Cinsel Yaşam Hem yatakta hem sofrada söylenen söz nedir? Rojj66 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 😛😄 Hem yatakta hem sofrada söylenen söz nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Juju26 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Kalkmısken banada koy :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Suyunun da tadına bak... 1 1 Yorumla Cevap sahibi 5 ay Ben bunla doymam.Önden bunu ye de doymazsan arkadan bakarız.Baya sıcakmış.Çok güzelmiş, her akşam önüme koysan yok demem. Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eline sağlık 0 0 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doymadım daha 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Lezzetli 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. suyuna ekmek ban 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Kalkmısken banada koy :D
Doymadım doyamadım yeniden
Yemek çok sulu olmuş çok sıcak
Daha doymadım ama ;)))
Doymadım biraz daha koyyy
Suyunun da tadına bak...
Ben bunla doymam.
Önden bunu ye de doymazsan arkadan bakarız.
Baya sıcakmış.
Çok güzelmiş, her akşam önüme koysan yok demem.
Oğlum yavasss
Gitmeden banada koyyyy
doydun mu? :D
Doymadım
Afiyet olsun
Eline sağlık
Doymadım daha
Çok sıcaktı
Lezzetli
Ama ben daha doymadım
Afiyet olsun
Bugün de doyduk