kendimi seks oyuncagi gibi hissediyorum icimden yapmak gelmiyo gelince de tutuyorum artik
Evliyim diye haftada 3 - 4 kere ilişkiye girmek zorunda mıyım?
kendimi seks oyuncagi gibi hissediyorum icimden yapmak gelmiyo gelince de tutuyorum artik
bana kalsa ayda bi kere yeter o da reglden once istekli oluyorum ama esim hafta4 5 kere yapmak istiyo burada da goruyorum evliler hep boyle yapilmasi gerektigini soyluyo oyle bi dusunce var sanki, bende mi sorun var bence siz fazla isteklisiniz
Bunu erkekler anlasa keske. Sozlukte bir erkek bunu farketmis ve uzun uzun anlatmisti. Okurken sonunda kadin biyolojisinden anlayan bir erkek demistim. O da kadinlarin yaratilisi geregi seks olayina regl durumundan dolayi yaklastiklarini ama bu durumun yani istegin en fazla ayda 5-6 kere zirve oldugunu söylemişti.
Diger gunler kadin icin pekte eksik bir durum değil. Erkek surekli istiyor kadinin ise bu seks olayina ihtiyaci hormonsal yapi ve dogurganligi geregi ayin belli gunlerinde oluyor. Onda da zaten vücut hamile kalmak icin alarm veriyor bu ay, bu son şansın, dollendin dollendin yoksa hamilelik yok diyor. O anki istegin tavan olmasinin sebebi bu. Bizdeki mekanizma bu yani.
Erkeklerin mekanizmasina istekliler diye saygi duyuluyor ama kadininkine duyulmuyor. Ikiside fitrat ama zor duruma düşen kadin oluyor. Sonra kadin isteksiz olunca suçlu oluyor.
Bu yuzden de aslinda gorev gibi iliski yaşanıyor. Kadinlar buna basvuruyor. Dusunsene zerre istegin yok, aklindan seks dahi gecmiyor ama senden seks bekleniyor. O anki hormonların bunu yapacak durumda dahi degil. Bunu islanma olmamasi gibi de vucut gösteriyor zaten ama anlamak isteyen yok.
Erkegin fitratina saygi duyulurken kadininkine duyulmuyor. Tamam ayda 1 az. En en fazla kadin icin haftada bir en ideali. Ozellikle calisiyorsa ve cocukta varsa ve bu yukler tamamiyla kadin olarak uzerindeyse. Kadin rahat ortamda ve kafasi rahatsa seks yapabilir yani daha rahat ofaklanir cunku. Bu sureler değişir. Yaşa gore de degisebilir. Ortalama olarak soyluyorum rakamlari.
Gelipte bana ben kadinim ama haftada 3-4 gun yapiyorum, istiyorum falan yazmayin. Sen 3 gun istersin, digeri ayda 5-6 kere ister. Cogu kadinda acikcasi erkegini tatmin etmek, mutlu etmek, elimden gitmesin, aldatmasin vs diye, oyle aman yanginlardayim durumu olmasa da erkek icin yapmis oluyor birazda.
Regl öncesi istek %98 iken ve diger gunler bu %30 civarindadir ornek veriyorum. Bu oranla seks yapıyor oluyorsunuz. Isteginiz tavanken yani %98 deyken aldiginiz haz ve zevk %30 dan farklıdır. Isteginiz oldugu zaman cok daha zevk aliyorsunuz. Diger bir konuda hormon disinda kadin ilgiden, iltifattan da istegi artar. Bunlar yoksa ve erkek icin kadin sadece seks objesiyse erkekler o ayda 5-6 gun tavan olan istegi de unutsunlar.
Kesinlikle uzun ve güzel bir yorum. Empati yapan erkek zor bulunuyor. Maalesef bu yapımızda var. Empatiyi çoğu şeyde yaparız ama o zamanlar gerçekten zor sanırım. Hoş ben bekarım ve Yani inancım gereği uzak durmaya çalışıyorum hep ve zorluğunu bildiğim için bu noktada zaafımızı dizginlemek zor oluyor. Ancak yinede haklı olduğunuz nokta daha fazla.
Evet tam da böyle genel çerçevede ama 17-25 arası her iki cinsiyettede libido hep tavan neredeyse her dakika istiyor her iki cinsiyette. Kadınların mekanizma farkında olma üzerine birazda son 20 senedir iletişim, çağındayız cinselliği bilmeyen kız, kadın kalmadı eskiden vücudundan bi haber, cinsellikten bihaberdi çoğu. Zaten her şeye rağmen mastürbasyonu çok geç keşfeden kız çok. Farkında olmayınca azgınlık da olmuyor. Erkeklerin çoğu 3 yaşında falan kurcalaya kurcalaya farkına varıyor tam ne olduğunu bilmiyor hoşunq gidiyor. Zaten çok geçmeden tv'de sevişme sahneleri vs derken kısmen farkına varıyor. Bir de şu var beslenme çok iyiyse hormonlar hep çok çalışır. Kırsal kesimde doğal beslenen kızlar düz duvara tırmanacak duruma daha sık gelir ama etrafa belli edemez daha bir sıkışkım hal.
aynen oyle unutsunlar , cok haklisin bravo tesekkur ederim bilgiler icin
Sizin cinseliğe isteksizliğiniz anladığım kadarıyla eşinizin ilgisizliğinden kaynaklanıyor, sizin ruhunuza ve isteklerinize zevklerinize cevap verememiş doğal olarak sizde kendinizi değersiz ve kullanılmış hissediyorsunuz, sizinde hisleriniz duygularınız var, cinselik tek taraflı yaşanmaz , istemek, istetmek hissettirmek öncesinde ve sonrasında partnerine zaman ayırmak gerekir aksi takdirde sizin cinsellikten soğmanız çok normal, çok yazık ki evli erkekler bu konularda egois ve bencil eşinizle detayları konuşmaya çalışın, her isteğini yapmak zorunda deyilsiniz
Merhaba,
Şimdi zaten evliliğin bir kısmı da cinsellikten geçtiği için yani tamam kabul ediyorum sizin isteğiniz olmadığını veya bir zorlama şeklinde ilişki yaşamak biraz doğru değil ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim yani yeni evlenen bir insan heveste olduğu için eşiyle cinsellik yaşamak isteyebilir.
Hani bu durumu kabul edip etmemek sizin tercihinize kalmıştır ama buradaki sorulara ve görüşlere göre hayatınızı şekillendirmeyin zira burada çoğu insan gerçek hayatta yaşamadığı şeyleri yaşıyormuş gibi de sorabiliyor yani aklından geçen senaryoları da gerçekten yaşıyormuş gibi soruyor, o yüzden evliliğinizi buradaki yorumlara göre değerlendirmeyin üstelik siz diyorsunuz ki bana göre ayda bir yeter ama erkekler için böyle bir durum söz konusu değil erkekler en fazla haftada bir de olsa boşalma isteği duyar. Yani siz eğer isteksiz bir şekilde eşinize de bunu hissettirirseniz evliliğinizde sıkıntılar sorunlar yaşayabilirsiniz
Ayda 1 defa da çok az onun için tamam senin ruhunu okşaması gerek küçük süprizler yapması gerek hiçbir şey bilmiyorsa güzel sözler söyleyip ruhunu okşaması gerekiyor ama mal ortada işte yontulmamış ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin
Cevap
116Cevap
İstemediğin şeyi tabii ki yapmak zorunda değilsin ama haftada ilişkiye girmek istemiyorsan sıkıntı var.
Tabiiki değilsiniz. Kimse size böyle bir yaptırım da bulunamaz eşiniz bile. Lakin ilişkiler de evlilikte uyum esastır. Uyum terazisinin olmadığı ya da bozulduğu yerde sorun çıkar ki sizde de çıkmış. Konuya şöyle yapın böyle yapsın diyerek buradan yönerge vermek kolay çok kolay. Ama sorki içerde neler oldu siz nasıl bu hale geldiniz , eşiniz size neden ilk zamanlarında ki gibi değil , ya peki siz ilk evlilik zamanındaki gibi istekli değilsiniz hah işte bunların cevapları var. Ama burada değil , kendi aranızda hiç değil yüzgöz olunmuştur çünkü, eş dost akraba aman aman aman diyeyim size. Yapmanız gereken bozuk terazinizi alıp gitmelisiniz aile terapistine. Evet 0creti göze çok gelecektir alışık olmayan bir birey için ne kadar biliyormusunuz 1 kişinin aylık sigara masrafı kadar. Değmezmi ; aile herşeyden değerlidir .
Madem isteksiz biriydin neden evlendin
Hadi evlendin sevinmen gereken yerde sürekli seks yapıyorsunuz diye üzülüyorsun
Sevinmelisin çünkü eşin seni arzuluyor istiyor seviyor aldatmiyor aldatsa daha mı iyi
Bazı kadınların böyle sadık erkekleri mumla arıyor sende elinin tersinle itiyorsun adamı
Hadi Hepsini bir kenara bırakalim yine yaptığın yanlış kadının eşine karşı sorumlulukları var erkeğn de kadına var sekte bunlardan biri
Bence eşini itme sev aksi halde eşin şefkati başka kollarda arar sonra çok pişman olursun...
erkekler istekli ve güzel kadınları da aldatıyor ona takılma sen :)
Aslında konuyu açan arkadaş bir noktada da ilgisizliğe dem vuruyor. Zaten ilgili bir erkek bazen kendini dizginler de. Ne bileyim ben bekarım ve her gün aşırı enerji doluyum. Hatta 10 dk geçmeden 2 defa üst üste hatta biraz aralıkla 3 defa üst üste mastürbasyon yapabilecek kapasitem olmasına rağmen bıraktım yapmayı. Yani ben 38 yaşındayım ve hep böyle olmama rağmen durabiliyorsam herkes bir şekilde durur. Ha bu doğru demiyorum. Evli olan insanlar bu konuya bir çözüm bulmalı ben inancım gereği sabır gösteriyorum.
Bu noktada erkeklerde şefkat ve sevgide ağır basmalı ne bileyim sevdiğim veya eşim istemese sabır gösteririm. Belki de sadece ilgi bekliyordur. Birde sürekli sürekliden ziyade erkek hazırken kadınında doruk noktasında bu işi yapmak çok daha zevklidir diye düşünüyorum. Neyse evliler daha iyi bilir bu meseleyi. Bunlar benim fikirlerim...
Bu konularda tecrübem yok ama bence senin sorunun eşinin seni sadece cinsellik için kullanmış olması, bu da seni yıpratıyor ve heves bırakmıyor görev bilerek yapıyorsun o yüzden içinden gelmiyor
cok guzel ozetledin tesekkur ederim anlayisin icin
Ne demek umarım çözülür
elalemin aklıyla mı seks hayatını düzenliyorsun :)
sana kalsa ayda 1 yter de sana kalmıyor zira evlisin.
beraber olduğun adama karşı sorumlulukların var. seks de bunlardan biri.
demek ki eşin seni istiyor beüeniyor arzuluyor ki talepleri var. sende libido düşüklüğü varsa gider tedavi olursun. hormon kullanırsın, adamla sorunun varsa oturur konuşursun vs.
sorun yok, sadece denk olmayan libidolar var bir çok çfitte olduğu gii.
Evet siz de sorun var. belki de eşinizi yeteri kadar arzulamıyorsunuz. Bu oldukça normal. her zaman arzulayacaksınız diye bir şey yok.
Fakat bilmeniz gereken bir şey var evlilik masasının 1 basamağı cinsellik. Çünkü cinsellik ihtiyaçtır. haftada 3*4 kere oldukça gayet uygundur.
Cinsellik sevginin aşkın bir işaretidir. Cinsellik ilişkiyi yaşatır.
Şahsen cinsellik arzularının düşük olduğu insanların bir çok duyguyu içinde baskıladığını düşünüyorum. gerek yetiştirilme şekli ve çevresel faktörler. kadınlar da erkekler kadar isteklidir.
Cinselliği beslenme ve uyku ihtiyacı kadar önemli görebilirsiniz.
İslam'da ve bilimsel olarak cinsellik oldukça normal ve gereklidir.
Güncellemenizi yeni okudum. sanırım eşiniz oldukça bencil. Bunu tabiiki buradan biz bilemeyiz. Eşinizle oturup bu konuyu konuşmalısınız.
Eşini duygusal olarak tatmin etmiyor doyurmuyorsa , tabi sırf çıkarı için değil sadece yatak odasında değil. Genelde hayatın her alanında. O da cinsel olarak doyuma ulaşamaz. Çünkü çoğu kadın böyle ister ve kendini kullanılmış gibi hissetmek istemez. İşi düşünce canım gülüm , bitince uşak oldu. Ha bide sonra diyorlar ki ee eşini doyurmuyosun demek ki mutluluğu başka yerde arıyor. Yok aldatıldım diye ağlamayın bilmem ne. Ee mutluluk sadece sizin egonuzdan uckurunuzdan ibaretse Citroen yanii
Sorunu okuyunca dedimki bunda kesin birsey var. Ama gunceli okuyunca hakli oldugumu anladim. Kocan sana sadece se. KS objesi olarak baktigi senin ruhuna hitap etmedigi icin isteksiz hale geliyorsun. Yoksa senin ruhuna dokunacak bir erkekle sen hergun inliye inliye yapmak istersin
En son ne zaman isteye isteye yaptin
Valla sevmişsem, aşıksam, alışmışsam tenine varlığına vs ayda 1 çok az gelir bana. Haftada 3-4 yapmak hep içimden gelir mi bilmem de ayda 1 de az geldi. Bir de seks olmak zorunda değil hep kadının adamın sarılması, yanağından öpmesi, sarılıp uyuması falan bunlar da aradaki ilişkiyi destekler, çiftleri yakınlaştırır. Hem seks az olup hem de muhabbet azsa o zaman çok kötü.
Daha gençsin eşinle ten uyumunuz mu yok yoksa cinsel hayatı mı bilmiyorsunuz bilmiyorum ama bu yaşta ayda 1 hafta da 1 yeter demen tuhaf bence sevdiğin insanla cinselliğin zevkini anlayamamışsın sen sanırım cinsel terapiye gidebilirsin ama daha bu yaştan haftada 3 4 kere ilişkiye girmek sana zulüm gibi geliyorsa eşin seni aldatır maalesef çünkü sana zulüm gibi gelen o cinsellik ona da zevk vermeyecektir ve o da ihtiyaçlarını dışarıda karşılamak zorunda kalacaktır oysa ki renkli fantezilerle dolu bir cinsel hayatınız olsa hem zevk alırsınız hem romantizminiz artar dediğim gibi cinsel terapi almanızı öneriyorum her gün ilişkiye girsen bile bu sana zulüm gibi geliyorsa eşin de bunu hisseder ve iki tarafta zaten zevk alamaz
yahu bilip bilmeden konuşmayın seks dediğiniz şey her yaptığınızda hamilelik riski olan bi şey her dk yapmak istememek normal değil mi
Hamilelikle ilgi ne yazdim ki hamilelik konusunu açtım her dk seks de demiyorum ama haftada 3 4 kere seks olması gayet doğal sekse karşı bu kadar yabani olmanız veya seksi hamilelik olarak görüyorsan bunlar anormal
Yavrum sen adamı sevmiyorsun, sevsen aşık olsan her an istersin kocanı.. Ve sana bir oyuncak tatmin edici bir makine gibi hisettirmiş belliki.. yoksa sağlıklı isen genç isen cinsel arzun regl öncesi, içinde ve sonrası yani ayda bir çok kez olması gerek
2. güncellemede ki yazdıklarını yaşayan bir kadın asla ve kat'a yanaşmaz adama, içinde istek bile olsa. Kadın önce beyinen tatmin olursa sonrasında sabahlara kadar disco disco yapar erkeğiyle. Sadece s. kiş için yanaşan erkekler bunun cezasını çekmeliler işte böyle... Temelinde ne yatıyor diye çözmeyip, gider aldatmaya meyil ederse, ondan da zaten bir s! kim olmaz. He sen de libidosu düşük bir karıysan biraz takviye al derim.
İkinizde də sorun var çok uzunca yazamam ama haftada 2 kez yapılmalı. Kocan doymaması nedeni erken boşalyor olabilir ve yeniden istiyor olanilir işte bu sıkıntıya yol açar bunun için. Seks karşılıklı değilse sadyine aynı şekilde bu sorun olur. Eğer bu sorun devam ederse ve sende böyle nazlanırsan kocanı sevmediğin için cinsel ilişki yaşamıyorsan sonu boşanmaa kadar gider. Doğru düzgün konuşun bu sorunu halledin ya da boşanın. Büyük ihtimalle kocan aldatır seni.
Seks denilen şey mutlu ve sağlıklı ilişkisi olan insanların birbirleri ile ten teması ile gerçekleşen eylemdir. Mutlu ve sağlıklı iliski yok ise veya partnerlerden biri mutsuz ise seksden keyif almak çok zordur. İnsan sevmediği mutlu olmadığı biri ile seks yapamaz özellikle bu kadınlarda yaygındır. Sizin sorununuz mutluluk anlaşılan. Mutlu olursanız eger keyif alırsınız
sadece senin şehvetin yok eşinin de var sen istemiyorsun diyede kocanı bu konu da ihmal edemezsin ihmal edersen adam ya aldatır ya da bırakır
evet istemiyorsun libidon çok düşük olabilir ama eşin istiyorsa istediğini de vermen gerekir sadece senin ki mi yükselenince mi yaklaşacaksın bu bencilce olur
Merhaba söz konusu cinsel ilişki olduğunda hiç kimse hiçbir şeyin zorunda değildir, seks iki kişiliktir bir tarafı sürekli isteyip diğer taraf istemeyebilir istemediğinde de bunu zorla yapmak zorunda değil, ancak evliliklerde ya da düzenli ilişki yaşanan sevgililiklerde ayda bir çok çok az bir rakam haftada 2 ya da 3 ideal olması gereken ilişki sayısı aslında önemli olan ilişkinin sayısından çok her iki tarafında bu ilişkiden haz alması
İlişkinin normal akışında sevgi-şefkat olmadığı için seks de sevişmek de içinden gelmiyor ama libidon zirve yaptığı zamanlarda bunlar görünmez olabiliyor. Erkek için bu daha da sık gerçekleşiyor çünkü libido daha sık tavan yapıyor. Zorundalık yok, olamaz hatta sen istemediğin halde zorla olursa evlilik içi tecavüz olur. Diğer yandan ayda bir de libidosu yerinde bir erkek için çok az. İlişkinin normal akışını düzeltmeniz lazım ki birbirinizle sevişme isteğiniz normale dönsün.
Zorla güzellik olmaz ama istekliyse senden alamadığını dışarıda aramaya başlayabilir. Doyumla alakalı. Kimi erkek vardır güç peşindedir kimi erkek vardır karı kız peşinde. Kocanı en iyi sen tanırsın artık ona göre bir orta yol bulursun.
Seni sadece seks objesi olarak gördüğü için böylesin yoksa çiftlerin haftada 4 -5 defa yapması çok normal. Ama dediğin gibi eşin seni mutlu etmiyor ki. Üzüldüm sizin adınıza kötü bir durum gerçekten.
Kiz millet kocam zikmiyor diye ağliyo sende buldun bunuyon 😂
güldürdün beni :)
Saniyorum eşiniz biraz ökuzz yapyor ama ruhunuza hitap etmeden buda sizi itiyorr :((
aynen oyle tatlim ciddi bi konusma yapmayi dusunuyorum cozulmezse gerekirse bitsin zaten cocuk yok benim de ihtiyaclarim var ben de mutlu olmak istiyorum askla yapmak istiyorum her seyi
şu an hak verdim cidden igrenc bir duygu hergün gir cik bi * gibi biraz kibar ol iltifat et bi hediye al kadini şeey etmeyi marifet saniyolarr
Zorunda diye bir durum yok tabi ki. Ama aradaki bağı güçlendirmek için haftada en azından 2 kere olmalı diye düşünüyorum. Bebek olduktan sonra bu sayı bazen 1e düşüyor gerci bizim
Reglden once istekliyim yapmak istiyorum diyorsun, demekki adam sürekli istiyor bu da onun bedeni ve arzuları. Evet kocan istediğin de hasta vs değilsen geçerli bi sebebin yoksa kocanı tatmin etmek zorundasın
sende sorun var
uzmanlar özellikle kalp ve damar sağlığı uzmanları günlük ya da gün aşırı önerir
cinsellik , yeme içme uyuma yıkanma gibi temel ihtiyaçtır sağlık açısından düzenli giderilmelidir.
özellikle erkeklerin performansını ileri yaşlara taşıması için günlük düzenli en az gün aşırı düzenli olması gerekir. ya değilse erken yaşta ereksiyon yani sertleşme sorunu başlar
bekarların bile yılın 365 günü mastürbasyon yaptığını sanmıyorum kaldı ki yemek içmek gibi bi ihtiyaç değildir başkasıyla yaşadığın, başkası olunca işin içine insan ilişkilerine dair maneviyat girer
Sorun varsa çözümü mutlaka vardır ne istediğini ğüzel bir dille anlat konuş bir kadının ruhunu okşamadan bedenini okşamaya kalkışıyorlar sonrada yetersiz buluyorlar biz kendimizi anlatacağız
Belki size saçma gelebilir ama kocanız kendi zevkine bakmak yerine biraz daha senin sevkine önem verseydi yani seksten zevk alsaydın belki sende istekli olabilirdin yüksek ihtimal zevk alamadığın için istemiyorsun bide şunu diyim haftada 3-4 çok gelebilir zaten o konuda haklısın
Normal değil bu kadar isteksiz olman. Eşini tatmin etmen lazım gözü dışarı kaymasın.
Her iki tarafında gönlü olmalı. Hasta olabilirsin canın istemiyor olabilir. İstek kadar istmememekte normal. Fazla oluncaya cinsellikten sogarsin. Sana saygı göstermeli
Sen buradakiledine bakma herkes bir şey yazıyor.
Ne yani sana mı baksın aw saçmalama bu arkadaş regl dan önce istekli istediği için yapıyor eee kocası istekli olunca mı dert oluyor yapmak istemiyor bu ilişki böyle yürümez her ikisi de birbirini tamamlaması gerek
@wwdarkline kardeşim ben böyle düşünüyorum. Ne düşünürsen düşün
Yanlış düşünüyorsun işte ablacım bu düşünce yanlış adam sonra teselliyi başkalarında arar aw
İlişkiye girmenin belirli bir zamanı veya günü olmamalı. Ne zaman istiyorsan o zaman ilişkini yaşa
Bence haklısın böyle erkekleri süründürmek gerekiyor
Karşındakinin insan ondan öte hayat arkadaşın olduğunu unutuyorlar
Onun bencilce davranması çol yanlış sadece bu konuda değil her konuda birbirinize saygı duymanız ortak Bi karar alıp ona uygun hareket etmeniz ikiniz için de daha iyi olur bu şekilde anca uzaklaşırsınız
Haftada 2 kere makul diyorlar. Bunu çoğu cinsellik alanında uzmanlar söylüyor. Senin dediğin gibi ayda 1 kere çok az , yetersiz.
Ah canım seni çok iyi anlıyorum. O gönlünü yumusatmadan yatağa giremezsin.
İstemiyorsun işte at tekmeyi ayrılsana zaten cinsellikte sevmiyorsun, normal değilsin hormomlarına kesinlikle baktır erkeklik hormonun fazla senin
Sen ona sorsana sırf seks içinmi şirinlik yapıyorsun duygusal olarak neler hissediyorsun mutlumusun bunlar önemsizmi desene
isi dusunce gelir sonra bi kenara atilmis hissediyorum nasil istekli olabilirim boyle birine, beni mutlu etmiyo ki ben de onu edeyim
Hımm ozaman mutlu değilim de seks yapma ceza ver bir hafta sonra anlamazssa ayrıl ya bildiğin ökz*müş resmen. sadece seks mutluluktur diye düşünüyor.. sende sorun çıkart sürekli neymiş bakalım yut yut anlasın
Çok haklı kadın yorumları var erkekler bilinçlenmeli
Ayda 1 diyorsun senin ki de normal değil. Haketmiyor diyorsun o ayrı konu çift terapisi şart bu durumda size. Sağlık sorunları dışında cinselliksiz evlilik zor
pardon da Ayın 18 günü yapmyacaksak neden evlenelim? Sen a seksüel isen bunu evlenmeden önce neden söylemedin? adam seni her gün istese hakkı evlilik kardeşçe oturup film izleme eylemi değildir
Eşinle konuşarak çözemiyorsanız evliliğiniz fiilen bitmiş demektir. Haftada bir kez bile istemiyorsan zaten sıkıntı, eşin için haklı boşanma nedenidir.
Knk Türk erkekleri bedava seks için evlendikleri için bu firsati sonuna kadar kullanırlar. Ben de senin gibiyim evlenince napicam bilmiyorum.
Hayatim erkek milleti hep böyle. Mayalari bu. Sen onu al karşina benim gönlümü görürsen ben de seninkini görürüm de.
Evli bir çift için haftada 3 4 kere ilişkiye girmek gayet normal belki siz yeterli isteğe sahip değilsiniz ya da eşiniz sizi yeteri kadar ilgilenmediği için arzu duymuyor olabilirsiniz
Doğru biz fazla istekliyiz adamın isteği çok fazla önce onu fark etmeli bu isteğini vazgeçirmezse aldatmaya gider o iş ayrıca ayda 1 kerede adama hakaret
Çok haklısın hele ki eşin sadece kendini tatmin edip arkasını dönüyorsa. Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumdayım maalesef ki
Zorunda değilsin tabi ki ama iki tarafı da mutlu eden bir şeyi de zorundalık olarak görmemelisin.
Yeni evliyken oluyor bu gibi şeyler. 1-2 sene sonra hormonları, istekleri azalır muhtemelen... En olmadı yemeğine şap at, kafan rahat olsun 🙂
Noluyor atınca
Abo
Sen romantizm ve muhabbet istiyorsun. Basit işte ama.
En azından cinsellik yapmayı hak ediyor olsaydı iyiydi :D yani doğum günü falan unutulmamalı hiç olmasa :d
Tabikide zorunda değilsin özellikle isteği dışında odun gibiyse ve istediği zaman samimiyet gösteriyorsa tepkinizi lütfen koyun.
Zorunda değilsin ama eşin istiyorsa kırmaman gerek bence. Ha eğer yok diyorsan adamın başını yakma yol yakınken çaresine bak. Bu uyumsuzlukla çok yürüyecek gibi gözükmüyor çünkü.
Birsey bilmeyen cahil sahislar cinsellik konusu olunca profesor kesilmis. İstedigin zaman girersin kardesim zorunda degilsin.
yani artık adamı idare etme sanatı bu. bence haftada 2 3 ok dir. 3 4 de olur sonra azalır zaten
Şu kadınların cinselliği bu kadar değersiz bir şey olarak görmesi beni çok üzüyor.
Şu an evli değilim ama gerçekten bu yazılanları okuyunca içime korkuyor düşüyor.
Aklıma tek taraflı sadece cinsel obje olarak kullanılmak geldi uzak durmak lazım tek taraflı herseyden
yani daha ne istiyorsunuz yapmıyınca yapmadı oluyor. sen vermezzse adamın gözü dışarda olur haberin olsun
Sürekli yapılınca da sıkıcı hale gelebiliyor, biraz özlemek gerek
Zorunda degilsin elbette. O senin isteğine bağlı.
Zorunda değilsin canım o gider başka yerde bulur karşılığını
Güncellemeni okuduktan sonra yazıyorum, senin istememenin sebebi, eşinden dolayı bence
Yo kocaya mecbur degil birtek kadın. Müşteri lere her gün 20 kez mecbur hisseder kendini vrr. Birtek kocaya bu ayaklar
Koca, kadından ilişki isterse kadın hasta değilse ve engel yoksa kendi keyfinden kabul etmezse ona sırtını dönerse melekler o kadına sabaha kadar lanet eder. Aynı şey koca içinde geçerli...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?