Böyle tipler vardır. Zaman zaman rastlarsınız. Kendi cinsel hayatını ulu orta anlatıp başkalarınınkini de dinlemek isterler. Siz de bunlardan biri misiniz? Ya da kendi cinsel hayatınızı anlatmasanız bile başkalarının cinsel hayatlarını merak edip öğrenmek isteyenlerden misiniz?
Başkalarının cinsel hayatını merak ediyor musunuz?
Yani arada aklıma gelmiyor değil mesela düşünüyorum acaba bunlar seks yapıyor yapıyorsa nasıl yapıyordur hangi pozisyonu tercih ediyorlardı filan diye düşünüyorum kendi kendime gülüyorum sonra🤦♀️😂
Öğrenmek icin meraklı değilimdir.. Anlatan olursa dinlerim elbette.. Anlatmamı isterse muhabbetimize bağlı bi durumdur... Paylaşmak bazen tavsiyeler alip vermeye ya da eksikleri giderme konusunda iyi olabilir
Bir çok kişi ''acaba bu nasıldır'' diye düşünmüş olabilir. Burada ki sohbetlerden de anlayacağımız üzerine cinsel yaşamı hakkında konuşmalar ve fikir alışverişi oldukça yüksek seviyede.
Hayır merak etmedim şimdiye kadar şimdi de merak ettiğim kimse yok. Kadınlar kendi aralarında anlatıyolarmış daha çok şöyle böyle diye. Ya arkadaş sevgilimin arkadaşının benim penis boyumu bilmeye ne hakkı var ki
Etmişim özelikle güzel bayanlari acaba kocasi onu doyurabiliryormu nasil bir guzel kadini tatmin edebiliyormu hep merak en kısasi bizim bi komsu var cok guzel ama kocasi onu doyuramiyor