Özellikle evli arkadaşlar bir baksın bekarlarada örnek olsun🙂 ben her akşam seks istiyorum ama eşime kalsa haftada hetta ayda bir olcak akşam yapıyoz ertesi akşam bidaha istiyorum daha dün yaptık ya diyo birsürü bahane uykum var gözümü açamıyom hava soğuk hava çok sıcak dişim ağrıyo başım ağrıyo daha birsürü bahane zar zor haftada 3 oluyo bu kadınlar niye böyle penisin kalkması için uğraşan biz gitgel performans yapan biz ama nazlanan kadın. YETER uleeen sıkıldım bu işten
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenm eşimde böyle. Ama biz kadınlar özlenmek özlemek istiyoruz bıkmayın bzden istiyorz çnkü bu srklde görevmiş gibi gelio bze her aksam. Ateşli olmuyo bzm için mecburmş gibi oluyo. Sende bekle bir yapma bak o zaman eşin isteyecek hatta o istediğinde sen nazlan bırak o zaman atlar üstüne dha heyecanlı olur en azndan dene bnu. Bende eşime anlatmaya çalışıorm böyle evliliğimi düşünüorm. Yoksa sen benmki gibi hastalk falan dinlemiomsn
18 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama eşime dokunmak bile tahrik ediyo beni hasta olduğu zaman yaklaşmıyorum ya 7 gün bekliyorum ama hasta değilse akşamı zor ediyom
Cevap sahibi+1 yıltamam bu hüzel bşy belliki yeni evlisin. Oda ondan bıkma istio, ewliliğini düşünüo. Bir gece de sarılarak yat.
Soran+1 yıl11 yıllık evliyim yeni sayılmaz pek
Cevap sahibi+1 yılAldatma ama ne olursa olsun. Sık dişini o izlemi yarat yapma o istediğinde sen naz yap hoop noluyo baska birisimi düşüncesi doğsun.
Soran+1 yılAldatma olmaz da
Soran+1 yılSoğuk davranmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılYok zaten aldat demiorm oda aldatmz siz bilirsinz birbirnzi.. Ben sadece bunu dene diorm bende eşime söledim bu durumu hatta kırılr die bakmadm açıkça konustm anlasn. Bakalm ne olcak sende dene. Baktn olmuyo hala alır karsına konusursn derdin ne die kırılrsa kırılsn aldatmandan iidr
Soran+1 yılSöylediklerin çok mantıklı geçmişte bikaç sefer konuştuk bu konuları bir zaman düzeliyo sonra yine eski düzen
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlamıyorum bu İnsanları ya. Evlenmeden olmaz okay anladık da abi insan evlenipte hele ki severek evlendiyse beraber olmaz mı ya? ben doyamazdım eşime hiç bir şekilde. Onun olmak onun duygusu.. ayda bir diyor birde😂 bana kalsa günde 2 defa yapardım😂
526 Yorumla
Soran+1 yılYok ya berde ben yansşmıyim onun umrunda bile değil bide severek evlendik
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcın olsun kardeş. Ben eşimle evlencem de, o teklif edecek de hatta teklife bile gerek kalmaz, ama beb reddedeceğim. Pehh
Soran+1 yılŞimdi böyle konuşuyosun evlenince değişiyonuz ya inşallah dediğin gibi olursun
- +1 yıl
Günde 2 mi süper ya, evlenelim mi?:) <3 :-*
Cevap sahibi+1 yılBen şimdi de çok istekliyim ve şimdi de sevişiyorum. Evlenince daha rahat olacağım için daha güzel olur :)
- +1 yıl
Benle evlen :D :D
Soran+1 yılHadi bakalım inşallah
- +1 yıl
Yaa harikasın sen:) keşke senin gibi bir kızla evlensem:) yazsana özelden?:)
Cevap sahibi+1 yıl@_Love_you_ Yazmam :)
Soran+1 yılYazma kız helal sana😆😆😆
- +1 yıl
Soran, abi napıyon ya :-D
Gizli kız, hadi işte bu kadar Gizemli olma:)
Soran+1 yıl@_Love_you_ Şaka yaptım kardeş zaten yazmak istese yazar belki birbirinizde aradığınızı bulursunuz kızında sana bir şans vermesi lazım Dimi yani
- +1 yıl
Abi şakasına dediğini biliyorum, sağolasın:) çok iyisin
Nikah şahidimiz olursun :-D
Soran+1 yıl@_Love_you_ Hadi hayırlısı olurum valla nere olursa gelirim yeterki olsun
- +1 yıl
Sağol abi :-D ama kızdan haber yok, utanıyo mu ne :-D
Soran+1 yıl@_Love_you_ Gizli kullanıcı bir şans ver şu çocuğa belki ummadığın şeyler olur
- +1 yıl
Soran+1 yıl@_Love_you_ Belki sitede yok
- +1 yıl
Belki de abi, ya da bu aşkı kalbimize gömeceğiz :-D
Soran+1 yıl@_Love_you_ Gömme gelince görür yorumlarını belki şans verir sana
- +1 yıl
Bakalım abi hayırlısı:(
:-D
Cevap sahibi+1 yıl@_Love_you_ noluyo gençler😂
Cevap sahibi+1 yılnerdesiniz gençler :)
Soran+1 yılYav çocuk deli oldu aşkından bir şans ver bari
Cevap sahibi+1 yılhayır😊
Soran+1 yılSen bilirsin teklif var ısrar yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı dert bende de var kardeşim. haftada 1 defa alabilirsem şükür ediyordum ama artık şükür etmiyorum o beni düşünmezse ben onu hiç düşünmem. 8 yıl hiç aldatmadım ama artık aldatıyorum eşinden boşanmış bir sevgilim var. eşimin vermediği günler ona gidiyorum resmen iliklerimi bile çekiyor benden.
67 Yorumla
Soran+1 yılEşin durumu fark etmiyomu yani niye istemiyon nooldu gibi şeyler sormuyomu sana
Cevap sahibi+1 yılfarkediyor tabiki. neden istemiyorsun dedi birkaç kere. bende soğuttun beni bu işten dedim artık bende istemiyorum dedim. ama birisi olduğundan şüphelenmeye başladı. o gün bu gündür yanaşıyor bu defa da ben istemiyorum
Soran+1 yılBizdemi yapalım şimdi napim
Cevap sahibi+1 yılvallahi hakediyor kardeşim yapmalısın. Ben eşimi karşıma aldım defalarca konuştum, bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim ama bir tülü anlamadı her defasında sen de çok isteklisin diyip durdu. haftada 1 defa yapıyorduk onda da ceset gibi yatıyor altımda. üstelik ortalamanın üzerinde yakışıklıyım ve fiziğim de gayet güzel. eşimle her konuşmamda beni biraz daha fazla itti kendisinden ve Şu an benimle isteyerek ilişkiye giren birisiyle beraberim ve beni fazlasıyla rahatlatıyor.
Soran+1 yılOnun için yapmadığım kalmadı
Soran+1 yıl@1ben1sen Neden kardeşim
Türkiye de kadınların pek çoğu cinselliği tabu olarak görmekte. Yıllarca kızlara uygulanan baskıların ileride sizin gibi çiftlerde problemlere yol açıyor. Yıllarca yapma, seni erkeklerle görürsem seni gebertirim , namusumuzu kirletme gibi baskılardan sonra siz haftada 3 e şükredin bence :)))
11 Yorumla
Soran+1 yılVallahamı yok ya yetmiyo söylediklerin çok doğru iyi tespit yapmışsın
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaklaşma hiç uzun bir süre gerekirse kendin tatmin et kendini bir zaman sonra o endişelenir acaba başkası mı var demeye başlar o yanaşır o zaman da sen ona dokunursun öopersin sonra başım ağrıyo der yatar uyursun bırak o düşünsün o deli divane olmaya başlar peşinde kocam benimle ilgilenmiyo diye dert yanar artık sonra senin yüzünden dersin o hatasını anlar bile 3 hafta içinde
38 Yorumla- +1 yıl
bence yanlış düşünce
Cevap sahibi+1 yıl@buldozerintakendisi peki sizin öneriniz var mı? bana böyle yapılsaydı ben çıldırırdım bu yüzden bu yolu yazdım empati kurdum siz nasıl empati kurabilirsiniz? sonuçta sizde bir karşı cinssiniz.
Soran+1 yılEvet dediğin doğru aslında yanaşmamam gerekiyo kendimi tutabilirsem denicem
Cevap sahibi+1 yılseks sadakat güven ilişkinin can damarıdır bak nasıl tökezlemeye başlıyor insan o da yanaşmamaya devam ederse artık elden bişey gelmez razı olcaksın
Soran+1 yıl11 yıllık evliyim hiç aldatmayı düşünmedim ama böyle işler rahatsız ediyo beni hani derler ya gözüm dışarda kalıyo
Cevap sahibi+1 yılçünkü tatmin olmuyorsun bunu biraz uzak durursan o farkeder sıkma canını
Soran+1 yılÖyle yapcam artık
+1 yılahahaa bahaneler bahaneler bitmez tükenmez sizde hep bir sebep bulun :)
bir fıkra vardı o geldi aklıma aslında bir baş sağlığı diliyip çıkıcam diyordu orada :D16 Yorumla
Soran+1 yılSende ilerde kocana yaparsın kadınların çoğu aynı
- +1 yıl
ne kadar ilerde yaparımm sence 20 yıllık evlıyım :D
Soran+1 yılYapmıyomusun bahaneler
- +1 yıl
hayır yapmam.
Soran+1 yılseks hayatınız nası her akşam oluyomu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin karın aldatılmak istiyor heralde bende evliyim iki günde bir oluyor biz yeniyiz tabi eskiyince değişir mi bilemem ama ben hiç reddetmiyorum hatta eşimin biraz romantik olması için neler yapmadım. İşte hayat ya zitsiniz bizde zitiz ve çok uzucu
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya karşılıklı istemek bambaşka
Cevap sahibi+1 yılSende biraz soğuk davran ilgisiz ol bakalım belki bu sefer degisir
Soran+1 yılOnu denicem o ara napıcam nası dayancam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSende dayan biraz ya ayi misin
Soran+1 yılŞu an dayanma aşamasındayım dokun ma bana
Aldatıcak kişi degilim ama bu durumda aldatıyormuş gibi yaparım, belli ederim, eşimin tavrı degişmezse hiç düşünmeden boşanırım onun saçmalıklarıyla ugraşamam tabi siz 11 yıllık evliyim diyorsanız ilk günkü heyecanı\istegi beklemeyin eşiniz farklı şeyler bekliyor olabilir...
10 Yorumlaohoo biz bulmak icin ugrasiyoruz o bulmus da bunuyo
22 Yorumla
Soran+1 yılSevdim görüşünü
- +1 yıl
Sen iste yeterki:)
+1 yılKadınlar çok çabuk çöküyor sanırım... İstekli kadın bulmam gerek... Bunu anladım bu yakınmadan.
13 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyken herşey normal evlenince iş değişiyo
- +1 yıl
Yapma yahu... Böyle olmaz ama... Ben istekli bir adamım... Hevesimi kursağımda bırakacak kadın olmaz ya... Tüh... Demek değişiyorlar.
Soran+1 yılHepsi değil ama büyük kısmı değişiyo
Neden naza çekiyor işi? O da orgazm olmuyor mu, zevk almıyor mu ki?
11 Yorumla
Soran+1 yılOluyo anlam veremiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılNie yok cekio anlamiorum. Garip yani. Bizde ole bir durum yok
25 Yorumla
Soran+1 yılİşte böyle sizin gibileri okudukça kızıyorum kendime ve eşime
Cevap sahibi+1 yılAllah yardm etsin 😆
Soran+1 yılSaol ama gül me ya😞😞
Cevap sahibi+1 yılE komik napim
Soran+1 yılSiz iyisiniz tabi sıkıntı yok sizde
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbende aynı durumdayım... ondan sonra hesap sorarlar bu saatte kiminle konuşuyorsun... ebenin a... yla konuşuyorum... insanım lan insan...15 lik çocuklar gibi mast mı yapacağım?
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aga
Kardesim bir sure ellesme bakalim biraz o istesin benim hic ole sikintim olmuyo
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapcam artık
yaşa bak soruya bak :) arkadaş istemiyorsa demekki istetemiyorsun.. olay bu.. kadın sadece seks için yaratılmamıştır..
26 Yorumla
Soran+1 yılYaş yanlış yazılmış yegen 35 yaş çok değil
Soran+1 yılBenim yorumlarımı okusan böyle konuşmazsın yeğen
Soran+1 yılMantıklı konuşabiliriz ama konuşmalar fayda vermiyo hep konuşuyoruz
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdet dönemi bitince de böyle nazlanıyor mu?
Hani 7 8 gün yapmadıktan sonra da bunu yapıyorsa sıkıntı var.11 Yorumla
Soran+1 yılYok adet bitince panter gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBencr bunu eşinle konuşmalısın. Çünkü bu tür davranışlar evlilikte soğumalara yol açıyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılYaw konuş konuş aynı yok değişmiyo türlü türlü işler yapıyorum seks için bizimkinde tık yok
Cevap sahibi+1 yılPeki evliliğiniz cicim aylarında da mı bu şekil isteksizdi? Çok büyük sorun bence daha farklı ve sert biçimde konuşmanız gerekli evliliğiniz böyle böyle monotonlaşıyor ve bu da büyük bir kayıp.
Soran+1 yılYok ilk zamanlar o beni uyndırıyodu seks için
+1 yılBazı kadınlar böyle, sonra niye oldu neden gitti diyorlar...
10 Yorumla
+1 yılSen uzak dur hic ugrasma cabalama 2 gun sonra o ister bu seferde sen yuz verme degerini anlar
10 Yorumla
+1 yılben hak veriyorum sana
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılSen fazla naz yapma kocana😊
Acadfafa kolay gelsin abi 😄
13 Yorumla
Soran+1 yılNedemek bu
Soran+1 yılTeşekkür ederim abisi
Cinsellik konusunda 916 cevap paylaştı. Boşan hocam o zaman zorluk cekmezsin mahkemede emin ol
01 Yorumla
Soran+1 yılKolaymı ya 11 sene 2 çocuk okadar vefasız değilim
+1 yılİstekli kadın bulmak zor.
Ya herşeyi yaşantın heyecan bitti ya da tatmin edemiyorsun01 Yorumla
Soran+1 yılTatmin etmede sıkıntı yok aga
Gizli Üye(25-29)+1 yılDinen kadın eşinin isteğini geri çevirmesi bir mecburiyet yoksa büyük günahtır.
Siz neden Hergün almak istiyorsunuz yaa..
Sırf bu yüzden evlilikten uzaklaşıyorum.115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAldatmak bir çözüm asla olamaz..
Ayrıl . Ama zina etme
Soran+1 yılÇözüm arıyorum aldatma işi kesinlikle yok
Cevap sahibi+1 yılEşinize dini hükmünü anlatın derim. Ama sizde her gün bıkmıyor musunuz ki?
Kadına da anlayış gösterebilirsin Adet günlerinde sabrettiğin gibi
Soran+1 yılŞu son 2 senedir bişiler oldu yerimde duramıyorum yaş ilerledikçe yavaşlarım diye düşünürken tam tersi oldu adet zamanı nası oluyo bilmiyorum hiç istek olmuyo ayrıca eşim dini hükümleri çok iyi biliyo
Cevap sahibi+1 yılDemek onun yaşı ilerledikçe soğudu.. sende tam tersi oldu.
Bazı akşam sanki eşin adetliymiş gibi hayal kur..
Sık kendini...
Eşinede saygı duyman lazım yaa ,,
Zor bir durum
Soran+1 yılSen evlimisin ben elimden geldiğince tutuyorum kendimi ama yatağa yatınca bişiler oluyo sanki
Cevap sahibi+1 yılEvli değilim..
Cevap sahibi+1 yılEşinle anlaşmaktan başka çaren yok ,,
Soran+1 yılEvet farkındayım
Soran+1 yılAldatma boşanma kesinlikle olmaz bende
Cevap sahibi+1 yılYüzünü ona dönme mesela bazı geceler...
Kendi kendine çözüm üretmelisin..
Soran+1 yılYaw yok yok ne yaparsam yapim olmuyo anca benim ondan önce yatıp ıyumam gerekiyo oda çok nadir uyurken bile farkında olmadan elim illaki biyerinde uyuyorum anla işte durumumu sende evlenince anlarsın işi
Cevap sahibi+1 yılBu yüzden evlilik beni ürkütüyor yaa ,,
Eşin ilk zamanlar istekli miydi?
Eski anılarınızı anlat , ama sakın hediye aldığın için buna mecburmuş hissettirme.
Hediyeleri özel günleri karıştırmamalısın..
Eşine bu konuda tepkin yumuşak mı sert mi?
Soran+1 yılYeni evli olduğumuz dönem çok iyiydik hergün o beni teşvik ederdi hatta uyku esnasında beni uyandırıp yaptığımız olmuştu çocuk olduktan sonra günden güne azalma ikinci çocuktan sonya dahada azalma oldu. Asla aldığım hediyeyi veya patığım bişeyi başına kakma durumum kesinlikle olmaz gayet iyi ve yumuşak davranırım. Ayrıca evlilikten sen niye korkuyosun ki
Soran+1 yılGizliden çıkta mesaj çekim sana burda bazı şeyleri yazamıyom
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞansıma tüküreyim bende kocamı ikna etmek için bin derede su getiriyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılYapma ya senin gibi karım olsa varya dünyaları sererim ayağının altına
+1 yılÜzüldüm bu duruma eşin calisiyormu
25 Yorumla
Soran+1 yılHayır evde
- +1 yıl
Hani bahaneler sıkıntı bence. Belki sen yeterince sıcak yaklasmiyorsun kendini sorgula bence
Soran+1 yılYaw olurmu sıcak ben onun delisiyim hiç bir özel günü atlamam en son doğum gününde pırlanta yüzük aldım ona sevincinden havalara uçtu yatakta da onu boşaltmak için herşeyi yapıyom çoğu zaman aynı anda boşalıyoz ama gel gelelim sexe ikna etmek ölüm
- +1 yıl
Bilemiyorum mutlaka bir sıkıntı var. ya da eşin sık birlikte olmaktan hoşlanmıyor sende ara ver biraz madem
Soran+1 yılAra veremiyorum ama denicem
AYNI dert bendede var
113 Yorumla
Soran+1 yılNe bu böyle arkadaş illaki aldatmak mı gerekiyo
- +1 yıl
ne kadar evlisin bilmiyorum ama ben iki yil oluyu genc kizlik donemlerinde cinsel isteklerini asiri baski altina alan veya hayatini butun dusuncelerini baska seye odaklamis kisilerde bu sorun yasaniyor sen gene iyisin haftada uc diyoraun ben on gunde biri bulursam sukreder haldeyim
Soran+1 yıl11 yıl oldu aga bunun son 6 senesi böyle
Soran+1 yıl2 tane
Soran+1 yılKardeşim hiç bir özel günü kaçırmıyorum 3 hafta önce doğum günü vardı 8 binlira verip tektaş pırlanta aldım ve evlilik yıldönümünde aynı pırlantanın saatini aldım 10. Yıl hediyesi daha ne yapim evdeki işlere yardım ediyorum hafta sonu dışarı çıkartıyorum hafta içi dışarda yemek yiyoruz
Soran+1 yıl@Morenno Bende öyle düşünüyorum ama 11 yıl hiç öyle bir teşebbüşte bulunmadım kendime yakıştıramıyorum
Soran+1 yıl@Morenno madiyatta sıkıntı yok ama aldatma işi bana ters ya
Soran+1 yıl@Morenno Eyvallah kardesim
+1 yılbelki başkasıyla tatmin ediyordur kendini.
04 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizlik yapma
- +1 yıl
abi ilk aklıma geleni dedim,
sence mantıksız ise söyle '' evet kardeşim dediğin mantıksız '' diye.
ama diyemezsin çünkü gayet olasılığı yüksek bir ihtimal olabilir.
Soran+1 yılMantıksızkardeşimnöyle bişey olma ihtimalı sıfır
- +1 yıl
peki.
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemekki tatmin edemiyosun
23 Yorumla
Soran+1 yılTatmin edememek mi gülerim buna
Cevap sahibi+1 yılO zaman verirdi kadın
Soran+1 yılVermesinde sıkıntı yok ikna etmek mesele sekste tam gaz ama ikna etmesi zor dün yaptık hava soğuk yorgunum falan filan işte
Haklısın
10 Yorumla
+1 yıletme sende
10 Yorumla
+1 yılYapacak birsey yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstemesini bilin.
03 Yorumla
Soran+1 yılYaw ne alaka
Cevap sahibi+1 yılAşkı bitirmişsin sanki sana vermesi onun bir görevi gibiymiş davranma. "bu akşam bana ver" deme. Kadın erkek gibi görerek tahrik olmaz kolay kolay ummadığı anlarda öp iltifat et. O zaman daha farklı cinsel hayatınız olur o da zevk alır bundan.
Soran+1 yılYapıyorum diğer yorumlarımı okursan görürsün
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem