Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim yaşadığım bir sıkıntı egzemadır diye düşünüyorum. Vücudumun çeşitli bölgelerinde var genital bölgede de var. Egzemanın kesin çaresi yok ama beslenmeye dikkat edildiğinde ve bazı hafifletici kremler kullandığında bi nebze de olsun işe yarıyor. Bulaşıcı bir hastalık değildir o yüzden endişe etmenize gerek yok ama cinsel ilişkiye girmden evvel o kabuksu kısımları temizlerse daha iyi olur tabi.
010 Yorumla
Soran+1 yılSizde belirtileri nedir? Eşimde kasinti yok pullu döküntü var
Cevap sahibi+1 yılAynı belirtiler bende de var kaşıntı her zaman olmuyor bazen olabiliyor. Pullanma oluyor yara kabuğunu kaldırır gibi kaldırıyorum bazen ama yenisi çıkıyor tekrardan. Bol sıvı tüketmek lazım o zaman daha çabuk çıkıyor.
Soran+1 yılOnun tek o bölgede var acaba egzama mi dediğiniz gibi başka birseyde olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle endişelenmeyin yani bu bulaşıcı bir hastalık değil. Sadece genital bölge olacağını sanmıyorum genelde ellerde burun kulak kenarlarında saç diplerinde olur ama bendeki gibi biraz fazla varsa genital bölgeye kadar da çıkabiliyor. Bunun kesin bir çaresi yok tıpta. Sorunun kaynağı içerden müdahele yani kolay değil. Ben yıllardır bununla mücadele edip yaşamaya da çalışıyorum.
Soran+1 yılOnun sadece o bölgede başka yok mesela bazen geciyomus sonra tekrar cikiyomus
Cevap sahibi+1 yılO bölge olması diğerlerine göre bence daha iyi değil :) Partner olarak herkes senin gibi anlayışlı olmayabilir çünkü
Soran+1 yılPniste değil onun üst kısmında var pullu bi döküntü sadece
Cevap sahibi+1 yılBi şey olmaz diyorum işte. Sizin için endişe verici bir durum mu onu anlamadım ben?
Soran+1 yılYok merak ettim ciddi bisey mi yayılır mi diye sizin geciyo mu peki hep mi kaliyo
Cevap sahibi+1 yılAz önce belirttim bu hastalığın tıpta kesin bir tedavisi yok. Vücudun tüm bölgelerine sosyal hayatı ciddi manada etkileyecek şekilde yayılırsa ki bu çok kolay değil o zaman baya sıkıntı olur ama bu hastalıkla yaşamasını öğrenirse insan en azından hafifletebilir. Ben bi dönem 2 ay beslenmeme ciddi dikkat ettim şikayetlerimin yüzde 60-70 i azaldı ama tamamen geçmedi yani bu stresten de kaynaklı olabiliyor birçok sebebi olabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok aşırı 31 çekiyor ondan bendede olurdu lisedeyken
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHastalık vardir ondan dolayı olmuştur iliskiye girdigi kişiden geçebiliyor
00 Yorumla
+1 yılA msızlıktan küf tutmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin öyle herhalde
+1 yılSürtünmeden deri eskimiş ondan :))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllerjik olabilir
Hiç başıma gelmedi00 Yorumla
+1 yılSen bunu neden soruyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılKeselensin artık söyle ona.
11 Yorumla
Soran+1 yılSen kendi şeyini kesele de
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hastalık o
00 YorumlaMantar ya da egzama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. HPV virüsü vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. mantar olmuştur
00 Yorumla
+1 yılSelam bıkac sey olur
02 Yorumla
Soran+1 yılNe?
- +1 yıl
Gzlısn yzamıom