Beyler penisinin gövdesinde kıllanma olan va rmı? Sünnetli olan yerde değilde aşağıya doğru gövdede..
Nedeni nedir?
Nedeni nedir?
Adamım ayağında kıl çıkan da var çıkmayan da var. Penis içinde aynı mevzu, komple olması anormal. Ben de penisin alt kısmında köke yakın kısımda öyle eser miktarda 7-8 tane çıktı. Senelerdir var ve öyle çıkan, artan yok. Senelerdir bu şekilde, öyle ağdaya falan gerek yok. Kıl azmış falan, etek temizliğini yaparken (komik bir terimdir, öyle derler ((= ) jilet kullanıyorsan o bölgeyi de jilete temizlersin.
Penis sapının belli bir noktasında ise problem yok.Bende de var ama penis sapından yaklaşım 1 cm.Yok diyorsan ki tüylü kestane gibi geziyorum o halde bir endokrinoloji bölümüne git hormon testi yaptır.Dermatolojiye de gidebilirsin.
evet öyle penis sapından yaklaşık 1 cm ama, yukarıya doğru da seyrek seyrek var..
ya öyle diyosun da, korunmasız ilişkiye girerken, eğer yeni traşlamışsan karşı tarafa acı verebilir.. ben dediğin testi yaptırıcam
o bölüme gidince ne dicem hormon testi desem hangi hormon falan filan derller mi? yada sorunun ne falan gibi?
sağol dostum tşk
Cevap
4Cevap
Bende de var olmaz o kadar kıldan...ama kesersen daha uzun görünür :)
bende de vardi dun hallettim ama canim cikti bu kizlar nasil agda yapiyorlar sasiyorum
oraları da jiletle traş etmişsindir:D paçozz:D
hormanal bir problem dr baş vur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar