İlk sevgilim tarafından 19 yaşında tecavüze uğradım, sonrasında beni dövdü, bir şekilde kurtuldum, ayrıldım ondan. Yaşadıklarımı aileme söyleyemedim, utandım, yıllarca içimde taşıdım.
Sonrasında hiç sevgilim olmadı, kimseye yaklaşamıyorum, korkuyorum. Güzel bir kadınım, ailem de çok zengin, yıllık 1-2 milyon kazanıyorlar, ben de yurtdışında master bitirdim, çalışıyorum.
Sevilebileceğimi düşünmüyorum 19 yaşımda yaşadığım tecavüz olayından sonra. Bakire de değilim, bir noktada beni sevmeyecekler, gözleri paramda pulumda gibi geliyor.
Geçen aylarda arkadaşımın bir arkadaşı ile tanıştım, bir süredir bana mesaj atıyordu. Beni tanımak istediğini söylüyordu. Onunla buluştum, çok sakin kibar birisi, şefkatli davranıyordu. Ondan çok hoslandım. O da beni seviyor, bu yaşadığım şeyi ona bahsetsem benden soğur mu?
Bak tatlım çok üzgünüm yaşadıkların icin ve çok geçmiş olsun, sen elbette sevileceksin bu konuda endişem olmasın. Sadece bu tarz olaylar en baştan anlatilmali bir şekilde ciddi ilişkilerde daha sonradan öğrenilmesi güven sorunu yaratır bu daha kötü bir durum. Ayrıca söylediğinde senden soğudu diyelim zaten insan evladı olamamış ve sen eksik biriyle ciddi bir ilişkiye girmekten kurtulmuş olursun, ayrıca yurdum erkekleri genellikle empati yoksunu oldukları için senin yaşadıklarını çektiğin acilari anlamaya çalışmadan hemen yargılayıp infaz ederler. Her zaman baştan açık açık konuş her zaman sen kazanirsin😉
04 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim konuşacağım ben de buna karar verdim, ilk defa yıllar sonra bir erkeğe güveniyorum, onu kaybetmek istemiyorum ama bir şey saklayamam, eğer inanmazsa psikologumla da tanıştıracağım, yıllardır asosyelliğimi ve bu durumu yenmeye calışıyorum. umarım anlar beni
- +1 yıl
Bu erkeğin olaylara bakış açısından aslında sonuç çıkara bilirsin, bakirelik hakkındaki fikirleri ne mesela, bu konuda radikal bir yapısı varsa baştan sen onun için uygun olmayacaksin, ayrıca geçmişte tecavüz vakası kadınlara hep yollu gözüyle bakan ve sanki onu taciz etmek, ona sahip olmak haklariymis gibi davranan bir çok hödük hala aramızda erkeğim diye dolaşmakta, bu tarz biri mi? Tamamen örnekliyorum, yani bazı olaylara karşı bakış açısı fikirleri aslında bu konudaki sonuçları gormene yardımcı olabilir
Soran+1 yılKız kardeşi ve annesiyle yaşıyor. Babası kücük yaşta terk etmis onları. Ailesine karşı çok korumacı, kız kardeşine karşı falan. Kadının cinsellik yaşaması hakkında muhafazakar düsünmüyor, normal karşılıyor. Ama benim yaşadığım şey duygusal bir şey değil, kullanılmak, kendi kararımla yaşanmadı. Benim ezik olduğumu düşünecek, güçsüz bir kadın olduğumu. Bana çoğu zaman güzel güçlü ve başarılı bir kadınsın neden yalnız olduğunu anlamıyorum diyor. Bilmiyorum kötü davranmaz ama uzaklaşabilir
- +1 yıl
Evet seninde söylediğin gibi senin tercih ettiğin bir durum değil, bunu anlayıp ve bu zamana kadar yalnız başına bu sorunla mücadele ettiğin için seninle gurur duymalı, ve inan bu durumun senin nekadar güçlü bir kadın olduğunun kanıtıdır. Şimdi hiç çekinme anlat seni anlarsa sana destek olacaktır zaten eğer anlamazsa zaten bu senin için doğru bir insan değil. Eğer olmazsa da üzülme sakın şu an ki önyargılarının tamamı senden ve düşüncelerinden kaynaklaniyor, sevilmek aslında çok kolay ihtiyacın olursa bu konuyu ayrıca irdeleriz. Kendine inan ve güven sen güçlüsün unutma.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer seviyorsam bekaret hiç önemli değildir sonuçta ben de cinsellik yaşamış biriyim hatta bu yüzden daha çok cinsellik yaşamış olan kadınlar alanıma giriyor. İlişkide cinsellik olmayacaksa o normal arkadaşlık ilişkisidir zaten bana göre
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım o da böyle düşünür, yıllardır erkeklere yaklaşamadım, korktum zarar göreceğim diye, kalp kırıklığı yaşamak istemiyorum. Sevilmek istiyorum artık düzgün bir sekilde, zarar görmek istemiyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen bahset
Soğursa onun sorunu
Sen niye dertleniyorsun ki
İşler daha ileri gidipte evlilik arefesinde terkedilmek ya da ne yapacağım stresi yaşamak yerine o yaşasın
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç bahsetmeden uzaklaşmak istiyorum, kimseye bahsedemiyorum.
Soran+1 yılBilmiyorum öğrenip giderse daha çok üzülürüm gibi geliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşin zor bilemeyiz içini. Sevgilinin sana tecavüz etmesi için gözden uzak yerde olmanız lazım benim anlamadığım da neden yaşın küçükken öyle yerlere gidersiniz ve neden başına gelenden şikayetçi olmazsın…
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşıma gelenden şikayetçi olamadım çünkü ondan korkuyordum. Beni birçok şeyle tehdit etti. İçime attım yuttum. Zorundaydım da. Sandığınız gibi ücra bir yerde yaşanan bir şey de değil. Anlatılacak bir hikaye değil benim için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılTecavuz olarak bahsetme gayet doğal yaşadığn ilişki olarak şöyle özgüvenin yüksek olsun duruşun dik olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılKalbim çok kırık, hayatımda ilk defa bir erkeğe güvendim, beni bu yüzden istemez diye korkuyorum, benim için çok zor bir süreç. Hiç bahsetmeden ondan uzaklaşmak istiyorum. O kadar utanıyorum ki
- +1 yıl
Sakin uzaklaşma mesleğine odaklan kariyerine bak bakire olmamak bir kusur değil
Soran+1 yılbakirelik değil de yaşadığım şeyi yediremiyorum kendime, çok zor geliyor birisine anlatmak, bunu yapan adam evlendi, kızı oldu, düşünüp duruyorum, aynı seyi bir gün kızına yaşatsalar ne yapar diye...
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBakir bir erkekle olmazsınız siz de. Bakir olmayan birisi de bakire talep edemez eğer evlilik dışı ilişki yaşadıysa.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Geçmişte yaşadıkların benim için önemliödepil
00 YorumlaZengin olduğundan bahsetme çok sonra bahset. İnsan evladı ise gerçekten sever değer verir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bundan dolayı soğuyacaksa soğusun zaten. Seni her şekilde kabul eden biriyle ol bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılherwey olabilir ama onemli olan bilinc yani bakirelik bacak arasinda degil ya da namus degil
00 Yorumla Bunu kimse bilemez ama mutlaka bir yerde anlatmalisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Sevgi farkli birser insan severse gozu hic birser gormez ama aldatarak yola çıkma ama evlilik adimi gormedigin birinede sırrını verme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire olmamani dert edecek erkekler var evet ama etmeyecekler de var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Gerçekten seven biri için sorun olmaz ama o kişiye anlatınca kafanda ki sen profili değişebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence sorun olmaz
00 YorumlaSever Tabi Niye sevmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilerek olmamış ya ne üzülüyon
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimi suçluyorum ister istemez.. Beni kimse kabul etmez ederlerse de param için ederler gibi geliyor uzun zamandır.
Cevap sahibi+1 yılAman sende
Gizli Üye(18-24)+1 yılDiktirmeyi düşündün mü
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılişin zor pek sevmezler seni artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSever neden kendine haksızlık yapıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSoğuyabilir ama soğumamalı insan bundan.
00 Yorumla Bakire değilsen işin zor evde kalırsin
00 YorumlaNeden sevmesinn ki
00 Yorumla
+1 yılGüzel film 🎥
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen şartsız evlenirim ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılSever tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorlami ilişki oldu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne