Karşıyım ama değilim de şöyle izah edeyim. 2 insan birbiriyle cinsel yaşayabilir bu gayet doğal bir durumdur fakat ülkemizde o kadar bağnaz ve eski kafalı hatta ve hatta bunu ciddi anlamda namus meselesi haline getirmiş ve evladını gözünü bile kırpmadan öldürebilecek aileler var ki bu herşeyi çok fazla zorlaştırmış durumda. Bunun yanı sıra eğer genç ise her iki tarafta ve gençliğin vermiş olduğu cehaletle birlikte her ne kadar ülkemizde korunma bilinci olmasa bile korunsalar dahi ortada hamilelik riski her zaman olacağı için bazı erkek kişilikler çocuğu istemeyecek hatta bu olaylar daha henüz ortada yokken kızı terkedecek ve dımdızlak ortada bırakmak isteyecek ve bu kız içinde çok yıkıcı sonuçlar doğurabilecektir en basit örneğini yukarıda vermiş olduğum gibi ailesinden görecek diğer türlü ise psikolojisi mahvolmuş durumda tek başına bir anne olarak aile desteği olmadan yaşamak zorunda kalacak bu açıdan baktığımız zaman karşıyım. Her ne kadar iki taraf birbirine güven verse dahi hiçbir şeyin bir garantisi yoktur evliler de boşanabilir bu da bir gerçek fakat burada evlilik daha basit sadece kendisine sevgililik vasfı fb vasfı gibi şeyler verilmiş 3. derece bile yakın olmayacak bir kişiyle yaşanılacak ilişki sonucu nasıl olsa sevgiliyiz ayrılsak ne olur ki ahahaha gibi bir düşünce tarzı benimseyen art niyetli insanlar yüzünden masum genç kızlar bana kalırsa kandırılıyorlar ya da çok fazla güvendikleri için bazı sonuçları kestiremiyorlar bunu bilemiyorum. Karşı olmadığım nokta ise yetişkin aklı başında ve ne yaptığından emin ve bunun sonuçlarını tek başına dahi olsa karşılayabilecek ve bu sorumlulukları üzerine alabilecek her hangi 2 insanın karşılıklı rızayla birbirleriyle cinsel temas yaşamak istemeleri ve yaşamaları normal ve doğal bir durumdur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Herkesle seks yapılmasına karşıyım. Olay sadece boşalmak olmamalı. Karşıyı da düşünmek ve aynı zevklere yoğunlaşmak daha önemli. Cinsellik için illa evlilik olmalı demem. Çünkü insanoğlunun doğasında var bu. 45 yaşına kadar gelip evlenmeyen birisi illa sevişmeden o yaşa gelmemeli. Eğer karşılıklı tatmin varsa cinsellik yaşanabilir evlilikten önce
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılKarşıyım umarım kendimi tutarım
Sebebi
Insan kaşarlaştikca
Partner sayısı arttıkça
Tahammülü azalıyor
Ve kıyaslama artıyor
Kimsenin kimseyi tahammülü kalmıyor
Yuva saha rahat yikiliyor00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Hiç öyle bir algım yok insan sekse duygu yoğunluğu ile gider bunu yaptırsa benim bunu yargılama şansım bence yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılLafa gelince kimse kabul etmez
Ben aradığım kişiyi bulduktan sonra benden öncesi beni ilgilendirmez derim
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden yapamam kendimi güven de hissetmem nikah olmadan
02 Yorumla
Soran+1 yılNe tip bi guven bu acar misin
- +1 yıl
Karakterini bana yansıtması lazım davranışı düşünceleri hareketleri birbiri ile orantılı ise evlilik olur dengesizlik varsa olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı değilim 21 yaşından büyük herkes kandırılmadan zor durumda bırakılmadan kullanılmadan seks yapabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Hocam niye 21? 18 yaşındaki insana oy kullandırıyoruz, ülke yönetiminde bir oyla da olsa söz hakkı veriyoruz, sadece kendisini ilgilendiren bir konuda niye 21 yaş sınırı olsun?
- +1 yıl
@Banker_Bilo yani siyaset ben karışamam Kimin kime oy kullandırdığını Ancak bu konuda çalışma yapan bilim adamları cinsellikle ilgili düşüncelerin bu konuda beynin yapısının 21 yaşında kadar şekillenmeye devam ettiği tam olarak 21 yaşını doldurduktan sonra doğru kararlar verebileceğini söylüyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı değilim, her yetişkin insanın evlenmeden seks yapma özgürlüğü olmalı.
00 Yorumla Karşıyım Evet karşıyım Bence insanlar bir yuva kuruyorsa o yuvanın temelleri sağlam olmalı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKarşıyım. Bakirliğe ve bekarete önem veririm.
00 Yorumla
+1 yılBence büyük sevap çünkü kızlar erkeklerin mutlu ediyor 🤔🤔🤔🤔
00 Yorumla
+1 yılBu çağ da çok zor ya olmaması
10 YorumlaHayır değilim çünkü burası Türkiye 🇹🇷
10 YorumlaSekse niye karşı olayım aşırı saçma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği beklersem kurur benimki hasdhasfh
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yıldeğilim. hatta olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet. Haram bro...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEskiden karsiydim şimdi olmali
00 Yorumla
+1 yılHayır değilim
32 Yorumla- +1 yıl
Derler de...
Sen peki
00 Yorumla
+1 yılKarşı değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmaması daha iyi
10 Yorumla