Yemek yaparken arkasindan sarilip belinden kendime ceker kasiklarimi kalcalarina bastirir boynunu operken nefesimi kulaklarina vererek deli gibi becermek istedigimi kisik sesle söylerim veya alisveris merkezi kabininde kiyafet denerken kapiyi acip nasil olmus diye sorarken içeri ceker dudaklarina yapisirdim
Merdivenlerden çıkarken kilotunu çıkartırım 😅sonrası mı? O bende 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Monotonlaştıkça yenilikler gerekiyor hatta bazı şeyleri sınır tanımadan yapıp özel günlere saklamak gerek kişiye o günün onun kadar özel olduğu hissini vermek için
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Siliver filmin de gördüğüm sahneyi uygulamıştım evime gelmişti neredeyim diye ararken arkadan pat pat
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Gece n bal kremşanti cikilota muz prezervatif ile gittim ve gayet zevkli bi seks oldu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Genelde çok ön yargılılar ama bence ayak temasi ve hatta '' job '' müthis olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yemek yaparken arkasindan sarilip belinden kendime ceker kasiklarimi kalcalarina bastirir boynunu operken nefesimi kulaklarina vererek deli gibi becermek istedigimi kisik sesle söylerim veya alisveris merkezi kabininde kiyafet denerken kapiyi acip nasil olmus diye sorarken içeri ceker dudaklarina yapisirdim
Çok Amerikan filmi izlemişsin 😁
Bence bunun için önce bir partner lazım diye düşünüyorum
Yeni fantazilerle , onu kışkırtarak, sevdiği giyimi tarzına dönerek
Mesela masaj yağıyla masaj her noktasına ve oral yaparım zevkten dört köşe yapana kadar
S... kime palyaço maskesi yakardım. Sürpriz olurdu
Farklı fanteziler ve hamleler mekanlar olabilir
Merdivenlerden çıkarken kilotunu çıkartırım 😅sonrası mı? O bende 😅
Monotonlaştıkça yenilikler gerekiyor hatta bazı şeyleri sınır tanımadan yapıp özel günlere saklamak gerek kişiye o günün onun kadar özel olduğu hissini vermek için
Siliver filmin de gördüğüm sahneyi uygulamıştım evime gelmişti neredeyim diye ararken arkadan pat pat
Gece n bal kremşanti cikilota muz prezervatif ile gittim ve gayet zevkli bi seks oldu
Genelde çok ön yargılılar ama bence ayak temasi ve hatta '' job '' müthis olur
Bunlar çok özel sorular ulu orta yazılıp yorumlanmazki
Değişik fantezilerle ortamlarla
Burada yazdığımda özeli kalmayacak :D
Gıda boyası kullanırım
Renklendirmem siyah beyaz iyidir
Bir çok yolu var ve benim ki aşırı renkli
Yatağa ekstra kadın alarak
Viski+boyun 🤤
Sınırımız yok kartları açık oynuyoruz.
Kostümler iş görür
filli boya