Arkadaşlar önümüzdeki ay düğünüm var. Bakire değilim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Diktir demeyin. Ailemden biri duysa beni öldürür. Hem o kadar param da yok. Yalnız başıma diktirecek bir şansa da sahip değilim. Nişanlına söyle de demeyin. Kendisi kürt. Hiç kabul etmez öyle şeyi. Kazayla oldu desem bile vazgeçer. Aileme de söyler. Bana gerdek gecesi hileleri söyleye bilir misiniz? Gerçekten düşünmekten çıldırıcam (((
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Kızım kürt belli ki bu konularda oldukça tutucu biriyle ilişkin oluyor da işin hiç buralara geleceğini, yalanının ortaya çıkacağını düşünmedin mi yahu? :D Tek çaren o ameliyat kusura bakma başka yolu yok. Şimdi adamı kaybetmek de mesele değil ailene falan söyleyecek büyük mevzu çıkacak belli ki. Ne yap et o parayı bul yaptır. Yoksa öyle parmağını kesmekle, yapay kan attırmakla vs olmayacağını iyi bilmen lazım. Bekaret kanı ile normal kan arasında çok ciddi fark var. Adam tecrübeli diyorsun illa bakiresi de denk gelmiştir yani bilmiyor değildir. Biri pembe biri koyu kırmızı kan. Geri*zekalı olmak lazım yutmak için bunu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBakınca anlıyorsa yapacak hiçbir şeyin yok fakat kana bakan canım vajina girişini thriş et yara oluştur o girince kanasın en gerçekçi o çünkü adet kanı da belli ediyor. Üzgünüm çok bi seçeneğin yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
27Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Ben yurtdışındayım. Ne yaparsan yap tecrübeli ise anlar. Yurtdisinda yasayanlar daha rahat oluyorlar gerçi. Belki de bakireligi pek önemsemeyen birisidir seni seviyor ve değer veriyorsa
00 Yorumla
+1 yılPardon da sen bu işi halletmeyip veya doğruyu söylemeyip bir ay kala mi aklın başına getirdin. Bende merak ediyorum ne halt edeceksin cidden?
10 YorumlaDiktir olamadı tablet al 300 tl 2 kapsül 2 defa bakire olursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Bu işin sonu ayrılıkla biter. Bence en doğrusu yalan söylememek
00 YorumlaGecmis olsun
Simdi cek cezani kusura bakma insanlari kandirarak bir hayat kuramazsin.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılParmağının bı kenarını kestir kanat o an biraz kanasın çaktırmadan hallet başka da bişey gözükmüyor yapacak..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdama magic yap 😂 kaç paraymış söylede aramızda para toplayalım psikolojin düzelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında basıt kandırmak ama o kandırmanın vicdanını nasıl kaldırcan
00 Yorumla
+1 yılTavuk kanı al vajinana sok
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu biraz daha açar mısın
- +1 yıl
Minik bir poşet içine doldur ilişki sonrası çaktırmadan kanı parmağınla patlat vajinana sok
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Adam tecrübeli birisimi?
02 Yorumla
Soran+1 yılTecrübeli
+1 yılBunu bile bile niye nişanlandın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence dugunden önce esinle konus
10 Yorumlaİlla kan gelecek diye bir şey yok ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sana buyuk gecmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılYapmadan önce düşünecektin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYurt dışındasın kürtler rahat olur orada
10 YorumlaVajinana kan enjekte et
04 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama durmadan akıyo
Soran+1 yılTorba derken poşet gibi mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYediğin hurmalar şimdi tırmalıyor
01 Yorumla