selamsss🖤
bazı insanlar evlendikten sonra cinselliği sadece görev olarak görürler özellikle de kadınlar için geçerli Bu durum peki sizce de evlendikten sonra cinsellik görev midir?

selamsss🖤
bazı insanlar evlendikten sonra cinselliği sadece görev olarak görürler özellikle de kadınlar için geçerli Bu durum peki sizce de evlendikten sonra cinsellik görev midir?

Hayır tabi ki görev değildir ama maalesef çiftlerin bir çoğu bunu böyle yaşıyor.. Aslında asıl sorun cepte görmek ya da duygusal ilişki durumunun zedelenmiş olması.. Duygusal anlamda birbirinden uzaklaşan çiftler, sevişmeyi de artık tutku doğrultusunda değil sadece tatmin amaçlı yaşar hale geliyor.. Keyifli günler..
Merhaba,
Aslında insanlar sadece cinsel ilişki yaşamak için evlilik yapmazlar evliliğin en temel amacı belli bir yaştan sonra aile ile birlikte yaşamanın zorlaşması, ilerleyen dönemlerde anne babanın vefat etme gibi durumunda yalnız kalma korkusu ve bir hayat arkadaşı içinde arayışı içinde olmaktan kaynaklanır, bir yandan da insan ölüp gidecekten sonra soyunu devam ettirecek ve soyadını devam ettirecek evlat sahibi olmak ister dolayısıyla evlilik bu nedenle yapılır, ancak şu bir gerçektir evlilikte cinsel ilişki olmazsa olmazdır yani her insan cinsel ilişki yaşamak ister bundan kaynaklı olarak da evlilikte seks yapmak yani cinsel ilişki yapmak görev değildir birbirine haz aşk ve zevk duymanın isteği ve ihtiyacıdır şimdi bekar olan insanlar nasıl ki evlenmeden mastürbasyon yapmak ya da kendini rahatlatma mektubu niyetini hissediyorsa çünkü beden bunu istiyor Bu elimizde olan bir şey değil evlendikten sonra da ister istemez insanların bedenleri birbirini ister ve cinsel ilişki yaşarlar Bu bir görev değildir ihtiyaçtır zevklidir aynı zamanda da evliliğin sağlıklı ve mutlu ilerlemesi açısından önemlidir.
En iyi görüş için teşekkür ederim
Eğer seks yapmayı görev olarak görürsek. Evlilik üzerine olan tüm kavramları da görev olarak görmeye başlarız. Bana göre eğer o tutku hala devam ediyorsa. Her yerde, her zaman seks yapabilir çiftler.
Yok artık ya seks aradaki aşkın, sevginin ortaya çıkardığı bir tutkudur bunu görev gibi görmek ne hazzı yaşatır ne zevki
Cevap
38Cevap
Evet görevdir ama yaparken görev olarak yapmayacaksın orası ayrı.
Görev değil bu zevkle yapılacak bişi😛
Hayır görev değildir. zaten evlilikte seks dahil bir şey görev olarak görülüyorsa orada sevgiden söz edemeyiz. seks aşık olduğunuz ve sevdiğiniz insan ile bütünleşmektir. görev değil sevgidir. yani partneriniz istemiyorsa zorlamak çok saçmadır. seksin içinde duygular ve arzu olmalı. yani zorunluluk hissedildiği için yapılmamalı.
Görev değildir olmamalıdır.
Ama şu da var; bazen insan canı istemese bile sadece partnerini mutlu etmek adına oyuna dahil olmalıdır. Yani hizmette sınır olmamalı bazı günler. İnsan eşinin hatırı için bile havaya girebilmeli.
Evlilikte seksi bir görev kategorisine sokmak, bence cinselliğe vurulmuş en büyük darbedir. Çünkü insan seksi zevk ve keyif almak için yapar, yoksa istemediğin biriyle veya istemediğin zamanlarda yapılan seks, zamanla kişiye görev gibi gelebilir. Bu çok tehlikeli bir sınırdır, bir adım ötesi evlilikteki cinselliğin bitmesi ve tabiri caizse aynı evde ve aynı yatak odasında kardeş gibi uyuyan çiftlerdir..
Seks her zaman gereklidir. Görev değil zevktir. Evlensen de evlenmesen de olmazsa olmazdır..
Bu tür saçma sorulara verilmiş en iyi yanıt. 👏
@AkrepburcuErkegii07 teşekkürler :)
Bu saçma bir soru değil çoğu kadının kendine bunu görev olarak görmesi adına sorulmuş bir soru yine de teşekkür ederim 😊
Kadının böyle bir görevi yok, siz bunu evliliğin gereklilikleri ve sorumlulukları ile karıştırıyorsunuz. Cinsellik, evliliğin sağlıklı yürümesi için yapılması gereken karşılıklı bir gereklilik durumudur. Kadın için bir iş, görev vs. değildir. Bunu diyen kadının kendisine saygısı yoktur.
Bunu diyen kadının kendisine saygısı yoktur tamam bu konuda hemfikiriz lakin diyen birçok kadın var yani bunu inkar edemeyiz ne yazık ki ben de buna istinaden sormak istedim görüş almak istedim yani saçma bir yanını göremedim açıkçası neyse iyi akşamlar
Tuhafsınız doğrusu. Cinsel anlamda kendisini bir meta olarak gördüğü için bunun mücadelesini yapan kadın, yine bu anlayışı görev adı altında erkeğe sunan da aynı kadın. Türk kadının kafası sahiden çok karışık. (mış)
Haklısınız iyi akşamlar
Bunu gorev olarak gorurseniz zaten omur boyu çile haline gelir sizin icin. Bu ödüldür libidosu yuksek olan insanlara ki bunun aksi insan doğasına aykırı. Aseksüellik söz konusuysa cinsel terapi alınmalıdır aksi halde çiledir.
Cinselik sexs her iki tarafta ihtiyactır eşini mutlu etmek görevdir Kesinlile eşler birbirini ret etmemeli biri diyerinden istiyorsa cinseliyi orgazma ulaştırıp tatmin etmeli etmeden de uyumamalı aksi halde red eden uyurken red edilen mutsuz bir şekilde uyamaz ister ister istemez red edilen arayış icinde olur eşiden bulamadığını başkasında aramaya başlar kesinlikle eşler birbirinin arzu ve isteklrini yerine getirmeli birbirine olan ikisinin görevidir
Hem görev hemde ihtiyaçtır haftanın en az 4 günü mutlaka yapılması lazım. Seks hayatı kötü olan evlilikler hep mutsuz oluyor bazısı aldatılma ile sonuçlanıyor bu seksin ne kadar önemli olduğunu gösteren bir araştırma bence.
Duygusal olarak olan seks görev değildir, ihtiyaç karşılamak için yapılan seks görev gibi birşeydir işte. Anlatamadım tam.
Görev tabiri yanlış olur bence çünkü cinsellik evliliğin temelini oluşturan en önemli faktördür cinsell hayat olmayan bir evlilik tatsız tuzsuz olur bir anlam içermez
Sonuna kadar katılıyorum 😌
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 😌
Hayır tabi ki hem Duygusal bağ hissettiğin insan arzuladığın insan da olmalı görev değil zevkle olmalı kdmmc
her ne olursa olsun seks dahil vazife olarak adlanırsa hata olur, o zaman yemek yapmak ev temizliği çamaşır bulaşık bunlarda görev olarak adlandırılmalı, bence hepsi gereklilik yani ihtiyaç
Annelik babalık eş olmak işler vs bunlar görev olabilir
Ama cinsel ihtiyaçlarını karşılamak isteği görev değildir arzuluyorsan sevişirsin bunun yeri saati falan olmaz yapıştır gitsin
Kadınlar evlendikten sonra zevk hormonları yok olma seviyesine geliyor. Bu yüzden o ateşli istekli halleri imzayı attıktan 1 hafta sonra falan sönüyo. Ona göre evlenin.
Aldatmaya gitmemesi ve huzurun kaçmaması için yapması gerekir ama eğer öyle bir kafası varsa evlenmeden önce bunu da konuşması gerekir. Onu kabul edecek biriyle evlenir
Bu bir görev gibi değil de severek ve özenerek yapıldığı zaman belki bir şeyler daha güzel olabilir toplumumuzda..
Eskidendi o kadınların görev olayı şimdi kadınlar erkekler için bir görevdir demeye başladı orgazm olayını zevki almaya başladıktan sonra. Kocası isteksiz diye yakınan kadınlar dolu ortalık. Ya erkekler sıkıntılı ya da kadınlar aşırı istekli
Kadınlara hakkını vermiyo mu erkekler
Evet o doğru kocasından yakınan çok.
kadınların özgurlugu açıldı ve bılınclendı artık
Görev değil istek ihtiyaçtır ne görevi bu kölelik değil ki kadında erkekte zevk alması gereken bir araç seks
Hayır sadece ihtiyaçtır her iki tarafta arzulanmayı ister.
görev olarak nitelemek doğru değil ancak evlilikte olması gereken önemli etmenler biri diyebiliriz.
Hayır cinsellik hayatın her anında yaşanması gereken en temel ihtiyaçtır...
Görev değil bu zevkle yapılacak bişi herkese tavsiye ederim
Sekssiz olur mu hiç evliliğin amacı bu zaten yoksa sevgiliykende aynı evde rahatça yaşanılıyor. #yineben 😃
Yine sen mi ejwjwjwj hangisisin
Gizli hayranın bundan sonra her sorunda varım. Ayrıca başka kim var 😡😡
Kim olduğunu bile bilmiyorum neden gizleniyorsun? Whwwwj
Büyüsü kaçmasın fjdd
Gizem daha cezbedici oluyormuş kadınlar açısından bir yerde okumuştum 😅
Kim demiş külliyen yalan ejejjwj
Görev, zevk, ihtiyaç, zorunluluk adına ne diyorsan.
Görevi falan bilmem de sen bir kadına dokunmadığın zaman inciniyor.
Cinsellik belli bir süre olur ztn, biter eninde sonunda
Devir değişti erkeğin görevi diyen var artık kadınlar daha çok aldatıyor tv lerde ve çevremde
mutluluk ilacıdır iki taraf içinde karşılıklı sevgi saygı varsa.
Kimse kimsenin maaşlı çalışanı değil gönül işi bu
Görev, zorunlu olduğun bir şey gibi geliyor kulağa. Evlendiğim insanı zaten seviyorumdur ki evlenmişimdir bu yüzden asla görev değil, isteyerek yapacağım bir şeydir. Evlenirsem kesinlikle heeer gün yaparım istisnasız
Alkış 👏
Hahahah teşekkürler
Sevgilin var mı
Görev değil de karşılıklı seks arzusu yoksa evlilik yanlıştır.
İhtiyaç desek daha doğru olur
Ya görev ne alaka evlisin karın esin herseyi yasa zevk alarak yasamak lazım
Hayır görev değil zevktir
Hayır evliyken de bekarken de bir ihtiyaçtır.
Seks gorev olursa xevk olmaz.
Hayır görev değil. Tutku ve şehvet bana göre
Seks asla bir görev olarak yapılmamalı
Görevi bilmem de seks yapılmalı
Kesinlikle görevdir. Asker arkadaşımıyız sonuçta
Öyle görürsek keyif alamayız
görev denemez ihtiyaçtır
Görev değil ihtiyaçtır...
Görev değil ihtiyaçtır
Bünyevi ihtiyaç karşılıklı olarak giderilir
Görev değil
Yok la görev değildir heralde
Görev olarak görülecekse evlenmenin anlamı yok.
Zevktir
Kanunen görev
Görev değildir
Görevde olabilir.
Yani bir zahmet
Görev desek yeridir
Görevdir
Ben görev adamı olurum 😁
İçten gelmeli
Gibi gibi
biraz öyle