1 yıllık ilişkim var. Kendisi birçok kişiyle birlikte olmuş. Ben ise kimseyle olmadım. Kendisi ilk sevgilim. Ama bunu ona söylemedim aklınca dalga geçer böyle kafa mı kaldı ya vs derdi. Herneyse soracagım soru şu, biz bir ilişki yaşayacağız. Ben bişey söylemesem kan geldiğinde hemen silsem veya saklasam, bunun harici bir erkek başka bişeyden anlar mı? Tam girmeden önce anlayabileceği bir şey var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ya bir erkek sevdiği bir insana neden ben çok deneyimliyim. Bir sürü ilişkim oldı der. Bana dese ben direk ayrılırım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Bundan hoşnut olacaktır bakire ile ilişki yaşamaktan
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bilsin istemiyorum. Kan gelmezse nasıl anlayacak ki
+1 yılanlasın ztn bu nasıl sevgili sahsen önceden biriyle iliski yasamısla bag kurmam
02 Yorumla
Soran+1 yılO çok kişiyle birlikte olmuş zaten beni de kendisi gibi bilsin ve havalanmasın ben yaptım bozdum diye
- +1 yıl
bilmiyorum bana ters seyler
+1 yılBir çok kişiyi züktüm diye yalan söylerler , zükerse seni bırakır
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum bende o yüzden ona belli etmek istemiyorum. Başka anlayabileceği bir yöntem yok mu
- +1 yıl
Evlenmeden verme sakın
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacın ne neden bakiriyetini vermek istiyorsun evlenmeden yapma
05 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten ilişkimiz var ama tek korkum bakire olduğumu anlaması çünkü kendisi deneyimli birisi. Bununla gurur duysun bilsin havalansın istemem
Cevap sahibi+1 yılAsıl sen bunla gurur duymalısın saçmalama
Soran+1 yılPeki benim bakire olduğumu nasıl anlar bunun kan harici bir yolu var mı? Hemcinsim olarak siz belki bilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılAnlayamaz tabi
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bekaretini bozdurma evlenmeden pişman olursun sonra, kendin gibi birini bul derim
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHa illa yapacaksan da yüzeysel sevişin
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama benim merakım zarı anlar mı? Çünkü erkek beyni sadece kandan mı anlıyor girişteki zorluktan da anlıyor mu
Cevap sahibi+1 yılDaha önceden tecrübeli olduğu için anlayabilir bakire olduğunu
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAnlar darlığı tecrubesizligin hem neden cekineceksin bekaretini almak onun için ayrı zevk okur
09 Yorumla
Soran+1 yılİlla anlaşılır mı ya. Darlık dediğiniz içinin darlığı mı girememesi mi
- +1 yıl
Aynen içinin darlığı girememesi hem neden bakır olman daha zevkli ikimiz için farketmemesi imkansiz eğer illa o bilmesin diyorsan ondan önce başka erkeğe açtır
Soran+1 yılBaşka erkek istemiyorum aslında o olsun istiyordum ama dediğinize göre de zaten illaki ilk esnasında açarken bunu hissediyor
Soran+1 yılYani zorlanınca hemen girmeyince bu kız bakire diyor doğru mu anladım
- +1 yıl
Yani zorladiginda hem hisseder zevkli bisekilde hem sende sesinle tepkinle ilk onun girdiğini içine hissettirirsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim sevgilin çok şanslı
Soran+1 yılNiye ki benim gibi çok var
- +1 yıl
Ince düşünüyorsun ve ilkini yasatmak istemen güzel şeyler
- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılKanı görüp de anlamayan var 😄
06 Yorumla
Soran+1 yılBaşka nasıl anlayacak
- +1 yıl
Başka anlayamaz
Soran+1 yılÇoğu kişi girerken anlaşılır zorlanır ilişkisi olana birden girebilirsin olmayan zorlanarak girersin demiş doğru mu bu
- +1 yıl
O zevkle ona dikkat edeceğini sanmıyorum
- +1 yıl
Hafif bi sıkma oluyor sadece
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden yapma.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki şey varsayalım ki evlendim ilk gece eşim kan gelmezse nasıl anlayacak, erkek beyni sadece kan gelecek diye mi bakar
Cevap sahibi+1 yılErkek arkadaşın bekarete önem veriyor mu?
Soran+1 yılBilmiyorum hiç
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden hiç bir şekilde ilişkiye girme bence.
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Dar yapıya sahipsen anlar
08 Yorumla
Soran+1 yılİlk ilişki zaten illaki dar
Soran+1 yılHayır değil dudakları biraz büyük
Soran+1 yılÇoğu erkek bunu anlar mı? Ben açtım ben açıyorum hissi mi oluyor
Soran+1 yılHmm teşekkür ederim
Anlar
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılZarı hissediyor musunuz
Soran+1 yılBunu her erkek anlamıyor galiba ya, şey peki ilk giriş esnasında o girmeye çalışırken yani bozmaya çalışırken orada zorlanınca girmeyince hemen anlıyor musunuz
Soran+1 yılAma niye günümüzde ilişkii olmayan erkekler bile görünce küçük olmasından hemen giremiyor olmasından siz erkeklerin tabiri ile çuval gibi olmamasından anlıyormuşsunuz
Soran+1 yılÖyle
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHata edersin
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Hadi diyelim kendini öyle gösterdin adam işini gördü yarın bir gün ayrılmak istedi ve sen dedin ki seni kandırdım ben sildim sence inanır mı sana
Soran+1 yılHaklısınız ya
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bakarsa bilir
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlayacak küçük olmasından mı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem