2022’de cinsel hayatın nasıl geçti, tek cümle ile özetler misin?

Cinsel hayat gizliliktir kimse ile paylaşmam 🙄🙃
😂🤦♀️peki
Görüş
100Görüş
Çok aktif bir cinsel hayatım yoktu.. Hatta boştu diyebilirim😂
Çölde susuz kalan bedevi gibi geçti sjdhj
🚬🚬🚬🚬🥹
1001 gece masalları gibi
Tek kelimeyle ifade edemem ben.
Sürekli yenilik ve farklı renkler katarak geçti açıkcası gayet başarılı bir dönem oldu ama yıl sonuna doğru yaklaştığımız şu günler de olan eksiklikler nelerdi ve neyi daha iyi yapıp daha neler katabileceğime dair durumları da görmüş olup önümüzde ki yılların daha da coşku dolu tempo dolu başarı dolu olması için hedefler belirlendi bile 🙄😁
Herkesin kendi hayatıdır herkese saygım sonsuzdur. Ben evlenmeden yaşamam. Evlenmeyeceğim için de yaşamayacağım. Herkesin kendi bileceği iştir. Herkes kendince haklıdır. İlla tek cümle ile özetleyeceksem: "Geçmedi" 😊
Başkalarını değil kendini mutlu edip pitisimi boş yere yiprattigin bir yıl daha geçti.
Hı hıı çok acayipti... Üzerine cümle yazamam çünkü c si bile yoktu, hatta 2 yıldır yok, kesip bağışlayacam, mühendisten az kullanılmış, temiz 😂😂😂
Karşımdaki robot oldukça cinsel hayatım oldu denilemez
Benim için 0/100 geçti maalesef ve elhamdülillah... yani bir eş veya partner olarak yoksa mastürbasyon devam 🤣
Bitik🙄
Henüz olmadı ama yılbaşı gecesine hediye planlarım var
Eşimin hamilelik süreci ve yaşadığı sıkıntılar sebebiyle çok kötü bir sene geçirdik cinsel anlamda.
heç iyi geçmedi :D
Eşinden boşanıp sevgili yapan fb ile arayı düzeltebilseydim çok güzel olacaktı.
Son 1 ayda öyle bir hale geldim ki zerre cinsel isteğim yok. Bu ülkede kaygısı olmayıp skikalkana helal olsunamk gelecek kaygısı ve hergün yaşadığımız onca olay yüzünden hayattan soğudum
Hiç hareketsiz karşıma çıkacak özel insanı bekleme kararı kaldım
İyiydi ama enerjimi tam bitirmedi. Erkekliğimi tam hissettirecek kadın pek denk gelmedi.
Son 2 yıldır öpüşme dışında ileri gitmedim ciddi ilişki peşindeyim.
En İyi Görüşler