Oral yapmanı istiyorum diye ağzınızla ister misiniz? Ya da ne yaparsınız?
(Lütfen detaylı ve açıklayıcı yazın)
(Lütfen detaylı ve açıklayıcı yazın)
En çok tatmak istediğim şeylerden biri ilişiki de ama Benim nişanlım da yapmak istemedi aslında tiksindiğini açık açık söylemdi ama belli etti tiksindiğini filan geveledi durduğu yerde
Zorlamam ama benim istediğim şey yasak değil günah hiç değil
kendisinin istediği anal yanında
O yüzden yapmazsa yapmazsın
O yüzden tiksindiğini ve gevelediğini anladım an boş ver dedim
İki üç gün normalden daha farklı konuştum normalde kahkaha atan emoji atardım her güldüğüm de filan atmadım normalden daha az konuştum ve ona işin var bahanesi ile erken yatırırdım git yat diye
Soğuk davrandım oda anladı bunu
Sonra kafaya pek takmadım ister yapsın ister yapmasın
En azından günah olan bir şey istemesini bıraktırdım sormaz oldu çünkü ondan sonra analı filan
O yoksa o da yok gibi bir şey demiştim çünkü
Ha zamanla yaparsa da istediğini yapmam Allah muhafaza
Öyle bir şey çok gayet temiz ve temiz tutuyorum
Ben söylüyorum direk yap diye, bence cinsellikte iletişim çok önemli adam sonuçta içimi okuyamıyor söylemezsem nerden bilecek istediğimi. Valla canım çektiğinde söylüyorum ben
Erkeginde kadininda oral seksten zevk aldigini herkes bilir. Bunu soylemesen de bilebilir yani ama dusunmuyorsa takmaz.
Cevap
13Cevap
istemeye gerek yok. ağzına dayayın yapsın. yapıyorsa yasak getirin
ama bunu yapmak için de kişisel temizlik ve bakım konusunda güvenilir olmalısınız. pasaklı karılar oral beklemesin.
Yapilmali bencee guzelce sole ya da sende yap o yapar yapmazsa solersinn islanmak icin bayanin zevk almasi icin sart
Ya soylemesine soylerim de bu sefer de beni yalamak istemeyen adama zorla yalatmis gibi olmam mi?
Peki bu durumda soylemek mi daha iyi? Ya da direkt geri mi durulmali? O zaman da nedeni sorabilir. Ne yapilmali? :/
Sevismedigimde beni opup yalamak istedigini ve ozledigini soyluyor ama cinsellik yasamaya basladigimizda bunlari yapmadan sexe geciyor. Ne tepki vermeliyim
Ben istedim diye yapacak olmasi gurur kirici. Cok karisik bir durum ya 😅 üf😀
açıkcası saplantılı bir oral hastası olarak söylemesine bile gerek kalmazdı.. gün boyu sıkılmadan yaparım.. bayılırım.. harika bir zevk ve keyiftir
İstemem yani çok saçma geliyor yapmak istemiyosa yapmaz zorla yaptırmak ne bu kadar seks için kendimi ezik durma dusurmem
niye lan bence trip atmalısın, oral yapmayan erkek olmamalı yeryüzünde
Peki sana ilgili davranan sevgilin bi ilgili bi ilgisiz davranirsa ne tepki verirsin? Ilgisizlestin ayriliyorum mu dersin?
Vala az önce bir reels. gorfum bir erkek bir kadına yapmıyorsa o kadını sevmiyordur diyordu ve yorumlara baktım erkekelrin %95 i net hakli çok haklı evet kesinlikle öyle yorumlar. ve bu yüzlerce beğeni almışti yani sevgilinin sana olan sevgisini sorgulama başlasan iyi edersin üstelik ilgisizmisy te
Tamam da sorum bu degil. Ne tepki vereyim diyorum. Yani direkt "sen ilgisizsin ve ben ayrilmak istiyorum." Falan mi diyeyim? Nasil belli edeyim.
yalayın yalatın, sloganımız bu :D
İlgisizsin desen inkar etcek muhtemelen gerçekten ilgisizlik varsa temiz güzelvene ayrıl ya çok aşık değilsen gerekceni bildit ilgini kaybettin senden ilgi dinlenecek enerjim yok muhtemelen söylesem. de. inkar edeceksin seni duzeltemicem ayrıl ya vala sonra toksik ilişkiye donuduyor erkenden ayrıl yoluni
Tesekkurler
Ay lütfen katlanma valla insan ilgisini sevgisini bekleye bekleye kendini günden güne kaybediyor ben onun ilgisiz olduğu ilk gün ayrilsaydim gururum bu kadar ayaklar altında olmazdı
Peki diyelim ki ilgili bir adamla birliktesin ve cinsellik yasamaya basladiniz. Adam sevismeyi kisa tutup icine girmeye (sexe) basladi. O an itip de "on sevisme niye yapmadin?" Diyip kalkar misin yoksa devam mi edersin?
(Gercekten cevabi benim icin onemli. Ne tepki verirsin tam olarak?)
İtmem ya kesinlikle kendimden soguturum. diye düşünürm ne olursa olsin o an bozmamalisin sonrasında söyleyebilirsin
Ama islanmadiysan nasil seks yapacaksin ki? Bi ben mi kiriliyorum yaa bu duruma smxxhxmfdnd
Ya evet haklısın bencil sadece kendini düşünmüş sen böyle dusnmekye haklsin bunu ona söyle
kendi isteğiyle oral yapmıyosa orada sorun aramalısınız
Peki ne yapmali? Direkt niye diye sormali miyim
bence sormalısın. bunda çekinecek bişey yok
Çok afedersiniz;
Ben istesemde istemese de eşek gibi yapacak...
Ona geceleri dar ederim... o kadar.
Diyelim ki istiyorum demedin ve yapmadi. Ne dersin o an?
Hiçbir şey demem...
Muhtemelen bir ya da birkaç gün sonra o birşeyler diyecektir... Ben sabırlı birisiyim
Mesela soguk yaptin ve o da nedenini sorup duruyor. O zaman ne tepki verirsin?
İnsan psikolojisi; savunma odaklı ve karşı saldırı odaklı bir yapı ve oluşuma sahiptir...
Psikolojik baskı ve saldırılarda daima denge şarttır. Burada iki el kaidesi denen usul çok güzeldir. Birisiyle çek sarıl diğeri ile uzaklaştır ve it...
Dengeleri birkez kurduğunuzda ve karşı tarafın kırılma noktasını bildiğinizde ipler sizin elinizdedir... Mühim olan plan ve oyunlarınızı ona hissettirmeden sizin lehinize ve barışçık yapıcı kurmaktır... Amaç birlik ve huzuru sağlamak saaa
Ben daha net bir cevap istemistim aslinda yani direkt o an ne soylersin ya da sonrasinda tam ne olur gibisinden ama bu sitedeki hemen hemen herkes yuzeysel cevaplar veriyor nedense🧞♀️
Biraz açık yazayım...
Tekrar bana geldiğinde; sana yok derimmm.
Nedenini sorduğunda
Sana mutluluklar yaşatan o güzele yeterince ilgi ve sevgi göstermiyorsun...
Mutluluk ve lezzeti istiyorsan benden değil git ondan özür dile derim...
Ve açıkça.
Git onu öp kokla derim...
Yapmazsan sana mutluluk yokkkk...
Derim...
Kızarsam
Gideceksin ve eşek gibi onu öpüp koklayacaksın...
Derim
Çok net oldu sanırım
Gizlenmem gerekiyor.
Oww😀😀😀 Dominant kadin.. Cok fenasin😅 Tesekkurler
İlk cevabımda eşek gibi demiştim...
Evet eşek gibi yapacak.
Ve
Ben ne diyorsam onu..
İsterse zaten kendiliğinden gelişir söylemek bence eziklik
Pardon kızlar yazmışsın yeni gördüm
Sorun degil.
Peki bi ilgili bi ilgisiz partnere ne tepki verilmeli? Nedeni mi sorulmali? Trip mi atilmali? Yoksa boylesin diyerek ayrilmali mi.
Burcu oğlaktir muhtemelen
Ya of ne bicim site burasi yaa..
Kime bir sey sorsam carpitmali cevap veriyor..
😁 bir ilgili bı ilgisiz oluyorsa yol ver. arada kalmıştır aklında bir veya birkaç kişi var arasında gidip geliyor
Peki bu yuzden ayrilmak istiyorum diyerek mi ayrilayim
evet ısterım ve de yaparım sekste utanma olmamalı
yapmasın gerekli mi?
beni alan yaşadı,69 garantili...
onun ıstmesıne gerek yok zorla sokardım😀🥺🌹
Asaglik
@miyan_çakır ama öyle fılımlerde görüyorum😀
Istemem dırek yapışır zatn
Keyfi bilir
69 yaomak daha mantikli degilmi
Yapmayan erkek maldır
Olmazsa olmaz oral bence.