Cinsel Yaşam Erkek neden bir kızla cinsellik yaşamaktan çekinir? ElizabethBennett3 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kız bakiredir Kendisi de kızdan etkileniyordur bundan korkmuştur Sevgilisi veya başka bir flörtü vardır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkek neden bir kızla cinsellik yaşamaktan çekinir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ya o kadına ilgi duymuyırdur ya da özgüveni yoktur. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. istemiyordur 1 0 Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl penisi küçüktür bamyadır utanıyordur öz güveni yoktur performans kaygısı vardır 1 2 Yorumla ElizabethBennett3 +1 yıl Eskiden tuttururdu gidelim ya bilmiyorum olabilir mi Yorumla ElizabethBennett3 +1 yıl *gidelim diye Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Kızın geçmişinden süphe duyuyor olabilir başıma kalmasın bu kız diyor olabilir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sevgilisi olsa bile çekinmez Bakireliği bozarda Başına kalır diye cekindiginden 2 0 Yorumla
TheAlbatrosss Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Ilgi duymuyor veya ozgüvem eksikliği yaşıyor olabilir, özellikle de ilk seferde özgüven düşüklügü normal. 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı. Dini sebepleri de olabilir 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bakire olunca sorumluluk gerektirir 1 0 Yorumla
Atilla_34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kus ötmuyordur 0 2 Yorumla ElizabethBennett3 +1 yıl Yaa olabilir mi acaba bilemedim. Eskiden o isterdi ben gitmezdim evine. Hep çok istekliydi Yorumla Atilla_34 +1 yıl Büyük ihtimale öyledir Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevmiyordur 1 0 Yorumla
Bigboyyysss Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Ne dedi sna 1 2 Yorumla ElizabethBennett3 +1 yıl Gelmeden önce sevişmek için can atıyordu. Benim olmanı çok istiyorum dedi. Geldi Türkiye’ye 2 hafta kaldı. Sürekli bir bahane buldu görüşmeden gitti Yorumla Bigboyyysss +1 yıl Bisey sorxm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ya o kadına ilgi duymuyırdur ya da özgüveni yoktur.
istemiyordur
penisi küçüktür bamyadır utanıyordur öz güveni yoktur performans kaygısı vardır
Eskiden tuttururdu gidelim ya bilmiyorum olabilir mi
*gidelim diye
Kızın geçmişinden süphe duyuyor olabilir başıma kalmasın bu kız diyor olabilir
sevgilisi olsa bile çekinmez Bakireliği bozarda Başına kalır diye cekindiginden
Ilgi duymuyor veya ozgüvem eksikliği yaşıyor olabilir, özellikle de ilk seferde özgüven düşüklügü normal.
Dini sebepleri de olabilir
Kız bakireyse çekinir
Bakire olunca sorumluluk gerektirir
Kus ötmuyordur
Yaa olabilir mi acaba bilemedim. Eskiden o isterdi ben gitmezdim evine. Hep çok istekliydi
Büyük ihtimale öyledir
Sevmiyordur
Ne dedi sna
Gelmeden önce sevişmek için can atıyordu. Benim olmanı çok istiyorum dedi. Geldi Türkiye’ye 2 hafta kaldı. Sürekli bir bahane buldu görüşmeden gitti
Bisey sorxm
Yönelimi farklıdır
Erken bosalms. ufak olmasi
Cekinmem istiyorsa