Monotonlaşmış bir cinsel hayatı neler yaparak aktif daha heyecanlı renkli bir hale getirebilirsiniz?

Monotonlaşmış bir cinsel hayatı neler yaparak aktif daha heyecanlı renkli bir hale getirebilirsiniz?

Ezber bozarak; yeni mekanlar, yeni pozisyonlar, kıyafetler, fanteziler, oyunlar, oyuncaklar, sürprizler vb
Teşekkürler 💙
Aşkla😂
hiçbir çekim hissetmediğim bir adam ile olursam tabii ki canım çok sıkılır kendimden tiksinirim kdkdk kusarım ama aklıma gelince bile beni deli gibi tahrik eden bir adam bile olursam daha birlikte olacağımız odanın kapısından içeri girmeden oracıkta afk olurum ben rtük misali ağzım şarıldar🤤gözlerim parıldar😂
şaka bir tarafa sürekli aynı yerde aynı saatte aynı pozisyonda aynı şekilde yapılan şeyleri değiştirirsen monotonluk ortadan kalkar seks sadece gece herkes uyuduktan sonra yatak odasında erkeğin kadının üstüne çıkarak git gel yaptığı bir şey değildir. sıkıntısı olan kişi bunu idrak etse yeterli.
Evet aşkım yazdıklarına katılıyorum doğru insanlar cinsel yaşamı sadece geceleri 5 dakikalık bir git gelden ibaret sanıyorlar O yüzden de her zaman monotonlaşıyor bu durum ne yazık ki.
Cevap
19Cevap
Seks hayatını renklendirecez diye Bangicampink yaparken de seks yapılmaz ki. 🤣
Cinsel hayata başlayarak malum yok :D
Öncelikle bir cinsel hayatın olması için aşk hayatım olsun da ben daha o noktaya gelemedim ki cinsel hayatım olsun ☺️
Evlendiğimde eşimle helal şekilde yaşayarak.
Evlilik dışı cinsel ilişkiye karşıyım.
çok sık seks yapıp çıplak uyuyoruz bu isteğimizi arttırıyor erkek ve kadın çok yakın olmalılar tenleri birbirine sürekli temas etmeli
Alkış 👏
Önsevişme ve ne istediğini bildikten sonra her şey hallolur
Her zaman yatak odasında yapılmaz.
Mutfakta, oturma odasında da yapılmalı hem bunu planlı olarak yapılmamalı dır.
Ozel sirlarimi burada herkese acik paylasamam
Tekrara düşmeden, sürekli yenilik yaparak renkli bir cinsel hayat yaşanabilir.
👏👏
Ben çok sık partner değiştirerek monotonlaşmaya fırsat vermiyorum. Daima heyecanlı oluyor. Ama tek eşliler için önerim farklı mekanları, kıyafetleri, fantezileri falan denemeleri olacaktır.
Benim varlığımın olduğu yerde monotonluk söz konusu olamaz
Fikirlerim bende saklı
Fanteziler katarak
Evet en doğrusu bu olur zaten
İstek ve arzu olması yeterli
Her çiçekten tat almaya bakarım bebeğem 😏
Yağlı boya ile renk değiştirmediği kesin 🤣
Hiç olmuyor öyle herzaman zirvede şuanda 😉
Farklı ortamlar , fanteziler 🙏
fantezi kıyafetleri ve fantazilerle
Anlık fantazilerle
Fantazilerle