Ben biseksüel olduğumu düşünüyorum ve bunu karşımdakine soylememeyi düşünüyorum çünkü bana değer vermez ve sadece cinsel obje olarak beni gormesinden korkuyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
şeker bu senin sçylediğin şey biraz uç kalıyor. böyle bir şey evleneceğin kişiye söylenirmi söylenirse kaçı kabul eder inan zor bir karar. ben şahsen istemem. he sevgili olarak, normal seks partner olarak herkese cazip gelebilir. ama yuva kurma durumları olursa bu durumu kabullenecek erkek zor çıkar diye düşünüyorum. bilemedim yani.
011 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek değil evlenince sorabilecegim bir kız var hshsjjsbs o da evlendi bi sorunu yok kafa dengi birini buldu kız
Ben uzun bir ilişkim istiyorum olsun erkekle olursa daha iyi olur benim için kızlar beni yoruyor hem
duygusal olarak tripleri para yemekeri kullanmalari vs
Bir erkek bence kadinsiligimi yuksetir daha feminen hisettirir bana bu daha sağlıklı gibi geliyor şu an bana ve bir kız var onu unutmam için de bicok kişi bir erkekle birlikte olursan sana iyi gelir diyolar
Ama işte erkekler zaten cinsellik için kadınlara yaklaşır bide biseksüel olduğumu bilirsen cinsel objeden ziyade fantezileri için kullanırlar beni özellikle duygularımı
1, 2 senelik uzun ilişkim olsun istiyorum ve bu konularda hiç ama hiç tecrübem yok
Soran+1 yılYaş 19 kıza neyi soylemeyim bu sevdiğim kızı kastediyorsan biliyor zaten o yüzden uzak durmak daha iyi olur gibime geliyor hatirlamak istemiyorum onu
Soran+1 yılAsıl soru da bu çok doğru noktaya degindin
O kızı istiyorum ama madem olmicak onu hayatimdan cikarmaliyim ve herhangi bir ilişkiye başlamak istemiyorum kendime odaklanmaliyim bence
Soran+1 yılCinsel tabular da var bende
Soran+1 yılTanıdığım bir kıza guvenirim ama erkeğe güvenmiyorum
Soran+1 yılBir kadına duyduğum seyler erkekte yok ve bunu asla bana yaşatamaz
Normal dememde yani karşılık alabilem önemli o yüzden çünkü birçok erkek seks istersem kabileler diye düşünüyorum ve ilgi de gösterir bence
Kadınlar öyle değil zor ve karışıklar
Soran+1 yılKabile ne ya kabuleder olacaktı o
En İyi Cevaplar
Sen şu an meraktan yaklaşıyor Muşsun gibi de onun cinsel yönelimi ne zorlami o yonelimde kendi isteğiyle mi. İlerde kadınsı duygular ağır bastığında sen ne yapacaksın
017 Yorumla
Soran+1 yılBiseksuel olan benim kendim için sordum sevgilim yok
Soran+1 yılYani daha feminense diyorsun anladığım kadarıyla?
Soran+1 yılHayır biseksüellik öyle bir şey degil
Soran+1 yılKızsın yani ve kızlara da erkeklere de cinsel ve duygusal birşeyler hisedebiliyorsun
Soran+1 yılHayır benim biseksuel oldugumu bilen bir erkek hakkımda ne düşünür değersizlesirmiyim gözünde seks objesi olarak mı beni görür diyorum
Soran+1 yılNasıl yikinti
Soran+1 yılSevgilim kizsa unutamam herhalde
Erkekse birdaha konusmam
Soran+1 yılCanım benim ben sevgilim varken başka biriyle seks yapacağım kesin bisey mi
Ona kalirsa heteroseksuel bir ilişkide de bu ihtimal var aldatma ihtimali ne alaka
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki çok şanslı hissederim kendimi hem benim kadın sevgilisi buraya gelir üçümüz harika şeyler yaşarız
020 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey değil benim anlatmak istediğim
- +1 yıl
Nasıl bir şey Peki anlatmak istediğin Neden üç aşık bir araya gelmiyoruz üç buçuk seks yapmıyoruz
Soran+1 yıl3 kişiyle olmaz bana göre ask
- +1 yıl
Peki sen bir sekrensin partner ile beraber oluyorsun Aynı zamanda da başka bir kadın mı istiyorsun
Soran+1 yılHayır ne alaka ya kadınla ask yasanir ya da erkekle
3lu bir fantezidir bana göre ask degil- +1 yıl
Tamam işte sen de bir şey güzel olduğun için buluştuğu fantezi seninle yaşanabilir Bu yüzden şanslı olduğumu düşünüyorum senin sevgilin
Soran+1 yılBenim Türkçe senden daha iyi 😅😅
Bise anlamadim- +1 yıl
Diyorum ki evet aşk üçlü olmaz ama seks 3 de olur Bu da güzel bir fantezdir çoğu erkeğin iki katını sevişirken izlemek ve aralarına girmek mi fantezisi vardır sende bir şey şu an bir kadın olarak bu fanteziyi yaşayacak en doğru Partner olursun
Soran+1 yılAnladım simdi
- +1 yıl
Ne güzel Sevindim anladığına Peki bir kadınla seks yaptın mı
Soran+1 yılHayır yapmadım hic
- +1 yıl
Peki Mesela ben senin partilerin olsaydım Aramızda bir 3 kadına deseydim senin beğendiğin bir kadını alsaydık üçümüz ortak seks yapsaydık Bu hoşuna gider miydi
Soran+1 yılşu an öyle bir düşüncem yok
- +1 yıl
Neden?
Soran+1 yılÇünkü sevdiğim biri var
- +1 yıl
Tamam işte sevdiğim bir adam var O adam da diyor ki bir kadın olur Aramıza bir fantezi yapalım Sen onunla seks yap ben izleyeyim kabul etmez misin
Soran+1 yılO istiyor diye değil kendim istersem olur
- +1 yıl
Tamam o kadını Sen seçeceksin sana bıraktı ve üçünüz beraber yapacaksınız ister misin
Soran+1 yılSevdiğim kişi kadın zaten
- +1 yıl
O zamam araya beni alırsanız sansşlı olurum
Cinsel olarak görmek mümkün. Sonradan öğrenmek iyi ama biseksüel birine bir soru sormam lazım izniniz olursa?
010 Yorumla
Soran+1 yılCinsel olarak nasıl görmek mümkün?
Soran+1 yılBen de bu yüzden diyorum yani karşıdakinden bunu saklayim diye
Soran+1 yılOldu evet
Soran+1 yıl3some değil de ama ayrı ayrı oldu
Her insanda oluyor zaten bu tip seyler
Soran+1 yılGuveniyorsam hayır
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılZaten güvenmiyoruz, sadık kız bulamıyoruz bir de rakiplerimiz iki katına çıkmış olacak djsksk
121 Yorumla
Soran+1 yılBuarada biseksuel olan benim
Yani bir erkek benimle sevgili olursa ne düşünür diye merak ediyorum çünkü arkadaşlarım farklı farklı dusunuyordular en son bunu sorduğumda bayadir bu konuda kendimi bastiriyordum şu an kabullendim diyebilirim- +1 yıl
Tamam anladım senin olduğunu. Sen beni anlamadın. Hani biseksuel sevgilim olursa ve sadık değilse başka bir erkek aklını çelebilir ya hani. Şimdi bir hem erkek hem kız aklını çelebilir. Yani daha riskli, yani ihtimal daha çok sjsk
Soran+1 yılAnladım şimdi
O zaman benim sevgilim olma ihtimalim çok mu az- +1 yıl
Ya ben işin esprisindeyim. Olur ama arka planda bu gerçek var yani. Sadakatin senin karakterinle alakalı. Ama erkek olarak seçeneklerin daha az, bir kere muhafazakar insanlar istemez seni
Soran+1 yılMuhafazakar erkekleri ayırtedemiyorum ki zaten
Hatta
Ben de mi acaba muhafazakarim diye düşünüyorum çünkü ailem öyle belki de- +1 yıl
dindar mısın
Soran+1 yılHayır dinle alakam yok
Soran+1 yılMuhafazakardan kastım ailem cinsellik yaşamama birnevi izin vermiyor diyebilirim onlar için doğru bir şey değil bu
Bu ailemi Muhafazakar yapiyorsa o zaman Muhafazakarlar yani
Benim de ailemin kafama yerlestirdigi şeyler yuzunden cinsel korkularım var
- +1 yıl
Ailene ne yahu senin vajinana giren çıkandan
Soran+1 yılHaklısın tabi de off anlatması zor
:(- +1 yıl
Tamam da neden anlatıyorsun ki?
Soran+1 yılNasıl başlıycam buna vs için bazen laf alıyorum ve suçluluk duygusu hisetmemem için onun bunu kabul etmesi beni kabul ederek hertürlü sevmesini istiyorum kısaca ama olmuyor
- +1 yıl
Senin kimle seviştiğini ailen neden biliyor onu sorguluyorum ben? Bilmelerine gerek mı var?
Soran+1 yılGerek yok ama ailem biraz kontrolcu olduğundan onlardan bir şey saklamak beni aşırı suçlu hisettiriyor ben terapiye devam edeyim en iyisi
- +1 yıl
Yahu bu saklamak değil ki, bunu söylemek asıl ayıp olan, benim aile çok rahat ama kiminle ne yaşadığım hakkında tek cümle bile konuşmuyorum, konuşmam da. İnsan yattığı ya da seviştiği kişiyi niye ailesine söylesin ki zaten, o senin özelin. Asıl anormal olan saklayinca suçluluk hissetmen. Bunun zaten paylaşılması gerekmiyor
Soran+1 yılKimle yattığım değil bakirelik seks yapmam konusunda yani demek istemiştim aramızda olanları neden anlatayım zaten
- +1 yıl
Tamam da sonuç olarak kimle yattığın da senin özelin. Neyse yaşın kaç bilmiyorum da, belki henüz küçük olduğun için yalnış olduğunu düşündükleri bir şeyi yapmandan koruyorlardır
Soran+1 yılHayır küçük değilim 19um
- +1 yıl
Yine de küçüksün onların gözünde
Soran+1 yılNe yani haklılar mı
- +1 yıl
Kendilerince evet
son sevgilimde biseksueldi. sadece biseksuellerle sevgili olup evlenmeyi dusunuyorum artik. bence en heyecanli en tutkulu iliskiler oyle kadinlarla yasaniyor
017 Yorumla
Soran+1 yılBen daha yeni kabullenme asamasindayim çünkü birseyler hisediyordum ama her kız böyledir diye düşünüyorumdum ben
Soran+1 yılBir erkekle sevgili olursam ona soylemekten kaciniyorum erkekler ne dusunur acaba sadece cinsel obje gibi gormesini istemiyorum beni
Soran+1 yılAnladım teşekkürler çok yardımcı oldu bu
Soran+1 yılSadece sahte biri gibi gozukmek istemiyorum karsidakine
Soran+1 yılEvet haklısın bence mesela ben ergenlikteydi o tip şeyler bunu yendigimi düşünüyordum
Ama öyle olmadığını hala içimde öyle bir his olduğunu gördüm ve " yenmeye " calismakta aslında bir catisma
Soran+1 yılDenemeden bilemem evet
Bu biraz suçluluk hisettirdigi için ilişki yapamiyorum
Soran+1 yılBu şeyi biliyorum sadece bu kafada değilim yani henüz
Ben de bu düşünceleri bir kenarda atmak ve kendi isteklerimin ne olduğunu anlamak için ilk olarak terapiye başladım şu an iyi gidiyor umarım istediğim şeylere ulasirim ben de
Soran+1 yılTeşekkür ederim bunu birinden duymak iyi geldi
Genel olarak dusuncelerin vs❤️
Soran+1 yılAslında bir şey varda şu an mesela bir kız var onu unutamiyorum nasıl utucam ve erkeklerle normal bir ilişkiye nasıl girecegimi bilmiyorum
Özellikle o kız aklımda sürekli kendimi ergen gibi hissediyorum:( hatta utanıyorum böyle bir şey hissettiğim için
Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Olabilir ben bir sorun olarak görmem hatta heyecan bile katabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılAma değer verirmi ki erkekler
Soran+1 yılFeminenliği yani
Soran+1 yılBen de kendimi bu konuda geliştirmek istiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbana göre hasta nu insanlar aga ınsanın fıtratına rters
07 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi hasta olarak hisetmiyorum
- +1 yıl
seni bilmem görüşümü yazdım
Soran+1 yılTabiki senin düşüncen rahatça yazmışsın bu daha iyi bir şey
Soran+1 yılYani sahte biri olmadığını gösterir bu
- +1 yıl
zaten dğeili sahte ama benim düşünceme göre biseksuel gay lez filan insanın yaratılışına ayrıkı
Soran+1 yılHmm anladım
- +1 yıl
yoksa terci daima sizin görüşümü söyledim sadece
+1 yılkarım biseksuel olsun zaten
07 Yorumla
Soran+1 yılYine renkli kişilikler harikasınız bence)
- +1 yıl
😍❤️
Soran+1 yılBiseksüel misin merak ettiğim bir şey varda
- +1 yıl
hetero agırlıklıyım ama evet biseksuelim
Soran+1 yılBu daha iyi benim sorum için
Soran+1 yılŞu 3 şey arasında gidip geliyorum
Biseksüellik heteroseksuellik ve homoseksüellik
Hangi tarafım daha baskın ve cinsel yönelimim nedir diye düşünüyorum sürekli- +1 yıl
ozele gel
abidik gubudik şeyleri olanlar benden uzak dursun
01 Yorumla
Soran+1 yılTuhaf bir şey değil bu )
+1 yılGrup yapmak için ideal
04 Yorumla
Soran+1 yılGrup değil romantik ilişki istiyorum bir erkekle gerçek sevgililik yani
- +1 yıl
Yazsana bana
Soran+1 yılSorum bu degildi...
- +1 yıl
Yaaa😔
Eveeet eğlenceli oluyorlar
013 Yorumla
Soran+1 yılYani illa fantezi seyi olarak mı goruyorsunuz
Soran+1 yılAnladım yani normal kadın gibi değer verirler mi veya kısa eglencesine mi ilişki yaparlar
- +1 yıl
Doğruyu söylemek gerekirse ciddi ilişki yapman çok zor, benim eski bir partnerim biseksti en çok sevgili olmaya yatkın kişi oydu ama riskli olan iki kısmı vardı bir biseksliği ( herkesle aldatabilme potansiyeli ) iki nemfomanyak olmasıydı o yüzden sevgili ilişkisine hiç girmedim ama en yaklaşan da o oldu gerek fantezileri olsun gerek çılgın cinsellik açlığı olsun. Yani senin olay nanay
Soran+1 yılBir kızla ciddi ilişki yapmam zaten nazini cekemem ve duygu olarak karsiliksiz kalınca artık kızlara o gozle yaklasmamaya başladım bu kız hariç ben de duygu yaratti bu kız
Soran+1 yılHmm
O zaman yalan söylemek en iyisi mi?
Ciddi derken şu an zaten evlilikten bahsetmiyorum ama hiç ilişkim olmadı benim olursa uzun ilişki istiyorum en az 1 senelik olsun mesela erkekleri de yakından tanımak istiyorum sevgili olmak nasıl bir şey anilar biriktirmek birlikte eglenebilmek anlasabilmek istiyorum
Biseksüel olduğumu ogrenirse bence böyle bir şey yaşama ihtimalim %20lere dusuyor zaten uzun ilişki isteyen erkek yok bide böyle olunca iyice şansım azalmaz mi?
Soran+1 yıl😂Hadi ya o zman kızlarla devam (
Soran+1 yıl😂niye
Soran+1 yılKomik miyim hemen yaziyorum dur hahah
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 lü yapmaya açıksan neden olmasın
06 Yorumla
Soran+1 yıl🤦🏻♀️Bu bir fantezi ama
Cevap sahibi+1 yılFanteziden ziyade cinsel istek ve düşkünlük biraz
Soran+1 yılFantezi iste
Cevap sahibi+1 yılHem aynı anda iki kişiyle ilişkiye girme isteği hem de partnerimin hemcinsi olan biriyle o an sevişme imkanı olması. Bence güzel bir şey.
Soran+1 yılBicok erkekte var bu zaten (
Cevap sahibi+1 yılOlabilir
+1 yılHayır tabiki
09 Yorumla
Soran+1 yılO zaman soylemezsem bunu anlamaz mesela bu daha mi iyi
- +1 yıl
Onu aldatacaksın yani
Soran+1 yılAldatmak bununla olculen bisey değil aslında bence
- +1 yıl
Kendi cinsinle bi şeyler yaşasan bu sevgilini aldatmak olmuyor mu
Soran+1 yılOluyor tabikide ama kesin aldatır diye bisey yokki ona kalirsa heterolarda aldatabilir))
- +1 yıl
Hetero karşı cinse ilgi duyma oluyor dimi 🙃( şimdi Google dan baktığımı kimseye söyleme 🙄) evet olabilir tabiki
Soran+1 yılO zaman genellememek lazım yani
- +1 yıl
Ama iki cinse ilgi duyma düşüncesi bile aldatmaya girer 🤔 sevgilim bana ben iki cinse de ilgi duyuyorum dese aldatmış gibi olur
Soran+1 yılHmm anladim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen beni anlattın kanka
12 Yorumla
Soran+1 yıl😅dert ortağim
Cevap sahibi+1 yılYa sana instaami versem yazar mısın bana 🤣
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Biseksuel biriyle sevgili olur musunuz? gercekten duygu beslermisiniz deger verir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler