Beyler penisinin gövdesinde kıllanma olan va rmı? Sünnetli olan yerde değilde aşağıya doğru gövdede..
Nedeni nedir?
Nedeni nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adamım ayağında kıl çıkan da var çıkmayan da var. Penis içinde aynı mevzu, komple olması anormal. Ben de penisin alt kısmında köke yakın kısımda öyle eser miktarda 7-8 tane çıktı. Senelerdir var ve öyle çıkan, artan yok. Senelerdir bu şekilde, öyle ağdaya falan gerek yok. Kıl azmış falan, etek temizliğini yaparken (komik bir terimdir, öyle derler ((= ) jilet kullanıyorsan o bölgeyi de jilete temizlersin.
Penis sapının belli bir noktasında ise problem yok.Bende de var ama penis sapından yaklaşım 1 cm.Yok diyorsan ki tüylü kestane gibi geziyorum o halde bir endokrinoloji bölümüne git hormon testi yaptır.Dermatolojiye de gidebilirsin.
evet öyle penis sapından yaklaşık 1 cm ama, yukarıya doğru da seyrek seyrek var..
ya öyle diyosun da, korunmasız ilişkiye girerken, eğer yeni traşlamışsan karşı tarafa acı verebilir.. ben dediğin testi yaptırıcam
o bölüme gidince ne dicem hormon testi desem hangi hormon falan filan derller mi? yada sorunun ne falan gibi?
sağol dostum tşk
Cevap
4Cevap
Bende de var olmaz o kadar kıldan...ama kesersen daha uzun görünür :)
bende de vardi dun hallettim ama canim cikti bu kizlar nasil agda yapiyorlar sasiyorum
oraları da jiletle traş etmişsindir:D paçozz:D
hormanal bir problem dr baş vur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar