Nedenleri çok var seks esnasında partnerinin canı yanmış olabilir fazla sert ya da aşırıya kaçan hareketler olabilir. Ya da psikolojik nedenleri olabilir iki taraf için özellikle kadınların bunu yaşaması fazla olmakla birlikte en çok karşılaşılan sorunlardan birisi bunu da partnerinin kendisini rahatlatmasiyla geçecek bir durum.
çünkü seks dışlanan ve toplumda ayıp görülen kimsenin yapmamış bilmediği bir şey gibi hissedilmeye çalışılan ama herkesin yaptığı bir şey , ayrıca birisine küfrederken bile hakaret ederken bile seks içerikli kelimeler kullanılır doğal olarak cinsellik kafamında hep kötü bir şey gibi kodlanmış aslında öyle olmadığını anlamayanlar pişmanlık hissi yaşarlar
Sırtını dönüp yatma muhabbeti oluyor. Bir taraf keyfini alıyor ama diğeri alamıyor. Yarım kalan da olabiliyor. Bencil olmadan, geceyi iki tarafında keyifli bitirmesini savunuyorum ben. Bir erkek yorulsa bile, kadını yarım bırakmadan devam etmeli.
İstemediği biriyle beraber olmuştur SEks yapma sebebinden dolayı pişmandır Seksi tabu yasak günah olarak görüyordur bilinç altında pişman olmuşyur Kimi erkekte seks sonrası soğuma olur ki doğaldır bu olabilir
Kendimi seksten sonra mutsuz hissediyorsam bu kendime de partnerime de saygısızlıktır. Eğer mıtsuz olmama neden olan bir durum varsa seksi bitirmeden yarıda bırakmak daha doprudur bence.
Evli değilse oluşabilen bir sorun. Yanlış olduğu bilinç altından se×den sonra çıkıyor. Evliysede eşini sevmiyordur ve zorunda olduğu için yapıyordur o yüzdendir. Belkide partnerine yetemediğini ya da kendinin güzel olmadığını düşünüyordur. Yelpaze geniş biraz.Önce onu anlamalı.
Nadirende olsa zina yaptiklarinin suuruna varirlar ve vicdanen rahatsizlik duyduklari icin manevi bilincaltlari onlari uyarir ve onlara derki artik yapma kalbin kararmak uzere lanet olasi pislik
Bugüne kadar sadece 1 defa mutsuz hissettim o da hijyen sebebinden, koku gerçekten dayanılmaz ve devamını getirmek istemeyeceğim bir boyuta kadar ulaşmıştı.
-sevgi yoktur sadece cinsellik için görüşülüyordur -başka sorunları vardır -tatmin olmamış olabilir -partnerinin sevgisinden ve kendi performansından şüphe edebilir
İstemiyerek yapılan seks,öğrenilecek bir durum ve taktir edilmemek buna en büyük sebep.. Yoksa göğüse yatırılıp saçı oksanip öpülürken teşekkür edilen bir kadın mutluluk ve gurur hisseder.
Pişmanlık duyarlar. Bu da kızlarda olur genelde o da neden bilmiyorum. Dönüp bir de karşı tarafı bile suçladıkları bile oluyor bazılarında beni kandırdın, boşluktaydm falan falan gibi
Psikolojik olduğunu düşünüyorum kaybettiği zamanı aldığı zevkin bir anlamı olmadığını düşünüyorsa evet bu durum üzer. Çünkü o an ihtiyaç olarak bakılıyor bittikten sonra gerçeklerle yüzleşir yine.