sevgilimle cumartesi gunu icin ev kiraladik ilk kez seks yapicam cok canım yanar mı kızlık bozulduktan sonra sekse devam edebilir miyiz çok korkuyorum neler yapıp neler yapmamalıyım lütfen dalga geçmeden önerilerinizi paylaşır mısınız taktik de verebilirsiniz tecrübesiz davranmaktan da çekiniyorum (19 yaşındayım)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Buluşur buluşmaz yalat iyice ıslanınca soksun. Biraz sızlar, sonra acısı geçince bikaç saat sonra zevkine bakarsın. Öğrenci misin
evet
Çok mu istiyosun bunu?
canım seni kendini mi tatmin etmeye calisiyorsun bu kadar mi dustun
Ne alaka?
Benden sana tavsiye ilerde yapacağından dolayı pişmanlık çekiceksrn yapma yoksa ilerde hayatta düzenli bi ilişkin olmaz ondan ona giderein demedi deme
Hayatın hatasını yapıyorsun Sonra çok pişman olursun karalara bağlama
sevdiğim biriyle beraber olmaktan neden pişman olayım ya siz bu hayatı çok ciddiye alıyorsunuz
Tabii ki sevdiğim bir liste yapacaksın biz bundan yana herhangi bir karşı görüşümüz yok ama yaptığın şey doğru değil yani kendi Hayatım beni de çok da ilgilendirmez Ben Sadece fikrimi söyledim Ne yaparsan yap hayat senin beden senin
doğru ya da yanlış olup olmadığına siz mi karar veriyorsunuz? kendi sacma deger yargilarinizi kendinize saklayin akliniz varsa once kendiniz kullanin
O tercih senin saçma değerin kusura bakma da sende kendi cinsel tercihlerini kendine sakla sen çok akıllısın ya herkes senin gibi düşünmek zorun da dimi senin gibi düşünmeyenler senden değil öylemi kara cahil pardon çakma avrupalı Avrupa da kavram yok ama biz avrupalı değiliz istediğini yapabilirsin kendini hediye et sonra ayrılacak senden bunu sakın unutma olur mu 10 zevk için kendini bitiriyorsun farkında değilsin dediğim gibi ben kimseyi yargılamıyprum o zaman buradan sormayacaksın arkadaşım tamam mı herkesin farklı görüş istek vs gibi düşünceleri olara bilir saygı duymak lazım ben sana kötü bir şey söylemedim ama senin bana yazım yaklaşımı doğru değil
dayi iki saat zirvalamissin ama kusura bakma okuyamam hic iyi gunler
Git kendi çöplüğünde eğlen o halde okumaya aksın neden yazarsın ki
Rahat ol kaygın varsa bunu sevgilinle paylaş. olabildiğince uzun bir önsevişme olursa ve anlayışlı yaklaşırsa bir sıkıntı aşamazsınız
öncesinde gevşemen senin için daha iyi tabi
Bozuk para gibi harcanmaya hazir ol yeter cunku saglikli dusunemedigin cok acik.
koyune don
Almamya hamburg da yasiyorum 2milyon yerde koyse artik
Bırakmazsa güzel bir hata,
Bırakırsa hayatının hatası.
Evleneceğin kişi değilse asla önden patlatmasına izin verme
Bozuk para gıbı harcanacaksın üstelık yaşın çok genççç çok yazık😢😢
abla siz herkesi kendiniz gibi ucuz mu zannediyorsunuz anlamadim. siz seksi boyle goruyor olabilirsiniz hayatiniz boyunca da boyle cahil cuhela kalabilirsiniz ama biz sadece keyfine variyoruz.
Evet ama hayatın gerçeklerı bunlar senı terkedıcek🥹
Tedirgin olma. Boş tut kendini gevşet. Partnerine söyle nazik davransın.
umarım başarabilirim💓teşekkür ederim yorumunuz için
Tabiki vaşarabilirsin canım kasma kendini
Sağlıkçı olarak mi anlatayım yoksa yaşanmışlık olarak mi
lütfen bildiğiniz ne varsa anlatın çok ihtiyacım var
Anlatayım kanka
Açık yazacağım için kaldırolır
orada misin
Ailen de seni üni oku diye şehir dışına göndersin
ne alakası var şimdi bununla? herkesi kendi aileniz gibi köylü ve sığ mı sanıyosunuz anlamadım
Ben sığ bir insan değilim ama sen niye ünite gidene kadar bekliyorsun illa mantık orada anladın mı sen ailenden uzaklaştığın an böyle birsey yapıyorsun bu ne demek senin ailen sığ ve dar görüşlü ve sende bu durumu ailenin olduğu şehirde yapamayacağın için uniye gidince yapıyorsun yani demek oluyor ki her boku yapabilirsin unide
Senin gibiler hakkında deneyimim çok hoş geldin uniye canım
Doğru değil mi dediğim onu söyle şu an unidesin ve başka şehirdesin hadi söyle
Yazık evlenecek kız sayısı azalıyor 😂
ıslanırsan iyice yanmaz
Rahat ol tek diyeceğim bu can açıma vs yok
Yapma pişman Olcan gerek yokk
Yanar
O seni yönlendirmeli
Sevgilin tecrübeli mi yaşı kac
20yasinda
Tecrübesi var mı? Bide kaç aylık sevgilin
İyice oral yapsın sana min 10 dk bide sen altta ol o sokarken tm mi
Acımaz al gitsin içine hepsini
Kolay gelsin
Kasma
Sakın oll kuzum
ayy umarim sakin olabilirim rezil olmadan su gunu atlatabilsem yeter💞💞teşekkür ederim yorumunuz için
Yazicsnmi
Tesettürlümusunuz