konuşmalarını, pozisyonlarını ya da neyi ne kadar yaşadıklarını?

konuşmalarını, pozisyonlarını ya da neyi ne kadar yaşadıklarını?

Hayır umurumda bile değil neden merak edeyim? kim kimi sevdiği beni ilgilendirmez ben sadece ileride ki eşimi merak ederdim ya da sevgilimi merak ederdim ya da mesela acaba cinsel hayatım olur mu bunu düşünürüm sadece. bu yüzden de sadece kendi hayatımı merak ederdim kimsenin cinselliği beni ilgilendirmez
Her p*rno izleyişimde gerçekten o yapanların bir cinsel hayatı var mı merak ediyorum açıkçası lxxlxlfşdş P*rno kurgu tabi. Kamera arkasında da bu kadar profesyoneller midir diye insan düşünmüyor değil
cevap sahibi merhaba, konuşmak ister misin, hattasoru cevap yapıp konuşmayı bırakmak istemem uzun süren arkadaşlık dostluk kurmak isterim sizin için uygunsa
Siz cevap sahibi, ben soru sahibi oluyorum ve hayır istemem. İyi eğlenceler
Ederim :D Bazen fit bir çift görünce ulan bunlarda ne yiyişiyordur derim :D
Cevap
25Cevap
Hiç öyle bir merakım olmadı
Evet ben merak ederim. Sen? Hatta bir ara her gördüğüm kişiyi ilk aklıma " acaba seks yapmış mıdır? Acaba oral yapmış mıdır?" diye düşünürdüm. Biriyle tanışırken ilk aklıma bu gelirdi. Bunu herkes için düşünür, merak ederdim ama şimdi azaldı çünkü biliyorum ki herkes yapmış, yapmayan yok. Gene de bazen "acaba kaç kişi ile yattı, ilk kaç yaşında yaptı" vs vs merak ediyorum herkesi
@Guesstt bence düşünen çok fazla insan var
@Guesstt olur
Mavi 🦋
Ben
@kadans merak etmene gerek yok, merak etme her şeyi yapıyorlar 😂 Ben sevgilisi var mı/hiç olmuş mu bilmediğim kişilerin merak ederim. Bir kere bile sevgilisi olduysa her şeyi yapmıştır zaten o garanti
@kadans oha artık ben nasıl yaptıklarını merak etmiyorum
Şimdi beni görsen, ben sana sevgilim var desem neler hayal edersin neler düşünürsün ikimiz hakkında?
Yani gözünün önüne getiriyor musun hayal kuruyor musun onlarla ilgili?
Neden merak ediyim banene ki 🤷♂️ kim ne yaparsa yapsın beni önemsemez
https://youtu.be/X-8fKg14iIYHerkesin değil tabi ama bazen dikkatimi çeken hoş bulduğum kişilerin bir şeyler yaşayıp yaşamadığını merak ediyorum.
Meraktan değil de skor sayısı tahmini yapıyorum. İşte atıyorum bu milli olmuştur olmamıştır bu şu kadar yapmıştır falan felan
Daha bugüne kadar şaşırtan çıkmadı 😅 ilginç bir hikayesi olanı dinlemek isterdim, genelde ben şaşırtıyor gibiyim
Evet bu ben de merak uyandırmıştır hep. Ama sadece merak. Sapkınlık derecesinde değil
Alt kattakiler merak edip benim kapımı çalmıştı bi ara napıyon lan sen diye :D :D
Hayır etmiyorum ama merak edersem zaten çekşnmeden sorarım
Kesinlikle…Anlatmak ve dinlemek en az sevişmek kadar haz verir…
Ediyorum ve burdan konuşuyorum insanları tanımak anlamak iyi oluyor.
Kankilerimle genellikle en çok tercih ettikleri pozisyonlar hakkında konuşuruz. Kadınlar daha detaycı cinsellik konusunda..
genel olarak yok. Ama bazı tipleri görünce aklıma gelmiyor değil.
Başkalarına özenmek veya merak etme huyum yoktur
bazen evet dikkatimi çekenlerin sadece
Güzel kadınları evet ederim.
merak ettiğim kişiler olur
Hiç merak etmedim
Ediyorum durmuyor merakım. :P
Evet ve bende anlatırım duymayıda severim
Evet ediyorum
@Kibar4154 sanırım öyle ama herkes belli etmiyor
Etmem kendime bakarım
Evet ederim
İnsanoğlu merak yüzünden cennetten kovulmuştur
Hayır
Merak konusu değil
asla etmem
Ediyorum...
Tek ben mi ediyorum ya, sen de ediyor musun
@Yomeyamo yani fark etmez 😅
@Yomeyamo yani bi kişiyle alakalı o an aklıma gelirse düşünürüm kendi kendime acaba cinsel hayatı nasıldır diye 😅
@Yomeyamo evet ben dee 😅
Gizliden çıkıyorum sen yaz olur mu, seninki kapalı
Söyle düşünebilirsiniz mesela her şeyin bir sınırı var ve onunda bir sınırı var bu kadar basit.
yomeyamo merak ettiklerimizi zevklerimizi konuşmak ister misiniz
Evet çok merak ediyorum
Etmem ablam
Evet ediyorum