çok terledim yüzümü yıkicam diyip geliyor 5dk ya ama ben o an hemen sarılsın öpsün istiyorum, sorun mu bu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Sen o erkeğe çok beklentiye girdiği için senden uzaklaşıyor olabilir, fakat beklentiyi bırakırsan seni öper koklar vs. Sakın onu kaybetmekten korktuğunu belli etme seni cepte görmesin. Neyi beklersen o şeyi senden kaçar derler.
14 Yorumla
Soran1 yılevet buda olabilir tam sevgili ilişkimiz de yok, ama etkilendiğimi biliyor ama ben de onun hoşlandığını hissediyorum, ileriye taşıyacak ya da bağ kıracağımız bişey gibi düşünüyor olabilir
- 1 yıl
Evet olabilir, siz sevgili değilsiniz sanırım? Flört dönemindesin yani. Eğer onunla ilişkiye sürdürmesini istiyorsan ona karşı bağımlı olma derim, yani aşırıya kaçmamak gerek. Sadece ona değer verdiğini sevdiğini söyleyebilirsin alma verme dengesini sağlamakta fayda var ondan bir şey bekleme derim. Mesela o seni aramadan sende ona arama o seni arasın kendi ayaklarıyla gelsin, örnek olarak söylüyorum. Enerji dengelenmesini ön görülebilir.
Soran1 yılaslında şöyle bi durum var aramızda cinsellikle başladı zaten yaklaşık bi aydır var. ben böyle kötü hissediyorum kendimi dedi o da istiyorsan sadece böyle devam edelim istemiyorsan evde görüşmeyelim bisüre dışarda buluşalım zaman geçirelim birbimizi tanıyalım hangisini istiyorsan ben ok im dedi ve ben net bişe demedim buna.
hadi diyelim ki sadece cinsellik için görüşüyoruz yine de böyle olmaması gerek gibi daha çok ilgi göstermeli seç sonrası ama sevgili değiliz diye mi onu bilmiyorum- 1 yıl
Sadece cinsellik için geçiriyorsunuz sevgili değilsiniz o erkek o yüzden kendini kötü hissetmiş. Sana mantıklı söylemiş birbirinizi iyice tanımak için dışarda gezersin sohbet edersin vs vs. Ilerleyen zamanlarda aşk başlayabilir. Sevgili olmadan cinsellik yaşaması saçma olmuş. Bence kendi sınırı koymalısın. Yani senin için nasıl rahat ediyorsan öyle devam edebilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılsevmemiş alacağını almış işte
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılBoşaldıktan sonra direk öpüşüp sarılmak en güzel şey kalkıp gidip bir daha geldikten sonra heyecan kalmıyor
02 Yorumla
Soran1 yılbence de öyle
- 1 yıl
Evet öyle olmalı bu anın tadını ancak böyle çıkarabilirsin
Sorun tabı one oyle 4 5 kez yaomadan senı doyuma ulastıramaz ılerde aldatmak zorunda kalırsın
02 Yorumla
Soran1 yılaslında uzun sürüyor ama tek sefer olması ve onun dışında sonrasında pek romantik yaklaşmaması beni mutlu etmiyor
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet sorun bence. Boşalmakla seks bitmez. Yatakta birazcık takılmak gerek. Güzel sözler ufak temaslar falan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. erkek çok enerji harcadığı için terler. bu doğaldır. terli terli seni rahatsız etmek istemiyordur bu da doğaldır sorun yaratmayın
00 Yorumlaİlk bir dakika evet öpme olayı olmayabilir toparlanma süreci ama banyoya gitmek te öküzluk mus.
08 Yorumla
Soran1 yılbence de baya öküzlük kötü hissettiriyor
Soran1 yıltam sevgili sayılmayız ondan heralde
Soran1 yılbence de genel anlamda böyle sonrasında gelince ben öpmek istiyorum o bişey yapmasa da ama bu sefer tekrar uyarıldığını söylüyor, uyarılsa nolur ki her uyarılma sevişmeye dönmek zorunda değil sadece öpüşwlim diyorum
Soran1 yılbikaç partner idare edemem 😅 teşekkür ederim cevapların için
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerde genelde olan bir durum orgazm sonrası bir soğukluk gelir
010 Yorumla
Soran1 yılnasıl soğuma tiksiniyor mu o an
- 1 yıl
O an için evet ama yarım saat bir saat sonra normale döner
Soran1 yılo zamana kadar uyumuş oluyor zaten 😅
- 1 yıl
Eşin mi sevgilin mi bu
Soran1 yılsevgilim
- 1 yıl
Sizi de anlıyorum gerçekten çok masum küçük bir istek aslında bu erkekler adına konuşuyorum yapmak gerek ilişki sonrası 5 dakika da olsa sarılıp öpmek teşekkür mahiyetinde kızlara orgazm olmaktan daha fazla mutluluk vereceğine eminim
Soran1 yılevet be hep böyle hoşuma gitmiyor sonrasında ben öpüyorum o an temas halinde olmak hoşuma gidiyor çünkü ben tekrar öpmeye başlayınca uyarılıyormuş onu da çok istemiyor, o an yorgun olduğu için biraz dinlenmem lazım diyor uyarılsa nolur sanki
- 1 yıl
Yalan söylüyor ya orgazm sonrası hemen uyarılmaz erkekler sırf uzak durmak için bahane ediyor
Soran1 yılsanırım öyle teşekkür ederim cevabın için
- 1 yıl
Rica ederim mutluluklar dilerim
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Boşandıktan sonra yüzünü öperim saçlarını oksarim sarılır yatarız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılİçinden hemen çıkmam ve o şekilde sarılırım ona. Canım çekti.
00 Yorumla Bencil olur opup koklycaksin, minik minik opucukler olmali illaki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Haklısın ben hep öğle yapıyordum 😘 neresi denk gelirse öperim 🤗
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır sorun değil bende aşırı aşka geliyorum boşaldıktan sonra sarılıp öpüyorum hatta doyumsuzluktan yine yapmak istiyorum bunlar normal şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu konuda biraz sabırlı olun. O anda bunu sunması zordur Bir erkeğin.
05 Yorumla
Soran1 yılneden zor 10 sn sürer o an öpmesi
Cevap sahibi1 yılBu olayın bilimsel bir açıklaması var. Sabredin birkaç dakika zaman verin. Bir iki tane öpüp gitse yine arıza çıkartırsınız. Kendisi kandırmayın. Zaman verin 👍
Soran1 yılama geldikten sonra ben öpmek istiyorum 10-15 dk geçmiş oluyor tekrar uyarılıyormuş. yorgun olduğu için onu bile tam istemiyor
Cevap sahibi1 yılhttps://youtu.be/ZeKFCvX6isA?si=z4j17lffJw8zZqVW
Bakın burada kadının söyledikleri temenni öyle yapabilirsiniz diyor. Erkeğin bu sürede zamana ihtiyacı var ve bu olayın sadece bilimsel bir kısmı. Hormonal durumdan bahsediyor. Bunun dışında durumlarda var. Lütfen zaman verin konunun sizle alakası yok
Soran1 yılteşekkür ederim cevapların için bakıyorum video ya
Gizli Üye(30-35)1 yılYok o an enerji bitince dinlemek için öyle oluyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kocan mı? Konuştun mu
010 Yorumla
Soran1 yılkocam değil, haklısın ama o an serinlemek istemiştim dedi
Soran1 yılyok tek gecelik değil düzenli beraberiz. efor harcadı tabide nu gerekçe değil ki
Soran1 yılyo kilolu değil fit gayet tabiki yoruldu terledi anlıyorum ama benim istediğimde küçük öpücük en azından, yoksa sarılmak uzun uzun istemem ben de ya da sonra geldikten sonra ben onu öptüğümde uzunca öpüşmek istemiyor tekrar uyarılırım diyor
Soran1 yılhayır evli değil ya aslında erken uyanıyor 6 civarı yolda zamanı geçiyor yoruluyor vs. çok beklentiye giriyorum diye düşündüm ama sonuçta tekrar sevişmek değil sadece öpüşmekdi isteğim
Soran1 yılevet biraz gerildi aramız bu yüzden ama pek düzelecek bi özellik değil sanırım bu içinden gelmesi lazım
1 yılSorun görüyorsan tek sorunun bu olsun.
07 Yorumla
Soran1 yılyani küçük bi sorun mu?
- 1 yıl
Sorun edeceğin bir şey değil. Erkek psikoloji bu. Normal yani.
Soran1 yılişi bittiği an uzaklaşmak istemek pek hoş değil ki içinden o an öyle gelmese bile küçük bi öpücük sarılma 10 sn sürer, biraz empati yapmak gerekir
- 1 yıl
Empatiyi sen yapıyor musun? Erkeğin geneli bu şekildedir. İstisnalar olur tabi de yanlış hatırlamıyorsam bilimsel de bir araştırma vardı bu konu hakkında. Normal bir durum yani.
Soran1 yılgenelinin böyle olması normal yapmıyor durumu bilimsel olarak boşaldıktan sonra uykuya meyili olmasını anlıyorum yorgunluğunu da anlıyorum, ama ben 10 saniye sürecek bir eylemden bahsediyorum sadece, neyse teşekkür ederim
- 1 yıl
İşte bu ısrarın doğru değil. Bahsettiğim de bu. Süresi ya da eylem biçimi değil bu bahsettiğimiz. Psikoloji.
Yani bu olayı yapmaması gayet doğal. Bunu bilerek davranırsan üzülmezsin, üzülmemelisin zaten.
Soran1 yılona söyledim bunu haklısın ama o an serinlemek istedim biraz dedi, ve burada çoğu insan sevdiği insan olunca o an sarılmak öpmek zaten içimden geliyor terini kirli hissetmeyi falan düşünmüyorsun diyorlar
1 yılBencil pislik ya ayrıl
00 Yorumla
1 yılO an bir uzaklaşma isteği oluyor
00 Yorumla
1 yılSorun değil niye öpsün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılcanım işten o an kanlı terli dewam edeceksin saygısızmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılah ah onun yerinde olacaktık...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
1 yılBoşaldıktan sonra öper sever teşekür eder insan
00 Yorumla En doğal hakkın sarılması öpüp okşaması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVe sen bununla hala birliktesin...
010 Yorumla
Soran1 yılbunu da anlamıyorum mesela bazı erkekler biyolojik olarak erkeğin bunu yapması normal derken bi kısmı sevmiyor vs demiş
Cevap sahibi1 yılSevmiyor tabii ki. Buna normal diyenin beynini sorgulamak lazım.
Soran1 yılbunun bana kötü hissettirdiğini söyledim ve söylediklerinde haklısın ama o an sadece serinlemek istemiştim sonra da uyuyakaldım zaten gibi bişey dedi
Cevap sahibi1 yılHemen mi?
Soran1 yılsevgisizlikten önce bu saygısızlık zaten
Cevap sahibi1 yılKesinlikle
Soran1 yılhemen mi? ne
Cevap sahibi1 yılYani hemen mi uyumak istedi orayı anlamadım, insan 2dk sever öper koklar yani
Soran1 yılŞöyle beni asıl rahatsız eden boşaldıktan sonra hemen banyoya gitmek istemesi terlemiş olabilir ama mesela o an sadece küçük bi öpmesi falan çok kısa sürer zaten
5 dk içinde geliyor hemen konuşuyoruz ama sonuncuda tatmin olmadığımı söylediğim içinde hemen uykuya dalmayı seçmiş olabilir ondan emin değilim
Cevap sahibi1 yılRica etsem bana yazar mısın özelden
Evet sorun o erkek seksten anlamiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBencildir iç güdü falan bilmem ben
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeven erkek bunu yapmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSorun, haklısın öyle yapılmalı duygu varsa.
00 Yorumla
1 yılBunalmıştır. Sen üstüne git
04 Yorumla
Soran1 yılüstüne git derken
- 1 yıl
Boşlama ne demek yüzünü yıkamak sarılıp öpmesi devam etmesi lazım sekse
Soran1 yılsexe devam etmesini geçtim sadece sarılsın öpsün istiyorum o da yok
- 1 yıl
Olmaz yapmasını söyle Hatta 2. devam etmeyw çalışsın
1 yılSorun yok
06 Yorumla
Soran1 yılnasıl yok
- 1 yıl
İç güdüsel bir durum erkek için
Soran1 yılkötü hissettiriyor ama
- 1 yıl
Evet ama o an o iç güdü ortaya çıkıyor
Soran1 yılsonrası peki 10 dk geçse de uzunca öpüşmek istemiyor uyarılıyormuş tekrar
- 1 yıl
Evet yavaş yavaş düzelir o
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. öküz hepsi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTemiz adam demekki🤭
04 Yorumla
Soran1 yılbiraz titiz gerçekten
- 1 yıl
Onunla alakalı olma ihtimali yüksek senin ondan tiksinmeni ya da soğumanı istemiyor
Soran1 yılya da kendisi tiksiniyor terinden ama geldikten sonra, tekrar uyarıldığını söylüyor uzun öpüşmek istemiyor
- 1 yıl
O tek sebep e bağlı değil. Öpüşmekten belki hoşlanmıyor da olabilir ya da uzun öpüşmekten. Ama ter de onun için bir sebep olabilir ya da bahanedir
Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. İşi bitene kadarmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSevmiyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Haklısın
00 Yorumla
1 yılTabiki senin dediğin gibi olması lazim
00 Yorumla
1 yılDemek ki sevmiyor
00 YorumlaSorun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevmiyor seni
00 YorumlaÖküz demek ki
00 Yorumlasorundur
00 Yorumla