Vuuuuu bu durumdan ne fanteziler çıkar sende şikayetleniyorsun :)
Sofrada yemeği eşinin önüne koyarken pis pis bak, yanına otur masanın altından elinle okşa arada sıkıp bırak ama hiç istifini bozma ;) ya da karşısına otur ve ayağınla eşininkini okşa , arada su içerken gözlerinin icine bak , bu durum onun bilinçaltına "sana susadım" mesajı verecektir ;) Ve peşinde gezeleyecektir holde seni sıkıştırabilir , hafif oy aş sonra kayınvalidenin çayını götür, bırak adam biraz kıvransın ki tadı çıksın ;)411 Yorumla
Soran+1 yılAma 2 haftadan fazla oldu bıktım seks yapmak istiyorum
- +1 yıl
Her zamanki gibi formundasin yine 😃 @Janess
- +1 yıl
Senin meslek evlilik terapisti miydi 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılTavrını koy, kayınvalideler hadlerini bilsin azıcık.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kocanın yanında yüzüne gülüp o gidince sana yapmadığını bırakmıyorsa al ufak casus kameralardan oturma odasına mutfağa Vs. yerleştir. O sana söylediği şeyleri, sana yaptıklarını kaydetsin. Kanıtın olur en azından elinde.
20 Yorumla
uyku ilacı diye birşey var ya da dayıycan kuvvetli bir antideprasanı, 3 gün melek gibi olur, uçar adeta, sende işine gücüne bakarsın.
Haa dikkat et birden fazla doz verip, geçmişlerine kavuşturtma sakın kaynananı.40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılNe varmış bunda? Evlilik demek seks demek değildir kaderine razı olacaksın
117 Yorumla
Soran+1 yılYa sacmalmayin Kocami istiyorum. Seks yapmak istiyorum onunla annesi cadı iste
- +1 yıl
Yapacakbbir şey yok katlanacaksın anasını da çekeceksin
- +1 yıl
Cadı deģil o annen o senin
Soran+1 yılAnnem olsa oğlu yokken sizi ayiricam deyip oğlunun yanında canım gelinim yapmaz cadı ışte
- +1 yıl
Anne annedir
Soran+1 yılBeni oğluyla bosamayi kafasına koyan kadın değil gozumde
- +1 yıl
Kadın deģil annen o senin
Soran+1 yılSen kendi kaynanana öyle iyi davran benimki cadı maalesef
- +1 yıl
Çekeceksin mecbursun
Soran+1 yılBen bu cadiya bir cozum bulucam ama bakalim
- +1 yıl
Hić bir sey yapamazsın kocan senden vazgecer annesinden geçmez
Soran+1 yılOrası hiç belli olmaz iste
- +1 yıl
Dene de kı*ına tekmeyi ye
Soran+1 yılYa he kim kime tekme atıyor yemez o
- +1 yıl
Hele cixim ayları bir geçsin gorürüz
Soran+1 yıl3 yıldır evliyim cicim mi kaldı ya ilk yıl biter o is
- +1 yıl
Bu saatten sonra şansın yok zaten
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gerçekten kötü bir durum Babayı atmayayım derken seni de ihmal ediyor babası hiç uyumuyormu o ara götürün işi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılesıne durumu ızah et ozledım senı de aksam yemege cıkarsın geceyıde otelde basbasa gecırın esının hosuna gıderse bu durum emınım senı dınleyecektır
14 Yorumla
Soran+1 yılYa annesi sürekli olay çıkarıp çocuğu yanımdan alıyor biktim
- +1 yıl
sen bulursun bır yolunu ama sunada dıkkat et esının yanında kaynanana kotu davranma hep ıyı gorun
Soran+1 yılKötü davranmiyorum ama esim yokken bana sürekli ayiricam sizi oğluma olmuyorsun vs diyor kocamın yanında canım gelinim diyor cadi
- +1 yıl
işte işini biliyor sende aynısını yap :) resmen savaş ilan etmiş kocanı br gunlugune ıkna et oda hasetınden evde catlasın telefonları kapattır ama
Allah yardımcın olsun. ben o nedenle boşandum zaten
123 Yorumla
Soran+1 yılBüyük sorun😒
Soran+1 yılEvet ama annem ışte napayim diyor 😒
Soran+1 yıl3 kez falan ama annesi sürekli bahane buluyor yalnız bırakmıyor anlamiyorsunuz
Soran+1 yılGece oğlunu tansiyonum düştü yanımda dur falan diye çağırıyor oğlu başında uyuyor
Soran+1 yıl10 dk ayak üstü çok saçma ya ben tadını çıkarmak istiyorum Kocamla cadı kadına bak ha
Soran+1 yılTansiyon hastası ya belki zararlidir
Soran+1 yılSapiklasmayin hemen
Soran+1 yılBazen o bazen ben
Soran+1 yılYasamadigimiz pek şey yok kocisimle
Soran+1 yıl3 yildir
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kocana söyle gondersin anneni evden. Yoksa seni aldatacigim de
10 YorumlaKayin valodene biz cennete kosk yapacaz de o anlayacakdir anlamayacaksada cubbeli hocayi izlettir cennette kosk yapma diye ara cikar
10 YorumlaSaçmalamayın ya böyle bir şey yapılırmı? Kadına bişey olursa Ks de duydummu dicrksin? Tansiyon hastasına doktor un yazdğı ilaç dışında ilaç verilmez!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende aynı dertten müzdariptim bizden çıkmazdı kaynana birgün dayanamadım gece beraber olduk eşimle o istemedi annem var dedi banane ya dedim seslerimizide duydu :D ondan sonra ertesi sabah gitti :D
137 Yorumla
Soran+1 yılKocamla tek kalamiyorum ki kadın her gece olay çıkarıyor adamı yanımdan aliyor
Cevap sahibi+1 yılsende kitle odanın kapısını inleye inleye seviş bakalım.
Soran+1 yılKocamla odaya girdiğimiz an kadın bagiriyor oğlum tansiyonum düştü koş falan diye halbuki yalan😒😡
Cevap sahibi+1 yılkocanda biraz anlayışlı olsun ama nezamandır ilişkiniz olmuyor
Soran+1 yıl2 haftayı geçti opusmuyoruz bile
Cevap sahibi+1 yıl2 haftamı nasıl dayanıyor bu adam peki ben 2 gün dayanamıyorum
Soran+1 yılDayanamıyor ki kuduruyor ise gidince bana telefondan neler diyor ama evde tek kalamayinca elden bir şey gelmiyor
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi kitliceksin kapıyı inleyerek ilişkiye girceksiniz ne yaparsa yapsın başka türlü çaresi yok seninde ihtiyacın bu sonuçta
Soran+1 yılAynen :(
Cevap sahibi+1 yılbenim kaynana kendisinden sonra baldızı gönderdi ben dinlermiyim ya yıldıramadı beni :D
Soran+1 yılBaldız sorun değil benimde kaynimm gelse tinmam ama annesi cadı iate
Cevap sahibi+1 yılorası öyle baldız baldan tatlı :) dediğimi uygula bu akşam :)
Soran+1 yılOhaa baldizinla beraber mi oldun 🙊
Cevap sahibi+1 yılhayır ya naptın sen :D ama çok fena bişey giyinmesi filan ablası kızıyor ama dinlemiyor ne olcak eniştem o diyo :D
Soran+1 yılSenin gözün yok demi o kizda
Cevap sahibi+1 yılhayır ama giyinmesi filan bilmiyorum biraz daha düzgün olsa keşke :D göz bu işte kayıyor
Soran+1 yılKarina bak sen ya dusnsene karinın gözü senin erkek kardeşine kaysa ne hissedersin mesela
Cevap sahibi+1 yılhaklısın dediğim gibi kötü bişey geçmiyor aklımdan ama bilerekmi yapıyor napıyor anlamadım ki
Soran+1 yılBilerek te olabilir olmayabilir de ama ne olursa olsun karından başkasına gözün kaymamali hele onun kardeşi senin öz kardeşin gibi olmalı ötesi adamligina yakismaz
Soran+1 yılAyrıca neden sizinle kalıyor o annesigille kalmıyor baldizin
Cevap sahibi+1 yılama sende beni hemen harcadın :D kötü bişey düşünemem ben karım bana yetiyor :)
Soran+1 yılYetsin tabi insanın esi birtanedir
Cevap sahibi+1 yılne bilim ablasının yanına gelmiş 5 gündür bizde
Soran+1 yılAnladım ama gereksiz olmuş bu zamanda abla ziyareti
Cevap sahibi+1 yılsen bugün o dediğimi yap kesin işe yaricaktır ama bırakma kocanı ne yaparsa yapsın
Cevap sahibi+1 yılgelmesin desem neden istemiyorsun ailemi diccek karışmıyorum bende
Soran+1 yılİnşallah bakalim
Soran+1 yılKardeşin hoş giyinmiyor de ablasisin onu uyar de şahsen benim kocam der bunu 😂
Cevap sahibi+1 yıluyarıyor keç defa uyardı rahatsız olduğumu anlıyor dinlemiyorki kız
Soran+1 yılKaç yaşındaki bu kadar laftan anlamayacak kadar
Cevap sahibi+1 yılyarın bana yazsana işe yarayıp yaramadığını olurmu bence kesin yaricak :)
nick: @bymert1905
Cevap sahibi+1 yıl18 19 sanırım ya şımarık bişey biraz
Soran+1 yılNeyse kısa sürede gider umarım sizden
Cevap sahibi+1 yılhafta sonu gidecek güya 1 haftalık gelmiş. dediğim gibi çıkmam lazım yarın beni haberdar et işe yaradımı diye :) bende yaradı sendede yarar :D
Soran+1 yılPeki hoşçakal 😊😊
Cevap sahibi+1 yılgörüşürz unutma bak bilgilendir beni :D seni çok iyi anlıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılnasıl geçti dün gece işe yaradımı :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnadına sevisin duysun sesinizi belki utanır diyecem ama sanmam utanmaz o ama sen yılma devam et.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence akışına bırak eşin anlamıyorsa... Ayrıca onu tahrik eden hareketler yap ki seks için dediğini yapsın?
20 Yorumlasız gıdın bır otele kafa dinleyin hemde doyasıya sexs yapın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bişey bahane edip otele gidin
15 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi varken girmez ayıp der 😒
Soran+1 yılGitmez
Soran+1 yılTek kalamiyoruzz ki izlesin kadın hemen oğlum kos deyip çağırıyor hastayım vs diyor
senın kndı annen gelse o gondermek ıstese ne olur
14 Yorumla
Soran+1 yılBenim annem sessizce misafirligini yapar beni kocamdan ayirmaya calismaz
Soran+1 yılSağ ama çok pasif biri kaynanam onu yıllardır çok sindirmis
- Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun, hayatın kaymış gibi gibi
10 Yorumla Ölü numarası yap
24 Yorumla
Soran+1 yılUmursamaz oğlunu alır uyur o cadi😒
Soran+1 yılTansiyon hastası zararı falan olur mu ki o haplarin
Kayın baban hayatta mi
116 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama çok pasif biri kayinvalidem onu çok sindirmiş yillardir
Soran+1 yıl65 yaşında kadin ne azginligi ya beni sevmediği için yapıyor bunu
Soran+1 yılYa ne bileyim beni sevmediği için her gece bir bahaneyle beraber yatmamizi engelliyor
Soran+1 yılAyırmak istiyor zaten kocam yokken bana söylüyor bunu açıkça ama esim varken canım gelinim diyor cadı ya
Soran+1 yılNee
Soran+1 yılNeyi almayim
Soran+1 yıl2 haftadan fazla oldu opusmuyoruz bile napicam bu cadiyi ya :(
Soran+1 yılMaalesef :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnahtar deliğinden sizi izliyor :)
26 Yorumla
Soran+1 yılİzler ondan beklerim cadı kadın ya
Cevap sahibi+1 yılAhahah :) çok büyük geçmiş olsun ayni bela benim basimda da vardı :) ben kurtuldum :)
Soran+1 yılNasıl kurtuldin
Cevap sahibi+1 yılBoşandık sonunda :)
Soran+1 yılSırf bu sebepten mi
Cevap sahibi+1 yılBaşka sebepler de var tabiki sadece seks değil
Hepiniz evlisiniz Zaten bu kesin mk veletleri
10 Yorumlacanım enısteye ver azdırıcıyı bak nasıl goderıyor
30 Yorumla
+1 yılhasta numarası ya da deli numarası yap :D
10 Yorumla
+1 yılBöyle kaynana düşman başına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin mal olmasaymış iyiymiş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılsiyanürle öldür :D
şaka kız şakaa10 Yorumla
+1 yılHarika kaynana
10 Yorumla
+1 yıloo işin zor
10 Yorumla
+1 yılsabret biraz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. konuş açık açık
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026