En son yaşadığım cinsel iliski deneyiminden sonra cinsellik yasamaktan korkuyorum kaçırıyorum adam ön sevismesiz gir çık muamelesi yaptı nerden bilebilirim ki bir çoğu erkektı böyle eminim böyle olmasa bile hepiniz 5 dakikalıksınız.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkekleri öyle maalesef hani bütün erkekler sonuç odaklı ama Türk erkeklerin de öyle bir yokluk var ki eline bir şey geçince böyle ne yapacağını bilemiyor hemen iki dakkada rahatlayıp çekiliyorlar o yüzden kimin ile olduğunuza çok dikkat edin ve birazcık sizde bir şeyler üstlenmeye çalışın her şeyi erkekler yapamaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapmayı p*rno filmlerinden öğrenen bir erkekten de başka türlü bir davranış beklenemez. Önce kadının tensel yapısını duygularını ve kadında seksin ne anlama geldiğini kavrayamamış, izlediği filmlerden ya da seksi o filmlerden öğrenen abilerinden kahvehane dersleri ile şuursuz olarak öğrenmiş erkekler kadınlarla karşılaştıklarında her zaman başarısızlığa mahkum kalırlar.
Oysa cinsellik geniş kapsamlı bir sevgi paylaşımıdır. Çok şey bilmeyi gerektirmez. Sadece aşk , beğenilme beğenme hisleriyle donatılmış kişinin partnerine değer vererek onunla birlikte gerçekleştirdiği ve bize doğanın kullanmasını bildiğimiz sürece paha biçilmez bir hediyesidir.
Maalesef kimin cinselliğe nasıl baktığını belirlemek çok kolay olmuyor.
Bu durum sadece erkeğin değil, cinsel tabularla cinselliği bastırılmış kadınlarımızın da büyük sorunu.
Doğru insanı bulmanız dileği ile...
02 Yorumla- +1 yıl
Doğru insan siz miş gibi geldi.
- +1 yıl
@Belkibirgünbiryerde Böyle bir iddiam yok çabamda yok. Doğru kişi olmak kişiden kişiye değişen bir durum.
+1 yılÖn sevişme olmadan asla sekse başlamam , ilk basta sevişip senin vajinanin ıslanması kayganlasmasi lazim. Ayrıca seks esnasında nem sürekli pozisyon değiştirir ritim veririm. Ona göre kendimi ayarlarım.
Ayrıca seks arasında sevişmeyi de ihmal etmem oral seks falan ya da vajinanin içindeyken durup dudaklarından öpmek goguslerinle oynamak falan kalçaya dokanma vs...
Böylece üzüm sureli bir seks ve zevk ortaya çıkıyor.
Ama benim boşalma sürelim iyidir diye düşünüyorum bazen bosalmadigim bile olmuştu , yani o an ki duruma bağlı kız bosaltaxagim diye kendini bitirmişti anal seks de kızın yap yap bosalamamistum belki vajina kadar his etmediğim içindir.00 Yorumla
Siz öküz birine denk gelmişsiniz normali kadınla sohbet edilir yakınlaşma olur ön sevişme oral ve cinsel ilişki olur ve son ama o kişi sizi kullanmış bunun başka bir açıklaması yok kendinizi böyle erkeklerden uzak tutun size değer veren sizi önemseyen kişiler ile böyle şeyler yaşayın çok daha mutlu olursunuz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
60Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAramaya devam et, bir gün seninle de ön sevisme yapacak kada sevecek, kıymet verecek birisini bulacaksındır. İmkanın olsa o hani gir çık muamelesi yapıyorlar dediğin erkeklerin zaman zaman başka kadınlarla ne biçim ön sevismeler yaptıklarını bilsen, görsen şaşarsın. Diyecegim o ki; erkekler böyle öküzler işte olayı değil, her erkek uzun uzun ön sevişme yapacağı kadını seçer, herkesle yapmaz, yapan da usul gereği yapıyordur. İçinden geldiği için, isteyerek, zevk alarak, bile isteye uzatarak doyasıya yapan kişinin seçtiği kadın onun için özeldir, değerlidir. Sen de seni gerçekten seven, değer veren birisini bulursun umarım, yata yata değil, gerçekten severek birlikte olarak! Biraz uzun oldu ama sanırım anlaşılmıştır. Amacım asla kırmak veya laf sokmak değil, bir nevi gerçekler ve durum değerlendirmesi diyelim.
10 Yorumla
+1 yılYani çoğul konuşamasan iyiydi ama neyse, ön sevişmesiz cinsellik abazaların işi, gerçek zevk ön sevişmede yaşanır yaşatılır ayrıntıya girerimde gerek yok, 5 dk konusuna gelince ön sevişme dahil 10 la çarp, ama senide anlıyorum kalitesiz cinsellik yaşadığın için herkesi bir tutuyosun ama unutma her erkek boşalmak için sevişmez, kimininde takıntısı partnerine çoklu orgazm yaşatmak😉
00 Yorumla
+1 yılAdam ökuzse biz napalm insan sevişmeden ne tat alır bu ilişkiden 5 dakka da boşalmak nedir 🙂 demeki az karşisinda soyunurken cilve yapsaydın soyunmadan adam boşalırdı 🙂 en az 45 dakika sürmeli ön sevisme. Gerçi Allah dağına göre kar vermiyor hep armudun iyisini ayılara yediriyor
00 YorumlaValla adam tam öküz bir de 3 kere mi? Ne ara 3 kere? Bu sabaha kadar sürmeli. Cinsellik sanattır. Ön sevisme bile çok uzun olmalı. Birde erken gelmiştir. Bi. dakka erken boşalmak sorunu olan erkekler sevişmezler 😀 yoksa giremeden patlarlar. Cinsellik deneyim işidir. Sigmund Freud okuyacaksın 😉 gel saba Japon masajı yapayim da aklın çıksın. Uzun süre Asya da kaldım. Thailand Filipinler wietnam Endonezya Japonya kore singapur. Bunlar da benim süper güçlerim. Yıl başından önce turkiyede olacağım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana denk gelen erkekler yüzünden herkesi bir tutamazsin. O beş dakikayı 40 dakika yaparım sonraki bir hafta her bacak bacak üstüne attığında beni animsarsin. :) Bunun dışında nasıl oluyorda ön sevişmeyi es geçiyorsunuz? Direkt bacaklarını mı açıyorsun? Hadi karşındaki hayvan, niye sen yönlendirmiyorsun?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç yaşamadım ama ben hemen gir çık insanı değilim aslada olma taraftarı değilim daha çok karşı cinsin tatmin almasını öncelik olarak görürüm ki bunun yüzünden çoğu sextingde ben tek kaldım karşı taraf iki üç dört kere boşalmışligina şahit oldum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılüzgünüm maalesef böyle davarlar var içimizde, amaöğrenecekler zaman alacak ne zaman? işte onu bilmiyorum, halbu ki sizi ön sevişme ile hazırlasaydı, şu anda onun muhteşemliğini konuşuyorduk, en azından papatya yağı ile size masaj yapabilirdi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç öyle değil. Sana öylesi denk gelmiş. Bi de herkesle o beklediğin tutkulu sevişmeyi yaşayamayabilirsin. Ten uyumu ve aradaki çekimle ilgili biraz
00 Yorumla
+1 yılSırf kendisini düşünmüş bencil adam ve sende o öküze denk gelmişsin hayatım
31 Yorumla- +1 yıl
Sana katiliyorum cok bencil mis
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesi aynı kefeye koymalısın çünkü ben şahsen istersem ön sevişmeyle birlikte ilişkiyi iki saate uzatabilirim önemli olan partnerinim kontrollü ve ıslak kalabilmesidir bide ilişki ne kadar uzarsa o kadar zevki fazla olur
00 YorumlaÖn sevisme dediğin gir çık değil 15-30 dk partneri ilişkiye hazırlaycan o zevki yasatican ki iliskiden daha fazla zevk alsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Baya kızmışsın. Düşüncelerini yaşamak istemek seninde hakkın. Bulursun. Bir söz vardır. Imkansız demek sıfır demek değildir. Aşk, sevgiyle.. Hoş kal
00 Yorumla
+1 yılKadima saygi duymayan kisiler karsina cikmis diye hepimize sitemin yersiz
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bu adamın yakın zamana kadar pesinden kostum birde ayy kafama sıçayım
- +1 yıl
Üzgünüm ama ambalajını sevdiginiz urunlerin icini gorunce boyle oluuor
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış kişilerle beraber olmuşsunki bu algıya sahip olmuşsun ne yazıki
00 Yorumla Hiçte öyle düşünme.
Ben ön sevişme yaşamadan ilişkiye girmem. Kadını coşturmaya bayılırım.00 Yorumla
+1 yılBen boşalsamda rahatlatmadan bırakmayacağım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yalama okşama öpüşme sarılma bunlar olmadan seks yapan kadın veya erkek tek geceliktir
00 Yorumla
+1 yılAynı değil demek ki sana öyle denk gelmiş. Oral seks yapmadan sevişmeden asla seks yapmam yapılmamalıda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelleme yapmışsın bence senin seçimlerin yanlış çünkü kendinden çok partneri mutlu etmeye çalışan bizler bir hayli cogunluktayiz. bencil insanlardan uzak durun.
00 Yorumla
+1 yılDavarlara yüz verirsen olan bu olur mesela be... boş ver
00 Yorumla
+1 yılenteresan sen sadece gir çık için mi birlikte oluyorsun sanırsam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmastürbasyon. yapsın hayvan, aslında eli bile fazla öylelerine 😂
Duygusz sevişmenin mastürbasyon. dan farkı yok kendinize şişme bebek muamelesi yaptırmayın kabahat sende de var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. On sevismesiz seks bı olurmussss ne anlamı kaldı seksten sogur insan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence adam sadece o işle ilgileniyor yani seninle değil senin bel altınla maalesef.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle öyle bencil kendini düşünen ve 2 dakikalık.
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye öyle yaptı kilolu falan mısın ya da çekici değil misin
04 Yorumla
Soran+1 yılÇekiciyim zayıfım gördüğü en vajinanın bende olduğunu söyledi yapısı böyleymis ön sevisme açmıyormuş onu
Cevap sahibi+1 yılKafasına s*kayım onun o zaman yani ben partnerimin doymayacağı bir birliktelik istemem hı senin anlattığın gibi olmuşa da ya çekici temiz olmadığı için hemen bitsin derdindeyimdir
Cevap sahibi+1 yılÇok arıyomusunuz böylelerini ya
- +1 yıl
Zayıf bakımlı diri bir kadını memnun edemiyorsa ben onu taaaa aklini anlarsın allahım ayılar. neden hep armudun iyisini yer
Kadın ruhundan anlamayan bencil egoist insanları çok mu arıyorsunuz? Seks önce ruha sonra bedene dokunabilmektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılNoluyo ya yine bi yerlerden durduk yere hakarete uğramışım. Sen git elin adamıyla seks yaşa hakareti bize yap. Dünya boştur lo
00 Yorumla
+1 yılBen aksine saatlerce ön sevişme yapıyorum ama en sıkıntı olan şey ise penisim kalın ön sevişmeye rağmen girmiyor bazen kalın olduğu için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim gibi tutkulu, vücudunun her zerresine nüfuz edecek biriyle ilişkin olmadığına üzüldüm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl40 yaş üstünü dene , hayatın anlamını iliklerine kadar yaşatsınlar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. maalesef bu durum var bencil bir durum ben zevk alayım gerisinin önemi yok aceleci bir yaklaşım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Aynı değilde sana önem veren birini daha bulamamışsın olay o
00 Yorumlaön sevişme erkeğin kadına verdiği değer ile orantılı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Sallama belki sadce gir çık yapacak kadar güzelsin
00 Yorumla
+1 yılöküze denk gelmissin
16 Yorumla
Soran+1 yılDimi
- +1 yıl
kesinlikle
Soran+1 yılBen bu adamın pesinden kostum birde kafama yanarım böyle olmasına rağmen onun için çabaladım
- +1 yıl
neyse bunuda denemek varmis demekki birdaha yapmazsınız iste
Soran+1 yıl3 kere yaptım aptal ğibi biliyomusun
- +1 yıl
iyi olmamış maleseff
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılöyle ne anlamı kalır ki
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi aynı değil, sana öylesi denk gelmiş.
00 Yorumla
+1 yılBoyle sevilme mi olur 😂🤦🏿♂️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun erkek seç seks için..
00 Yorumla İlk defa seninle sevistiyse normaldir.
00 YorumlaKaç erkekle oldun ki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeli adamlar tercih edin bnce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep öyle zaten ne bekliyorsun. Gir çık o an aşırı zevk veriyorsunuz iş bitince buz gibi soğuyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü çoğu erkek sadece kendi zevkini düşünüyor.
00 Yorumla
+1 yılabaza peşinde koşarsan öyle olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Seni eskort sanıyorlar ondan
00 YorumlaYazık olmuş sana.
00 Yorumla
+1 yılSana öylesi denk gelmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke herkesi denemeseydin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO anda neden bunu engellemediniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 saat boyunca yapabileceksen yaz.
00 Yorumla
+1 yılBenle tanışmadın demekki
00 Yorumla
+1 yılGel abimde yapsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi öküze vermişsin ne yapalım
00 Yorumla
+1 yılErkek değilmiş o gerçek erkek öyle yapmaz
00 Yorumla
+1 yılhiç hoş değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Şansızlığın...
00 Yorumla
+1 yılCiddi misin sen bu konuda
00 Yorumla
+1 yılHahahahah
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026