Eskiden böyle bir sorunu yoktu eşimin ama 2 aydır yaklaşık bu sorunu yaşıyo ben üstte olunca sönme olmuyo ama o üstte olunca sönme oluyo bu yüzden asla üste çıkmıyo dün seks yaparken ben çok yoruldum zaten ağrım vardı belimde o yüzden yoruldum dedim uzandım sen gel dedim seksi yarım bırakmak istedi üste gelmek yerine ben çektim hadi diyip ve üstüme geldi başladı ellerimi saçına attım bana bırak diye kızdı şok oldum sonra penisi söndü yine 2 3 dk sonra bıraktı bırakmak istemedim oral yapıp kaldırdım sen üste gel diye bana yine kızdı çok yorgun olmama rağmen ben üste çıktım zıpladım da öyle boşaldı ben bosalmadım bile ve tavır yaptım bana bağırdığı için ilişkiye de balıklama dalmıştı resmen 3 4 dk ön sevişmeden sonra sizce neden böyle yapıyor olabilir bunun sebebi ne olabilir biri bana yardımcı olabilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunun birçok nedeni var. Ereksiyon bozukluğu, erken boşalma, geri boşalma vs vs.. Senin üstte durmanı istiyorsa üstte devam edebilirsiniz diğer yaptığınız pozisyonda erken boşalıyordur, penisinde ereksiyon sorunu oluyor olabilir ve ön sevişmeyi olabildiğince çok uzun tutmayı deneyin. Cinsel performansının hala yeterli ve sorunlu olduğunu düşünüyorsanız ona belirtin ve doktor takviyesinde ilaçlar ya da başka yöntemler ile bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Eskiden böyle bir sorunu olmadığını söylüyorsun iki aydır başlamış gündelik yaşantısındaki sorunlar, streslerdende kaynaklı olabilir. Psikolojik yani
01 Yorumla
Soran+1 yılErken boşalma geç boşalma tarzı sorunları yok iki ay önce o sarhoşken ilişkiye girmiştik o zaman penisi inmişti ilk kez o üsteyken ama ben bunu o zaman tamamen sarhoş oluşuna bağladım oralı olmadim sonra üste çıkmaz oldu ben üste çık her dediğimde penisi indi dün de indi ve ben bunun sebebini çok merak ediyorum ben on sevisme uzun olsun isteyen biriyim ve dün aşırı kısaydı bazen çok istekli olunca kısa tutuyo diye onu da sorun etmedim ama dün asla tatmin olmadım ve çok üzgünüm
En İyi Cevaplar
onunla konuş neyi sorun ediyo farklı bişi mi istiyo da yapamıyo bunun böyle gitmeyeceğini söyle bence. bırakmak istedi ne demek ayrıca sorunu ne bunun eskiden olmayıp şu an olan neymiş zorla yaptırıyon resmen
13 Yorumla
Soran+1 yılYa zorla da yaptırmıyorum seksi o başlattı ama on sevisme cok kısa tuttu bazen çok istekli olunca çok kısa tutuyo ondan hadi dedim önemli değil zaten islanmistim ciktim üstüne zıplamaya başladım ama sonra ağrım oldu durdum normal bir erkek o an kendi zaten üste çıkar devam eder dimi yarıda bırakmak istedi ben hadi diye zorladım da çıktı çıkınca da penisi indi penisi benim içimde nasıl iniyo beni istemiyo mu diye iyice sinir oldum ama pes de etmedim oral yaptım kaldırdım bana diyo üstüme gel bı de diyo ki çabuk gel ya erkek benmişim gibi hissediyorum iki aydır o yatakta kılını kıpırdatmadan yatıyor ben zipliyorum sadece ve konusmuyo da bu konuda çok ketum bir sorunumuz yok sen sorun olduğunu düşünüp kafanda kuruyosun diyo bu kafamda kurmak mı
Soran+1 yılYok belli bir sorunu eşimle biz yakınızdır bir şeye canı sıkılsa hem ben anlarım hem de o anlatır sorun dışardan bir neden değil bence sorun cinsel bir sorun ama fizyolojik de değil bence tamamen beni istemiyo oluşu ya da benim yanlış bir şey yapmam vs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
+1 yılKafasını veremiyordur, ya da senin üstte olduğun pozisyon ona daha çok zevk veriyordur.
210 Yorumla
Soran+1 yılYa daha çok zevk veriyor tamam da bir adam 2 ay boyunca bir kere de ben üste çıkayım demez mi demiyo yoruldum zıplayacak halim kalmadı diye sen çık diyorum onda da penisi iniyo şu üste çıkınca penisinin inme olayına sinir oluyorum niye yani niye iniyo o an benden soğuyo da o yüzden mi iniyo
- +1 yıl
Tamam üste çıkmıyor anladım da, seni domaltıp da mı yapmıyor bu adam? altına yatıp sadece altta olup bitiriyor mu?_
Soran+1 yılAynen altta oluyo kılını kipirdatmiyo ben üstte başlıyorum üstte bitiyo seks bir değil iki değil iki aydıe durum bu
Soran+1 yılKonuşmaya calisinca ben üstte olunca boşalamıyorum diyo beni istemiyo musun diyorum saçmalama çok istiyorum diyo seks olarak nadir seks de yapmıyoruz kendi de başlatır çoğu zaman ama niye aklım almıyor fizyolojik bir şey desem eskiden yoktu bir anda mi çıktı
- +1 yıl
Yuh diyorum böyle seks mi olur? Adam karısını altına alır, domaltır, kucakta yapar zevk bu insan tek pozisyonda bir de hiç kımıldamadan yapar mı yahu
- +1 yıl
Ne salakça bir seks şekli bu yahu
Soran+1 yılYa kucakta ben yüzüm ve arkam ona dönük olarak yapıyoruz işte başka pozisyon istemiyo ve eskiden böyle değildi her seks 4 5 pozisyon denerdik sonra noldu bilmiyorum bir kere o ustteyken penisi söndü ama o zaman sarhoştu da ben ona vermiştim o günden beri iki ay oldu adamı üste çıkaramıyorum çıkarsa da penisi iniyo inince de benim sinirim tepeme çıkıyo o yüzden aman ben üstte olayım kafasında devam ediyodum ama dün yoruldum ya yoruldum diye sen çık dedim yine indi penisi ve daha penisi inmeden sen yapamıyosan tamam yeter kafasında olması canımı çok sıktı.
- +1 yıl
Yazık ediyor senin gibi istekli bir kadına
Soran+1 yılYok mu düzeltmenin bir yolu beni istemediği için mi iniyo penisi erkek olarak bunu bana açıklar mısın
- +1 yıl
Burada bazı özel şeyler konuşulmaz, daha müsait bir yerde konuşabiliriz
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Stresli olabilir. ya da seksten önce boşaldıysa ve uzun sürerse de boşalmışsa daha önce erken söner
130 Yorumla
Soran+1 yılSeksten önce boşalmadı stresli de değil iki aydır böyle ya hiçbir sebebi yokken kendisi üste çıkınca penisi iniyo bu yüzden üste çıkmak asla istemiyo
Soran+1 yılİstediği pozisyon diye bir şey yok üstte olsun da hangi pozisyon olursa olsun diye düşünüyorum ben ama o üste çıkmak hiç istemiyo çıktığı zaman da 1 2 dk sonra iniyor penisi ve çalışıyor ben de çalışıyorum
Soran+1 yılBence psikolojik
Soran+1 yılO şekilde de yapıyorum her şekilde üstte olmaya çalışıyorum ve kafasına taktığı bişey de gok
Soran+1 yılEskiden yapıyorduk bu sorun eşimde yeni başladı eskiden böyle bir dert yoktu o pozisyonu da başka başka pozisyonları da yapıyorduk ama şimdi onun üstte olduğu her şeyi kendi isteğiyle bitirdi benim isteğimle adeta zorla yapınca da penisi iniyo bütün seks boyunca benim üstte olmamı istiyo benim de buna aklım ermiyo insan biraz da ben üstte olayım ben istediğim hızla istediğim gibi yapayım demez mi
Soran+1 yılBeni kafasında bitirmiş olsa aklında biri olsa bana günlük hayatımızda da soğuk mesafeli vs olmaz mı ama bu adam bana günlük hayatımızda çok iyi davranıyo ilk günkü gibi hiçbir sorunumuz yok zaten eskiden bu cinsel sorunumuz da yoktu nolduysa 2 ay önce sarhoşken ilişkiye girince penisinin sönmesiyle oldu o gün bir söndü bir daha da üste çıkmak istemedi
- +1 yıl
Söylediklerinden ve aklıma gelen ihtimallerden çıkardığım sonu. En Son yazdığın en önemli olandı " Sarhoşken ilişkiye girmeniz" nedeniyle güven kaybı yaşadığıdır. Onu bir doktora ya da psikoloğa göndermen çok sağlıklı olacak ve o zaman çözüm bulup eski günlerinize döneceğinize emin olabilirsin. O zaman için de mutlu ve seks dolu dünler dilerim sana
Soran+1 yılPsikologa falan asla gitmez benimle bile cinsellik konusunu konuşmaya utanan bir eşim var düşün yani insan eşine iliskiye girmekle ilgili bir şey derken gözlerini kaçırır mı benim eşim kaçırıyor o yüzden konuşamıyorum yani olağan bir şeyi bile konusamazken sorun olmasini hiç konuşamıyorum tek dediği ben seni arzuluyorum sen kafanda kuruyosun seni sevmediğimi düşünüyosun diyo bana kızmaya başlıyor ama ben onun beni sevdiğini biliyorum onu suçlayarak da konuşmuyorum. Benim ciddi anlamda öneriye ihtiyacım var eğer esimdeki o günkü özgüven sorunuysa ki o gün ben bunu asla sorun etmedim yani ona ay penisin mi söndü bakışı falan atmadım
Soran+1 yılEşimin eski güvenini nasıl sağlarım penisim yine sönecek korkusunu aşmasını nasıl sağlarım sözlü olarak sen üstte ol diyince de benim üstte olunca boşalmam çok zorlasıyo dedi o gün hemen denedi de üstte o başladı ama penisi söndü o kadar heveslenmistim ki kendi isteğiyle üste geçince ama sonra yine denemedi cinsel olarak artık onu da kendimi de mutlu etmek istiyorum ben bunun eksikliğini yaşıyorsam o da yaşıyordur eminim
Soran+1 yılBen ustteyken sorun yok boşalıyor ama benim de belimde sorun var bazen ağrım oluyo dunku gibi yapamıyorum yoruluyorum bir yerden sonra o devam etsin istiyorum
Soran+1 yılBen eşimi aldatmak falan asla istemiyorum sadece o düzelsin istiyorum ben normalde orgazm oluyorum ama dün o kadar sinirlendim ki olamadım
- +1 yıl
Aldat diye demedim. Sadece sen orgazm olamıyorsun kocan gerektiği gibi çaba göstermiyor. O anda ikimizinde orgazma olan açlığını hissettim onun için de öyle yazdım.
Eşin sırt üstü uzanıp sende üste çıkıp penisini içine aldıktan sonra onun üstüne doğru eğil öpüşecek şekilde. Sen sabit kal öyle o alttan kalçasını oynatarak girip çıksın. bunu da mı yapamıyor.
Soran+1 yılTek yaptığı o onu da ben yorulunca yapıyor ve o da bir dakika falan ancak sürüyor sonra tekrar beni kaldırıyor zıplamamı istiyor yine de gelişme olmuş dünden sonra benim ciddi ciddi üzüldüğümü anlamış olacak ki sabah doktor randevusu almış bana söylemeden doktora gitti urolojiye ilk muayenede doktor bişey bulamamış buna neden olacak kardiyolojiye yollamış şimdi kardiyoloji bakacak inşallah kalbinde bir şey çıkmaz doktorla uzun uzun konuştuk doktor da psikolojik bir şeye benzemiyo dedi o yüzden sen de canını sıkma daha fazla ilaç tedavisi uygulayabilirmis dedi içim rahatladı kalbinde de bişey çıkmazsa mutlu olcam baya
Soran+1 yılÜstte olunca efor sarfedemedigi için penisi sönüyor bana dediği şey bu oldu yoruluyorum yapamıyorum o an hissettiğim şey isteksizlik değil yorgunluk hissediyorum dedi bakalım doktora gidince bir şey çıkar mı bilmiyorum
Soran+1 yılİşte üstte olunca efor sarfediyo o yüzden üstte olamıyo zorlanıyor
Soran+1 yılİşte o eforu sarfetmiyo sarfetmemek icin üste çıkmıyo aynı şeyi diyoruz aslında ama anlamak istemiyosun doktora demiş ki ben üstte olunca çok yoruluyorum o yüzden üste çıkamıyorum doktor da bakmış penisiyle ilgili mi sorun diye ama kalbiyle ilgili olabileceğini düşünüp önce bir kalbine bakılsın sonra hormonlara bakalım bence sorun kalbinde demiş
- +1 yıl
anlıyorum seni. sorun çıkmaz hal olur ilaçla umarım. seni düşünüp okşuyorum kaygan zevk suyuyla harika kayganlığı. dudağından ayak bileklerine kadar öpüp yalıyarak amcığını vıcık vıcık yapmak isterdim. sonra kalçanın altına yastık bırakıp bacaklarını karına basarak arada sıkışmış amcığına sert girip çıkmak ne harika olurdu
+1 yılbu durum kötü bence üzüldm bunu yaşıyor olmana keşke seni düşünen bir eş olsaydı , öyle sanıyorum ki senden zevk almıyor artık
05 Yorumla
Soran+1 yılO zaman neden ilişkiyi o başlatıyor
- +1 yıl
bilemiyorum bunu onunla konuşman gerek ya da cinsel gücünü yitirmeye başlamış da olabilir
Soran+1 yılYaşlı değil konuşmaya asla izin vermiyo konuşmaya çok kapalı dediği tek şey ben seni arzuluyorum sen kafanda kuruyosun bizim sorunumuz yok iki aydır yatakta kimildamadan yatiyo olması sorun değil de ne
- +1 yıl
en zor erkek tipi iletişime kapalı kabullenmeyen , işin zor sana eziyet
Soran+1 yılÇözümü ne peki ben nasıl penisinin inmemesini sağlayabilirim nasıl onu eskisi gibi aktif olmaya ikna edebilirim
ilişki sırasında değil boşalınca söner ama tekrar tahrik olunca geri dikilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır işte boşalmadan sönüyor o ne zaman üste çıksa boşalma olmadan penisi iniyor
Soran+1 yılİşte nasıl bir sorun bu bunu bana anlatın da yardımcı olun
- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz konuşma yaparsan, istwdihibpozisyonu vermezsen, ağzın kokarsa ve istediği pozisyonu vermezsen en sonda artık seksin cazibeligini yitirmiş olmasindan kaynaklanabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılGereksiz konuşma yapmıyorum istediği her pozisyonda seks yaparım şu an o bana istediğim pozisyonu vermiyo ağzım da kokmuyo zaten öyle olsa öpüşmek de istemez ama benimle günde yüz kere kesin öpüşüyordur bu adam.
- +1 yıl
Belki kendini verememiştir olmaz belki bir daha, bir sefer böyle. oldu diye herzaman olacak değil ya
Soran+1 yılYa 2 ay oldu 2 koca ay
- +1 yıl
2 ay o ne ya düz duvara tırmanırım ben
Soran+1 yıl2 aydır hiç seks yapmiyo değiliz yapıyoruz her gün ya da 2 günde bir ama seks normal bir seks gibi değil o asla aktif değil o sadece uzanıyo ben üstünde zıplıyorum ben oral yapıyorum fiziksel efor sarfettiren her şey bende o bu şekilde boşalıyor rahatlıyor ama ben yeterince tatmin olmuyorum ve sinirim bozuluyo mesela yoruluyorum biraz da o üste çıksın istiyorum ama o üste çıkmak yerine seksi bırakmak istiyo üste çıksa bile penisi iniyo 2 3 dk içinde boşalmadan seks yine yarım kalıyo az önce yine seks yaptık ben hiç istemedim hatta böyle olacağını bildiğim için başlatmasın diye uğraştım normalde üstüne atlamak istediğim adamın ama başladı daha fazla karşı koyamadım belim yine ağrıdı ben yoruldum dedim bıraktım o da devam etmedi beni şey yapmaya eliyle kendini tatmin etmeye başladı benim çok sinirim bozuldu ağlamaya başladım elini değil beni yapman gerekiyor diye kızdım beni de eliyle tatmin etmeye çalıştı ama elini ittim üstüme çıktı bu sefer hadi dedim içimden olacak bu sefer meğer boşalma zamanı gelmiş bosalacakmış ondan çıkmış içime sokar sokmaz boşalmaya başladı sonra da ben seni çok seviyorum çok istiyorum ama üstümde yorgunluk var dedi ben de yorgunluk bugün ama sen uzun zamandır böylesin beni istemiyosun dedim ben öyle dediğim için bana kızdı bağırdı evet bir süredir yorgunum sebebi belki kan değerlerim olabilir dedi ben de sağlık personeliyim kan değerlerinde buna neden olacak bir şey yok dedim sonra bilmiyorum dedi sonra benden bunu çözelim dememi bekledi demedim beni istemediği için kızgındım kalktı gitti duş aldı geldi sana açıklama yaptım bir süredir böyle ama bunun nedeni sen değilsin dedim sen bana hala inanmiyosun sen bana inanmazsan bunu nasıl cozcez dedi ben o zaman çözeriz cozemeyecegimiz bir şey değil dedim de bana o zaman sarıldı
- +1 yıl
Bende yaptım şimdi, hatun 5 sefer orgazm oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılseksten çok aranızda biraz nefret oluşmuş herhalde zevk alamıyor yoksa boşalmadan sönmez
02 Yorumla
Soran+1 yılNe nefreti üstüme yok titrer bu adam benim
Cevap sahibi+1 yılO zman çabuk sinirleniyor
+1 yılboşaldığına göre psıkolıjık sebebler var erkekte o sebeblen sana kendını veremıyor
013 Yorumla
Soran+1 yılBoşalma sorunu yok penisi iniyo ama boşalma olmuyo boşalma ben üstteyken normal sürede oluyo ama o üste çıkınca boşalmadan penisi iniyo seks yarıda kalıyo bosalsa o da kabulüm ama adam boşalmadan iniyo
- +1 yıl
penisi yeteri kada kan ponpalanmıyor enfeksıyon olabılır bır doktor gıtmesı gereklı
Soran+1 yılEnfeksiyon vs olsa o altta olunca da aynı sorun yaşanmaz mıydı bak ben baştan sona üstte olayım yarım saat seks yapar penisi inmez sonunda boşalır ama seks onun üstte olmasıyla başlasın 2 3 dk sonra penisi iner sıkıntı bu
- +1 yıl
demekki tek pozısyon seviyor oda altda olması adam sağlıklı sorun kendini öyle alıştırmış
Soran+1 yılAma eskiden böyle değildi 2 ay önce böyle oldu bir kere ustteyken penisi söndü üste çıkmaz oldu ve 2 koca aydır üste çıkmıyo bu da beni rahatsız ediyo sebebi ne olabilir üstte olunca penisinin inmesi benimle ilgili bir sorundan dolayı değil mi nolur kendini eşimin yerine koy da cevap ver ya senin penisin seks sırasında niye söner hangi nedenle
- +1 yıl
valla kendimi eşinin yerine koyuyorum ama ben boşalırım bizde sıkıntı yok penis boyu kucukmu nekadar tam
- +1 yıl
kilosu gücü yetmiyordur zayıftır bu yüzden yatmak ister
Soran+1 yılPenisi küçük değil hatta bence büyük bir penisi var ve zayıf da değil biraz kilo aldı ama o kilo da çok değil yani en fazla 3 4 kilo aldı 20 kilo almadı seks hayatını etkilesin
- +1 yıl
domalma şeklide git gel yapamıyormu
Soran+1 yılHayır iki aydır yapmadı denemek istediğimi söylediğim zaman da ben üstte bosalamiyorum dedi hiçbir şekilde o efor sarfetmiyo yani yatakta ölü gibi yatan kadın derler ya benim eşim de öyle oldu iki aydır
- +1 yıl
başka kızlarlan yaparken oluyormumuymuş yoksa sadece sendemi olmuyor sor
Soran+1 yılBaşka biri falan yok ki
- +1 yıl
Üstüyken kızarma sınırlenme oluyormuş kendine sıkma
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılmuhtemelen ilişkilerden önce ya boşalıyordur ya da yakın zamanda ilişki yaşamıştır
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey değil ilişki öncesi boşalma olmadığına falan eminim
- +1 yıl
o zaman yakın zamanda ilişiki falan yaşamıştır ondan olur ya da ilaç alıyorsa ondan da olur
Soran+1 yılYakın zamanda ilişki de yoktu bir buçuk gün önce ilişki yaşamıştık kullandığı bir ilaç da yok başka bir nedeni var ama ne ya zaten ben üstte ziplarken penisinin inmesi diye bir şey yok o üste çıkınca iniyo aklım almıyor bu niye olur
- +1 yıl
canım benim neden anlamak istemiyorsun sneinle lişiki degil başkasıyla yani seni aldatıyor olabilir demek istedim
Soran+1 yılYa beni aldattığı falan yok evdeydi adam yanımdaydı ve bana çok düşkün bir insan o
- +1 yıl
peki öyle olsun bakalım
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. stress olur, kafası başka yerde olabilir
09 Yorumla
Soran+1 yılYorgunluk var üzerimde diyo az önce seks yaparken yine ben yorulunca beni yarıda bıraktı ben de kızdım bana ilk kez bir süredir böyle evet yorgun hissediyorum kendimi üste çıkınca çabuk yoruluyorum boşalamıyorum dedi sorun olduğunu o bile kabul etti düşün durumun vahimligini
Soran+1 yılSorun misyoner değil ki sorun onun üstte olduğu herhangi bir pozisyonu istememesi efor sarf etmek istemiyo misyonermis doggymis bacak omuzaymış fark etmiyor adam girip çıkmak istemiyo sadece ben ziplayayim istiyo dün ilk defa gerçekten sorun olduyinu anladı ki doktor randevusu almış özel bı hastaneden urolojiye gitti üroloji kardiyolojiye yönlendirdi inşallah kalbiyle ilgili sıkıntı yoktur
Soran+1 yılDoktor kalbiyle ilgili sorun olacağını düşündüğünü söylemiş anlattıklarına bakarak şimdi baya detaylı kalp tetkikleri yapıyorlar efor testi falan holter takilcakmis ya kalbinde sorun varsa diye de endişeliyim ya doktor psikolojik bir şeye benzemiyo demiş fiziksel bir durum bu eğer kalbinde bir şey çıkmazsa hormonlara bakalım ilaç verelim demiş
Soran+1 yılBen bunun psikolojik olduğunu düşünmüştüm hep ama fiziksel bir şeyse gerçekten bu daha kötü kalbinde sorun olmasini istemiyorum iyi olsun o yeter
Soran+1 yılKalple ilgili ilk şeylerde sorun çıkmadı efor testi falan iyi sadece biraz çarpıntısı var o kadar ki o yıllardır var yarın kalbiyle ilgili şeyler bitince hormon bakcaklar hormon da normal çıkarsa o zaman belki ilaç verir ya da psikoloğa yollar morali aşırı bozuk ama eşimin dün öyle dememe tepki vermeme baya bozulmuş bence ama iyi de oldu ben tepki vermesem onun doktora gitmeye niyeti yoktu
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullandığı bir ilaç var mı
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası