüşün nedir?
Ben fantezi kurup sonra reelde gerçekleştirmeyi seviyorum. Yoksa sanal seksten ileri gidilmiyor. O da ihtiyacı karşılamıyor. Aksine daha çok istetiyor 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Birlikte olduğum kişinin benden önceki hayatını merak ederim. Daha iyi olmak için merak ediyor olabilirim
Eşinin peki
Evlenmeden önce bunu öğrenmiş olurum zaten ama evlendiğimde sevişirken fantezi için gündeme getirebilirim belki şuanda yapıyorum zaten daha önce birlikte olduğu kişiyi düşünmesini isterim o an ve hangimizin daha iyi olduğunu sorarım
Değişik ilginç fantezileriniz var doğrusu
Dümdüz seksten iyidir bence iki taraf içindi heyecan verici ve zevkli olur. Yaş kaç senin? Böyle bir düşüncen olduğuna göre seninde fantezilerin kotu değildir bence
30 benim
Evli misin?
Bekarım
Bir kaç fantezin den bahsetsene. Fantezi paylaştıkça çoğalır 😃
Haha burada olmaz
Nerde olur 😂
Çık gizliden madem
Hurda misin?
Burdayım
Yaasz
Evet misal çok masum duran bir kadın yatakta nasıldır hep merak ederim
Hmm var mı çevrende öyle biri
Yani Seksi birini görünce merak eder ve hayal eder insan
Kim var çevrende seksi bulduğun
Ya o kadarına da girilmez
Neden
Bu özelin oluyor
tabiki var, pek mutlu görünmeyen evli, güzel ve gizemli bayanları merak ediyorum. Kapalı birkaç bayanın merak etmiyorum desen yalan olur 😃😃
Haha onlarda senle eşini merak ediyor mu acaba
Evli olmadığım İçin edemiyorlar 🤪🤪🤪 ama evli olsam edebilirlerdi.
Merak etmeleri için uğraşırmiydn
Senin de merak ettiğim bayaa kişi var sanırım. Ancak evli bayanların en az %80’i çok ciddi orgazm sorunu yaşar. Ben bunu bildiğim için merak ediyorum 🤪🤪 bence, sende bu duruma kendini hazırla 🤪🤪
Eğer güzel bayanların merak etmeleri tabi ki hoşuma gider. Uğraşırdım evet
Yani evet 😊
Erkekler edemez yani :)
Erkekler eder de ancak bayanlar çok daha fazla merak eder. Çünkü, bayanların isteği erkeklerin en az üç katıdır, en az üç katı ve bu isteğin mutlaka bastırılması lazım.
Bu sebepten dolayı bayanlar daha fazla merak eder. 😊
Çok biliyorsunuz bayanları bakıyorum da
Çok demeyelim de biraz dan biraz daha fazla diyelim 😊
Hadi bakalım
Çok iyi gözlemciyim diyelim 😊 bundan dolayı kadınları biraz tanırım yanii😊😊
Kız kardeşin var sanırım
Evet kız kardeşim var gizlicik.
He tabi ondan sen biliyorsun aranız da iyi Gibi. Bekar misiniz
10 yıllık evli ve aramız çok iyi, ama farklı şehirlerdeyiz tabii.
Evlilik konusu gene açıldı 🤪🤪 evet bekarım ve artık evlen baskılat hat safhaya ulaştı 🤪🤪 yaştan dolayı 🤪
İnsanın anlaşabileceği insanı bulması zormuş.
Haha 10 yaş var ablan yani o bulsun madem uygun birini sana :)
10 yaş değil ben 2 yaş büyüğün. O 10 sene önce evlendi demek istedim.
Öyle uygun birisi bulsun o iş öyle olmuyor. Bana mutlu olmak ve mutlu etmek isteyen bir insan evladı laızm. Evliliği etrafa hava atma aktivitesi olarak gören birisi değil 😊
Nasıl biri olmalı ve kardeşin evlendikten sonra değişti mi hal hareket ve giyimi
Kardeşim çocuklar ile hayatına devam ediyor. Zaten çalıştığı İçin hayatı aynen devam ediyor.
Benim istediğim şey etrafa hava atmak ile uğraşmayan, mutlu olmak isteyen bir hayat arkadaşı. Zorlu hayatın üstesinden beraber gelebileceğiz, sevgi dolu bir insan olursa bende onun kalbini sevgi ile doldururum. Ama, insanların talep ve beklentileri çok farklı maalesef. Buda insanların mutsuz olmasına neden oluyor.
E hayatta Instagram diye bir şey var insanların ihtiyaçlarını değiştiriyor
Evet değişiyor. Benim mutlu olacağım insan, önceliği mutlu olmak isteyen insanlar.
Eğer önceliği farklı birşeyse onla mutlu olmam zaten imkansız. Eğer bir bayanın beklentisi farkı ise oda kendi beklentilerini karşılayacak erkekleri düşünmesi lazım.
Ben herkesin düşüncesine saygılıyım, kendi hayatı kendi kararı.
Ailenle tatile çıkar mısın evlennce mesela kardeşinin ailesi ve senin eşin Gibi
İlk yıllarda eşim ile çıkmayı tercih ederim. Eşimle yalnız kalmak isterim. 😊😊 ama bazen olabilir. Her ne kadar kardeşimle aram çok iyi olsada tatilde eşlerin rahat etmesi için yalnız kalmaları gerektiğini düşünüyorum. Ortak tatil olayı ilerleyen yıllarda ama bazen olabilir. Ben sevdiği rahatça belli etmeliyim yani. 😊😊 peki senin görüşün nedir?
burada soylemem
Burada söyle istersen 😊
Evet gizlicik, nerden söylersin peki 😊😊
Gizliden çık öyle
Çıktım 😊
Hemen kararını vermeni rica ediyorum. Ona göre gizleneceğim.
Burada gizliden seks guruluğu yapanların merak ediyorum 😅😅
şu an seninkini merak ettim 😂 ama genelde kapalılar ne yapıyor diyorum
Çevrende yok mu kapalı tanıdık
Var da soramam hani 😂
Kime sormak isterdin
Buradan demiyeyim onu :)
Söyle ya ne olcak
Olmaz ya ama sohbet edebiliriz ;)
Bekliyorum
yani soruyu sorduğun için şu an seninkini merak ettim
Yan daire ve üst daire
Neden ki ses mi geliyor
Evet hatta bazen 20 sanşye ah oh geliyor o kadar
Sağlıklı bireyler demekki :)
Bence çok kısa ayda bir kere anca 😅
Ahaha öyle mı
Evet ya yazık kadınlara
cinsel hayatı degilde arzuladıgım oldugu olmustur
Kim nasıl biri mesela
bi ögretmen kadın arkadastı cok seksi ve güzeldi fizigide iyiydi bekardıda acılamadım ama bayagı etkıleyıcı bı kadındı
Hmm gormeden bir şey diyemem :)
o dudaklar o kalca gögüs fizik cok iyiydi
Instagramindanda takip ediyor musun
hayır etmiyorum maalesef görev yerimden tayin oldum eklıycek oakdar samimiyetimiz olmadı hic
Kim bilir kimlerle
beni pek alakadar etmez
Tüm arkadaşlarımın ki
Çok cesurca neden ki
Kendi cinsellik hayatım olmadığı için arkadaşlarım kini merak ediyorum
Evli mi arkdaslarin hep
Hayır hepsi 18.19
Hepsi seks yapıyor mu :)
Bilmiyorum
Ben yapmıyorum, sen yapıyor musun
Reis, ve 1000alininkini ediyom
etrafimda ki güzel hatunların ki
Merak ettiğim biri yok.
Seninkini merak ettim
Çevremdeki bütün evliler
Kardeşlerin dahil mi
Kardeşlerimin cinsel hayatı yok
Küçükler mı
Bekarlar
Bekarlar evlilere taş çıkarır
Hayir ama biraz daha farkli dusuncem var
Ne gibi
burada yazdimmi kaldiriliyo
Ben evliyim
Biri esimleyken izlemek istiyorm diyim
Çoğu erkekler de var galiba bu fantezi ya duyuyorum eşine söyledin mi
Hayr soyleyemem tehlikeli istersen fikireselim acayim niki tabi sen istersen
yan komşu ve üst komşu.
Eglenek artikin ben burdayim
Evli kişiler
Özellikle biri var mı
Olmaz mıiiiiii , senin var mı?
fantezi seviyorsun gizli pembeli 😉😊
Siz sevmiyorsnz sanırım
Ben fantezi kurup sonra reelde gerçekleştirmeyi seviyorum. Yoksa sanal seksten ileri gidilmiyor. O da ihtiyacı karşılamıyor. Aksine daha çok istetiyor 😉
Ne tür şeyler yaptın gerçekte ya da yapmak istedin
Hesabım açık. Özelden yazabilirsin. Ben de seni göreyim 😉
Evet varrr
Seni
Yok.
Evet var
Senin 😁😁😁
Cıx yok
Hayir yok
Hayır
Senn
Baldızın ediyorum
Ahahha gerçekten mi
Evet
O da evli mi
Evet evli
Senin var mı
Yok ama kardeşi zaten senin ne bu merak
Aslında bişeyi ilgimi çekmiyor ama çok soğuk birisi. Acaba özel hayatı nasıl diye merak etmiyor değilim.
Bacanağa sor
Ahah oldu. Sonra kavga hır kıyamet
Sen varsın
Hadise
Hayır hiç kimse
Evet var
var senin
sen örnek
@edameda06
Evet oluyor
Evet var senin
annem var