Uzak ilişki içerisindeyiz ben p*rno izliyorum ve bende bi değişim olmuyo erkek arkadaşıma karşı oda izlediğini söyledi ben bunda bi sakınca görmüyorum ama aklıma geldi acaba onda bana karşı arzusun da azalma olur mu? " Erkek arkadaşım milf sever ilk defa hayatından kendinden küçük biriyle birlikte izlediği çeşitte milf acaba bana karşı uzaklaşma olur mu zamanla"?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendisinden büyük seven birisi daha sonra değişmiyor cinsiyet ile alakası yok kendimden biliyorum yaşça büyük erkeklerden hoşlandım kendimi bildim bileli yaş olarak yakın ya da benden küçük ya da aynı olanlar İlgisini kullandıktan sonra atmalık gibi geliyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel insan p**** izlemek sadece cinsellik anlamda kendini tatmin etmektir karşıdaki insanla duygusal bir şey hissediyorsan izleyebilirsin çünkü cinsel anlamda onu istememiş olursun ona duygusal yaklaşırsın yani kendin olursun ve söylemek istediklerine rahatça söyleyebilirsin ama cinsel yönden konuştuğun zaman o insana maddi gözle bakmış olursun hadi kolay gelsin
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eğer cinsellik yaşayabileceğiniz biri varsa (eş, sevgili, f*ck vb.) mastürbasyon yapmak tedavi gerektiren bir durumdur. İlişki bozukluğu olarak değerlendirilir. Bu konuda p*rno bırakıp birbirinizle cinsellik yaşamalısınız. İlla yakın temas olmak zorunda değil. Sexting de olabilir ama p*rno olmamalı.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Depoda biriken menüleri bir şekilde atmak gerekir atamazsa sıkıntı olur onu bir şekilde atmak gerekir o ya p*rno ile mastürbasyon ile ya da bir kadına gidip atacak sen olsan oral veya sürterek bosaltabilisin olmayınca o yolu yapıyor yapsın sorun olmaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılPrnonun en büyük iki zararı var. İlki izleyen kişi olaya üçünçü şahır gözüyle bakıyor, aynı karede hem meme hem kalça hem ayak hemde yüzü görüyor ve buna alışıyor ama gerçek cinsel ilişkide böyle bir şey yok. Diğer zarası ize oradaki kadınların çoğu estetikli vücuda sahip, büyük ve dolgun memeler, dolgun kalçalar vs. ama sende bu olmayacağı için vücudunu oradaki kadınlarla kıyaslamaya girebilir ve seni beğanmeyebilir.
01 Yorumla- +1 yıl
partnerini hayalindeki p*rno karakterine göre seçersin o zaman. Ha diyeceksin duygu başka. Sen en baştan arayışını ona göre yaparsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç sanmıyorum, sonuçta tamamen sanaldan ibaret bir dünya.
Ne yani, artık seni bırakıp bu sanal videolarla mı devam edeceğim diycek?
Mümkün değil...
Ancak reel hayatında başka birisi olursa bu mümkün.
00 Yorumla
+1 yılZarar vermez eğer cinsellik yoksa p*rno izleyip rahatalayacasın başka nasıl olacak bu iş
06 Yorumla- +1 yıl
Eski sevgilileri ile sadece seks için mi birlikteydi
Soran+1 yılİlişkileri uzun süreliydi daha önce hiç aşık olmamış ama bi duygu vardır muhakkak
- +1 yıl
Milf sevdiğini bu yönden dolayı biliyorsan sadece seks için birliktedir ve o tadı verdiği için de bırakamamıştır
- +1 yıl
Erkek olarak söylüyorum bunu
Soran+1 yılMilflerde bizde olmayan ne var yaaa
- +1 yıl
Detaylı bu durumu sana izah edeyim mi kanka
Yok canım ne olucak. Sende olmuyor onda neden olsun
00 Yorumlaİhtimal vermiyorum. Peki sen ne tür izliyorsun
00 Yorumlazamanla p*rno etkisi ile sacma sapan fanteziler kurmaya baslarsin 😅😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır sanmıyorum böyle bir şey olacağını. Fakat anlamadığım şey şu, hangi devirde yaşıyoruz? P*rno ile mastürbasyon mu kaldı?
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçek biriyle aldatsın mi beni
Cevap sahibi+1 yılElbette hayir ama p*rno çok yapmacık ve sahte yani. Cidden nasıl zevk alıyorsun bundan? Bir de merak ettim hadi o milf seviyor. Peki senin favorin hangi tür?
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yani akıllı biriyse bi zararı olmaz yani amaca uygun kullanılırsa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekler kendini kandırıyor erkek içgüdüsel olarak genç kadınla çiftleşmek isterler diğeri bir merak sadece çekim değil
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@volralder yaşın küçük ve onları tecrübeli olarak görüyorsun performansının iyi olacağını varsayıyorsun.
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olmaz uzaklaşma bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Birbirinizi neden domine etmiyorsunuz
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılHaaa onu diyosunnn ya ben üniversite için şehir dışına geldim ve yurtta kalıyorum o kadar kolay olmuyor benim için 5 kişi kalıyoruz odada
Soran+1 yılHer gün yapmak istemiyorum ya alışkın değilim pek
+1 yılMilf sevdiğini nerden biliyorsun
09 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilileri yaşça büyük kendisinden yaşça hemde
- +1 yıl
Peki sen ne sevdiğini söyledin mi hiç ona
Soran+1 yılPek değil
- +1 yıl
Ne seviyorsun peki. Mesela penis boyu hayalini kurduğun ile gerçek aynı mı
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Mesela 19 cm penis uzunluğu 3.5 cm kalınlık nasıl bir erkekte.
Soran+1 yılMinik
- +1 yıl
O zaman senin mağara sanırım. Yine de helal olsun
Soran+1 yılYaa ne alaka ben burada soru sormuşum sen gelmiş bana kendi pipinin boyutunu anlatıyorsun
+1 yılBeraber izleseniz keşke
00 YorumlaNiye görüşmüyorsunuz yanına
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekde erken boşaltmaya sebep olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılUzağı yakına çevirin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini tatmin etmek için izlemesi sakınca olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence hayır sadece gereksiz
00 Yorumla
+1 yılHemde çok zarar verir temelini sarsar
00 Yorumla
+1 yılBence aksine geliştirir pozisyonları
00 YorumlaVerir
10 Yorumla
+1 yılkategori önemli
00 YorumlaOlm kafalara bak yav
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılSorun teşkil etmez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılVermez.
00 Yorumla
+1 yılYaşlar kaç ki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Nerden izliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. güç verir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Senden uzaklaşmaz.
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
+1 yılÖzgüvensizlik yapar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem