Ne gibi şeyler söylersiniz ya da size söylenilmesi hoşunuza gider
bana fahişem demesi yeterli yatakta cıldırmam ıcın
Tabı bunlar sadece sekste hosluk verıyor
bana fahişem demesi yeterli yatakta cıldırmam ıcın
Tabı bunlar sadece sekste hosluk verıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ilk girdiğimde hafif bir kıvranma olur karşı tarafta sessizce şşşş derim ve yavaşça devam ederim. sonra çok hızlı olduğumda hiç konuşmam sadece belki kalçalarını sıkıca tutarım. sonra kaşar ve fahişe demeyi severim ilişki ortalarında. mesela yine kaşarlığının doruklarındasın ya da tam bir fahişesin derim. o* diyorsam bilsinki artık tam hayvan modundayım. bana bir lakap takılmasını pek sevmem. ama şunların söylenmesi beni aşırı tahrik eder. çok iyi s*kiyorsun. lütfen durma. sik beni. lütfen tamamanını istiyorum lütfen. tarzı şeyler severim. yoksa öyle hayvan falan denmesi tahrik etmiyor ve dediğin gibi tabiki bunlar seks sırasında hoş şeyler. seks bittikten sonra arkadan sarılır bebeğim çok seksisin derim.
Kızda sevıyorsa iyi bir seks olur :) ikinizde gayet mutlu olursunuz sonunda
sevmeyenle işim olmaz. seks sırasında canımlı cicimli konuşanlarıda anlamam. hani deyim yerindeyse sikişiyorsunuz dostum dahası var mı. yani demek istediğim seks sırasında kalkıp edepten bahsedenler var. lütfen yani. ha bu karşımdakine saygı duymadığımı göstermez. ben sadece seks sırasında seks yaparım romantik olmam gerekende romantik olurum. şunu da söyleyeyim her sekste de söylemem. partnerimin o günkü ruh haline göre davranırım. yani eğer sevgiye muhtaçsa gayet aşk dolu bir seks olur.
Eşiniz çok şanslı tebrık ederım doğrusu.Ben erkek arkadasıma söyleyemıyorum ve o çok romantık.Söylersem gözündeki değermin değişeceğini düşünüyorum ve o ince cızgıyı ayarlayamamasından korkuyorum
bak mesela bunları bir bayanın düşünmesine de aşırı kızıyorum. bunları senin erkek arkadaşın düşünmeliydi. sekste fantezinin olduğunu ve kadınlarında en az erkekler kadar ihtiyaçlarının olduğunu bilmeliydi. gelip sana söylerse tabikide utandırır seni ve bayanlar ister istemez seks sırasında buna takar. ama seks sırasında seni okuyabilse ve bu şekilde kendine yön verse çok farklı olur. sonrada sevgilim beni aldatıyor derler. dostum kadınını mutlu edemiyorsunki nabsın o da başka yerde mtluk arıyor
Onu aldatmadım yapmam da eger ayrılmak ıstersem soylerım ona ama o bıraz tutucu ılk öpüştüğü kız arkadası benım o yuzden nasıl davranacagımıda cozemedım kı.Neyse uzatmayayım yazdıklarınız ıcın tesekkurler
ben teşekkür ederim umarım her şey gönlünüzce olur.
her kadın neredeyse ole ya aynı tornadanmı ımal edıldınız
Cevap
9Cevap
Oylede kufur edemez boylede hele kufur etsin baksin o yatakta birakirim kalkmisini eliyle indirir mecbur
:)+1
Haha bana eksi -1 verenler erkekler yatakta 1-2 saate biter hazz OMUR GUN YOLDASIMla sonra yaşayan benim sonucta esim bile olsa ailede perde olmalıdır yoksa orda saygi sevgi kalmazz
patlıcan mı salatalık mı işte butun mesele bu horoito deme:)
E yani durduk yere kıza fahişe dersen olmaz hahaha :)
bana edilmesi hoşuma gitmez ancak küfür etmek benim hoşuma gidiyor
ne küfürü ya. tatlı güzel sözler söylerim insan sevdigine küfür etmez.
erkekler hakaret ediyor sizin hoşunuza gidiyor vay bee
oww :D yeesss hadi aşkımm dH hızlı daha sert cok iyisin bebegmm
Yatakta sınır olmaz herşey konuşulur söylenir
sen söyleyebiliyor musun?
yok ya olmaz bence küfür ve asla kullanmam
Hadi sürtük devam et ;)
en belirgin olanı o*m diyorum mesela
hadiiii bebegiimmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar