Gerçekten alakasız gelecek ama yaklaşık 1 ay önce trafik kazası geçirdik kazadan önce neredeyse her gün yapardık ama sonrasında isteği gitti rahatsızlığımız da yok iyileştik gayet iyiyiz neden böyle olabilir ki? adım atıyorum yapıyoruz ama eskisi gibi tutkulu değil olsun bitsin kafasında gibi 😕
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kazada kuşa ve yumurtalara bir darbe gelmediyse kuş uçar ama o kuşu fındık fıstıklı besledi canlansın katlansın geçmiş olsun 3 ay sonra eski haline gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaza travmaları bazı insanlarda derinden etki yapar. bunu atlatması gerek. o süreçte psikolojik çöküntüler yaşayabilir. atlatmış gibi görünse'de bir uzman yardımına ihtiyaç duyabilir. Cinsellik bu tür zamanlarda akışına bırakılmalıdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kazanın şokunu atlatamamış olabilir dicem ama bir ay olmuş ne alaka mesela giyimin fon dikkatini çekiyor mu peki hep mi aynı işe gidip geliyor mu bi aldatma falan olabilir mi
04 Yorumla
Soran+1 yılAynı yerde çalışıyoruz
Soran+1 yılDeğişeceğini sanmıyorum psikolojiktir muhtemelen zamanla düzelir
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
76Cevap
Psikolojik olarak etkilenmiştir biraz süre ver kendi gelene kadar bekle
11 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum zaten
Kazalar hafife alınacak etkisi çabuk geçen bir olay değil bazısının travması uzun zaman devam ediyor amcam zona hastalığı geçirdi bir trafik kazası sonucu cinsel isteksizlikte neymiş uzmana gidin.
12 Yorumla- +1 yıl
Kaza ameliyat sonrası vücutta cidden farklılıklar oluyor. Bende bir ameliyat geçirdim geçtiğimiz ay. Normalde hiç üşümeyen adamdım şimdi soğukta duramıyorum.
Soran+1 yılTeşekkürlerr
+1 yılBelki kendisinde o eski gücü bulamiyordur biraz daha zamana ihtiyaci vardir. Bunu en iyi ona sorarak ögrenirsin KS'de alacagin tavsiyeler ya da yorumlar pek faydali olmayacaktir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın en kısa zamanda düzgünce konuşacağım
+1 yılO korkuyu şoku atamamıştır ondandır sen elinle idare et o düzenlene kadar duzelmese oyuncak al napalım sende şans yokmuş dua et kazada kırılmamış 🙂
04 Yorumla
Soran+1 yılYinr yapıyoruz seks ama benim isteğimle oluyor
- +1 yıl
İşte korku vardır hala
- +1 yıl
Ayrıntı yazamadım burdan istersen yaza bilirsin anlatırım sana
Soran+1 yılGerek yok teşekkür ederim
+1 yılHayatım sende haklısın lakin yaşadığınız tramva az buz değil kimisi hemen atlatır kimisi zaman alır o yüzden bekle bakalım biraz daha
15 Yorumla- +1 yıl
Nasılsın 🙂
Soran+1 yılBekliyorum zaten :)
- +1 yıl
Ne demişler sabreden derviş muradına erermiş :)
Soran+1 yılahahhaa teşekkürler gülümsettin 🙃
- +1 yıl
Rica ederim hayatım :) <3
+1 yılkonusmalisinn bunu konusarak anlasabilirsiniz ya da istetirmeyi bil ona gore davrann ilgisini cek
10 YorumlaGeçmiş olsun öncelikle. O anı sizden daha kötü geçirmiş olabilir. Sürekli olarak yanında olup ilgi verip düzelme süresini kısaltmaya çalışın.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim elimden geleni yapıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Belki çok korkmuştur , bedensel olarak iyi oldu ise bile bilinç altında bir korku oluşmuştur. Hele birde seni çok seviyor ise.
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet arabayı kullanan oydu belki o yüzden suçluluk psikolojisine girmiştir
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılYerine göre evet neden?
Soran+1 yılKıskançlık ne alaka ki
Soran+1 yılAnladımm teşekkürler görüş için
+1 yılO travma sonrası kolay olmaz. Belki yıllarca sürer, neler yaşadı bilmiyoruz. Zamana bırak yardımcı ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de vardım arabada ama sanırım kullanan o olduğu için daha zor olmalı
- +1 yıl
Araç kullanmakla ilgili değil kişiye göre değişebilir. Herkes aynı etkilenmez bir olaydan. Kadın veya erkek önemli değil. Herkesin etkilenmesi değişir böyle durumlarda.
+1 yılTrafik kazalarında yranva ihtimali yüksek olur o yüzden olabilir 1 ay kısa bir süre belki zamanla düzelir
06 Yorumla
Soran+1 yılBakıcaz artık
- +1 yıl
Şuanda hiç mi yok
Soran+1 yıleskisi gibi yok diyelim
- +1 yıl
Sende var sanırım istek
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
Bu durumda sana yetmiyor o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılFiziksel olarak değil de belki ruhsal olarak bir travma durumu olabilir. Önce konuşmayı dene olmazsa uzman bir psikolog yardımı almaya ikna et.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılilişki anında sertleşme bozukluğu ya da erken boşalma gibi durumlar mı başladı acaba kazadan sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama sadece boşalma odaklı olsun bitsin kafasında
+1 yılkazanın vermiş olduğu bir korku olabilir ölüm korkusu gibi ya da ereksıyon sorunu olmuştur biraz zamana bırak kendi kendini tatmin et yeri geldiğinde
016 Yorumla
Soran+1 yılyine yapıyoruz seks ama benim isteğimle
- +1 yıl
uzun sürüyor mu yoksa 5 dk olup bitiyor mu
Soran+1 yılEskisi kadar uzun sürmüyor boşalma odaklı olduğu için
- +1 yıl
belki zevk aldığı zaman gözü kapanıyor iken kazayı hatırlıyor olabilir ondan dolayı erken boşalma olabilir
Soran+1 yılBilemiyorum artık
- +1 yıl
peki bu durumdan şikayetini eşin ile paylaştın mı
Soran+1 yılHenüz değil
- +1 yıl
bence konuş derim yoksa seks hayatı yüzünden başka şeyler yaparsın aldatma gibi sanal seks gibi
Soran+1 yılHayır yapmam asla
- +1 yıl
şu an için öyle düşüne bilirsin ama zaman ile bu durum devam ettiğinde libidon yüksek olduğu zaman tatmin olmadığı zaman yaparsın
Soran+1 yılEvlenene kadar hiç ilişkiye girmedim 25 yaşıma kadar hakim olabildiysem şimdi de olabilirim
- +1 yıl
bekar iken durum farklı evli iken farklı oluyor maalesef canım
- +1 yıl
çünkü bekar iken cinselliğin tadına bakmamıştın evli iken baktın
Soran+1 yılYine de yapmam neyse kısa sürede düzelir umarım
- +1 yıl
sekse çok düşkün müsün
Soran+1 yılSeverim evet
+1 yılEşin birinin hakkına girdi ya da bir mal mı çaldı ya da hakkı olmayan mala mı çöktü. Genelde öyleleri kaza geçirir çok denk geldi bana.
017 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle biri değil
- +1 yıl
Hmm genelde ahı tutar da birilerinin sende duymuşsundur
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Eminsin dimi
Soran+1 yılEminim
- +1 yıl
Valla gecmis olsun ne diyim
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
- +1 yıl
Zorlanıyor musun peki
Soran+1 yılZorlanmıyorum yine yapıyoruz seks ama hep benim isteğimle oluyor ve o tutkulu halini özlüyorum
- +1 yıl
Muhim olan beraber olmaniz boş ver
Soran+1 yılÖyle olmuyor işte neyse
- +1 yıl
Dayan ya düzelir
Soran+1 yılBekliyorum
- +1 yıl
Yani beklemeyip napcan dimi
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Sabırsızlıkla başka şey yapmada
Soran+1 yılHayır yapmam zaten öyle biri değilim
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kendini veremiyordum belki bir travma geçirdi farkında değilsiniz çok üstüne gitme normal benimde başıma geldi
05 Yorumla
Soran+1 yılGitmiyorum ki zaten sadece istekli olduğumu belirtiyorum o da devamını getiriyor
Soran+1 yılUmarım
Soran+1 yılEvet
biraz zaman tanı adama canım. yaşın genç bişi olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılTanıyorum zatenn
+1 yılEvliligin kaderi... öyle ya da böyle nasıl olsa bitecekti.
09 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır birlikteyiz hiç böyle bir sorun yaşamadık kazan önce neredeyse her gün yapardık ama kazadan sonra bir şeyler oldu hiç yanaşmıyor
- +1 yıl
Yani bilemiyorum. Hem böylesi daha iyi değil. mi bak işte ne güzel seni kullanmak istemiyor
Soran+1 yılNeresi iyi libidosu yüksek biriyim ben aynı şekilde eşim de öyleydi de işte malum
- +1 yıl
Madem ligi son yüksekti neden evlendin ki
Soran+1 yılNeden evlenmeyeyim ki libidom yüksekk diye önüme gelenle yatayım mı
- +1 yıl
Ister onune gelenle yatarsın ister beğendiğine. Kime ne bundan. Ama evliliklerin sonucu bu bundan sonra da pek değişmez artık. Erkeğin gazı evlendikten sonra yavaş yavaş kaçar. Neyse alış buna ve şikayet etme boş yere. kendi düşen ağlamaz.
Soran+1 yıl2 yıldır birlikteyiz sorunumuz yoktu hatta kazaya kadar bir sorunumuz olmadı. Kazadan sonra cinsel isteği gitti bir anda. Ayrıca birinin bir şey diyeceğinden değil ben duygu olmadan seks yapmam
- +1 yıl
Tamam işte bundan sonra pek yapmayacaksın zaten 😀🤣😂
Soran+1 yılPeki :D
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar zamandır yapmadınız cinsellik ya da ne kadar zamanda bir yaparsınız..
04 Yorumla
Soran+1 yılŞu an ben sırnaşırsam istediğimi belli edersem falan yapıyoruz ama o boşalma odaklı olsun bitsin kafasında sırf ben istiyorum diye yapıyor gibi
- +1 yıl
Anladım..
Bence bu konuyu eşinizle konuşup anlaşmaniz gerekir başka türlü olmaz yani.
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oncelikle cok gecmis olsun o psikolojiyi tam atamamis demekki..
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim evet atlatamadı muhtemelen arabayı kullanan oydu belki ondan dolayıdır
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojiktir içindeki korkuyu atamamış olabilir zamanla düzelir..
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla konuşmayı dene belki bu olay psikolojik olarak onu yipratmis olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılSürekli soruyorum bir sorunun sıkıntın var mı diye ama yok neden sordun öyle mi geliyor falan diyor akışına bıraktım artık
- +1 yıl
Ama seninde ister istemez bir cinsel isteğin ve mutlu olmayı hak eden yılların var olmalida yani konuşman detayına kadar sorman gerekirse sen ona bu sorununun olduğunu ona şöyle zamanla değiştin vs diye onu kirmamaya çalışabilirsin ama böylede kendini yiyip bitirirsin
Soran+1 yılDüzgünce konuşmayı düşünüyorum artık
- +1 yıl
En iyisi olur
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüş için
- +1 yıl
Rica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir kaza geçirdi ve o günden beri seks yapmıyor musunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşka bir araba bize çarptı hayır seks yapıyoruz ama eskiden sık sık yapardık hatta neredeyse her gün ve çoğu zaman o başlatırdı sırnaşırdı şimdiyse tam tersi ben sırnaşırsam istediğimi belli edersem yapıyoruz
- +1 yıl
Psikolojik tramva yaşamış biraz müsaade et ona zManla düzelir
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
umarım
Geçmiş olsunda daha yeni müsade et adama bi kendine gelsin bakalım
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan daha kötü durumdaydım ben bile iyileştim
Soran+1 yılOlabilir zamanla geri eski haline döner belki
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkafasını tut duvara sert bir şekilde vur bak nasıl kendine gelir
00 Yorumla
+1 yıldemekki ölüm yaklasmış adamın kafası düzgün calısmaya baslamıs ya da dogru calısmamaya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle bir kaza ingilterede oluyor ve kadın seks bağımlısı oluyordu çok eski bi haber, sanıyorum başa alınan bir darbe sonrasınd oluyorsu,
09 Yorumla
Soran+1 yılBaşına darbe aldı 😨
Cevap sahibi+1 yılBence haberi bulun, yanlış hatırlamıyorsam beyinde bi bölgeyi yaktılar ama sizin durum tam tersi
Soran+1 yılKorktum iyice
Cevap sahibi+1 yılŞimdi espri olacak ama aynı yere bi iki kere vur belki düzelir🤣
Soran+1 yılYa hahaha :D
Cevap sahibi+1 yılTv leri öyle vurarak tamir ederdik ya eskiden, şöle elinle bi iki patlat, tepki verirse dur görüntü geldi gitti dersin🤣
Soran+1 yılAkışına bırakayım en iyisi
Cevap sahibi+1 yılBence de, daha da bızulabilir, ayarı jaçmasın
Soran+1 yıl:):)
+1 yılPsikolojik nedenlerdendir. Geçiçi bir süreç
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılpsikolojik olarak olumsuz etki devam ediyor demek ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef
- +1 yıl
konuşarak ve gerekirse cinsel terapi hizmeti veren bir psikoloktan yardım alabilirsiniz.
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Psikolojisi bozulmuştur belki. O an geliyordur aklına
03 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama pek öyle görünmüyor bir sıkıntı mı var diye soruyorum hep
Soran+1 yıl2 yıldır evliyiz ve kazadan önce hiçbir isteksizlik sorunu yoktu birden olan bir şey
Gizli Üye(25-29)+1 yıltravma geçirmiş beyin cinsel fonksiyonunu kaybetmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılDüzelir umarım geri
Beyindeki loblarda hasarlanma meydana gelmş olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİliskiye girdiginde mi sorun oluyor yoksa hic mi istemiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılGiriyoruz ilişkiye ama benim isteğimle oluyor hep
Cevap sahibi+1 yılKisa mi suruyor peki iliskiye girmeniz
Soran+1 yıleskisine göre kısa
Gizli Üye(30-35)+1 yılameliyat falan geçirdinizmi? tarvma gibi bir şey olmuştur.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ameliyat geçirmedik
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun ama bilemedim yani, sende herhangi bir iz filan kaldı mı
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır kalmadı
- +1 yıl
Yazık olmuş bu yaşta
Soran+1 yılÖyle oldu maalesef ama atlattık çok şükür
- +1 yıl
Diğerini de hallederseniz daha iyi olur
Soran+1 yılUmarım
+1 yılAdam psikolojik olarak yıpranmış etkilemiş bu da
015 Yorumla
Soran+1 yılAma gayet iyi görünüyor 😕 sürekli soruyorum bir sorunun var mı diye olsa söylerdi bence
- +1 yıl
Ereksiyon oluyor mu?
Soran+1 yılOluyor ben adım atıyorum hep ilişkiye giriyoruz ama eskisi gibi istekli değil soruda da belirttiğim gibi olsun bitsin kafasında sanki
- +1 yıl
Anladım sıkıntılı boşalma odaklı kafa yapısı
Soran+1 yılEvet boşalma odaklı
- +1 yıl
O kötü. Kadını da orgazma ulaştıracaksın. Ki kadın istesin seni. Resmen cinsel araç mantığında sana karşı
Soran+1 yılKazadan sonra böyle oldu işte anlamıyorum ben de 😕
- +1 yıl
Şimdi şöyle beni kadın çekmeli. Mesela göğüsleri ufakss sütyenden cikarasim gelmiyor en basiti o yüzden ön sevişme bile çekmiyor. Sizdeki olay eskiden olup şimdiden olmaması
Soran+1 yılEskiden dediğimiz de sadece 1 ay önceydi sürekli sırnaşırdı bana
- +1 yıl
Oral falan yap harekete geçer belki
Soran+1 yılAkışına bırakayım en iyisi
- +1 yıl
Adam boşalıp uyuyunca kendi kendine tatmin olmaya devam edeceksin mecbur
Soran+1 yılBen de orgazm oluyorum ama onun çabasıyla değil o anki zevkle
- +1 yıl
O da kesmiyor de seni hâliyle
Soran+1 yılEvet ama eski haline döner bence libidosu çok yüksek biri çünkü
- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılKazayla alakalı değildir o. Kesin başka bişey vardır bak görürsün.
04 Yorumla
Soran+1 yılBirden mi? kazadan önce hiçbir sorun yokken bir anda kazadan sonra
- +1 yıl
O iş öyle değildir. Kalıbımı basarım başka bişey çıkacak. O zamam sen haklıysın dersin..
Soran+1 yılSanmıyorum ama teşekkürler görüş için
- +1 yıl
ahanda bak görürsün dostum :D
dertlerı va sanırım ama ısteklerınıde bastırmalısın sanaldan ıstersen
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır böyle bir şey yapman
Soran+1 yılYapmam*
Soran+1 yılAnladımm teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılYavas yavas hizlanabilir belki soku atarsa uzerinden uzerine cok gitme bence. Ama sen tatmin olmakta zorlaniyorsun suanda galiba?
00 Yorumla
+1 yılAdam daha tramvasını atlatamadı ya
12 Yorumla- +1 yıl
Pislik site nie düzeltiyon
Soran+1 yılEski haline döner umarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgi hormunlari kapanmış üzüntü yaşayınca oluyor bu bende başka benzer şeyden oldu dogal bir ilaç macun aldım biri tanıştırdi geçti
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Ciddi bşr kaza mıydı?
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet ağır atlattık
Soran+1 yılYok çok şükür
Soran+1 yılGitmiyorum ki zaten hiçbir şey söylemedim
Soran+1 yılAnlamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılacaba adamin dalga kapiyami sıkıstı ki
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır :D
+1 yılŞokun içindedir doktora danışsaydın
01 Yorumla
Soran+1 yılHenüz erken bence doktor için
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik travma bu doktora gidin bence
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçmezse gidebiliriz belki ama geçer diye umuyorum çünkü libidosu yüksek biri
- +1 yıl
Umarım.
paikolojik olarak isteği gitmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzelir umarım geri
+1 yılStresi vardır belki borca falan girdiyseniz
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır bir anda oldu
Kendini iyi hissettmiyordur belki
01 Yorumla
Soran+1 yılHep soruyorum bir şeyin var mı diye
+1 yılTravma ya da sorunu olabikir cinsel destek almali
01 Yorumla
Soran+1 yılErken daha kaza 1 ay önce oldu
+1 yılPsikolojik destek lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılErken daha
- +1 yıl
Şimdi ne sıklıkta oluyor
+1 yılSordun mu eşine
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha değil
Cinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Psikolojik travma
Olmuştur01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Biraz zaman ver adama
02 Yorumla
Soran+1 yılVeriyorum zaten
Taktik falan lazımsa yardımcı olurum
10 YorumlaBelki psikolojik travma yaratmıştır
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten yoksa normalde istekli biri
Soran+1 yılBakıcaz artık
+1 yılGizemli davranip sorunu anlayabilirsin...
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
şimdi bunun değişik yolları var ama şöyle söyleyim sana, vazgeçilmez olamazsın ama yerini sağlamlaştırabilirsin karşındakinin kalbinde bir kere kendini ağırdan satacaksın.. Surekli biseyleri sen baslatiyorsan ondan adimi bekle, senin isteginle degil onun istegini ölç,, Çok umursamayan ve çok sorgulamayan gizemli birisi olduğunda, onda seni elde etme dürtüsü oluşacak bir zaman sonra, bu olay gerceklesmiyorsa psikolojik bir olaydan oturu olabilir.. güzel ve çekici olmak sadece giyimle olmuyor maalesef.. onun dışında sohbeti güzel , espirili , eğlenceli.. insanların yanında gerilmeyen, rahat hareket edebilen;cilveli , kibar , sevimli tip olanlar her zaman kazanır.. Bu dediklerim disinda bir sonuc vermiyorsa daha farkli alternatifler de var..
Soran+1 yılDeneyeceğim çok teşekkür ederim 🙃
- +1 yıl
yalnız huy olarak aşkta pek gururcu olma, açık sözlü ve karşındakini incitmeyen olmaya özen göstermen güçlü ve olgun kimliğini gösterir.. rica ederim... Bu arada kac senelik evlisiniz?
Soran+1 yıl2 yıldır evliyiz
- +1 yıl
Kadınlarda afrodizyak etkisi yaratan şey sence hangisi?
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDoktor ne diyor bu duruma?
00 Yorumla
+1 yılKazanın şoku olabilir.
00 Yorumlabelki uzman desteği almak iyi olabilir
00 Yorumla
+1 yılÖnce Sürekli heran her dk her fırsatta yapınca bir zaman sonra sıradan bir iş gibi geldiğinden zevk hisleri aradabir uyanır herkeste bu şekilde olur sorun sizde değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılKazayla ne ilgisi var ki bunun yani kaza olana kadar çok istekliydi 2 yıldır evliyiz böyle bir sorun yaşamadık
- +1 yıl
Cevrende Evli olan varsa sor onlarda aynı olduğunu söyler. kaza ile olan bişey yok bence
Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. hayatı sorguluyor galiba
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle trafik kazası geçirdik ve kazadan beri cinsel isteği yok, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler