Benim için evlilik durumu söz konusu olmadığı için ve şu anda hayatımda bir kimse olmadığı için 2021 ve 2022 yılları aynı şekilde devam etti. Yani olmayan bir cinsel yaşam ile geçen bir zaman oldu.
14 Ocak, 2023 Cumartesi Saat 11.22

Benim için evlilik durumu söz konusu olmadığı için ve şu anda hayatımda bir kimse olmadığı için 2021 ve 2022 yılları aynı şekilde devam etti. Yani olmayan bir cinsel yaşam ile geçen bir zaman oldu.
14 Ocak, 2023 Cumartesi Saat 11.22
Evlilik dışı cinselliği doğru bulmuyorum hayvan değilizki her önümüze gelenle yatalım yorumlarda 20 ilişkim oldu yazıyordu afferdersin kardeşim ama sen bildiğin otoban olmuşsun kasık biti vardır sende erkek olman herkesle yatabileceğin anlamına gelmiyor akıl sağlığı yerinde olmayan çoğu kişinin cinsel açlığı daha fazladır isterseniz bir araştrn
Yani zaten yapılan yorumların birçoğu emin ol ki gerçekçi bir yorum değil evlilik dışı cinsel ilişkiyi elbette ben de doğru bulmam ama şu anki Türkiye şartlarında evlenmek de kolay değil mesela ben de veda sen engelliyim ve benim ihtiyaçlarım var evlilik de yapamıyorum ne olacak şimdi
Ya yok zaten ben biriyle olmak istiyorum ya da hayat kadını ile birlikte olmak istiyorum demedim ama hayatta ne bileyim sevgilisi olup böyle şeyler yaşayan insanlar da var insanların hayatına karışamıyorsunuz bir şey diyemiyorsunuz yani bize göre yanlış olan onlara göre doğru olabiliyor
Yani ben o kadar da ahlaksız olmam canım şimdi elalemin karısıyla kızıyla benim ne işim olur ben hani hayatımı aldığım sevgilim flört ettiğim vesaire isteyen benim de istediğim birisi olursa anlamında söylüyorum ya tabii evlilik dışı ilişkiyi ben de doğru bulmuyorum ama Türkiye şartlarında da yani evlenmek geçinmek kolay bir şey değil Bir de evlendikten sonra insanların karakteri bambaşka oluyor hayırlısı olsun elle tatmine devam
hahaa bunu hiç söylemeyim. 😂
Cevap
7Cevap
Güzel geçti 20 den fazla ilişkiye girdim. Hatunun tek kusuru vardı biraz cilvesiz biriydi onun dışında güzeldi.
Hiç cinsek ilişki yaşamadım.
Bence dünyanın en güzel şeylerinden birisi
Cinsel hayatım yok olmasında istemem
Bu bizim elimizde olan bir şey değil ki yani tabii senin tercihin ama
Mastika gibiydi 😁
Adamın manitası var Bizim olacak değil ya
Manitası olan mutlu mu oluyor? :))
Öyle kardeşim günaydın mesajı alırsın iyi geceler mesajı alırsın tatlı sözcükler alırsın bizim gibi sap sap KS de gezmez 😂
Cinsel ilişkim hiç olmadı
Umarım en şehvetli şekilde yaşarsın
Hayırlısi neyse o olsun
21 yıldır süregeldiği gibi kanka
Sağlıklı insanlar bu konuda şanslı ben genelde evde olduğum için benim için her yıl aynı
Olmadı nötr geçiyor benimde
Gayet keyifliydi
Gayet güzel.
Sağlıklı insanlar bu konuda şanslı
Yaşamadım
Boşandigim icin hic yasamadim
Hiç vuruş olmadı
Umarım bir gün olur kardeşim
Ne alaka mk bakireyim ben
Yani yoksa yoktur bunu söyleyebilirsin tepki göstermene
Herkes s1k1smek zorunda mı mk cahili biz sizin gibi s1k1sken değiliz
Bence cinselliği cahillik olarak gören insanın kendisi cahildir ayrıca benim de düzenli bir cinsel hayatım yok şimdi ben kültürlü mü oluyorum ya da cinsel ilişkiye giren adam cahil mi oluyor
@CoolEmmi72 ne alaka lan o*ç
Hanımefendi Kesinlikle Haklı.. Bir Erkek Olarak Gerçekten Bu Tarz Sorulardan Nefret Etmeye Başladım. Ayrıca Size Ne Yani Siz Kendi Hayatınıza Bakın Çok Cinsellik Yaşamak İstiyorsanız Gidin Evlenin.. Hanımefendi Ben Onların Adına Gerçekten Utandım Özür Dileriz 🌿
Kimsenin Cinselliği Sizi İlgilendirmez İsteyen Yaşar İsteyen Yaşamaz. Bence Kendinizden Utanmalısınız @CoolEmmi72 Ve Muhafız
Görüşümü Paylaştım Ne Var Bunda Herkes İstediğini Yapmakta Özgür Ama Kimseyi Rahatsız Edemezsiniz!
En İyi Cevaplar