Hoşlanma var. Temmuzdan beri görüşüyoruz. Cinsel bi muhabbet olmadı. Geçen hafta ilk kez buluştunuz. 2 saat oturduk. Kendisinin çocukluğunun ailesinin, ınstada paylaştığı bütün storyleri gösterdi. Dün gecede 10 da ben emoji attım konuşma bitti. Gece 2 de uyudun mu yazmış. Cinsel amaçlı mu sizce
Güncellemeler
+1 yıl
GUNCELLL
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tabiki hayal edebilir. Hayal bu. Sınırsız… 😃
Ama sadece bi kez buluştuk, hiç-bir zaman cinsel muhabbet olmadı.
Buluştuğumuzda dekolte ya da dar gitmemiştim.
Nasıl rahat ediyorsan öyle ol. Kendin gibi ol. Dağa tam tanımıyorsun çünkü.
Bem başka bisey yazmistim
Daha önce cinsellik konuşmadık dekolte ya da dar giyerek buluşmaya görmedim bir kafede oturduk
Normal bir şekilde mesajlasirken beni hayal edip mastürbasyon yapabilir mi onu merak ediyorjm
Farkındayım önceki yazdığından ne kastettiğini. Peki, döneyim ı zaman esas konuya. Tabiki biz erkekler mastürbasyon yaparken makzeme ararız ve bulamadığımızda en kolay yoku tercih ederiz. Bu da hayal kurmaktır. Bu hayalimizi de bilinç altımıza en son giren karşı cinsle süsleriz. Demek ki sen onun ilgisini çeken son karşı cins olmuşsun ve sen ne giyersen giy, hatta seni hiç görmeden bile seninle sejs yapabilir. Bu mümkün. Esas olan önce ruh uyumudur. Bunu hiç unutma. Ruh uyumunuz varsa ruhlarınız denilebilir, sevişmenşzi hayal ederken kendine sana dokunurcasına dokunup en şehvetli masturbasyonunu yalayarak da boşalabilir. Biz bunu hep yaparız ama herkese söylemeyiz. Sevgiyle kal.🤪
Hayal edebilir bunların hayal dünyası geniş
Hiç cinsel muhabbet 3olmadı bir kere buluştuk onda 3da dekolte ya da dar bir şey giymedim
veriyosan ver vermiyosan oyalama cocugu
İster misin öyle bi amacı olmasını
Hiç öyle düşünmedim merak ettim sadece. Hiç cinsel muhabbet olmadı, bi kere buluştuk onda da dar veya dekolte giymedim
Düşün bakalım öyle bi şey olsun ister misin