+1 yılArtık hemen her yerde her sevgili olduğu erkekle cinsel ilişkiye giren kızlardan bıktı erkekler, genellikle artık temiz kız kalmadı diye bakıyorlar, ve ihtiyacını karşılayıp gidiyorlar acı ama gerçek
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ben ilk onunla yaşadım her şeyi ve yaptıktan sonra da aaa nasıl olsa kizligim bozuldu hadi herkesle yatayım demedim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adam acemiymis iliskide zorlanmış buda normal kizlik boğulurken kan geldiyse ondan korkmuş. Adam akıllıysa geri döner açılışını yaptığı yerin tadını almanın keyfini yaşaması gerekir ama korkak olunca öyle olmuş belki özler gelir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiş almış bitmiş bazen sadece aldığın zevki düşünüp oldu bitti hoştu ama beni istemedi diyip devam etmelisin
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Memnun kalmamış olabilir veya hevesi geçmiş olabilir veya da bilmediğimiz bambaşka bir nedeni olabilir
00 Yorumla
+1 yılOha ya. Nasıl yapabiliyorlar bunu. Gerçi ben de erkeğe yaptım. Aylarca flört ettik bu cinsellik için ısrar edip duruyordu sonra yaşadık ben keyif almadım hiçbir çekim arzu da hissetmedim sonra dedim ben devam etmek istemiyorum senden hoşlanmıyorum. popo gibi kaldı. Ağladı zırladı ilk defa bir kadın bana böyle yaptı diye. Mal.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Hala şu erkeklere kandırılıyorsunuz Ya helal olsun alacağını almış senden şimdi gidecek başka kızları kandıracak ve emin ol yine kanacaklar !
Evlilik öncesi cinsellik haramdır en büyük günahtır ! Ve siz daha çok mağdur oluyorsunuz bunun adı özgürlük değil enayilik ! Allah sizin gibilerden efendi düzgün erkekleri korusun İnşallah10 YorumlaÇünkü tek amacı seninle cinsellikti. Yaşadı ve gitti. Üzülme geri döner. Birkaç saçma sapan sebep söyler sende tav olursun bir daha yaşarsın bir daha gider. Bu döngüye girersin. Biraz kendine saygın olsun. Buraya falan sormana gerek yok. Seni yüz üstü bırakanı def et.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu adamı dinle çok doğru söylemiş
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğu kadın erkeği yanlızca cinsel olarak seçer... %95 oranında vajinası sırf var diye erkek bakar çünkü iyi anlayışlı karakterli erkek az var belki ama kadın hiç hiç hiççç yok. Bu yüzden FB geç... ki kadın için de bu iyi bir şey çünkü 1 aya başka şeyi arzulayıp kafa şişiricek.
31 Yorumla
+1 yılCok guzel degilsindir
Tek seferliktir
Hirs yapmistir
Adin cikmis sansini denemistir
Iddalasmis bile olabilir
Yani cok secenek var
Seni gormeden ve olayi bastan dinlemeden cevabi bulmak zor12 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç yıldır tanışıyoruz, hissedemiyorum dedi ve gitti eski sevgilisiyle takiplestigi günden beri bana uzak davraniyordu , ben yanına gittim o da ben de çok özlemiştik ve bana ben eve geldikten sonra hissetmiyorum dedi ben de ağzıma geleni saydım senin için 1.500 harcadım dedim , o da harcamasaydin dedi para meselesine girdiğm için çok pişmanım, bana seni nasıl ücretli öğretmen bile yapmışlar bana mesaj atma * seni yazdı ve bitti kim haklı sence
- +1 yıl
Tanismaniza gecmisinizede bagli
Eğer bir birliktelik olmuşsa bı yerleri kalkar karşı dağları ben yarattım havasına girer, yakında gelir merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet oldu neden istemedi anlamadım aylarca özledim diyen insan hissedemiyorum sana karşı dedi madem oyle yapmayalım deseydin
Etkilenmemiştir. iyi hissetmemiştir, anlık duygularına yenik düşüp aklındaki insana gitmiştir.
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni her yerden resmen engelledi sence ben De sileyim mi kalsın mı
Soran+1 yılİçimden ses silme diyor
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Herkes her ilişki yaşadığı insanla ömür boyu birlikte olmuyor. Olur öyle şeyler
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Seviyorum diye gelip sende bir sevgi hissetmedi ise olabilir diğeri ni bilemem seninle ilgili ola bilir.
00 YorumlaGitmek için bir bahane nasıl cinsellik için inandırdı kendine gitmek içinde bahanesi yaparken zevk alırken iyi hissediyordun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılHani elmayı yedikten sonra çöpünü yemeyip kenara atar ya seninki de bu durum. Yeni elma peşinde.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanmak istemiştir sadece o yüzden ama kullanmakta olsa sevmekte olsa arada ten çekimi ve haz varsa gitmez
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam s. kmis zaten sayıya bakıyor düt yeni birini arıyordur şimdi böyleleri çok s. kip s. kip bırakıyorlar kizlar akıllanmayinca
04 Yorumla
Soran+1 yılValla pişman olmasını istiyorum cidden sence ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılOlmaz bence niyeti baskaymis almış işte bakire mıydın yapmadan önce
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAdam becermis kızlığını almış onun için tamam yani
+1 yılDoğru demiş bende en başta cinsellik istiyosam hiç sevmem onu
00 YorumlaFarklı kişiler istiyor. Hep aynı ten sıkar.
00 Yorumla
+1 yılKendini harcamışsın 1500 ü dile dolamışsın. Olmamış.
00 Yorumla
+1 yılİşi tamamlamıştır SlKTİR OLUR GİDER
Bi tekme de sen koy klçına🥰00 YorumlaÜrkmüştür sorumluluk almaktan. Evlen benimle der şimdi diye kaçıyorlar işte işleri bitince
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılSende deliğini bulamayanla neden s*kiştin ki
00 Yorumla Cinsellik istemiştir ve olmuş artık pek umursamaz gelmezse geri
00 Yorumla
+1 yılÇünkü cinsellik sadece beğenmek yeterli aşık olmasan da seks yapabilir bi erkek
02 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç yıldır tanışıyoruz, hissedemiyorum dedi ve gitti eski sevgilisiyle takiplestigi günden beri bana uzak davraniyordu , ben yanına gittim o da ben de çok özlemiştik ve bana ben eve geldikten sonra hissetmiyorum dedi ben de ağzıma geleni saydım senin için 1.500 harcadım dedim , o da harcamasaydin dedi para meselesine girdiğm için çok pişmanım, bana seni nasıl ücretli öğretmen bile yapmışlar bana mesaj atma * seni yazdı ve bitti kim haklı sence
- +1 yıl
Haklı olan sensin ama adam bitirmek istemiş bahane bulmuş bence , özelden muhabbet edelim mi?
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenden alacagini almis seninle isi bitmis. Amaci cinsellik olduğu içinde yasamis bitirmis iste
00 Yorumla
+1 yılsıkılmış artık hevesini almış. Sevgi de olmayınca hani
00 YorumlaEtkilenmemiştir. Ten uyumunuz yok.
12 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevememiş ve ten uyumu yok
06 Yorumla
Soran+1 yılYeni mi aklına geldi sevemediği resmen aylardır benimle konuşuyordu özledim diyordu, eski sevgilisi ile takiplesince beni bıraktı
- +1 yıl
Yani aranızdaki ilişkiyi bilemiyorum ama fantezi ve ten uyumunuz nasıldı
Soran+1 yılAylarca seks yapalim dedi seni özledim dedi özür dilerim söylediklerim için dedi sonrasında eski sevgilisi buna dönünce değişti beni bıraktı fantezinin ne önemi var sonuç olarak yattı benimle
- +1 yıl
Yatmak var yatmak var ama yani sana çok yanlış yapmış orası tartışılmaz o koza niye döndü sence peki
Soran+1 yılBilmiyorum eski sevgilisiyle takiplestigi günden beri uzak bana ve ben adını koyalım dedik bir an da sinirlendi
- +1 yıl
O kız onu bırakırsa sana döner o da sadece seks için gibi görünüyor istersen bana yaz konuşalım
Sekste iyiysen özler döner merak etme
06 Yorumla
Soran+1 yılIlkimdi ve girerken çok zorlandık sadece basinin girdiğini hissettim
Soran+1 yılBosaldigini gördüm kaç kere , bu kadar zorlamaya tabi boşalırim dedi ama benimle empati yapması lazımdı ilkim olduğu için ilk defa yaptığımız için içime kolaylıkla alamamam normal bence , hatta ben alamadım dedim o girdi ya işte dedi , ve bir ara deliğini bulamıyorum dedi ona bakarsan ben de diyeyim aaa bu deliği bile bulamıyor diyeyim
Soran+1 yılBen onunla olmak istiyorum ve eski sevgilisiyle takiplestigi andan beri bana uzak davranıyordu sonra da bulusmamiza bunları yaşamamıza rağmen gitti
Gizli Üye(25-29)+1 yılherşeyi yaşamıştır artık
fazlasıyla kız hakkını verdiyse
10 Yorumla
+1 yılİstediğini elde etmiş
10 Yorumla
+1 yılCinsellikte iyisen kendi kaybeder boş ver
00 Yorumla
+1 yılistediğini almış ve bitmiş
00 Yorumla
+1 yılBaşka bındık peşine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılAlacağını almış cunku
00 Yorumla
+1 yılÖküzdür bence
00 Yorumla
+1 yılAlacağını aldı ne yapsın
00 Yorumla
+1 yılAlacağını almış kurtulmak için kuru bahane uretmis
00 YorumlaOznm o 31 bire baglı kalmiş
00 YorumlaAlmak istediğini almış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHisler sonsuz değil. Bitiyor sonuçta
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yani diyoki alacağımı aldım hadi bana eyvallah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü tek amacı skip add yapmakmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlacağını almış zaten çok açık değilmi cevap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAlacağını almış demekki
00 Yorumla
+1 yılKullandı ve gitti
01 Yorumla
Soran+1 yılSınav zamanı ben yanında vardım onun eski sevgilisi ona dönünce bıraktı beni resmen
+1 yılTek senin mi kukun var sandin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Cok alaka. Sirf veriyorsun diye sana bagli kalmaz bir erkek. Sıradan kalitesiz turk kizi mantigi
Hiç gelmemiş ki gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılGeldi
Soran+1 yılGelmediyse adamları sormaları seninozledim demesi ne o zaman
+1 yılDemekki elektrik alamadı
10 Yorumlasevmemiştir
00 Yorumla
+1 yılRenk biterse erkek gider..
00 Yorumlaişini görmüş gitmiş
00 Yorumla
+1 yılÇünkü elde etmiştir
01 Yorumla- +1 yıl
Elde etmek nedir? Yani aslında çokta mantıklı gelmiyor. Bu şey gibi ankesörlü telefonu kullandım o an iletişim ihtiyacımı giderdim ama ankesörlü telefon benim olmadı orada duruyor. Ben bunu elde etmek olarak yorumlaması doğru olduğunu düşünmüyorum. O adam bu kadını aciz ihtiyaçlarını gidermek için kullandı ve ortadan kayboldu. O kadına sahip olmadı ve asla da olamaz.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok mu geniş
00 Yorumla
+1 yılSıkılmıştır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Nasıl yani
00 Yorumlaİşi bitti
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKullandı çünkü
00 Yorumla
+1 yılGünübirlik
00 YorumlaHevesini almış
00 Yorumla
+1 yılistediğini almış klasik
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası