@r_engarenkyollar erkeklerin zaafı. Bir kaç kere oldu benim canım gitmek istemiyor arkadaşlar tutturdu. Mecburen gidecektim sonra bir şekilde olmadı ikisinde de zaten.
Sen onu haketmiyorsun bakiyorumda burdan hemen başkasına yazmışsın saygı göster sevgiline o evliliği beklerken sen baskalarinin altında yatma derdindesin ayrıl da kurtulsun senden sebebi ise açıkça şöyle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ezik gibi davranma senle evlenecek kadar ciddi olan seks peşinde olmaz onu ikna etmeye de çalışmana gerek yok skince her şey bitecek ama sen hala gerçeği göremeyeceksin o çok seviyor diyeceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Nuri Alço dan beter oldu bu devrin kızları maşallah. 🤣 gazoz dene bi belki işe yarar hey allahım
Enişte çok ayıp etmiş 😂 burdan onu şiddetle kınıyorum al işte kınadımmm 😂 yakında bugun olmaz yorgunum başım ağrıyor derse hiç şaşırma 😂
Kelepçe vs tak zorla yap. Tahrik edip dur. Penisine dokun arada.
Öyle ölmez füze atsin istersen 😂 tutmayın küçük enişteyi halleder sıkıntı yok 😂
Ya aslında bir arkadaşına söylesin. O nasıl erkeksin sen ile başlayan bir kaç cümle kursun ortada günahdı vs kalmaz.
Yaaa ne adamsın sen benide güldürdün istersen birde kutsasın 😂
@r_engarenkyollar erkeklerin zaafı. Bir kaç kere oldu benim canım gitmek istemiyor arkadaşlar tutturdu. Mecburen gidecektim sonra bir şekilde olmadı ikisinde de zaten.
Kadınların işi varmış kaldı
Sen onu haketmiyorsun bakiyorumda burdan hemen başkasına yazmışsın saygı göster sevgiline o evliliği beklerken sen baskalarinin altında yatma derdindesin ayrıl da kurtulsun senden sebebi ise açıkça şöyle
ezik gibi davranma senle evlenecek kadar ciddi olan seks peşinde olmaz onu ikna etmeye de çalışmana gerek yok skince her şey bitecek ama sen hala gerçeği göremeyeceksin o çok seviyor diyeceksin
kaldı mı öyle erkekler 😳🤔 bana denk gelsen alacağımı alıp çoktan basmıştım sana tekmeyi
Yumuşak mı acaba
Şeyi mi?
Kendisi
Ona günahtır yerine dublör kullan
Dünya tersine dönüyor
Mantıklı bir şey söylüyor
haram günah adamın günahına girme bro
istemiyorsa başkasını bul sende f*ck gibi
Benimle yap evlenene kadar
Nerdesin
81 il bana fark etmez
İstek attım