ilk 1 sene zevk , sonra iş / görev sonuç ; mutsuzum ! (E) yatağa geçsek mi? (K) hmm , 2 haftadır yapmıyoruz değil mi , (E) ee yani , (K) eh geçelim bari , ya da yarın mı yapsak , hem cuma , erken uyuyalım bu gece. (E) tabi dün gece 4 e kadar oturduk ya , yat zıbar ya , senden bir şey isteyen de kabahat. (K) amaan , sana da bir şey demeye gelmiyor , ee gel bari yapıverelim hemen , (E) ya 200 tl verip malum yere gitsem daha keyif alırdım , en azından pazarlık etmiyorsun (K) hmm pek meraklısın öyle yerlere gitmeye, iyi git onlar yapsın o zaman ben yatıyorum , ne halin varsa gör. (E) Yat uyu , kabahat sende değil ki , isteyende. ( kendi kendime ) bunlar hep gençliğimde aldığım ahların acısı galiba gümüştas. Git banyoya kendi işini gör ya 10 dk lık iş için 20 dk dır kavga ediyoruz ya bilmem anlatabildim mi? son 6 yıldır böyle olunca keyif mi görev mi sen hesapla artık soran zatı muhterem
Şöyle düşün yemek yemek, su içmek , uyumak görev değil ihtiyaç , cinsellikte onlar kadar doğal ihtiyaç evlilikteki görevler ve ihtiyaçlar birbiriyle karıştırıldığı zaman o evlilik çekilmez hale gelir
Bir ömür boyu, aynı yastıkta zor iş... Ekonomik kaygılar, monotonluk, çoluk çocuk derken, bir bakmışsın hayatınızın aşkı bir yabancıya dönüşmüş. Cinsellikse çoktan bir lüks olmuş. Oysa çiftleri bir arada tutan en önemli bağ “seks”. Cinsel hayatınıza gereken özeni göstermek daha mutlu bir aile hayatını da beraberinde getiriyor. Tutkularınızı öldürmeyin. Tutku kendiliğinden yaşamaz, onu beslemeli ve özen göstermelisiniz. Birlikteliğinize özel zamanlar ayırmalısınız
En özel paylaşım evet ama bunun yanında Olması gereken "karşılıklı zevk" olması Ama Eğer bir taraf tatmin olamıyorsa diğer taraf için cinsellik görev haline gelir.
En İyi Cevaplar