Orala aşırı düşkünüm hicbisey yapmasin yeterki yalasin hatta bosaldiktan sonra oyle keyfine yalatmayada bayılıyorum 😂 biriyle tanistik anlatiyo ben yalayarak 3 4 kere boşalttımda hic birakmadimda saatlerce yalarimda denemek istedim bi hevesle basladik daha bosalmadan yavasladi birakiyo noldu dedim cenem yoruldu da dilim yoruldu da bu muydu ya dedim biraktim gittim bidaha da cevap vermedim😂😂sizin yasadiginiz hayal kırıklıkları neler vaar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNormalde bunu gizli yapmazdım ama ilk gizli sorumu yanıtlayacağım. Kızın teki bdsm çok severim dedi benim evimde de birtakım oyuncaklarım mevcuttu neyse geldi takılacağız ben bunu çarmağa bağladım içine girdim 1 tane tokat attım ağlamaya başladı buda benim için iğrenç bir seks anısıydı
02 Yorumla
Soran+1 yılAhaha😂😂kiz bdsmyi yanlis anlamis olabilir mi ya da aglamada fanteziye dahil miydi
- +1 yıl
valla ilk bende öyle düşündüm de seni tecavüz ediyor diye polise veririm deyince ciddiyetinin farkına vardım asldmalsdmlasmd
En İyi Cevaplar
+1 yılKlavye aslanına denk gelmişsin.
Bak su örneği sakin unutma. hayatının her alanında geçerli. Sen hiç-bir kuyumcunun dükkan önüne çıkıp gel vatandaş altın var , kolye var , bileşik var diye bağırdığını duydun mu? Ucuz malın satıcısı kendini över. Ornek manav. Gel vatandaş hıyar var çengelköy hıyarı 😂😂😂 sana da manav denk gelmis00 Yorumla
+1 yılBende yarım saat dolmadan boşal lütfen kelimesini duyunca libidom yerlerde geziyo, kadın dediğin yüksek enerjili olmalı ama oral konusu önemli oral yaparkende yorulmak ne bilim😀 neyse amacı boşalmak olmayan bir erkek senin sorununu giderecektir tabi sen ayak uydurabilirmisin o ayrı bir soru😉
00 Yorumla
en sevdiğim şey yalamak benim de çenem yorulmaz ama öyle boşalttığım hiç olmadı sadece ben yalamayı seviyorum o prensesle ilgilenmek kokusunu çekip yavaşça ona nefesimi vermek çok aşırı keyifli bir şey olsa her istendiğinde yalarım çok güzel ama hiç boşalttığımı da bilmiyorum:D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
30Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen boşalmadan oralı bırakanlara burun kıvırıyorsun. Biz ağzıma sıvı geliyor, iğğ ağıza almak iğrenç, küçük dilime dokundu kusucaktımcıları ne yapcaz :))
00 Yorumla
+1 yılbence kadın güzel ve seksiyse
göğüsleri küçük dik ve uçları pembeyse
vajina kararmamışsa sarkık değilse neden yalanmasın, göğüslere çok bayılırım
hatta vajina masajı çok güzel00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılwaowww seks olmadan saatlerce sevişilecek bir kızmışın sen bu dediklerini yapıyorsan sana da mükemmeller yaşatılmalı ama dediğin gibi bu konuda sevişmede nedense hiç kimse kendi gibisine denk gelemiyor hep biri yapıyor diğeri kalıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılLan vallahi ya bide yavaslar denk geliyo insan gibi sevissene😂😂
Cevap sahibi+1 yılsevişirken ve oralde bedenine özel olduğunu hissettirebilmek bedene hükmetmek önemlidir değilmi
+1 yılDayanamayacağım artık yapmak istiyorum bende 2 gün mastürbasyon yapmasam çok azıyorum ya bıktım çok aç kaldım
00 Yorumla
+1 yıl🤣🤣 Bir orala ikna olan sen 🤣 ben sexe karşıyım vejetaryen yaşıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılOral kirmizi cizgimdir😂😂
- +1 yıl
🤣🤣 İnsan insana bunu yaparmı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu nasil bir dunya nasil bir adalet bense partnerimi vajinasini yalatirmayi sevmedigi icin irtibatimizi kestik senin gibi yalatmayi seveni saatlerce vakumlanip somurulursun isteyen birini bulmak icin ben can atarken boyle sansizlik olmaz ya
00 Yorumla
+1 yılHaha 😂
Bn anlatmam yaşatırım kalbin var sa buna dayanmaya 😏🥰00 YorumlaKaç günde bir yalatıyorsun ne zamandan beri yaşıyorsun bunları konuşalım mı
00 Yorumla
+1 yılBen , çok hevesli başlayan bir iliskide, koku nedeniyle yarım bırakmıştım,,
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBizde de oluyor şöyle esnegim böyle kıvrılırim yalarım okşarım boynuma dolarım diyor kızlar ama iş o noktaya gelince ölü taklidi yapıyorlar 😅
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbence beğenmemiştir sen kırılmayasın diye yoruldum demiştir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. benimde bir kere aynı şekilde esip gürleyen bir arkadaş ilk boşalmadan sonra kuruyup kalmıştı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsas atıp tutana s.. ktir lan diyeceksin. Doğru çene yorulur, dil yorulur ama dinlene dinlene yapacaksın
00 YorumlaYazınca coşan şunu yaparım ama reelde robot gibi yatan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bir kadınla buluştum pis kokuyodu bende onu bıraktım gittim 😂
00 Yorumla
+1 yılBen yalarken ağzıma boşaltmadan bırakmam bu konuda çok profesyonellim
00 Yorumla
+1 yıllaf ile herkes çok iyi :)
50 Yorumla
+1 yılOkonida elime acayip güvenirim sende şeyine güveniyorsan tabi
00 Yorumla
+1 yılÇok sakız çiğneyen birini bul çene kası güçlü olur
02 Yorumla
Soran+1 yılLan hic aklima gelmemişti 😂😂
- +1 yıl
Bul işte birini
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOral da erken final çok sevimsiz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılben seni hayal kırıklığına uğratmam ;)
01 Yorumla- +1 yıl
ne dersin ;)
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayal kırıklığını hepimiz yasamisizdir ya :))
00 YorumlaBende öyle ya gerçekten
00 YorumlaKimseyle bişey yasamam benim ki de dkxjxjj
00 YorumlaBana taktik verrrrr😂
34 Yorumla
Soran+1 yılHangi konuda😂
Soran+1 yılGizliden cik yaziyim burdan
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılUzun sürecek sanıyordum sürmüyor:(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen sana oral yapabilirimm
00 Yorumlaönüne gelene yalatma hastalıgı var falan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayaller hayatlar :)
01 Yorumla- +1 yıl
şans diyelim
+1 yılBişey sorcam sana
02 Yorumla
Soran+1 yılSoor
- +1 yıl
Özel
+1 yılNe dertler varmış be
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Oldu tabi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında