Ya da biz mi anormaliz?
Yeni evli çiftlerin haftada neredeyse her gün veya 1 gün arayla ilişki yaşadığını genellikle duyarız, bu yukarıdaki soruda anlattığım kişinin ilişkisi bana biraz değişik geldi sormak istedim siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
İdeali ne olmalı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Yeni evli çiftlerde minimum haftada iki normaldir, fazlası da olabilir. Sizin durum facia.
Açıklamayı okumanızda fayda var efendim 😊 ben kendimden bahsetmedim.
Bir yakınımın ilişkisinden bahsettim, ayrıca aile danışmanlığı eğitimi alıyorum ve sorumu da gizliden sordum 😊
Biz mi anormaliz diye sorduğunuz için aşağısını okumadım efendim, siz de soruyu sorarken bir özne karışıklığı yaşamışsınız 😊
O halde kusura bakmayın 🙏😇
Estağfurullah ne demek, ben de tam okumamışım siz de kusura bakmayın 😊
Yeni evliler her fırsatta şaaapar bu günde 3 olur 4 olur hadi çok düşkün değiller 1 olsun haftada en az 3 olsun
Kişilerin libidosu geçmiş ilişki hayatları bu sayıyı etkiliyor olabilir iş hayatları da buna etken denilebilir
Valla sadece ilk gece 5 kez yaşadım ertesi gün içinde 3 gece yine 4 5 kez ve bu bu şekilde en az 3 ay sürdü
4 aylık evlilik için haftada 3-4 defa hatta daha fazla olmalı. evde kovalamaca oynanacak zamanlar. Sizde durum vahim. İstemeyen kim?
Yeni evli çiftler günde bikac kez yapmaliii benceee
İlk başlarda normal olarak fazla olmalı ama bukadarda düşük olmamalı
İdealini bilmemde yeni evliyseler sabah ogle aksam durmadan sevismeleri gerekir
Kim istiyor ve kim istemiyor. Yeni evli çiftin günlük 5 postadan aşağı düşerse o gün yaşanmamış sayılır. Sevgilim olunca günlük 7-8 posta atarım.
Bana göre normal değil ama libido durumları farklıdır siz de belki.
bence normal değil ben olsam her gün sevişir idim senin ile
1 gün arayla da olmaz bence haftada bir olabilir
4 aylık evliylen ayda 1 hiç normal degl o arada ya sevgi yok ya da cinsel çekim yok
Eşimle bir yıl boyunca ayda 26 veya 27 kez yapıyorduk
Adetli gğnlerde beraberlik olmasada sevişiyorduk bana oral yapıyordu
evet baya az bu sizin en az haftada 2-3 yapmanız lazım
Çok garip. Olmaması gereken bir şey
çok saçma ben sevgilimi bile iki günde bir yaparım illa
tamam da yeni evli başka birisinin bu özel durumlarından senin nasıl haberin oluyor :D
Yakından tanıdığımız biri olduğu için.
Ayrıca kadınların %90'ı cinsel ilişkisinden bahsediyor kadınlar arasında maalesef.
Ben anlatıyorum diyemem çünkü anlatmıyorum ve hiçbir kadına güvenmiyorum.
Benim kuzenim sırf cinsel ilişkisini ballandıra ballandıra anlattığı için yengesine kaptırdı kocasını devir iğrenç maalesef.
Sizinde bilginiz olsun dedim dediğim gibi kadınların yüzde doksanı anlatıyor ilişkisini
bence onunla konuş bunu
Boşanma sebebi
Bu çift tanıdığımız biri, adamın karısı 3 aydır ailesinin evinde yaşıyor elinden ayrı bir şekilde. Ama adamın storylerini görseniz adam halinden memnun ve karısını çok seviyor imajı veriyor.
Şarkılı storyler, aylar öncesindeki düğünden atılan;sürekli atılan düğün fotoğrafları
Üstelik bunu bir kadın değil bir erkek yapıyor 😂 acaba diyorum bizde mi kadın olarak bu bahsettiğim kadın gibi mi olmalıyız 😂
Başkaları vardır hayatlarında veya hastadırlar
Siz avukatsınız galiba biraz daha geniş kapsamlı düşünebiliyorsunuz tabiki
Bizim kendi aramızda düşündüğümüz şey de şu oldu, hemen hemen sizinkine çok yakın🙏
Erkek birilerine;eski flörtlerine veya gösteriş yapmak istediği arkadaş veya akrabalarına nispet yapmak amacıyla böyle yapıyor.
Çünkü daha önce hiç karşıma çıkmadı kıza kına yakılırken çekilen fotoğraf ya da geline kırmızı kuşak bağlanırken ki fotoğrafı erkeğin instagram sayfasında paylaşması 😂😂 değişik ya da bize hiç denk gelmedi daha önce
Tabi herkes kendi tecrübesini aktarır
Eşcinsel olabilir o kişi
Oha hocam kadın mı erkek mi eş İnsel olabilir 😲 hangisi yani?
Normal değil terapiye bile gitmelisiniz
Aile terapisine gidinn
Yeni evlilik zamanimizda her gun 2 3 defa yapiyorduk.
Öyle bir evlilik olmaz kadına yazık yani
Fizyolojik :D
İnsan fenalık geçirir be kfuff
Fizyolojisi mi kalmış fjfg
Oluyo öyle şeyler bende de oldu
Tabiki normal değildir.
ben olsam üzerinden inmem.. gy olmasın?
bence değil knkas
Neden bu kadar durdunuz tuhaf
Anormal
Yazık ikinizede