kocam beni begenmiyor galiba. artık onu kocam olarak göremiyorum sanki sadece ev arkadaşıyız. benimle bir paylaşımı da yok sadece evin eksikleri için cabaliyoruz. beraber film izlemek, sohbet etmek, dertleşmek, geçmiş veya gelecek hakkında konuşmak hiç paylaşmamız yok. bak bunlar önemli diyorum bunlar ilişkimizi besler diyorum anlamıyor. beyinsiz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
eşin ne yaşadığının farkında değil, çünkü hormonal eksiklik sadece isteksizlik yapmaz aynı zamanda tembellik unutkanlık yapar. onunki bayağı bir ilerlemiş. ürolojiye ve endokrinoloji ye gidecek tüm kontrollerden geçecek, şikayet olarak da cinsel isteksizlik söyleyecek. ilaclar daha ilk almalarda fark ediyor zaten, demir adam gibi olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılSordun mu hiç sebebini?
Mesela yatağa girdiğinde onu okşadığında, saksoya yeltendiğinde ne tepki veriyor?
Yoksa sen de hiç yanaşmıyor ondan mı bekliyorsun?
Bazı erkekler kadından bekler ilişki isteğini. Yani kadın istiyorsa yapalım istemiyorsa da rahatsız etmeyeyim diyen erkekler de var.
Ve son olarak Sence Başka ilişkisi var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir senede 6 kez çok az. Hele 1 yıl gibi kısa bir sure olmuş evleneli. Yani artık begenmiyor demen de tuhaf çünkü hani desem 15 20 yıl olmuş desem belki monotonlaşma olmuştur evlilikte ama yeni evlisiniz. Bir terapiste gidin derim. Bu durumu konustun mu onunla. Ben 10 yıllık evliyim yine de normal benim ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen peki isteyen taraf başlatan taraf oluyor misin hiç yani ilk adımı ondan beklemene gerek yok istekli olduğunda sen yanas iste mesela. Ha bu durumda reddederse ciddi ciddi ayrılmayı dusunmelisin böyle evlilik yürümez çünkü. Bu arada Almanya da nerdesin?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
116Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil hiç.
10 Yorumla
+1 yılOrtada bir ilişki yok kaldı ki evlilik olsun.
Çift terapisi bir ihtiaml işe yarayabilir ancak eşinizin yüksek ihtimal başkasıyla bir ilişkisi var. Hiç bir sağlıklı erkek senede 6 ile yetinmez. Konu sizi beğenmemek değil Konu onun kafasında evlilği zatn bitirmiş olması aslında.
Zorla devam ediyor gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni en iyi ben anlarım galiba Bizde de aynı durum vardı maalesef 1 yıllık evlilikte 4 defa dokundu bana oda sanki hiç orada değilmiş gibi sonrasında aldattığını öğrendim eski sevgilisni unutamamis bunu aldatmış gitmiş kız evlenmiş biz evlendikten sonra boşanmış bosaninca bizimkisi ona ulaşmış şerefsiz şu an eski sevgilisi ile birlikte boşanma davası açtım 7 aydır sürüyor anlaşmalıya çevirdim ama bı imza atmadı.
38 Yorumla- +1 yıl
Neden evlenirse böylesi
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum kıskandırmak miydi amacı anlamıyorum
- +1 yıl
Kimi kıskandırmak
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilisini
- +1 yıl
Onun için de evlenilmez ki. İlk Sorumu yanlış anladınız ama
Cevap sahibi+1 yılNe yazdınız ki
- +1 yıl
Pardon aklımdakini yazmamışım ki
Cevap sahibi+1 yılBuyrun yazın
Paylaştığı ve yaşadığı başka biri vardır kesin
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünahını almayalım kimsenin ama gay olup gizlenen için evlenenler var gay bir arkadaşımın bir sürü evli erkek flörtü oluyordu. Bir bunu gözlemleyin derim. Başka kadınlara nasıl önceden ilişkileri olmuş mu kadınlarla. Eğer öyle değilse de bu sevmiyor anlamına gelmeyebilir, yüzeysel biridir. İş odaklıdır vs
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 senedir evlisiniz ve toplam 6 kez mi ilişki yaşadınız normal degil anormal saçmalama istersen 1 günde 6 kez boşalmak gibi bir şey aq , saçmalama knk aldatıyordur bu çocuk seni her ay 1 kez ilişki yaşasanız yine 6 olmaz 12 , olur knk bence eşin seni aldatıyor , senden tatmin olmuyordur bu çok belli 6 çok çok az bir , sayı normal 6 mı 6666 ,6sı mı 6çok az
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgililer bile 6 kez yapmıyor daha fazla yspıyor aq
Cevap sahibi+1 yılkendimi düşündüm knk evli oldugumu 6 olmaz knk 6. trilyon olması lazım bi senede jdjfjfk
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞaka mı bu. Beraber film izlemek, sohbet etmek, dertleşmek, geçmiş veya gelecek hakkında konuşmak hiç paylaşım yoksa, cinsellikte yoksa ( yılda 6 komik bir şey, ilk hafta günde 6, ilk ay 60, ilk yıl 600 olması lazım sağlıklı hormonlar ve sevgi varsa ) siz neden evlisiniz?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcaba ben mi yazdim bunu diye suphe ettim.. şükür benim 2 tane çocuğum var onlarda nasil olduysa, düzelir diye bekleme düzelmiyor
73 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuzu Şu an görüyorum da benimle aynı şeyleri mi yaşadınız gerçekten? Galiba bizimde hiçbir zaman düzelmicek. Şu an mesela bu soruyu sorduğumdan beri hala cinsellik yaşamadık. Şu an söyledim, diyorki halimi görmüyor musun çok yorgunum.. Allah‘tan istekli biri değilim ama üzülüyorum bu anormal ilişkimize..
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl saçma bir evlilik henüz yeni evlenmiş olmanıza rağmen bir sene içerisinde sadece birkaç kere birlikte olmak çok saçma bu adamla bir ömür geçmez
24 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten normal değil çok üzülüyorum o zaman niye evlendi benimle ya. beğendiği biriyle evlenseydi.
- +1 yıl
Yani henüz çok yeni evlisiniz beni beğenmiyor derken hangi yönden beğenmiyor olabilir ki bu işin içinde başka şeyler var galiba buradan sana çok detay veremiyorum ama bence başka sıkıntılar var
Soran+1 yılne gibi sıkıntılar söyle açık açık lütfen
- +1 yıl
Ya buradan çok detaylara giremiyoruz sonra siteden ceza yiyoruz hem uluorta konuşulacak şeyler değil ancak birebir olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşkım git çık üzerine yapcaksin de yani zorla onu... Ciddi diyorum eşime hep ben yaptırdım oda hep uyurdu yoksa kız onu mu beklicem yıllarca😅 eşine aldatma sinyalleri ver gözünü korkurt onun gözü korksun her an aldatabilir desin kafasinda. Yapcak yani niye evlendi o zaman evliliğin %80 i cinsellik kusura bakmasın yani. Yoksa niye evlenmek istesin sevgili olarak kalsaydı. Sen başlat, git uyurken onu yala yalayinca uyanır zaten erkeklik hormonu varsa tabi oda şüpheli.!
61 Yorumla- +1 yıl
En doğru yorum.
Evlilikte cinsellik önemsiz diyenleri zerre anlamıyorum
1 senede 6 kez nedir 😂😂 ayrılık sebebi anında boşanırım. Gerçekten ev arkadaşı gibi olmuşsunuz. Çok sıkıcı, önceden uzun yıllar sevgili falan mıydınız?
20 Yorumla
+1 yılBu soru doğru ise yani umarım yalandır
.. kadın psikolojik olarak acaba beni beğenmiyormu acaba güzel değilmiyim seksii değilmiyim bildiğin kadınlığımı sorgular
Ve kendine gelsin o erkek de kesin bir sorun var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şaka mısınız ya? Niye evlendiniz ki? Siz ev arkadaşı da değilsiniz. Hostel de kalan iki yabamcisiniz. Ev arkadaşları da sevismese de daha fazla paylaşımı olur çünkü.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan ya başkasına aşık ya da kişilik sorunları var
Aile olma sorumluluğu yok giib
Aseksüel olma ihtimali de yüksek
Belkş eşsinsel bile olabilir41 Yorumla- +1 yıl
guzell yorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadın istemeyince normal erkek istemeyince olur mu öyle şey olması lazım demi normal yılda 6 kere hatta çok bile kanunen 3 ayda bir yapmalı erkek 4 kere kanunen yilda
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Geçen 3 saat surdu benim, bir de evli olup eşten o kadar uzak durucam mümkün değil mutfakta yatak odasında canımın çektiği her yerde yaparim affetmem.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Beğenmediğinden değil istemediğinden bu kadar zamanda bir erkek ne kadar beğenmezse beğenmez o ne ya 6 kere 1 senede hadi o ödemiyor pasif sen 6 kere ne demek ya hiç istemedin mi
00 Yorumla
+1 yıl😂😂😂 geçmiş olsun sonunu okuyunca güldük beyinsiz dedin diye bende odun gibiyim ama evlenince o kldediğin aktiviteler cidden önemli arada naz. cilve şakalaşma çocuklaşma da önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu sayı gerçek mi inanması çok zor sizin günde 6 sefer yapmanız gerekiyor
Sen nasıl birisin boy kilo fizik olarak nasılsın04 Yorumla
Soran+1 yılvallahi gerçek. herşeyim normal. boy 1,65m, Kilo 57kg, fizikte iyi sayılır. dört dörtlük değilim ama şükür öyle bu garip durumda yok. ama olmuyor işte.
- +1 yıl
Siz severek mi evlendiniz
Eşinde herhangi bir cinsel problem var mı yani serleşme erken boşalma falan
Soran+1 yılevet çok severek yani benim açımdan öyleydi.. beni beğenmediği için boşalamıyor galiba.. en son ilişki yaşadığımızda boşalmak icin dışarı çıkarıp eliyle yaptığını hatırlıyorum..
- +1 yıl
Çok garip böyle olmaması gerekiyor ilişkide bişiler eksik oluyor bence ya ön sevişmede ya seks sırasında
Hem senin vajinan hiç açılma bile açılmamıştır rahat girebiliyor mu içine canın acıyor mu ilişkiye girerken
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. siz delisiniz
yahu sizin günlük düenli yaşamanız gerek. en az gün aşırı. yahu haftada yaşayacağınızı siz yılda yaşıyorsunuz böyle evlilik olmaz.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani herkes cinselliğe takılmış bende sadece cinsellik olsa hormonlarla alakalı derdim ama diğer olaylarıda yapmıyorsa yaptığı başkası vardır.. peşine düş bu durumun ve kurtul biran önce ondan yani
20 Yorumla
+1 yılZor bir durum kolaylıklar diliyorum. Yani birçok şey konuşularak halledilecekken eşinin kendini buna kapatması insanı çaresiz bırakır yani.
00 Yorumla
+1 yılBence sen gizem katan yönlerini tamamen açmıssın ve esrarengiz yan kalmamıs adam ilgisini kaybetmiş ne yazık ki..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılWalla 1senede benim icin istedigimin disimin kavugu olmaz ben hergun yapmak isterdim. Bu benim istekli cinselligi sevmemle alakli...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır kesinlikle normal değil özellikle yeni evliyken böyle ise ileride heleki çocuk falan olunca hiç yapmazsınız siz
00 YorumlaOhooooo evli olsam 1 senede 6 milyon defa yapardım herhalde hatta odaların kapılarının kilitlerini bile bozarım ki gidip kitlemesin diye 😅😅
00 Yorumla
+1 yılanlamıyosa sana kadın oldugunu yasatcak bırılerı cıkar burdan ya da realden.. bende sırayamı gırsem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben bir günde zannettim iyi diyecektim bir yılda olunca sizin seks hayatınız yokmuş demem gerekir. O rakam haftalık yapılması gereken sayi
00 YorumlaYani cinsellik bu kadar azsa ve kendi aranızda muhabbet yoksaaa yüksek ihtimal dışarda bunları sağlayan birileri var.
00 Yorumla1 yilda 6 ilişkimi, ya bu sizin en kötü haftada ilişki sayiniz olmalı şu anda
07 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten öyle mi ya? bizde kesinlikle aynı bu sekilde. neredeyse tarihleri hatirlicam yani bu kadar az.
Soran+1 yılevlendikten 6 ay sonra hamile kaldım.. kızım doğduktan sonra Şu an 1 yıl geçti sadece 6 kere yaşadık..
Soran+1 yılbu kadar anormal olduğunu bilmiyordum soruma cevap verdiğiniz için sağolum eğer olursa yazarım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl6 nedir ya cok cok az. bi problem oldıgı belli. sen napıyosun bu durumda?
07 Yorumla
Soran+1 yılbende Allah‘tan istekli biri değilim. hiç aklıma gelmiyor ama üzülüyorum sağlıklı bi evlilik olmaz böyle. beni neden arzulamıyor acaba bu kadar mi begenmiyor.
- +1 yıl
İşte bi sorun var. bakımsız mısın? Seninde isteksiz olman ayrı bir sorun
Soran+1 yılbakımsız değilim. asiri süslü de değilim ama öyle kokum kilim veya fazla kilom falan yok.
- +1 yıl
Hmm ilginç ama isteksiz olman bende sorun. tstmin olmuyor belki adam seninle?
Soran+1 yılona belli etmiyorum ama öyle çok fazla.. ilişki esnasinda da bende yapıyorum yani birseyler öyle of pof yok.
Soran+1 yılaynen tatmin olmuyor bence
- +1 yıl
Olabilir. iştemsende isteklşi olsan belki sürekli ister seni
- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılO ne yaa... Eşinin cinsel tercihleri kadınlardan yana değil bence. Normal değil
10 Yorumla
+1 yıl6 kez mi? Bu bir evlilik degil. Hic mi caniniz istemiyor? Haftada 6 kez olmaliydi
10 YorumlaKız öyle evlilik mi olur ya sebwblwrini araştırın ya da boş ver
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 senede fakbadimle 6000 kere ilişkiye girmişimdir nasıl evlilik öyle
41 Yorumla- +1 yıl
Maşallah o ne öyle yaşlar ne :)
Senede 6 mı? Günde 6 olarak devam eder herhalde bana evet diyecek hatunla ilk 6 ay 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılSen kendine bakıyor musun peki nerden anladım begenmedigini
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılCok az. Ayda 4 ile 8 kez normal. Yılda 12 katı. Yataga soğuk olmayın.
00 Yorumla
+1 yılnormal değil zevk vermiyorsun dur yakındır boşanmanız ya da aldatmanız
00 Yorumlanormal olsa zaten sorma gereği biile duymazdın. ilk 1 haftada 6 kere yapman lazım :)
00 Yorumla
+1 yılkocanda sorun var.. yakında boynuzları takar başına
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılbiz gerdek ertesi günü bile yedi kere ilişkiye girmiştik.
00 Yorumla
+1 yılOha 6 ne? Biz zorlasan 10 günde 6 kere yapıyoruzdur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle anormal bir durum bu. Terapiye gitmelisiniz çift olarak.
00 Yorumla Cidden o beyinsiz sen de o beyinsizle nasil evlendin ben de sizin gibileri anlamıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan gitsin
nerden bulursunuz böyle öküzleri
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNezamndri boyle neden sevmesin ki ya da begenmesin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başka bir ilişkisi vardır senin bir yılda dediğini ben haftada yapıyorum 6 birliktelik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Haftada 6 kez sevişmeyeceğim biriyle zaten evlenmem
00 YorumlaGeçmis olsun umarım heyecanı tekrar yakalarsınız ve rezonans tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılsende seni degerli kilacak birine gitme vaktin gelmis hatta gecmis
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir sende 6 devamı yeni evliler bir günde 6 defa ilişkiye giriyor
00 Yorumlaburada iki şık var ya eşin seni beğenmiyor bunuda söyleyemiyor ya da eşinin sağlık problemleri var bunu karşına alıp konusabilirsin bu boşanma sebebidir bu konuda yardım istersen yz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok fazla anormal
Yeni evliler gün gelir günde 6 defa ilişkiye girer
Maalesef bir yerlerde sorun var10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılnesi normal ya... ben o rakamı 1 gece de yakalayabiliyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu ilk zamanlarda 1. Haftada yaşamanız gerekiyordu
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatıyor olabilir birde suslennpuslen kokular sürün saç baş değişikliği yap
21 Yorumla- +1 yıl
Normali nedir bu işin
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılayda 1 ılıskıye gırdınız bıle dıyemıyorum. cok acı bır durum bekarım daha cok ılıskım oluyor. evlı olsam hemen hemen hergun ılıskıye gırerdım. sız kardes olmussunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir senede böyle olmanız çok kötü psikolojik olark kötü şeyler mi yasadnz yani kavga falan
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevleniceğim kisiyi düsünüyorum 3 günde bile 6yı geçeriz sakin kalamam yanımda o varken of😩😩😩
00 Yorumla- Devamını Gör (107)
Devamını Gör(152)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yeni evliyim, bir senedir toplam 6 kere ilişkiye girmemiz normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım