+1 yılZifaf odası özel hazırlanmalıdır. Mümkün mertebe gürültü, kalabalık ve huzur bozucu etkilerden uzak olmalı, rahatsız edilmeme konusunda güvenli bir yer olmalıdır.
* Başkalarının ikamet ettiği bir evde veya dairede zifaf olacaksa, en iyisi evdekilerin o akşam orayı terkedip, gelin ve damadı başbaşa rahat bırakmalıdır. Bu mümkün değilse, evdeki diğer misafirler evi çabuk terketmeli, kalanlar erken yatmalı yani el-ayak çekilmeli, kapılar kapanmalıdır. Gelin ve damat her türlü endişe ve huzursuzluktan, kanlı çarşaf gösterme stresinden uzak ve güven içinde olmalıdır.
* Banyo teşkilatı kolayca kullanılabilir ve rahat bir ortamda olmalıdır.
* Düğün gününü belirlerken gelinin adet günlerin! göz önüne almalı ve düğün günü temiz günlerine göre ayarlanmalıdır.
* Bütün bir ömür boyu ve özellikle düğün günü ve gecesi alkollü içkilerden kaçınılır. Zira alkollü içkiler haramdır ve cinsel mutluluğun da amansız düşmanıdır. Tarlaya sarhoş tohum atmak en büyük hatadır.
Bütün bunları açıkladıktan sonra, şimdi de evlenecek olan kişini22 Yorumla
Soran+1 yılYazin yarim kalmis?
- +1 yıl
:) :)
En İyi Cevaplar
Bakireysen ilk gece fanteziyi unut
İlk gece birkere yaparsınız fazla zorlamadan sonraki 2. ya da 3. Gün anaca birşeylere başlarsınız yoksa ilk geceden 1 den fazla yaparsanız bekaretin yeni bozulacağı için çok fazla canım yanar ve kanaman olur.
Uzmanlar bile ilk gece birkere yapın diyo18 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya. Yani ilk 1 hafta zevk alamam
Soran+1 yılAnal asla
Soran+1 yılHak yolu varken neden bok yolu? Ayrica o siz erkekler icin zevkli. Cunku daha dar ve sizin icin daha zevkli oluyor. Ama bizim icin degil.
Soran+1 yılE yani ama zaten yaptikca genisliycek dar tutmam mumkun degil
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen o gece cekecegin aciyi düşün fantaziyi sonra yasarsin be saskin 😃😃
436 Yorumla- +1 yıl
o kadar acımıyor be korkutma kızı ;:D
Cevap sahibi+1 yıl@zibidygonzales sananee. sen kimsin. benden iyi mi bilcen.
- +1 yıl
konuştuğum kızların çoğu anı rezil edecek bir acı olmadığını söylediler ama tabi acıdan ağlayanda olmuş galiba seni bozan biraz hayvanmış
- +1 yıl
Sen ondan daha mı iyi bilicen o çekmiş o acıyı
Cevap sahibi+1 yıl@zibidygonzales gayette kibardi. camur atma kocama.
- +1 yıl
ama o kadarda acıması normal değil bence
Cevap sahibi+1 yıl@zibidygonzales yapidan yapiya degisir o. anladin mi. her kadinda ayni olmaz.
- +1 yıl
Kibar mı seviyosun yani
- +1 yıl
tamam
Cevap sahibi+1 yıl@metinykk sorduguna cevap vermiyorum.
- +1 yıl
Noldu hayrdr sinirlendin mal sen git ilk önce kocanı mutlu et senin o beynini skrim
- +1 yıl
Adam gibi biri olsan burda gerdek geceni konußmazsın ya malı
Cevap sahibi+1 yıl@metinykk sagol.
Soran+1 yılYorumlara koptum lan ahahhaha ayrica abartmayin cok aciycagini dusunmuyorum. Dogum sancisi kat kat daha aci verici.
Cevap sahibi+1 yılOrasi öyle ama fantazi düsünme yani
Soran+1 yılPeki zevk alirmiyim ilk gece
Cevap sahibi+1 yılAllah allaaa 😃😃 hastasin sen yaa.
Soran+1 yılBakireyim ondan sordum genelde aci cekersin diyenler var cunkuu
Cevap sahibi+1 yılBende aci duyacaksin, zevk degil diyorum. seyin 2 veya 3 iseme boyunca yancak diyorum 2 güne düzeliyor ama.
Cevap sahibi+1 yılDayanilmaz aci yanma degil ama rahatsiz oluyorsun
Soran+1 yılNe diyorsun yaaa 😓 cok korktum şu an
Cevap sahibi+1 yılSen özele gelsene biraz
Cevap sahibi+1 yılGizlemeyi kaldirdim
Soran+1 yılBirazdan yazicam bekle
Cevap sahibi+1 yılOk tamam
Soran+1 yılGizlemeyi kaldir bu arada sana guvenebilirim degil mi
Cevap sahibi+1 yılO zaman hic baslamayalim. konusmaya madem
Soran+1 yılAnlamadim neden?
Cevap sahibi+1 yılgüvensiz insanlarla bir türlü barışık olamadım nedense. ben birşey demedim farzet. iyi akşamlar
Soran+1 yılNe alaka simdi ya sadece soyledim. Bu sitede neler goruyoruz niye hemen savunmaya gectin
Cevap sahibi+1 yılbenim yapım böyle gzlm. sen evlen o zaman anlarsın neler olacak. ama korkma çok rahatsız eden bir duruma düşmüyorsun
Soran+1 yılYardimci olmani istedim sadece.. sonucta tecrubesizim. Ve kendimi o geceye iyi hazirlamak istedim.
Cevap sahibi+1 yılpeki. istek at gizliligimi açıyorum Şu an
+1 yıl@Yiddish
Yardımcı olalım
Bence erkeğe teslim et kendini010 Yorumla- +1 yıl
@Yiddish öneride bulun ya
- +1 yıl
@Yiddish vardır az çok bilgin
Soran+1 yılEve dinliyorum 😄
- +1 yıl
@Yiddish hadi nazlanma
Soran+1 yılAa hadi ama kizlar ya hemcinsinize yardimci olun 😄
Soran+1 yıl@Yiddish hahahah cok pardonn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbakireysen zaten o gece merak etme eşin zaten çıldıracaktır :) ben olsam o gece rahat duru koyun koyuna masumca uyur ertesi gün tam gün atraksiyon ne pozşsyon varsa evde kovalamca yaprdım :)
19 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim ama sanirim bir sure zevk alamam :(
- +1 yıl
mast yapıyorsun değilmi bence yorumalrı kudumda detay verin demişsin anlatılanalrdan yola cıkıp birazda bu akşşam mast yapcakmışsın gibi bir his var içimde
Soran+1 yılOha sacmalama
- +1 yıl
ya işveli işveli yorumlar gelmiş sende meraktanmı açıkalyın diyorsun onlarda iştahla yazmışlar bu aklıma geldi birden kızma be yapsan banane keyif senin sonuçta
Soran+1 yılOneri istedim sadece sonucta ilk gecem olucak
- +1 yıl
ik gecene kaçgün var peki yakın mı
Soran+1 yıl2 hafta var :(
- +1 yıl
onu azdırmayı düşünme korkunu yen sen içine alırken belinin altına krın boşluğun filn yastık koy tehlikeli durlardan korunursun sonrasında acı duym soğursun yoksa azgın olayı mderken eşine karşı biraz sağlık yönünü araştır google amcdan
Soran+1 yılnasil yani ne gibi tehlikeli durumlar?
+1 yılOnun icin teccube lazim eger ilk geceden fantazi olaylarina girerseniz ileriye bisey kalmaz. Yani yemegi yavas yavas sindirerek mi yemek istersin yoksa aceleyle yiyip hic bir tat almadanmi. Karar senin ama yinede biseyler onermemi istersen oneririm 😊
017 Yorumla
Soran+1 yılIlk gece hani daha heyecanli olucak hani ikimizde zevk alalim istiyorum. Yani bakireyim ama zevk alabilirmiyim ilk gece?
- +1 yıl
Alirsin tabiki ama biraz daha utangac ol yok hemsire kiyafetiymis yok mini etek kiyafetiymis bunlara gerek yok. Yataga cagirdigi zaman banane gelmicem de cilve yap yani boyle ol illede fantezi yasicaksiniz diye bisey yok yavas yavas ilerde yasarsiniz. aceleye gerek yok 😊
Soran+1 yılFantezi ileriki aşamalarda diyorsun yani evlilik monotonluga girmeye basladiktan sonra yani 😂 ya ben cilve yaparim gelmiycem falan derim de sıkarım diye korkuyorum. Ben istiyorum ki ben gelmiycem banane falan diyim oda bana desin ki gel kız buraya falan desin kucaklasin beni falan 😂 of ne hayaller ne hayaller tersi yonde olsun istemem umarim hayaller hayatlar olmaz 😂
- +1 yıl
Emin ol cogu erkekgin hayali o yonde bende dahil 😂😂
Soran+1 yılDayanamaz tutar kolumdan atar yataga yani 😂
- +1 yıl
Yaannii. Yataga atsa yine iyi daha neler neler olur ama iste anlatirsam hesabimi kapatirlar 😂😂😂
Soran+1 yılYok bee 😂
- +1 yıl
Istersen anlatiyim ama hesabimi kapatirlarsa alirim hesabini ona gore 😂😂
Soran+1 yılSifreli yaz * falan koy 😂
- +1 yıl
Giz anlatacigim +25 * koysam ne olacak. 😂😂 anlatmami istersen anlatirim ama burdan olmaz burda yazdiklarim profilimde gozukuyo. 😂😂
Soran+1 yılBosver o zaman 😃
- +1 yıl
Bencede ama istersen ozelden yazabilirsin o gece hemsire kiyafeti giymedende nasil sevgilini bastan cikartabilecegin konusunda yardimci olabilirim 😊
Soran+1 yılEvlenmeden yapmam 😶
- +1 yıl
Neyi 😂
Soran+1 yılSevgilini diyorsun ya ondan dedim
- +1 yıl
Yok yok kocana yaparsin ama kocanin zevklerinide bilmen lazim 😊
Soran+1 yılIste onu anca o gece ogrenirim evlenmeden soramam
sadece guzelce yala ve penisini kaldir gerisi zaten zevkli
15 Yorumla
Soran+1 yılYalarim ama agzima sokmam igrenccc
Soran+1 yılKalkmasi icin zevke getiririm
Soran+1 yılOff ya 😣
+1 yılilk gece için o kadar efsane birşeye gerek yok zaten yorgun olursunuz ön sevişmeyi uzun tutun ve en fazla 2 posta yeterlidir fazlası vajinacık için zararlı
11 Yorumla
Soran+1 yılZararli mi😳 peki zarar vermemk icin ilk haftalar ne kadar da bir yapmak lazim birde bakireyim sanirim zevk almam zaman alicak
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeliler gibi sevişin jartiyersiz olmaz, ısır dudaklarından hafifçe öp.. ellerinle kavra penisinden sonra al götür dudaklarına..:D
135 Yorumla
Soran+1 yılAgzima sokmam :( nasil yaliycam onu bile bilmiyorum. Ben kendime yapilsin isterim ama nedense ben ona yapmak istemiyorum 😝 tiksiniyorum ne bileyim ya
Cevap sahibi+1 yılolur olur kendi balına bulasın sonra al eline kendi balını em dondurmanın üzerinden böyle düşün ki zevkle iğrenme arasında ince bir çizgi vardır.. Sen zevk tarafında dur. önce dil dokunuşları sonra dudaklarınla ucundan kavra sonra hepsini içine almaya çalış ağzının. ağzındayken de dilinle ürpert onu dokunup :D
Soran+1 yılYa agzima sokmam sart mi yaa cok igrenirim
Cevap sahibi+1 yılŞart değil elbet ama delirtmek ve mutlu etmek istiyorsan yapsan güzel olur. Dilinle elinle okşayıp emsen de olur ama ağzına alsan çok gururlanacaktır o da senin her yerini aynı zevk ve ihtirasla emecektir.. İşte sana doyumsuzluk.. Hatta aynı anda yapın 69 pozisyonunda ;)
Cevap sahibi+1 yılİlk gece ya da son gece 2 ya da 5 sınır yok cahil cüheyla konuşuyor.. Korkma öyle zevkin önüne geçecek bir acı da olmayacak hayvan gibi ıslanmadan tak diye sokmadıktan sonra. Her şeyi akışına bırakın..
Soran+1 yılYa o 69 pozisyonu cok guzel yuze oturma pozisyonu falan cok zevkli olur dusuncesi bile delirtti beni ama agzima almak istemem ve mumkunse yuzume ve agzima bosalmasin 😖
Cevap sahibi+1 yılEvet yüzüne oturup ıslak vajinanı yüzüne gözüne bulayacaksın. Bu arada penisiyle oynayıp okşayacaksın testislerine kadar dilini gezdireceksin.. Öyle bir azdırır ki seni suratına oturursan bir bakmışın sen de ağzına almışsın merak etme.. Eh geldiğinde de haber versin ki yüzüne ağzına boşalmasın. Ama o da hoş olur alışırsın ilerde hatta yutarsın menicikleri :D
Soran+1 yılHavada kalinmiyormu tam nasil oturucam 😳 agzima falanmi oturucam opmesi yalamasi icin soylemen bile beni zevke getirdi ya 😅
Cevap sahibi+1 yılBiraz havada arada bir kalkıp tamamen otur ağzına burnuna alnına ayarlarsınız, adamı boğmadan dili burnu içine girsin, kokusundan bayılacak kıvama getir kalçalarını sıkıp emsin.. Ben de azdım da benim çarem yok senin gibi :D O seni yalar klitorisini etini yerken sen de o penisi ağzında bulacaksın. Ağzının sıcaklığında eriteceksin sıcak buharını üfleyeceksin. Sonra seni ters çevirip içine girecek kıvama gelecek dayanamayıp ;)
Soran+1 yılKokudan zevke gelmesi mumkun mu 😂 ya ama agzima almam yaaa igrencc 😝
Soran+1 yılDevam et bence guzel gidiyor 😂
Cevap sahibi+1 yılMümkün tabi temiz olursa senin bal kutun da azıp suyunu dışarı sızdırır güzel kokula yayarsa ölünür o kokuya.. O penis o ağza girecek bak göreceksin hatta elinden düşürmeyeceksin hem nesi iğrenç temiz olduktan sonra o da teni kolu da bacağı da teni :) Kız sanal seks mi yapıyoruz burda eller kollar rahat durmuyo sanırım oralarda elinle patlatma azıp da :D
Soran+1 yılOha yok daha neler ya. Ben sadece o geceyi dusundum. O pozisyon guzel olur sonucta 😅
Cevap sahibi+1 yılTamam sakıncası yok o pozisyon harikuladedir tabii kocan çok şanslı bundan emin ol :D
Soran+1 yılNeden oyle dedin ne anlamda şanslı 😄
Cevap sahibi+1 yılSen belli ki cinselliği seveceksin ve fena azmışsın, çakmak çaksam alev alırsın libidon tavan. Çok mutlu seks hayatınız olacak doyumsuz geceler :D
Soran+1 yılYok be sadece heyecanliyim 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet heyecanlı olduğun kesin ateş olduğun da. Hem kötü bir şey de değil yani aksine harika :D
Soran+1 yılNiye bu kadar abarttin bee 😂 ne yani esim icin heyecanlanmam kotu birsey mi
Cevap sahibi+1 yılKız ben de aynısını diyorum ya ne kadar güzel bir şey eşinin kadını olacak olmak vücudunu parsel parsel sadece ona sunmak.. :)
Soran+1 yılGuzel birsey tabi :) ben onu oyle bir zevke getiririm ki. Ona ilgi gosteririm falan. Ama oda bana aynisini yapmali yoksa anlasamayiz 😂 iliskide odun degil hayvan gibi olmali 😄
Cevap sahibi+1 yılSen iste o yamyam olur yer seni meraklanma, dışarda kuzu gibi sessiz yatakta bir kaplan :D
Soran+1 yılOyle olmali zaten ben oyle erkek isterim 😂
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım panterle kaplanın çiftleşmesi güzel olucak :)
Soran+1 yılUmarim cekinmez. Cunku beni iyice gerer. Bunu evlenmeden de diyemem ki yatakta nasil bilebilirim ki 😂
Cevap sahibi+1 yılÇekinebilir zira ilk gece seni acıtmaktan korkar ve kıyamaz.. Ama korkular aşılınca her şey rayına girer birbirinizi motive edin :)
Soran+1 yılBence cekinmek yerine uzerime atlar 😂 hemen aceleye getirirsede beni gerer yani ben her turlu gerilirim 😂
Cevap sahibi+1 yılFazla kafa yormamak gerek her şey olacağına varır.. Azdırırsan atlar tabi güzellik :D
Soran+1 yılDunden razi zaten 😂
Cevap sahibi+1 yılEvlenesim var bu gece hemen şimdi evlenip de vahşi kaplan gibi üzerine atlayasım eşimin ah be ne yaptın sen bana kız :D
Soran+1 yılNe yaptim bee 😳
Cevap sahibi+1 yılAzdırdın heyecanlandırdın ve benim üstüne atlayacağım kimse yok yakın zamanda :)
Soran+1 yılTövbe Estağfurullah yaa
Soran+1 yılYok azma sen oylece kal 😂
Cevap sahibi+1 yılhahaha noldu korkutucu mu oldum :D
kızım zaten o zevkin doruklarında olacak.. sende gazlarsan kalpten gider adam söyliyim
110 Yorumla
Soran+1 yılCilve yapmak ters tepki yapmaz dimi mesela yataga cagirdinda banane gelmiycem demek falan.. 😃
Soran+1 yılNasil yani anlamadim
Soran+1 yılHadi ya 😄 cekingenlik iyidir diyorsun yani
Soran+1 yılBen zaten cekingen olurum bu tur konularda burdan rahat olduguma bakma o gece kesin gerilirim cekinirim falan ama tabi oda çullanmasin hemen ustume gerilirim anlayisli sabirli olmasi da sart
Soran+1 yılKiyamayan erkek candir 😊
- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSinirsiz sevisin. Dogum kontrol hapi icmeye basla simdiden. Guzel seyler git
16 Yorumla
Soran+1 yılYa bu konuda cok cahilim simdi prezervatif kullaninca yinede bekaretimi bozmus olmaz mi? Bir de diyelim ki kullanmadik. Hamile kalirmiyim?
- +1 yıl
Evet bozulur tabi. Kullanmazsaniz hamile kalirsin buyuk olasilikla.
Soran+1 yılIlk gece 2 defa yeterli demis uzmanlar fazlasi vajinaya zararmis ama sende sinirsiz diyorsun 😂 ilk gece zaten aci cekicem zevk alamiycam galiba 😢
- +1 yıl
Yok aci cekecek bir sey yok. Kayganlastirici ali
Soran+1 yılAma orgazm falan olurum zevk alirim herhalde oral falan yaparken?
- +1 yıl
Zevk alirsin zaten kendini kasarsan acir sadece
Cinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Banyoda başlarsın güzel olur birbirinizi yıkayarak başla gerisi gelir zaten
14 Yorumla
Soran+1 yılGunah degil mi ya?
Soran+1 yılBu şeye benzer o zaman anal gunah ama evli olunca gunah degil demeye benzer. Ne biliyim birlikte banyoya girmek falan. Banyo pis bir ortam sonucta
+1 yılGelinligin altina guzel bir jartiyer giy sonrada kocana seni istiyorum kaplanim de :) oda parcalasin :)
10 Yorumla
+1 yılAtesli olacaksın yalayıp öpeceksin her yerini sevişeceksin güzelce ilk önce
10 Yorumla
+1 yılBiraz acıcak onu düşün 😀
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu dusunursem korkarim zaten
Gıt masaj yani al sana masaj yapsın sonrada sen masaj yap ona
10 Yorumla
+1 yılÇok detay varda burda sakıncalı olur
119 Yorumla
Soran+1 yılSifreli yaz 😄 * falan koy
- +1 yıl
Hımmmm soru kalkar şikayet gelir
Soran+1 yılYok be
- +1 yıl
Yaz diyorsun yani
Soran+1 yılSen bilirsin
- +1 yıl
İlk gece önemli oral ile başla 69 da olabilir daha etkili ilk olduğu için uzun sürecekse vayinalde olsa krem kullanım pozisyon değiştirerek yapın monoton olmasın seks
Soran+1 yıl69 cok guzel bir pozisyon ya 😄
- +1 yıl
Aynen öyle zirveye çıkmak için ideal
Soran+1 yılBaska hangi pozisyonlar iyidir benim bildigim bir iki tane var
- +1 yıl
Kaşık doggy domaltma misyoner pozisyon zenginliği 69 dan sonra göğüs aranada alabilirsin
Soran+1 yılNeyi gogus arama alicam 😳
- +1 yıl
Sence penis olabilirmi
Soran+1 yılOnu yapacak kadar gogus yok bende 😂
- +1 yıl
Hımmmm büyüt
- +1 yıl
Güzel olur oda
Soran+1 yılO hareketi istemem ya hic zevkli degil bence
- +1 yıl
Hımmmm ne istersin peki
Soran+1 yılO geceye bagli
- +1 yıl
Hımmmm merak ettim ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk gece fantezi felan olmaz yaptığını kar say
17 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki
Cevap sahibi+1 yıldaha önceden deneyimin yoksa ilk gece zaten birleşmeyi korka korka anca yaparsınız fanteziyi sevişme esnasında yaşarsın anca
Soran+1 yılBakireyim zevk alirmiyim sence ilk gece. Zevk alamamaktan korkuyorum. O aciyi cekicem sonucta :(
Cevap sahibi+1 yılzevk ve acı karışık olacak
Soran+1 yılPeki o orgazm olurken ki zevk ve titreme olacak dimi
Cevap sahibi+1 yılhe olacak :D alt komşu deprem oluyor sanacak :D arkadaş şakamısınız siz ya
Soran+1 yılNe ya 😃
Cinsellik konusunda 652 cevap paylaştı. Tecrübelerini konuştur..
02 Yorumla
Soran+1 yılTecrubem yok ki 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılikinci geceye sakla bence enerjini aynı şekil oda
16 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim zevk almam mumkun mu?
Cevap sahibi+1 yılikinci gece alırsın işte bu arada bakireliğin için tebrik ederim
Soran+1 yılNamusum baş tacımdır sağol 😊 ilk gece aci mi cekicem ben ya off nasil zevk alicam ki aci cekerken
Cevap sahibi+1 yılacı çekerken zevk alamazsın tabi ama kızların anlattığına göre fazla acı olmuyormuş diyorlar neyse düşünme bunları boşver inşallah iyi biri denk gelir sana ne diyim şansın bol olsun
Soran+1 yılTesekkurler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk gece ve fantezi mi ahahahhah :)
24 Yorumla
Soran+1 yılNe ya?
Cevap sahibi+1 yılSen önce bir ye ondan sonra yaparsın merak etme :) bakire isen tabi :)
Soran+1 yılAgzima almammm
Cevap sahibi+1 yılBastan kaybettin bile sen :) ahahah :) yalatirsin ama yalamazsin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar