Doğum yapalı 2 ay oldu. Hamile kalmadan önce de çok renkli bir seks hayatımız yoktu ama en azindan haftada 1 bile olsa birlikte olurduk. Hamileliğin son 3 ayı asla birlikte olmadık. Çocuk doğduktan sonra da zaten 40 gün birlikte olmadık sonra 1 kere istedi o da 10 gün önce falandı. Vucut ister istemez deforme oluyor evet kilo da aldım ama eşime soyluyorum Güzellikle konuşuyorum anlamiyor. İsteğim yavaş yavaş azalmaya başladı , kendimi zorluyorum bu konuda Bu biraz daha böyle devam ederse çok monoton bir evliliğimiz olucak diye ısrarla konusuyorum ama bana mısın demiyor Akşam olduğunda arkasını dönüp suram buram agriyoe diye uyuyor birden. Gerçekten çok sinirlerim bozuldu Zaten yeni bir düzene alışmaya çalışıyoruz bebeğimizi büyütmeye çalışıyoruz bir de üstüne bu problem çok yıpratıcı oluyor Gün içerisinde bile laf sokuyorum arada durumun ciddiyetini anlasın diye ama yorum bile yapmiyoe Ben napicam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa Ben anlamıyorum bu erkekleri biraz sizde de var aslında ama sonuçta sen bir anne olabilirsin ama hala bir kadınsın ve bu kadın da yaşamak istiyorsun O da senin bir kadın olarak Görmeli sadece çocuğun annesi değil
012 Yorumla
Soran+1 yılBizde ne var anlamadim
- +1 yıl
Yani kocan Sanırım seni artık bir anne olarak görüyor bir kadın olarak görmüyor Peki sen daha önce de haftada bir olmasına nasıl dayanıyordun Ben az mı istersin yetiyor muydun
Soran+1 yılOnu da söyledim sYok öyle bişey sen yanaşmiyosun ki diyor Ya daha ne yapayim Açık açık bile diyorum yani Kendi gelmitor ki Hamileyken bile isteği korelmesin diye sabahları uyarmak isterdim onu yapma ya falanderdj
- +1 yıl
Hangi hamileyken bile seks o kadar zevklidir ki yani kadına mı erkek için sana da yaşatmamış Peki sen ne yapıyorsun öyle olmayacak hani kendi kendini tatmin ediyorsun yoksa kadınının köreldiğini mi düşünüyorsun güzel olmadığını mı düşünüyorsun Ne düşünüyorsun Ne yapıyorsun
Soran+1 yılNe düşüncem Güzel değilim beğenmiyor İstenmediğini nilmek insana ayrı bir koyuyor bu sefer her hareketi gözüme batıyor kavga ediyoruz
- +1 yıl
Yani bence hamileyken çok çekicisindir Peki nasıl bir fiziğin var Normalde Sen aynaya Baktığın Zaman Ne görüyorsun ve bir kadın olarak sekste en çok istediğin şey ne işini yapamadığı senin hayalini kurduğun
Soran+1 yılBalık etliyim biraz Ya artık benim ne düşündüğümun bile önemi yok konuştuğumuzda dedim bak bu bdnm için görev haline gelmeye başladı isteğim korekiyor gidiyor Umrunda bile olmadı
- +1 yıl
Yani senin isteğin niye köreliyor balık etlisin Ne güzel işte temizsen böyle güzel iç çamaşırları giyiyorsan Peki seksi farklılıkları açık mısın yani kocanı mutlu etmek için neler yaparsın Hamburg dışında Hesap sordum sensin senin en büyük hayalin ne nasıl ne istiyorsun tam olarak
Soran+1 yılFsbtazi dünyam yok öyle Bı kere ince ipli seksi bir canasir aldım bu ne abidik gubidik dedi bidaha da nah giyerim dedim almadım normal bı seks haystim olsun istiyorum çok bişey degil
- +1 yıl
Ya seninki de tam bir odunmuş yani ne demek Bu ne demek ya Ne güzel giyinmiş hazırlanmışsın Peki temiz misindir her zaman ve yani istediğin ne Sadece sırt üstü yatayım kocam da üstümü çıksın uzun uzun girip çıksın Bu mu yani
Soran+1 yılEvet temizim tabi her daim Ya ben farklı şeyler denemek isterim en azından farklı pozisyon ama o kadar surmuyo ki üç dört defa anca girip cikito sonra bosakiyo
- +1 yıl
Mesela işte onu sordum ve seni çok hangi pozisyonda Ne yapmak istersin Hiç mi Hayalin yok
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sorun eşinde sen bi kadın olarak annelik görevini ve kadınlık görevini yerine getiriyorsun her insan gibi senin de ihtiyacın var ve bunu o karşılamak zorunda.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor işte ama sorun bendeymiş gibi davranıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok enteresan, doğumdan sonra hep kadınların cinsel isteği olmaz çünkü annelik güdüsü ve yorgunluk baskın gelir. Kocanın böyle davranmasını pek almamadım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
+1 yılKilo normal. Deformasyon da normal. Ben yine de karımdan uzaklaşmam. Sonuçta evladımı doğurdu. Sevişelim derse asla reddetmem.
09 Yorumla
Soran+1 yılİdtegi çok olan bir kadın drgilim olmadım da ama bu gidişle kankaya bağladık iyice
- +1 yıl
Bence isteğin artar ya veya kocanı tahrik et. Yanında soyunup okşa kendini falan adama sürt vücudunu zorla sot
Soran+1 yılHayatta anlamaz bizimki öyle zuelerden Evlilik yildonumunde suslendim puslendim ilk defa mum ışığı falan bana mısın demedi Garip geldi dedi zorladi kendini yalpamadi yattık uyuduk
- +1 yıl
Adam ruhsuz sen nasıl hamile kaldın yaaaa
Soran+1 yılGumburtuye geldi valla ben de aNlamadkm
- +1 yıl
Belli hahahahaha:) abinin problemi ne acaba
Soran+1 yılÇok bencil onu biliyorum sadece Erken boşalma problemi var karşındakini düşünmez asla öyle oldu bitti hadi jlhop yat
- +1 yıl
Boşal penisi temizle uyu :) bence vibratör al sen kendine
Soran+1 yılYok ya cidden Ne yapicam bilmiyorum
+1 yılHer ne olursa olsun cinsellik olmazsa soğuma olur insanda ne yapmaya çalışıyor yani
08 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu söylüyorum iyice kankaya bGkadik bak olmaz böyle diyorum Yok laftan anlamiyo
- +1 yıl
Kendi ihtiyacını nasıl görüyor mastürbasyon mi yapıyor bence yapmıyor ama cinsellik olmadan evlilik zor yürür
Soran+1 yılp*rno bağımlılığı var ya Kaç defa yakaladım Evlendigmkzden beri izliyor İlkte çok kafaya taktım ağladım ds şimdi çok umrumda xegil
- +1 yıl
Peki seni beğenmeme durumu var mı fiziksel olarak ya da cinsellikte yetersizlik olarak
Soran+1 yılVar herhalde ki böyle yapiyor ne bileyim Açık açık bişey soyekdigi yok
- +1 yıl
Bence açık açık konusmali bu şekilde devam etmez ne bekliyor senden beni bırak başkasında bul mu demek istiyor
Soran+1 yılKonuştuk işte o da fayda etmiyor
- +1 yıl
Bir tane viegra al attır kudursun sen karşılık verme bak o zman nasıl oluyormuş anlar
+1 yılKilo alman normaldir kilo insanın sevgisini ya da arzusunu eksiltmez ki kusura bakma ama o onun canım
06 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim eksiltiyor demek ki Adamda tik yok resmen
- +1 yıl
Böyle erkekler Sonra der ki eşim niye dışarıda arıyor
Soran+1 yılYa nefsim var benim de Evlendigmkzden beri problem şu ilişki olayı daha çok gencim bide bu duygular korelsin istemiyorum diyorum eşim ya sonuçta
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın
- +1 yıl
Beni klrmsn
- +1 yıl
Eklermisim
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk gunden beri mi cinsel hayatiniz kotuydu yoksa zamanla mi bu hale geldiniz. Sadece iliskiye girip bosalip seni rahatlatmadan uyuyor mu her defasında
00 YorumlaUstunuzde buyu olabilir. Arastirin biraz normal degil
00 YorumlaAslına bakarsan bu durum Doğumla alakalı değil gibi
00 Yorumla
+1 yılGenelde oluyor kadinlarda kadinlik icgudusu gidip yerine annelik icgudusu geliyor ondan
00 YorumlaSüslenip aklını çeleceksin
04 Yorumla
Soran+1 yılYa adam birlikte bile olmak istemiyor ben napiyim icimden gelmiyor artık
Soran+1 yılNasıl yapicam bizimki anlamaz ki öyle şeylerden ya
+1 yılAyrıl anlamıyorsa ama aldatma sakın
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak o kadar basit değil ki çözüm odaklı olmak lazım
- +1 yıl
Yani ne desen işlemiyorsa ayrılacaksın. ileride aldatmantan iyidir
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu evliliğin gidişatı kötü
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılSanki çocuğu sen değil de o doğurmuş😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlgi çek isteklendir
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yıliç giyim sınırlarını zorla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkac yıldır evlisiniz?
06 Yorumla
Soran+1 yıl2 buçuk
Cevap sahibi+1 yılbu sogumak için cok kisa sure yani baska birseyler olabilir mi
Soran+1 yılOnu da dueundum ama yok olsa mutlaka açık verirdi
Cevap sahibi+1 yılseninle konusmak istiyorum bu konuda ben de evliyim merak etme sarkmam gzlden cjksam geljr mjsjn
Soran+1 yılYok sağol
Cevap sahibi+1 yılsaygili biriyim ben aksi durumda gidersin zaten
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal dogum yaptiysan cok daha iyi oluyor..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi normal doğum yaptiniz demi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılNormal doğum mu
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır sezeryan
- +1 yıl
Tamm derdi ne o zaman daracık duruyordur.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne