Selamsss🖤
Cinselliği bir bütün yapan oral seks cinsel yaşamın olmazsa olmazlarından peki partneriniz ben yapmam diyor ve yapmıyorsa ilişkiye devam eder miydiniz?

Selamsss🖤
Cinselliği bir bütün yapan oral seks cinsel yaşamın olmazsa olmazlarından peki partneriniz ben yapmam diyor ve yapmıyorsa ilişkiye devam eder miydiniz?

bu asla yapmam demek için birisinin bir tabusu ya da kötü tecrübeleri olması gerek veyahut korkuları ama buna rağmen yapmak istemiyorsa bir kadın , zorlamam zorlayamazsın zorladığında daha da geri teper bence , burada bir insandan oral yapmıyor diye ayrılınmaz sevdiğin insansa sadece bunun için ayrılmam onu anlamaya ve uyum sağlamaya çalışırım ama evet benim açımdan önemli yapmayı ve yapılmasını sevdiğin bir eylem
Bana yapmasına gerek yok ama kusura bakmasın benim ona yapmamı istemezse o iş olmaz.
Benim fantazim var kızla seks yaparken illa ki yalama m lazım , kızların o oral seks de bagirmasini çok seviyorum hshdjd bide bagirdiktan sonra su geldikten sonra içine girmek dünyalara bedel
Yapmak istemez ise onu zorlayamam yani evet büyük bir kayıp olur ama elimden geldiğince ikna etmeye çalışırım olmaz ise yapacak bir şey yok sırf oral yapmıyor diye sevdiğim kadını terk edecek halim yok.
Teşekkürler 💙
Dünyanın en güzel şeyini yapmamak olur mu? Bugüne kadar bunu istemeyen kadın görmedim
Cevap
41Cevap
Asla oral seks yapmam diyen partnerle asla seks yapmam. Bu kadar basittir
Aynen öyle 😂😂
üzülürüm deneriz ama yapmam diye diretene bir şey demem
Benim partnerim muhtemelen asla asla demezdi. ama saygı duyardım ne yapıyım :D
Cinselliğin en güzel kısmıdır yapmam derse ikna etmeye çalışırım yine olmuyorsa soğumaya başlarım. O ne öyle mantıyı yoğurtsuz yer gibi. (Saçma bir örnek ama bir an aklıma geldi 😂)
Bence her şey karşılıklı olmalı🤷🏻♀️
O yapmazsa bende yapmam. Şahsen benim eşim ilk zamanlarda istemiyordu baktı bende yapmıyorum şimdi masallah😂😂
Herhangi bir kısıtlamada bidaha partnerim olmaz bazı şeyler sırf yaşanmış olsun diye yaşanmamalı
İşin anemisi ise yapmam diyebilir ilişki yaşadıkça tüm kapıları birer birer açar uzmanlaştırırız
Ederim ama ona oral seks yaparak bana yaşatmadığı zevki ona yaşatırım yeter ki kadınım orgazm olsun mutlu olsun
Sorun etmem başka şeyler yaparız bir illa oral seks yapmak zorunda degil.. oral seks yüzünden sevdiğim den vazgeçmem..
Oral seks hakkında böyle düşünen yani olmazsa olmaz diye düşünen hatun tam bir hatundur. Süpersin.
oral yapmak istemeyen bir erkek çok ilginç geliyor bana açıkçasi
Devam etmem açıkçası.
Karşılıklı oral seks olmazsa olmaz.
Her zaman olmuyor duştan duşa veya akma kokma olmayacak
Partnerimi zorlamam ama ona oral yapmaktan da vaz geçmem
Seks bir sanattır. Herkes bu sanattan anlamaz ki hele hele bu sorun ülkemizde çok var.
Burnunu tutar nefessiz bırakırım. Ağzı açılınca gırtlaklarum
Oral yapmasını istediğin kişiye oral yapman lazım sonrasında durum değişir
Seksin kendisi bile çok iğrençken oral asla yapmam yaptırmam
Gider kapı deliğiyle sevişir o halde
iddialı
Ben de ona yaomam :))) İşin şakası bir yana bence oralsız seks tatsız olur, öyle bir partnerle ilişki sürdüremem.
İlişki yarım kalır bnce oralsz zevki olmz tatmn edici olmaz
Benim yaptığıma karışmamali... Sonrasında dayanamaz ve yapar zaten
Yapmazsa bende ona yapmam sevişmeden bişey anlamayız sonra
Kızarım ve zorla yaptiririm
Ama esim yapiyoruz
yapmazsa bende yapmam keyfi bilir😎
Yaparsın😘
Oral olmadan nasıl ön sevişme olacak
Baksın işine o zaman!
Her şey karşılıklı derim 💁♀️
Ederim
Bend3 çok sevmem