- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılYeni hiç bir şey öğrenmedim.
2022 de, KS de Cinsel fenomen olunca daha fazla rahatsız edildim. Çoğu insanın doğru cinsel bilgi edilmektense farabi fantezileri olmayan şeyleri olmuş gibi daha çok zevkliydi gibi gibi şeyleri tercih ettiğini ve yalan fantezileri doğru kabul ettiği gerçeğini gördüm.
24 Yorumla- +1 yıl
Özellikle kadınların yaşadığı büyük sorun. Bir açıkça görüş yapınca anında yakıştırılan sıfat belli. Süslü sözlerin reelde gerçekleşmediğini söyleyen çok kişi var bunun bilincinde olan. Ben her şeye inat fenomenliği bırakmazdım.
- +1 yıl
Konu seks cinsellik olunca, bunu konuşan kişinin cinsiyeti çok önemli hele ki kadından bu konud konuşuyorsan o sıfat can sıkıcı oluyor. Niyetinin hiç bir önemi yok. Ben senin kadar cesur değilim veya uğraşmak istemedim ve birakmami isteyen çok değer verdigim olunca kayıtsız kalmadım.
Sen bu konuda iyisin Novel... - +1 yıl
Hayırlısı böyle imiş belki de. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Kesinlikle, rica ederim.
En İyi Cevaplar
+1 yılBazı kişiler cinsellik yaşamamamız için cinselliğin kötü bir şey olduğunu, aslında düşünüldüğü gibi zevkli bir şey olmadığını söylerlerdi Ben bu sene onların söylediği şeylerin tamamen yanlış ve yalan olduğunu anladım
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBazı duyguların seks yapmak için şart olduğunu çünkü duygu olmadan bir şeyler yaşamaya çalıştım ama olmadı ileri gitmedi yani
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yeni bir şeyler öğrenmedim 😃 aynı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYeni bir şey öğrenmedim
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Birine en ufak bir çekim, ilgi hissetmediğim sürece kendimi dizginleyebiliyormuşum.
43 Yorumla- +1 yıl
Yani istekli ama tutabiliyor çok açık yazamadım anladın umarım.
- +1 yıl
Evet 😊
- +1 yıl
:) :)
+1 yılZlo artık rutinde :D abicim :D konuştuk biz bunları :> aaa
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Cinselliğin yaşla orantılı olmadığını , bunun iki kişinin arasındaki çekime bağlı olduğunu öğrendim
30 YorumlaMerhaba Reis Nasılsın.. Pek bir öğrenim olmadı desem yeridir
14 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. G noktası konusunda doktora tezi hazırladım 😉
22 Yorumla
+1 yılDuygu yoksa cinselliğin mastürbasyondan farkı yok❗️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen ihtiyaç duyduğumu anlamsız ca
240 Yorumla- +1 yıl
Sonu hüsran mı
Cevap sahibi+1 yılYaradılışsal süreci düşündüm ve "yaradılışa göre" erkeğin fiziki üstünlüğünü kabul etmekte zorlanıyordum. Sosyal olarak eşitiz okey ama fiziki anlamda , erkeğin üstün oluşu kafa karıştırıcıydı sosyal eşitlikle çatışıyor gibi geliyor du. Bu iki ayrıma ulaştıktan sonra gerçek bir erkeği hayatımda istemeye başladım. Yaşım da 18 değil bu arada cinsellik olgunluğu 22 oldu✌️
- +1 yıl
Eşitlik deki takıntılık bu galiba seks bu yeri gelecek o üste olacak yeri gelecek sen üste olacaksın onlarla bu çok farklı bebiş bende kadın erkek eşitliğini destekliyorum ama bu ayrı şeyler
Cevap sahibi+1 yıl@Zerooo3207 ikisinin ayrımı zihinde kavram kargaşası yaratabilir.. Bende yaşadım bunu. Ve bahsettiğim altta üstte olmak değil yeterince ifade edemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılEvet ama akılla alakalı değil bence bu
Cevap sahibi+1 yılCinsel isteğin şiddeti ile erken yaşta kadın sancısı yaşıyor gençler çoğunlukla bu fikrin olgunluğu bir çoğunda yok. Akılla değil hormonal ve biyolojik saat bahsettiğiniz.
- +1 yıl
cinselliik olgunluğu ile nasıl 22 oldun. erkeğin üstün olması bütün durumlarda kabullenmedikçe nasıl bir düşünce geliştirmeyi düşünüyordun ki? cinsellikte üstün tarafın erkek olması mı etkiledi yoksa başkabir neden mi?
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun başka bir neden bulamıyorum sadece ona ihtiyaç duyduğumu kabullenme
- +1 yıl
cinsel olarak kendi kendine tatmin olma yetmediği için ihtiyaç duydun o zaman. kendi kendine yetsen hiç başka bir cinsiyete ihtiyacın olmayacak öyle mi :) burcun ne koç veya aslan mısın yoksa
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun aslan 😅
- +1 yıl
ahhh kalbim her an düşüp bayılabilrim :)
- +1 yıl
ne okuyorsun bölüm olarak acaba mühendislik falan mı yoksa :)
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun türkçe öğretmenliği
- +1 yıl
ahaha meslektaş çıktık desene ama branşlar farklı. kaçıncı sınıf peki.
- +1 yıl
aslan burcu olarak baskın karakter olma yönetme yönlendirme davranışı sende de var mı peki
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun 2. Sınıf daha ya senin
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun yani yoğun olmasada var
- +1 yıl
benim ikinci üni ilki bilgisayar öğretmenliği şimdi türk dili ve edebiyatı birinci sınıf. osmanlıcan nasıl peki :) aynı üniversitede olmayalım bir de hahahha
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun 😅😅 ege benim
- +1 yıl
ahha iyiymiş benim de akdeniz :) memleket de mi ege de yoksa :)
- +1 yıl
uzun süre konuştuğum aslan burcu kız arkadaşım vardı. fazlasıyla tanırım ama fazla romantik olamıyorsunuz ve sevmiyorsunuz mesela aklımda kalan en bariz özellik oydu baya düzdü ya sende durum nasıl?
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun İstanbul 😅
- +1 yıl
aslen de mi İstanbul yoksa :) zaten sitenin yüzde 75 i İstanbul anlamadım bu işi hahahah
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun bilemem onları ben aslen İstanbul 😅
- +1 yıl
yaş kaç normalde peki.
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun 21 senin
- +1 yıl
30
Cevap sahibi+1 yılHenüz 22 olmadı 😅
- +1 yıl
kendini keşfetmen tam olarak nasıl ve ne zaman oldu. yani cinsel manada böyleymiş dediğin an neydi
- +1 yıl
Ağustos da mı 22 olacaksın yoksa :) hahah
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun bilmem düşünceler eşiğinde gerçekleşti olay değil
- +1 yıl
düşünce olarak sordum zaten. kendin nasıl keşfettin bazı şeyleri
Cevap sahibi+1 yıl@Hayatnediyorsun üreme isteği galiba hissetmeye başladım
- +1 yıl
Üreme isteği derken normal kendi kendine yetmeme de var mı bunda
- +1 yıl
Vayn napdurusunuz yorumda konuşulur mu 😂😂
- +1 yıl
sevgililerinle de ileri gitmedin sanırım cinsellik olarak
- +1 yıl
casper gibi kayboldun bakıyorum da gizemli bilmece :)
+1 yılDaha 2022 bitmedi bitene kadar pompa ke
10 Yorumla
+1 yıl2021 ile aynı heyecanı verdiğini
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Tecrübemizi konuşturduk 🤣
10 YorumlaHcbsi ne ogretecek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic bos is o
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem