Cinsel Yaşam Eşinize oral yapınca iğrenir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Ya ben utanirim daha çok. Eşinize oral yapınca iğrenir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Seks yaparken utanırım diye bir şey yok.İki taraf da temizliğine dikkat ederse iğrenme de olmaz. Ayrıca oral seks cinselliğin en zevkli aşamalarından. 0 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Sevdiğinle bir şey yapıyorsun sonuçta neden iğrenme gibi bir durumlar olsun. İnsan sevdiği kişiden utanıp, iğrenmez 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Utanmazsin zamanla geçer o utangaçlık yeter ki cinsel çekim ve sevgi saygı güven olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Görünüşü hoşuma giderse bayıla bayıla yaparım ve öncelikle tertemiz olmalı 3 3 Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Eşin var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @KuzeyTekinoğlu01 yok Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Bakire misin Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ne utanma ne iğrenme olmazki insan sevdiğine oral yaparken 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne ese nede bir baska vajinayi yalayip emmekten tiksindim nede tiksinirim yeterki oral yapilmayi sevsin karsimdaki pertner 0 0 Yorumla
tıpdoktoru123 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl iğrenmem aksine daha da iştahlanırım ağzım sulanır ama temiz vajina olacak ve ağzıma boşalmasını isterim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl hayır bayılırım, arada hafif tokatlarım iyice kabarır ıslanır, özellikle sixty-nine 0 0 Yorumla
iyissker Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl oda sana yapsın cıldırda bakalım utanılıyomu hadı devamkelermı soylenıyo.) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl eşim olsa ona yapmaktan iğrenmezdim 1 38 Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Ozaman ben varım diyor 🍑 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @KuzeyTekinoğlu01 hmm zaten erkekler sever hani oranın yalanmasını Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Felaket sulandırır haz yaşatırım Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Aynı şekilde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @KuzeyTekinoğlu01 iyiymiş karınız varsa ya da olacaksa şsnlıymış Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şanslıymış* Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Eşim yok ama sen olursan fena olmaz 😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @KuzeyTekinoğlu01 saçmalamayın beyefendi sanaldan olmaz deli misiniz kkgjk 😅 Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Ya bişey olmaz gece gece biraz arzuları köreltiyoruz kimseye zararımız yok Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Lütfen az biraz sexting hakkım değil mi yapma 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @KuzeyTekinoğlu01 ben siteye sanal şey yapmaya gelmedim kusura bakmayın jjgj 😅 Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Lütfen ben öyle bir şey ima etmedim sadece tanımadan iyilik yapacağın ve karşılıklı bu Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Ne sen ne ben seni tanıyorum az biraz konuşak mesaj at be 😂 kuruycak gitcek az böyle teşvik ol bari Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @KuzeyTekinoğlu01 yaa salın beni çok rica ediyorum 🙏Ki yapmak istemiyorum ben sanal şey kusura bakmayın hele de buradan hiç olmaz burası benim kişisel hesabım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Troll ya da fake takılmıyorum sitede Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Nolur du biraz gönlümü hoş etsen o kadar güzel davranıyorum bebek gibi hessetiriyorum. Güzel hayaller kurduruyorum hakkım değil mi 🙁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @KuzeyTekinoğlu01 ne alaka beyefendiHayal kurmadım ki ben ne saçmalıyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne hakkı ayrıca Saçmasapan şeyler yazmayın çok rica ediyorum Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Azıcık bel altı muhabbet edecektim neyse kutun sağolsun 🍑 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @KuzeyTekinoğlu01 bende istemiyorum kusura bakmayın sizinkide sağ olsun lgkvj Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Sağ zaten zapdedemiyorum giden gemiyi durdurur çapa gibi ⚓ Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Seninki ölmüş 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @KuzeyTekinoğlu01 olsun böylede güzel şeyim jjgj 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben memnunum öyle dursun ghjg Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Ya kenarda ki yaparaklına üstündeki çıkıntıya kiraz 🍒 asayım yiyeyim canlansın Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl İçine benim kini atayım fırına küreği verelim yansın 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @KuzeyTekinoğlu01 yok yok boşverin böyle iyi Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Sen bir su kuyusu ol ben mahsur kalacağımı bilerek atlayayım 😂 Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Tarlana ırgat olayım çift sür benle Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Hamur ustasının hamuru yuvarladığı gibi göğüslere müdahil olayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @KuzeyTekinoğlu01 ay gece gece saçmalamayın daha fazla bence en iyisi salın beni iyi geceler Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Bir mesaj atmadın seni zevkten dört köşe edip azdıraydım 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @KuzeyTekinoğlu01 gerek yok Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Ah yanında olmak vardı, sabahlardık komşunun uykusu nu kaçırıp eğlence çıkartırdık Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl 24 yaş 18.2 santim düzen189 boy 83 kiloyum Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Fenayım Yorumla KuzeyTekinoğlu01 +1 yıl Adım Sezgin Yorumla bursa_zafer +1 yıl 👍 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ben saatlerce yapsam doymam ya 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. asla ıgrenmem 0 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. ee sn evlimisin 0 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Utanma zamanla azalır 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. O sana yapsa 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yok kanka vakumlarim 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Seks yaparken utanırım diye bir şey yok.
İki taraf da temizliğine dikkat ederse iğrenme de olmaz. Ayrıca oral seks cinselliğin en zevkli aşamalarından.
Sevdiğinle bir şey yapıyorsun sonuçta neden iğrenme gibi bir durumlar olsun. İnsan sevdiği kişiden utanıp, iğrenmez
Utanmazsin zamanla geçer o utangaçlık yeter ki cinsel çekim ve sevgi saygı güven olsun
Görünüşü hoşuma giderse bayıla bayıla yaparım ve öncelikle tertemiz olmalı
Eşin var mı?
@KuzeyTekinoğlu01 yok
Bakire misin
ne utanma ne iğrenme olmazki insan sevdiğine oral yaparken
Ne ese nede bir baska vajinayi yalayip emmekten tiksindim nede tiksinirim yeterki oral yapilmayi sevsin karsimdaki pertner
iğrenmem aksine daha da iştahlanırım ağzım sulanır ama temiz vajina olacak ve ağzıma boşalmasını isterim
benimki yapamıyor iğreniyor benide mahrum barakıyor bundan
hayır bayılırım, arada hafif tokatlarım iyice kabarır ıslanır, özellikle sixty-nine
oda sana yapsın cıldırda bakalım utanılıyomu hadı devamkelermı soylenıyo.)
Utanmakta saçmalık
O sana yapsın o zaman
Evli değilim ki
Sarışın harici oral yapmam
Ondan utanırsın burdan degil
eşim olsa ona yapmaktan iğrenmezdim
Ozaman ben varım diyor 🍑
@KuzeyTekinoğlu01 hmm zaten erkekler sever hani oranın yalanmasını
Felaket sulandırır haz yaşatırım
Aynı şekilde
@KuzeyTekinoğlu01 iyiymiş karınız varsa ya da olacaksa şsnlıymış
Şanslıymış*
Eşim yok ama sen olursan fena olmaz 😘
@KuzeyTekinoğlu01 saçmalamayın beyefendi sanaldan olmaz deli misiniz kkgjk 😅
Ya bişey olmaz gece gece biraz arzuları köreltiyoruz kimseye zararımız yok
Lütfen az biraz sexting hakkım değil mi yapma 😂
@KuzeyTekinoğlu01 ben siteye sanal şey yapmaya gelmedim kusura bakmayın jjgj 😅
Lütfen ben öyle bir şey ima etmedim sadece tanımadan iyilik yapacağın ve karşılıklı bu
Ne sen ne ben seni tanıyorum az biraz konuşak mesaj at be 😂 kuruycak gitcek az böyle teşvik ol bari
@KuzeyTekinoğlu01 yaa salın beni çok rica ediyorum 🙏
Ki yapmak istemiyorum ben sanal şey kusura bakmayın hele de buradan hiç olmaz burası benim kişisel hesabım
Troll ya da fake takılmıyorum sitede
Nolur du biraz gönlümü hoş etsen o kadar güzel davranıyorum bebek gibi hessetiriyorum. Güzel hayaller kurduruyorum hakkım değil mi 🙁
@KuzeyTekinoğlu01 ne alaka beyefendi
Hayal kurmadım ki ben ne saçmalıyorsunuz
Ne hakkı ayrıca
Saçmasapan şeyler yazmayın çok rica ediyorum
Azıcık bel altı muhabbet edecektim neyse kutun sağolsun 🍑
@KuzeyTekinoğlu01 bende istemiyorum kusura bakmayın sizinkide sağ olsun lgkvj
Sağ zaten zapdedemiyorum giden gemiyi durdurur çapa gibi ⚓
Seninki ölmüş 😂
@KuzeyTekinoğlu01 olsun böylede güzel şeyim jjgj 😅
Ben memnunum öyle dursun ghjg
Ya kenarda ki yaparaklına üstündeki çıkıntıya kiraz 🍒 asayım yiyeyim canlansın
İçine benim kini atayım fırına küreği verelim yansın 😂
@KuzeyTekinoğlu01 yok yok boşverin böyle iyi
Sen bir su kuyusu ol ben mahsur kalacağımı bilerek atlayayım 😂
Tarlana ırgat olayım çift sür benle
Hamur ustasının hamuru yuvarladığı gibi göğüslere müdahil olayım
@KuzeyTekinoğlu01 ay gece gece saçmalamayın daha fazla bence en iyisi salın beni iyi geceler
Bir mesaj atmadın seni zevkten dört köşe edip azdıraydım 😂
@KuzeyTekinoğlu01 gerek yok
Ah yanında olmak vardı, sabahlardık komşunun uykusu nu kaçırıp eğlence çıkartırdık
24 yaş 18.2 santim düzen
189 boy 83 kiloyum
Fenayım
Adım Sezgin
👍
Karşılıklı seviyorum 69
İlk zamanlar belki ama sonra utanmazsın evli misin
ben çok severek yapıyorum
Ben saatlerce yapsam doymam ya
asla ıgrenmem
hayır
Bayılırım ben