Burcuna göre sen şöylesin, sen böylesin demeleri ne kadar doğrudur?

Burcuna göre sen şöylesin, sen böylesin demeleri ne kadar doğrudur?

ayak numarası ya da el büyüklüğüne bakarak adamın cinsel organ boyu ve performansını, kadının görünüşüne bakarak libidosunu değerlendirmek kadar kmik sığ saçma çocukça
Ben burca göre insan bile bağdaştırmadığım halde yatakta nasıl olduğunu nasıl bağdaştırayım 😅 bunu o kişiyi yatakta görmediğin sürece anlayamazsım. Hem burçlara fazla anlam yüklemek çok saçma ben burçların özelliklerini bile bilmiyorum kendi burcumun bile 🤷o halde bunu nasıl yapabilirim yapamam 🙄😅
Aman tanrım burca ònem vermeyen bir kadın :O
Haklisin sucuklar kralicesi
Komik bence erkekler çok yapıyor bunu Boğa burcu olduğum için akrep burcu olanda balık burcu olanda tam aradığım kadın burcu 😋 diyor saçma yani bunu istedikleri sohbete giriş olarak kullanmaya çalışıyorlar
Tamamen yanlış ben akrebim mesela bize iftira ediyorlar istekli burç libidosu yüksek burç seksçi burç ne alakası var ya bizim birşeyden haberimiz yok biz çok masum insanlarız
Cevap
10Cevap
Burç özelliklerine fazla takılmıyorum açıkçası
Hayır saçma. burçlara inanmıyorum
Başak kadını olarak cinselliğe çok soğuk olmam lazımdı öyle olsaydı 😂
Evett dün oldum :) teşekkür ederim
Hoşbuldum ☺️
Komedi, her akrep yatakta ateş saçmiyordur mesela )
Sanki biraz bağdaşıyor gibi, bunlar hayatın eğlenceleri burçlara bakarak sevgiliyle uyumlumuyuz, bu yol başımıza neler gelecek vs gibi şeyler. Sağlıklı beslenme , sağlıklı düşünme iyi bir cinsellik için yeter ya
Teraziler yatakta çok deli. Çok deli uyuyoruz biz yatakta
Ben uyuyamıyorum valla. Yastık tarafına kafamı koyup uyuyorum, bi uyanıyorum kafam ayak tarafına geçmiş
Hiç doğru değil dicem de ben ikizler burcuyum yine de bana pek güvenmeyin 😂
Burçlara itibar etmediğim için, çok ta doğru bulmuyorum. Ama akreplerde bir şey olabilir yine de 🤣
Burçlara göre bakılıyorsa...
Uzmanlar ayı burcundan olduğumu tespit etmişler. Saldırgan, vahşi, acımasız, sert, otoriter ve sevimsiz.
Geçen sözlükte böyle bir dialog olmuştu. Karakter olayı.
Peki o yorumlara göre Başak erkeği nasıldır bilen var mı?
Balık nasılmış acaba😅
Tamamen libido ile alakalı bir durumdur
Sacma bnce..
çok saçma
Saçmalık
Bence çok saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?