Cok öpüşmek oral moral çok sıkıcı geliyor bana. Direk ilişki yaşamak istiyorum eşimde bu durumda biraz alınıyor bakıyorum yüz ifadesi değişiyor. Ben mi anormalim acaba. On sevişmede hiç zevke gelmedim tam ilişkide yavaş yavaş zevke geliyorum. Zaten orgazm olmam 30 saniye 40 saniye mi alıyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKadınlar hazzı ve zevki uzun tutmak ister sen neden kısa tutmak istiyorsun. Cinsellik mi istemiyorsun olsun bitsin mi istiyorsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sende anormallik var. kadın ilişki ile değil sevişerek zevk alır. ayrıca 30 40 saniyede boşalınmaz sen boşaldığını sanıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılOrgazimin alasını yaşıyorum dostum bunu anlamayacak kadar canım değilim tabi ki zevke geliyorum yani.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin ön sevişmede başarısız olmasıyla alakalı bence. Ayrıca ilk orgazmindan sonra seni bırakmıyordur herhalde. Ardı ardına devam edip zevkin alasını yaşatıyordur umarım?
04 Yorumla
Soran+1 yılSorun şu ki esim harika sevisiyor birkasam 45 dakika sevişir herhal de. Artı ben orgazm olduktan sonra ikincisi gelmiyor. Bazı zamanlar orgazm olmak istemiyorum sırf bu durumu yaşamamak için.
Cevap sahibi+1 yılİkincisinin gelmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Yok yani öyle bir dünya. :) Acaba yeterince odaklanamiyor musun?
Soran+1 yılHer kadın bir değildir. Orgazm olduktan sonra ister istemez o istek kaçıyor yani. Bende bekliyorum eşim boşalsin. Sadece ön sevişmeyi sevmiyorum ilişkiyi yaşamak daha güzel one öyle mic mic mic
Cevap sahibi+1 yılMutlaka her kadın bir değildir. Ama ardı ardına ikinci sefer orgazm olamamak diye bir şey yok cidden. İşte ben de o yüzden eşinin gerçekten iyi olup olmadığını sorguladım. Daha on sevişme esnasında en az iki kere orgazm edip öyle girip çıkmaya başlıyorum ben karşımdaki kim olursa olsun. Üçüncüyü üzerimde olması hoşuma gidiyor, sonrasında da ben geliyorum zaten.
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılÇok erkek orgazm olma süren partner uyumu sıkıntılı sanırım
011 Yorumla
Soran+1 yılBunu bende farkındayım ama asamiyorum
Soran+1 yıl@koray121 yok canım bekliyorum yani.
- +1 yıl
Seni anlıyorum sen erken arkadaşım sen çok hızlı bir şekilde orgazma ulaşım sağladığın için hemen vajinana girsin ve tam bir cinsel birliktelik başlasın ve bitsin istiyorsun. Pekii Doyuma ulaşabiliyor musun?
Soran+1 yılTabi ki ulaşıyorum doyumsuzluk diye bir durum yok.
- +1 yıl
Anladım yani sen her 30 ya da 40 saniye de bir sürekli orgazm olup istekli olabilirim yorsun.
Soran+1 yıl@koray121 tabi canım eşimi bekliyorum bırakıpta gitmiyorum ama eşimde diyor hep inliyeyim hep zevk alayım. Bir ilişkide orgazm olmuyayim hem alınır üzülür yani. O yüzden öncelik benimdir onun için
Soran+1 yıl@koray121 gayet rahatlamış. Ya sorun bu değil zaten
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkek sin sen hiç bir kadın bunu istemez ve hiç bir kadın 30 saniyede boşalmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an bende kendimden şüphe ettim o nasıl emin konuşmak öyle 😂
Cevap sahibi+1 yılöyle böyle değil
Gizli Üye(18-24)+1 yılHemen icine girip cikmasini mi istiyorsun ki vajinan kuru olmuyor mu peki
02 Yorumla
Soran+1 yılYağ kullaniyorum ben
Cevap sahibi+1 yılEsine söylemene rağmen hemen girmiyor mu ki icine
Gizli Üye(18-24)+1 yıl30-40 saniyede orgazm olan kadını ilk defa duyuyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok ciddiyim zevke geldiğim an orgazm oluyorum.
+1 yılEn sevdiğim direkt sinuc odaklı olmak
00 YorumlaOn sevişme esnasında fantezi düşün
00 YorumlaBence acele etme uzun uzun tadını çıkar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ön sevişme sevmeyen kadınıda ilk defa duyuyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTaktik falan yok bam bam yani
00 Yorumla
+1 yılBence değişik fanteziler deneyin
00 Yorumlasonra bırakıyor musun sevişmeyi
02 Yorumla
Soran+1 yılUzatmayalım diyorum ona da sen beni sevmiyor musun diyor ne alakaysa
Ya o kötü be
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sen garipsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım