Cinsel Yaşam Evli bir erkeği cinsel ilişki yaşamaya nasıl ikna ederim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Çok etkiliyor beni. Sadece bir geceliğine tadına baksam yeter bana. Evli bir erkeği cinsel ilişki yaşamaya nasıl ikna ederim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Zevk alırsan bir defayla yetinmezsin, hep istersin. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. edemezsin. 0 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Allahım ilerideki kocamı bunlardan koru lütfen yoksa ben katil olurum haberin olsun 7 1 Yorumla Hsyn58 +1 yıl Kadınlar şeytandır unutma Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nasıl bir ahlaki erozyona uğradın da böyle bir k*hpe oldun? 5 0 Yorumla
ffatmaaaaaaaaaaaa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Siz ne dediğinizi farkındamısınız. Allah sizi ve sizin gibileri kahretsin 1 0 Yorumla
seversandim534 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Zinaya yaklaşma nefsine hâkim ol sonra pişman olmayasın 4 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karısının yerine koy kendini ve bi daha düşün. 🤔 başka adam mı kalmadı yaa🤦🏻♂️ 0 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Allah tüm yuvaları böylelerinden korusun ya 5 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. kendi istemiyorsa zor 0 0 Yorumla
Garip_arzulu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı. Yahu adamın yuvasını yıkma etme eyleme 0 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Gazozuna ilaç at 😀 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nereden taniyosun onu 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sana yakınlığı nedir ki? 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Eşine sadık biri ise zor 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tadımcı mısın sen? 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir kere tadını aldımı birakamazsın ama.😄 0 0 Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. ahaha bak o zamman 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Söyle ona 0 0 Yorumla
muhasebeuzms Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Gidip soylemen yeter 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Zevk alırsan bir defayla yetinmezsin, hep istersin.
edemezsin.
Allahım ilerideki kocamı bunlardan koru lütfen yoksa ben katil olurum haberin olsun
Kadınlar şeytandır unutma
Nasıl bir ahlaki erozyona uğradın da böyle bir k*hpe oldun?
Siz ne dediğinizi farkındamısınız. Allah sizi ve sizin gibileri kahretsin
Zinaya yaklaşma nefsine hâkim ol sonra pişman olmayasın
Karısının yerine koy kendini ve bi daha düşün. 🤔 başka adam mı kalmadı yaa🤦🏻♂️
Allah tüm yuvaları böylelerinden korusun ya
bir bitmediniz gerçekten ya
Yani zor olmasa gerek
kendi istemiyorsa zor
Yahu adamın yuvasını yıkma etme eyleme
Gazozuna ilaç at 😀
Nereden taniyosun onu
Bi isirik alip birakcanmi:)
Sana yakınlığı nedir ki?