Neden böyle düşünüyorsun elbette seni seven sana ve duygularına değer veren seni her halinle kabul eden birisi çıkar elbette karşına umutsuzluğa kapılma kaç yaşındasın daha önünde çok uzun yıllar var karşına bir sürü kişi çıkacak
04 Yorumla
Soran+1 yılBen senden büyüğüm
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Elbet seven çıkar. Bunun günahlarla alakası yok. Vajinayla ilgilenme kısmı ise günümüzün sorunu. Her ilişkide seks olmalı ama bir ilişki seksten oluşmamalı tabi. Bunun için doğru kişiyi seçerken bu konuda taviz vermemelisiniz bir müddet
010 Yorumla
Soran+1 yılHayatımın içine ettiler
Soran+1 yılArtık düşmesem de fark etmezki. Vicdanım bile rahatsız
Soran+1 yılKendime de küstüm sadece gelecek olsa neyse
Soran+1 yılHatalıyım
Soran+1 yılboş ver
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
herşeyin bir sebebi vardır. sebepsiz bir şey yoktur. sevilmiyorsan sadece cinsiyetinle ön plana çıkıyorsan profilini bi gösden geçir.
(profilden kastım sosyal medya profilin değil)05 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum seksi 😢
Soran+1 yılOnları kudurtup vermeyeceğim artık. En azından acı çekmem.
Soran+1 yılOlan oldu bir kere. Hatalarımı telafi edemem. Onlarla yaşamak zorundayım
+1 yılGünahların ne alaka ki? Kişilere yaklaşım tarzını değiştirirsen bence sorun düzelecektir. Yanlış yaklaşıyorsun bence hem olaylara hem insanlara
017 Yorumla
Soran+1 yılOlsun sonuçta günahkarım bir kere işlemişim o günahları istemeden de olsa
- +1 yıl
Bu konuda konuşmak isterim seninle. İznin olursa tabi
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Sen bilirsin buna saygı duyarım.
Sadece şu hadisi unutma
Eğer siz hiç günah işlemeseydiniz, Allah Teâlâ hazretleri sizi helak eder ve yerinize, günah işleyecek (fakat tövbeleri sebebiyle) mağfiret edeceği kimseler yaratırdı." [Müslim, Tevbe, 9, (2748); Tirmizî, Da'avât 105, (3533).]
Önemli olan hata yapmak değildir. Hatandan dönebiliyorsan senden iyisi yok.
Albert Einstein boşuna "Hiç hata yapmamış bir insan yeni bir şey denememiş demektir." dememiş mesela. Yeni şeyler deniyoruz bazen doğru bazen yanlış. Önemli olan kesemize ne koyduğumuz. Yük mü koyuyoruz yoksa tecrübe mi? Tecrübe olursa yolun daha güzel olur emin ol.
Ne mutlu hata yapıp hatasından dönebilene.
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama bir tanesi ağır hata gibi geliyor bana. Vicdanımı çok zorluyor
- +1 yıl
Hiç bir şey ağır bir hata değildir. Yaşıyorsak telafi fırsatı hala vardır. Bu şansı değerlendirmek lazım.
Soran+1 yılMaalesef benim hatam telafi edilmiyor
- +1 yıl
Her hata telafi edilir bu konuda benimle iletişime geçersen gerçekten çok sevinirim. Önceki soru ve cevaplarıma bakabilirsin yavşama vs olmamıştır hiç. Kimseyi kullanmayı da düşünmedim hiç. O nedenle gönlün rahat bir şekilde iletişime geçebilirsin benimle. Profilimde ulaşabileceğin yerler yazıyor. Numaran gözükmeden ulaşıyorsun zaten fake hesap bile açabilirsin.
Soran+1 yılHayır gerçekten benim hatamın telafisi falan yok ben anons versem bile telafi olmaz. Zina falan değil öyle çok daha ağır büyük hata
Soran+1 yılZaten o hata yüzünden aşağılık kompleksi yaşıyor bakire olmamamı bile takıyorum yoksa bekaret falan umrumda olmaz
- +1 yıl
Tamam ben seninle her şekilde sohbet etmeye razıyım. Derdi veren dermanını unutur mu? Her şeyin bir çözümü var senden tek ricam bana ulaşman ve bu konuda benimle sohbet etmen.
Soran+1 yılSohbet bi işe yaramazki
- +1 yıl
Ne kaybedersin o zaman
Soran+1 yılYardımcı olan burdanda olurdu neyse
- +1 yıl
Buradan olamam çünkü mesaj atmak zor. Cevap bekliyorsun ne zaman gelir belli değil. Sesli olarak derdimi daha iyi anlatabileceğimi düşünüyorum burada öyle bir seçenek yok. Kendimi destekleyecek bir görsel atacağım burada o seçenek yok. Yani burası bir çok konuda eksik kalıyor. Yoksa emin ol buradan da yardımcı olmayı çok isterim. Ancak yine anonim kalacaksın zaten. Kim olduğunu adını sanını bilmeyeceğim. Konuşacağız sohbet edeceğiz ve sonra beni istersen engellersin istersen de güzel bir şekilde birbirimizi sileriz ve hayatımıza devam ederiz. Sohbet belki seni rahatlatır. Belki biraz olsun içini açar. Denemekten zarar geleceğini düşünmüyorum.
Soran+1 yılAdımı sanımı niye söyleyeyim? Saçma neyse sağol istemiyorum ben rahatlayacağımı da sanmıyorum zaten burada özele çağıranların tek bir amacı var
- +1 yıl
Dediğim gibi geçmişime bakabilirsin. Eğer ters bir şeyimi bulursan sonuna kadar hak veririm sana veya burada istediğin kıza sor birine yavşadıysam eğer herhangi bir sorudan ötürü yine dediğim gibi istediğin platformda beni rezil etme fırsatı sunuyorum sana. Elimden bu kadarı geliyor şu an için. Cinsellik hiç umrumda değil derdim de değil. Derdin ile dertlenip çözüm için fikir birliği yapmak istiyorum sadece. 1 tane gizli cevabım var bu zamana kadar. O da kendimi övmüş gibi olmamak için gizledim. Gizli sorum ise hiç yok. Dediğim gibi adım sanım ortada neysem oyum gizleyecek bir şeyim yok.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılElbette sizi sevenler vardır ve olacaktır. Bence sizde depresyon belirtileri var.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle maalesef
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Neden sevmesinler neden değer vermesinler salma kendini hemen
00 YorumlaO vajina sana ait olduğu için doğal olarak senide seviyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak etme azda olsa seni sen olduğun için sevenleri bulabilirsin. Mesela ben hiçbir zaman birini cinsellik için kullanmadım
05 Yorumla
Soran+1 yılBeni insandan saymıyorlar işimi göreyim gideyim kafasındalar. Ben yeter ki yanımda olsunlar diyip verdim hep ben ahmağın tekiyim
Cevap sahibi+1 yılBu insanları nasıl buluyorsun acaba. Çevreni değiştirmelisin
Soran+1 yılDeğişti
Cevap sahibi+1 yılBu insanlarla nasıl tanışıyorsun nereden konuşuyorsun vs
Soran+1 yılGeçmiştekilerden bahsediyorum farkındaysan
- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılBenim de sevdiğim yok ve artık sevilmek istiyorum. Yaş oldu 32.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. sende hiç seçici olmamışsın ki herkese vermişsin çanak anten gibi 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgel. uzan dizlerime saçlarini. okşiyim guzelim takma dunyayi sal herseyi
00 Yorumla
+1 yılNasılsan öyle denk geliyor bence bakire olmadığın için kullanmak için insan geliyor
038 Yorumla
Soran+1 yılKim bakire ki? Bakire mi kaldı doğru dürüst? Ne cahil insanlarsınız dünyada haberiniz yok. Sen bakirsin diye herkes bakire falan kalmıyor
Soran+1 yılDünyadan haberin yok
- +1 yıl
Ahah sen patlaksın diye herkes patlak değil erkeklerin bakir olanı çok kendin gibi görme herkesi
Soran+1 yılAvut kendini ezik bakir seni bakire bulsan bile arkadan yapmış oral seks çekmiş bakire bulursun enayiliğine yan haha
- +1 yıl
Merak etme çevrem temiz senin gibi pis düşünen yok allı pullu tertemiz çeyizi olan namuslu temiz bulucam sende bekar ezik ezik otur ağla
Soran+1 yılCidden sen buna kendin inanıyor musun? Ezik seni. Muhtemelen kandırılacaksın çünkü kızlar artık akıllı senin gibi enayileri sadece kullanıyorlar. Ayrıca genelde benim gibi bakire olmayanlar evleniyor senin gibiler 30 40 yaşına geliyor hala bekar görüyoruz. Tecrübeniz yok çünkü siz hiçbi kadını mutlu edemezsiniz ezik ve zavallısınız. Evlendiğin kadın da seni aldatacak çünkü onu yatakta memnun edemeyeceksin boşuna kudurma gerçekler karşısında
- +1 yıl
Ahaha tamam evlenince davetiyeyi sanada atam gelirsin çatlarsın
- +1 yıl
Ezik patlak erkeklerin hiçbirisi bakire olmayan istemez isterim kabul ederim desede içi kabul etmez aahaha 2. El olmuşun biz sıfır seviyoruz canım mummmmmmmmmaaaaaah
Soran+1 yılAhaha mal çocuk ben niye çatlıyım? Sevdiğim adam mısın hoşlandığım adam mısın? Geriizekalıya bak. Ben sana evlenemezsin demiyorum evlensen bile gerçeği bilemezsin diyorum el değmemiş kız bulacağın konusunda emin olma diyorum allahın süzme saalağı ya hala gelmiş evlenirim diye laga luga yapıyor cahil olduğun belli evliliği başarı sayan tipik toplum çocuğu
Soran+1 yılErkeklerin hepsi senin gibi ezik bir bakir değil bekarete de önem vermeyen çok erkek var. Herkes senin gibi cahil değil. Belli söylediklerim canını acıtmış acıtmasa art arda yorum yazmazsın
- +1 yıl
Ahaha ay senin gibi varoşla konuşmamam lazım 2. el seni hiçbi erkeğe zevk vermezsin seda sayan olmuşun bel altı artık
- +1 yıl
Bekarete önem vermeyen çok ama hepsi içinde bakire olsa daha iyi olurdu der 2. Şey soru soran sen değil misin erkekler vajinamı seviyor beni sevmiyor diye he işte bakire değilsin ondan patlak varoş
Soran+1 yılBal gibi de zevk veriyorum ayrıca senin gibi bir deneyimsiz ezik bakire benim cinselliğim hakkımda yorum yapma şansı vermiyorum başarısız sünepe seni
- +1 yıl
Seda sayan konuştu yoksa avrasya tüneli mi ıy ezik
- +1 yıl
2. El
- +1 yıl
Kullanılmış
- +1 yıl
Kimse beni sevmiyor demişsin günahlarım yüzünden mi dedin evet günahların yüzünden 2. El
- +1 yıl
Sana kimsenim değer vermediği aşikar sen sadece vücut olarak sevilirsin ahahahaja ağla
Soran+1 yılKimse sana vermemiş o yüzden bakir kalmışsın. Erkeklerin çoğu yatacak kadın bulamadığı için bakir kalır. Sen zaten kişiliksiz birisin yazdıklarından belli. Bakir olmayan erkeklerin bile avukatlığını yapıyor bir tarafını yalıyorsun. Bu da kadına değer vermediğini gösterir erkeğe cinselliği hak görüyor kadına hak görmüyorsun bu da senin ikiyüzlü bir oroospu evladı olduğunu gösterir. Bence daha fazla konuşma çünkü konuştukça batıyorsun embesil seni
Soran+1 yılArt arda yazma defol git ezik bakir yazma soruma
- +1 yıl
Ahaha bana teklif eden oldu ben yapmadım senin gibi iradesiz değilim ahaha patlak seni günahların ahı daha dur çıkıcak bu dünyada da öbür dünyada da Allah yapacak cezanı cayır cayır yanacaksın bu dünya da da öbür dünyada da
Soran+1 yılOhh nasıl da çatlattım nasıl da kudurttum 😀😀 susmak bilmiyor ezik bakooo
- +1 yıl
Sen demedin mi günahlarım mı çıkıyor de evet kimse seni sevmez kullanır kullanabilmişsin zaten hala savunuyor slk
Soran+1 yılAhaha şirke de girdin artık gerisini sen düşün. Benim ne olacağıma Allah karar verir Allah karar verdikten sonra senin gibilerde book yemek düşer ama sen Allah'ın adına karar vermenin bedelini ağır ödeyeceksin bunu unutma
Soran+1 yılDemin yazdıklarınla şirke girdin sen. Şirk zinadan bin kat daha günah. Senin gibiler hiçbi zaman mutlu olamaz. Sırf bakir olmadığını yüzüne vurduk diye bakir olmayan erkeklerin bile siikini yaladın acınacak durumdasın 😂
Soran+1 yılHa bu arada Allah herkesin kalbine göre verir. Senin gibi cinselliği erkeğe hak görüp kadına çok gören kişiler hiçbi zaman mutlu olamayacak çünkü senin gibi zihniyetler çok canlar yaktı. Senin gibi insanlar ne o sıcak yuvayı hak ediyor ne de mutlu olmayı. Boşuna umutlanma
- +1 yıl
Kur 'an da Nur suresini oku
- +1 yıl
الْخَبِيثَاتُ لِلْخَبِيثِينَ وَالْخَبِيثُونَ لِلْخَبِيثَاتِ وَالطَّيِّبَاتُ لِلطَّيِّبِينَ وَالطَّيِّبُونَ لِلطَّيِّبَاتِ أُوْلَئِكَ مُبَرَّؤُونَ مِمَّا يَقُولُونَ لَهُم مَّغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ
Soran+1 yılSen de şirkin anlamına bak hükmü Allah verir senin gibiler değil. Tövbe ettikten sonra senin gibilerine book yemek düşer git dinini iyice öğren sonra gel. Sırf zina yapmadın diye cennetlik falan olmuyorsun dedikodu varsa insanı günahlarından dolayı yerme varsa senin de kurtuluşun yok
- +1 yıl
Benim kim olduğumu bilsen anlardın ama senle didişe girmek istemiyorum zina yapanın hükmünü öğren sonra gel
Soran+1 yıl"Zina eden erkek ancak, zina eden veya Allah'a ortak koşan bir kadınla evlenir. Zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya Allah'a ortak koşan bir erkek evlenir. Bu, mü'minlere haram kılınmıştır." Nur süresini net okuduğuna emin misin? Haha bu kadar kendisiyle çelişen birine ilk defa rastlıyorum nur süresini kendin okudun mu acaba? Madem okudun o zaman ne diye zinayı erkeğe hak görüyorsun? Zina yapan erkekleri savunup zina yapan kadını aşağılamak da neyin nesi? Sen daha kendin tutarlı bir insan değilsin uzatmaya gerek yok o yüzden
Soran+1 yılSen bu nur süresini paylaşmadan önce bakir olmayan erkek bile bakire ister demedin mi? Neyi savunduğun bile belli değil hadi kaybol
- +1 yıl
Nur Suresinin Anlamını hala çözmedim cidden yazık valla ya saf slk bu ya
- +1 yıl
Türkçe çeviri farklıdır o ayettan anlam almak farklı hala anlamını çözemedin
Soran+1 yılGeriizekalı bir süresinde yazan o. Yalan söyleme kendini temize çıkarmak için burada
Soran+1 yılNur süresinde yazan o. Yalan söyleme inkar etme kendini temize çıkarmak için karaktersiz bir de Nur süresinde geçen sözü yalanlıyor şuursuza bak
- +1 yıl
Lan onun tefsiri farklı yani ilk anlamı yok sadece bi ayetin 1 den fazla anlamı var diyorum iyi misin sen
- +1 yıl
Meal ile tefsirin anlamını biliyor musun
+1 yılhadi yapalım şu işi
02 Yorumla
Soran+1 yılHe he rüyanda yaparsın artık
- +1 yıl
yo yo asla kabul edemem aşık oldum sana ben
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır firsatcı doğru olmayan kişilerlesin
05 Yorumla- +1 yıl
Bu şekilde doğru kişiyi bulamassınki
Soran+1 yılArtık kimseyi istemiyorumki
- +1 yıl
İsteyip istememek degil dogru kişolursazaten her şey cok güzel olur
Soran+1 yılYokki
- +1 yıl
Dogru kişiler öyle herzamanpat diye cıkmaz sabır meselesi
+1 yılburada kendini değil karşındakini suçlamalisin
02 Yorumla
Soran+1 yılKendime zulüm ediyorum ben kendime zulüm edenlerdenim
- +1 yıl
Etme başkasına da etme kendine hiç etme
Oyyy vajinasını yediğim
02 Yorumla
Soran+1 yılSktr mal
+1 yılbence yanlış bir düşünce içindesin,
07 Yorumla
Soran+1 yılOlumlu olamıyorum artık
- +1 yıl
olumlu bakmıyorsun ondan,
Soran+1 yılElimde değil duygu durumum bozuldu
- +1 yıl
duygu durumun değişecektir pozitif olursan
- +1 yıl
konuşmak istermisin
Soran+1 yılÖzelden istemem
- +1 yıl
peki :(
+1 yılkonustuklarını iyice seç
10 YorumlaSeks varsa varım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün insanlarla takıl o zaman sen de
00 Yorumla Ne alakası var senin kendinle sorunların var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer önüne gelene verme sorun kalmaz
018 Yorumla
Soran+1 yılVermiyorum artık
Cevap sahibi+1 yılÖncesindekiler peki?
Soran+1 yılDerken?
Cevap sahibi+1 yılArtık vermiyorsun da geçmişte yaptığın hatalar
Cevap sahibi+1 yılHayır canım pişman olduysan sıkıntı yok
Soran+1 yılKeşke bu kadar basit olsaydı
Cevap sahibi+1 yılPeki ya ne?
Soran+1 yılÖlüm
Cevap sahibi+1 yılSaçmalıyorsun
Soran+1 yılÖlüm paklar onu anladım
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama lütfen
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılBöyle düşünmene sebep ailen mi?
Soran+1 yılKendim. Kendimle savaşım bitmez
Soran+1 yılAilem de zarar verdi ama bende kendi kendime verdim
Cevap sahibi+1 yılHayat herseye rağmen güzel
Soran+1 yılBana güzel gelmiyor artık
Cevap sahibi+1 yılDertleşmek istersen konuşalım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDelik delik dediğin nedir ki gülüm... 😂
07 Yorumla
Soran+1 yılHe kesin
- +1 yıl
Cidden ya. Sende olan tüm kadınlarda var. Önemli olan kendine çekecek bir albenin olması. Kendine şu soruyu sor. "Niye başka bir kadını değilde beni tercih etsinler?"
Soran+1 yılBen sana soru sormak isterim. Ne de olsa sende olan tüm erkeklerde de var. Niye başka bir erkeği değil de seni tercih etsinler? 😉
- +1 yıl
Kolay soru cevap vereyim. Bir kere merhametli insanımdır. Sevecen biriyimdir. Kin beslemem. Sinirim saman alevi gibidir çabuk geçer. 1 kadınla yetinmeyi bilirim. Fazlasında gözüm olmaz. Hobilerim vardır. Sohbetim sürükleyicidir. Güldürmeyi severim ve mutfakta çok iyiyimdir.
Soran+1 yılBen de mi özelliklerimi sıralayayım 😂
- +1 yıl
Sıralamana gerek yok kendi kendine bu soruyu sor
Soran+1 yılİyi tamam
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz uyanık olsan kendini kullandırmazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılGözüm açıldı artık
- +1 yıl
Aferin sana kullanılmak her iki cinsiyet içinde üzücü benimde başıma geldi
Gizli Üye(18-24)+1 yılSende kendini vajinanla on plana cikariyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanmak güzel bir şey :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBende artık senin gibilerini kullanacağım
Cevap sahibi+1 yılKullansana beni :)
Soran+1 yılCinsellik anlamında değil
Cevap sahibi+1 yılİstediğin gibi kullanabilirsin :)
+1 yılEvlen
01 Yorumla
Soran+1 yılSevenim yok severek evlenmek isterim
Gizli Üye(30-35)+1 yılabartma istersen
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası