Sevgilim evlenmeden önce cinsellik yaşamaya sıcak bakmıyor ama ben onu çok arzuluyorum. Sorun da şu ki ben yakın zamanda evlilik düşünmüyorum. Bunun için de 5- 6 yıl beklememiz lazım ona kalırsa. Böyle bir erkek cinsellipe nasıl ikna edilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Erkeklerin çoğu bu konuda kadınlar kadar inatçı değil. Beraberken ufak dokunuşlar ufak hareketler tahrik eder. Tahrik olması o an bir şey yaşayacağınız anlamına gelmez.. Her buluşmada biraz tahrik edersen sonunda patlar zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılYapma şunu lütfen deyip uzaklaşıyor hemen
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bunu yanlis buluyorum. Kisileri neden gunaha sokuyorsunuz? Erkek kadin farketmez. Erkeklerde kadini zorluyor yapalim, bari oral yap, sunu yap bunu yap diye. Abi ayril o zaman, istediklerini gonul rahatligiyla yapacak bir kiz bul ya da saygi duyup uzak duracaksin o kizdan.
Senin icinde boyle. Adam belki inancli biri, zina yapmak istemiyor neden saygi duymuyorsun? Ya da tenden tene dolasmayi hos bulmuyor. Bir sebebi vardir yani. Elinde bir hazine duruyor ama bozmaya çalışıyorsun. Ne guzel temiz kalmis ve buna devam etmek istiyor. Cocugu zorlama bence.
Tam tersi kadin olsa o kizin bedeni, niye zorluyorsun, sapik misin vs yazardi kadinlar. Ayni sey erkege yapilinca da hoş olmuyor. Erkek diye illa seks yapacak, yapmalı diye bir sey de yok. Erkegin bedenine ve kararlarina da saygi duyulmali. Niye milleti zorla yoldan cikariyorsunuz ki. Zaten tek tük dogru duzgun insan kaldi bari bu insanlari da böyle kendi kotu dusuncelerimize alet etmeyelim bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
+1 yılAbi kadınlar der bunu normalde erkeklerde mi diyormuş 1 yaşıma daha girdim tahrik et onu bence dayanamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet diyor 🥲
- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılZamana bırak biraz. Çok yavaş yavaş alıştır. Ya da bir ihtimal evde yalnız kalın ve sen o sıra dışa gir ıslak ıslak bornozla çık banyodan
00 Yorumla
+1 yılZina yapmamak için evlenmek istiyor çok kudurduysan gidin imam nikahı bari yaptırın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO erkek degıl sen onu salla muheyemelen kucucuk seyi var evlılıkte gotsrcwk ki terk edip gideme seni bağlamaya çalışıyor özgüveni yok
10 Yorumla
+1 yılerkek cinselliğe ikna edilmez erkek cinselliğe nasıl ara verir diye dertlenmen lazımdı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO erkek degıl sen onu salla muheyemelen kucucuk seyi var evlılıkte gotsrcwk ki terk edip gideme seni bağlamaya çalışıyor özgüveni yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdam inancı gereği zina yapmak istemiyor belki Nerden çıkarıyorsunuz hemen yok dalgası küçüktür yok adamlığı yoktur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstegin olunca mastürbasyon mu yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğişmezi değiştiremezsin geçmiş olsun 😄
00 YorumlaYüzüne otur iç çamaşırı olmadan
00 YorumlaBence sorunu var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka biri ile dene
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlilik dışı cinselliğe mesafeli olan bir erkek nasıl ikna edilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat