Eski sevgilim 7 yıl önce birlikteydik ayrıldığımız dan beri hayatimizda başkaları olsada dönem dönem birbirimizi hep arayıp sorduk görüştük son yıllarda farklı şehirlerdeyiz ve devamlı beni arayan beni özlediğini benim farklı olduğumu benimle sevişmenin farklı olduğunu ya da hangi hatunla beraber olursa olsun manken gibi kadınlarla birlikte oluyor fakat benim gibi kimseyle sevisemedigini söyleyen adam yanyana gelince öpmüyor dokunmuyor yüzüme bile bakmıyor ama her geldiğinde anası babası kardeşi sonra ilk benim yanima geliyor neden ki?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Senin ne kadar istediğini bilmiyor veya senden o an bir adim bekliyor olabilir
Göğsüne yatiyimmi dedim yatıyorum gel bir opiim diyip yanagiyla dudağı arasında bir yeri öptüm
Cesareti olmayabilir
Telefonda lafa geldimi neler neler ama birde eski sevgilim hani bizim 1 senemiz hep birlikteydik sevişiyorduk hani
Sadece istekli olduğunda mi öyle patlamalar yaşıyorda yüz yüze gelince havası sönüyor acaba bilemedim saçma dhhshshs
Ya çözemiyorum manita yapıyorum kıskançlık diz boyu bir şey oluyor seni ben alicam bu yaştan sonra başka kariyi karım diye almam diyor ne biliim evlen 3 çocuğa karış gel beni al de yine seni alırım diyor mesela şehir dışından gelmiş dün annesi babası bacisina gitmiş sonra ilk arayıp yanına geldiği benim bu kendi aklında bana çok mu aşık acaba ne biliim 😂
Asik olsada dokunmak öpmek bir şeyler yaşamak ister karşı tarafla böyle de olmaz yani çok saçma çünkü tavırları falan hiç normal değil
Aranizda cinsellik oluyor mu
2016 dan beri ağzından düşmüyor uzaktayken ama yanyana gelince dokunmuyor olmuyor
Tam olarak nasıl olmuyor kendisi mi istemiyor
O moda girmiyoruz
Ne yapıyorsunuz peki
Bira içip sohbet ediyoruz omzuna uzanıyorum falan gülüyoruz eskileri konuşuyoruz
Sen iliskiye girmek mi istiyorsun
Hayır sadece merak ediyorum neden
Amacım o kaç kere beni evine çağırdı İstanbul'daki farklı şehirlerdeyiz şu an gelmem için kapıma araba bile gönderdi ya da her seferinde biletini alayım gel ya da gelip arabayla alayım seni modunda
Neyi merak ediyorsun
Neden yanimdayken dokunmuyor çok mu aşık neyi kafasında büyüttü bende bu kadar uzaktayken öyle yanyanayken böyle
Bakire misin peki
Daha önce seks yaptın mı bu kişi ilkin mi
Sen istiyor musun
İkinizde evlisiniz çünkü...
Hayır o 35 yaşında bekar ben 30 yaşında bekarım bazen bişi oluyor şey diyorum sen bana nikahı basıcaksin galiba dediğimde en son olucak o kızım bu yaştan sonra senden başka kadınla evlenmem ben diyor 😂
Bilmiyorum ya gariplik var ama... Kaç defa ilişki yaşadınız şimdiye kadar? Sen de tatmin oldun mu mesela?
Ya biz 2015 Haziran'da tanıştık ettik manita olduk 2016 yılı falan birlikteydik sonra olmadık ama hep görüştük ama hiç dokunmuyor ama uzaktayken bende başka hatun yok üstüme öyle sevgili yaptım mesela biliyordu içip içip arıyordu beni evlenirsen düğüne gelicem sadece yüzüne bakicam yüzünde mutsuzluk göreyim seni oradan alırım ya da evlen 3 çocuk yap ara beni gel al de ben seni yine alırım falan modunda anlamadım çok mu aşık ondan mı dokunamıyor
Benimle sevişmenin farklı olduğunu söylüyor dedin ya ondan sordum... Sizin hiç ilişki deneyiminiz oldu mu? O başka kadınlarla olmuş ya...
Oldu işte dedigim senelerde
Sizin durum karışık ya ben anlayamadım djdjdjdj şimdi hayatında kimse yok yani dimi? Nasıl tatmin oluyorsun onu mu hayal ediyorsun yoksaaa?